-
קיט
הוא מהנהן בראשו אחרי הסימון וניגש לוופר.
הוא אומר "בל בל" ואז יורה עלי טער שמעיפים את וופר לאחור ותופס אותו בגפן מצליפה.
הוא מרסק את וופר לריפצה וכל האנשים מתחילים להיבהל מה שקורה, בזמן שוופר הקטן רק מתחיל לבכות יותר ויותר חזק
מקס
צימצאר יוצא מהפוקדור[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa390.png[/img] בקפיצות, הוא נראה ממש שמח
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:54 AM
[b]
מקס
צימצאר יוצא מהפוקדור[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa390.png[/img] בקפיצות, הוא נראה ממש שמח [/b][/quote]
"שלום לך,מה שלומך?"אני שואל את צ'ימצ'אר,"אני מקס,המאמן וחברך למסע"אני אומר לו ומתכופף אליו.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 4 2009, 11:19 PM
[b] גיי
גסטלי הזה שלך ואמצע הלילה. זאת הייתה תגובה תוקעות, תגיד תודה שאני לא דופק אותך
גיי
אתה מצליח לישון קצת אבל אז שוב מגיע החושך המוזר שאחריו אתה קם מזיע, וגסטלי שוב מולך אומר "גססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס"
מקס
צימצאר קופץ לך על הראש ומתחיל לקפוץ שוב ושוב ושוב, הוא ממש שמח
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 09:54 AM
[b] קיט
הוא מהנהן בראשו אחרי הסימון וניגש לוופר.
הוא אומר "בל בל" ואז יורה עלי טער שמעיפים את וופר לאחור ותופס אותו בגפן מצליפה.
הוא מרסק את וופר לריפצה וכל האנשים מתחילים להיבהל מה שקורה, בזמן שוופר הקטן רק מתחיל לבכות יותר ויותר חזק [/b][/quote]
"בזלבאזור עצור!" אני אומר ומוציא את הפוכדור לאות איום,בכל כוחי אני מנסה להידחק בין האנשים ולהגיע לוופר
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:00 AM
[b] מקס
צימצאר קופץ לך על הראש ומתחיל לקפוץ שוב ושוב ושוב, הוא ממש שמח [/b][/quote]
אני לוקח את צ'ימצ'אר על הידיים שלי ומתחיל ללכת לחפש פוקימונים בשביל לאמן את צ'ימצ'אר.
-
קיט
אתה לא מצליח להגיע לתיק שלך אז אתה לא יכול לקחת את הפוקדור, ובאלבזור אפילו לא שומע אותך.
הוא יורה זרע עלוקה על וופר המסכן שמתפתל מצד לצד לכוד, ואתה לא צמצליח להגיע אליו
מקס
מה זה אומר לחפש פוקימונים, בתוך העיר?
תגיב בדייקנות בבקשה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:04 AM
[b]
מקס
מה זה אומר לחפש פוקימונים, בתוך העיר?
תגיב בדייקנות בבקשה [/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לחפש שדה או יער שבוא אני אוכל למצוא פוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:04 AM
[b] קיט
אתה לא מצליח להגיע לתיק שלך אז אתה לא יכול לקחת את הפוקדור, ובאלבזור אפילו לא שומע אותך.
הוא יורה זרע עלוקה על וופר המסכן שמתפתל מצד לצד לכוד, ואתה לא צמצליח להגיע אליו [/b][/quote]
"בלבאזור,עצור!!!" אצרח עליו בלי אכפתיות שכל מי שנמצא באזור ישמע את זה,אנצל את התדהמה שלהם למשמע הצעקה ואכנס לתוך המעגל
-
מקס
מחוץ לעיר יש חורשה גדולה מלאה בפוקימונים, אתה הולך לשם?
קיט
אף אחד לא שומע אותך, יש יותר מדי רעש.
בנתיים באלבזור בולם את וופר ווופר המסכן מתעלף, באלבזור נראה מרוצה והאנשים שותקים לרגע מפוחדים, ואז חוזרים להתלחשש על האחרזיות של המאמן של הבאלבזור הזה
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:11 AM
[b] קיט
אף אחד לא שומע אותך, יש יותר מדי רעש.
בנתיים באלבזור בולם את וופר ווופר המסכן מתעלף, באלבזור נראה מרוצה והאנשים שותקים לרגע מפוחדים, ואז חוזרים להתלחשש על האחרזיות של המאמן של הבאלבזור הזה [/b][/quote]
מה אני אמור לעשות?
--------------
אנסה להחזיר את בלבאזור לפוקדור ואם אני מצליח "זה לא מה שהתכוונתי שתעשה!" אצעק לו לתוך הפוקדור בתקווה שהאנשים האחרים יבינו שזאת לא הייתה כוונתי
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:11 AM
[b] מקס
מחוץ לעיר יש חורשה גדולה מלאה בפוקימונים, אתה הולך לשם?
[/b][/quote]
כן אני מתחיל ללכת לשם
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:00 AM
[b] גיי
אתה מצליח לישון קצת אבל אז שוב מגיע החושך המוזר שאחריו אתה קם מזיע, וגסטלי שוב מולך אומר "גססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס" [/b][/quote]
אחר כך אתה אומר שאני תוקע את המשחק
------------------------------------------
"גרסלי מה קרה עם אתה לא מגיב אני מחזיר אותך וזורק את הפוקדור לנהר הכי קרוב לפה!"
-
קיט
אף אחד לא שומע את הצעקה שלך, וופר לא מפסיק לרעוד
מקס
אתה יוצא לרחבה הגדולה ופוגש 3 זיגזגונים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa263.png[/img] שמשחקים בתופסת, לפחות ככה זה נראה
גיי
אתה תקעת מקודם, לא את המשחק אבל הגבת תגובה תוקעת, אם אתה היית קולט את המסר בלי שאני אשלח לך עזרה היית מתקדם כבר מזמן
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Aug 5 2009, 10:33 AM
[b]
מקס
אתה יוצא לרחבה הגדולה ופוגש 3 זיגזגונים[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa263.png[/img] שמשחקים בתופסת, לפחות ככה זה נראה
[/b][/quote]
"צ'ימצ'אר מוכן לקרב?"אני שואל אותו,"תקוף אץ הזיגזגון ההוא בגחלת ומיד אחר כך בחפירה" אני אומר לו.