-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 14 2010, 11:01 PM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה מנסה להבהב ונתקל במחסום אנרגיה חזק במיוחד שעשוי מברקים ולחשים אפלים מוזרים, אתה מהבהב חזרה אל האבן הגדולה ונשכב עליה, זאנקו צוחק ואומר, ''אין סיכוי שתוכל להשתחרר מהכלוב הזה.'' הוא אומר וממשיך לצחוק.
לפתע, אתה רואה דמות אפלה נכנסת לחדר, שתי שכירי החרב שבים ועומדים ליד זאנקו, והדמות האפלה נכנסת לחדר.... זה המקור!
''סוף סוף תפסתי אותך... ברנדון ומפייר!'' אומר המקור בקול מפחיד וגבוה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"המקור,אתה תהרוג אותי סתם ככה?" אומר ואצחק קצת.
"כמו שאני מכיר אותך,אתה לא תהרוג אותי בלי מופע , אולי תתן לי להלחם מול שכירי החרב שלך,או נגד זאנקו אחרי שאני אחסל אותם??"אשאל את המקור בתקווה שיסכים.
-
"גם לבן דוד שלי קוראים המוות , זה לא שם כזה יפה שתדע לך " אני אומר ויוצא כדור אש ענק ויורה אותו לכיוון ראשו , לאחר מכן אצור סביב חומת אש , אני מתכוון אחרי שיריתי את הכדור אני יוצר חומת אש .
"תוכל להגיד לי אולי , מה אתה רוצה ממנו ?"
-
[color=red][SIZE=1][b]ניק-
אתה מתעצבן עליו, יוצר כדור אש ויורה עליו, הוא מיד נעלם משם בהיבהובים מוזרים ומופיע מאחורייך, אתה שומע את קולו, ''לא מתאים לך להיות כזה... איטי.'' הוא אומר ויורה עליך מין ברק מוזר, אתה נפגע יחסית קשה, לפתע נכנסים לחדר שתי השומרים שלך וצועקים על קווין, ''עוף מכאן, חצי שד מצורע אחד!'' אומר אחד מהם ויורה עליו מין רפש ירוק כזה, קווין מיד נעלם.
''אתה בסדר אדוני? אתה צריך טיפול?'' הוא אומר, יורד לך דם.[/b][/color][/SIZE]
[color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
זאנקו ושכירי החרב צוחקים, אך המקור חושב ונוהם מעט, מה שמפחיד אותך קצת.
''כך יהיה, אתה תלחם מול זאנקו.'' הוא אומר ומשחרר אותך משדה האנרגיה.
זאנקו מופתע אך מחייך חיוך שטני, ''לכבוד הוא לי להרוג אותך.'' הוא אומר ויורה עליך כדור אנרגיה, שכירי החרב יוצרים כיסא למקור, המקור יושב ושכירי החרב מקיפים אותו, אבל הוא עדיין רואה את הקרב.[/b][/color][/SIZE]
[color=green][SIZE=1][b]סטיב-
להבא, לצטט בבקשה.
----
''אתה כנראה לא מבין אותי.'' הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, אתה יורה כדור אנרגיה לראשו אבל זה עובר דרכו! אתה יוצר חומת אש והוא מצחקק, ''הנסיונות הפתטיים שלך... ממש מצחיקים אותי.'' הוא אומר וממשיך לצחקק, ''אני ניטרלי, אם לא הבנת...אני מלאך המוות!'' הוא מוסיף וברקים נוצרים בסלון ופוגעים בך, אתה נופל לרצפה ומתחיל לפחד.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 15 2010, 10:12 PM
[b]
זאנקו ושכירי החרב צוחקים, אך המקור חושב ונוהם מעט, מה שמפחיד אותך קצת.
''כך יהיה, אתה תלחם מול זאנקו.'' הוא אומר ומשחרר אותך משדה האנרגיה.
זאנקו מופתע אך מחייך חיוך שטני, ''לכבוד הוא לי להרוג אותך.'' הוא אומר ויורה עליך כדור אנרגיה, שכירי החרב יוצרים כיסא למקור, המקור יושב ושכירי החרב מקיפים אותו, אבל הוא עדיין רואה את הקרב.[/b][/color][/SIZE]
[/b][/quote]
ארה עליו כדור אנרגיה ואהבהב במהירות אל העולם הרגיל - אל האחוזה.
-
אתה יורה במהירות כדור אנרגיה על זאנקו, הוא מתחמק מהכדור אנרגיה ואתה מיד מהבהב אל האחוזה, אתה שומע את המקור נוהם נהמה שמרעידה את כל העולם התחתון, אתה יודע שהוא ירדוף אחרייך יותר עכשיו.
אתה מגיע אל האחוזה, ורואה את סטיב על הרצפה, ומולו.... איש גבוה עם חליפה שחורה ופנים מפחידות.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 13 2010, 11:01 PM
[b] [color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אני מזכיר לך, לא לחשוף את הכוחות שלך.
----
אתה מתחבא ובודק אם אין אף אחד בסביבה, אתה מרים אבנים בעזרת הטלקינזיס וזורק עליהם, לאחד פוגעת אבן גדולה בראש והוא מתעלף על המקום, הארבעה מיד חוששים שעלו עליהם ולוקחים את האיש, ולמרבה הפלא נעלמים משם! כמו שדים![/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"WTF שדים !? " אומר בלחש ואכנס למועדון
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 15 2010, 10:12 PM
[b]
להבא, לצטט בבקשה.
----
''אתה כנראה לא מבין אותי.'' הוא אומר בקול נמוך ומפחיד, אתה יורה כדור אנרגיה לראשו אבל זה עובר דרכו! אתה יוצר חומת אש והוא מצחקק, ''הנסיונות הפתטיים שלך... ממש מצחיקים אותי.'' הוא אומר וממשיך לצחקק, ''אני ניטרלי, אם לא הבנת...אני מלאך המוות!'' הוא מוסיף וברקים נוצרים בסלון ופוגעים בך, אתה נופל לרצפה ומתחיל לפחד.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני קם מהרצפה וצועק בזעם "מה אתה רוצה ממני ? למה הגעת לכאן בכלל ? ואם כבר הגעת , לא יכולת להיכנס מהדלת ? באמת שזה מבהיל שפתאום בן אדם מרושע נכנס אליי לסלון , אם הייתי כאן עם החברה שלי מקיים יחסי מין והיית בא באמצע , זה היה ניראה לך נורמלי ?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 11:45 AM
[b] [color=gray][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר-
אתה יורה במהירות כדור אנרגיה על זאנקו, הוא מתחמק מהכדור אנרגיה ואתה מיד מהבהב אל האחוזה, אתה שומע את המקור נוהם נהמה שמרעידה את כל העולם התחתון, אתה יודע שהוא ירדוף אחרייך יותר עכשיו.
אתה מגיע אל האחוזה, ורואה את סטיב על הרצפה, ומולו.... איש גבוה עם חליפה שחורה ופנים מפחידות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
'ניצלתי' אחשוב לי.
"סטיב מה קורה כאן? מה אתה רוצה ממנו?"אשאל קצת בחשש.
-
[color=orange][SIZE=1][b]ברנדון-
אתה נכנס אל המועדון בחרדה רבה, אתה רואה את ליאו מולך ורוני אשר נמצא במשרד ההנהלה שלו.
''קרה משהו, ברנדון?'' אומר ליאו ופונה אליך.[/b][/color][/SIZE]
אתה מתחיל לצעוק עליו בחרדה שלמה, למה הוא מפריע ולמה הוא נכנס ככה, אבל הוא לא מקשיב לך.
''אני מלאך המוות, אני יכול לעשות מה שאני רוצה.'' הוא אומר ומביע הבעת פנים מפחידה לכיוונך.
לפתע, ברנדון ומפייר מהבהב לבית ומלאך המוות מסתכל אליו באדישות, ברנדון ומפייר פונה אליך ושואל אותך מה קורה כאן, אך מלאך המוות משתיק אותו ואומר, ''כמו שאמרתי, אני צריך את עזרתכם..אני צריך להרוג מאיר לבן אחד, קוראים לו....ליאו.'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE]
אתה חושב לעצמך שניצלת, ונאנח האנחה עמוקה ושלווה.
אתה שואל את סטיב מה קורה כאן, אך האיש המוזר משתיק אותך ואומר, ''כמו שאמרתי, אני צריך את עזרתכם..אני צריך להרוג מאיר לבן אחד, קוראים לו....ליאו.'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE]
-
שם הדמות- ברדון רוקס
גיל- 24
רקע הדמות- ברנדון נולד בארצות הבריתצ ובעודו בין שנה עבר לישראל. כבר כשברנדון היה בגן, הוא לא הרגיש שייך. הוא שנא את כולם ותמיד ניסה להתנקל בחבריו לגן. כל הזמן כשהוא היה בגן, הוא היה דחוי. זה גרם לו לכעס ושנאה כלפי כולם. ליום ההולדת השישי שלו, בעודו בכיתה א', לא הגיע חבר אחד מכיתתו. זה היה הקש ששבר את גב הגמל. למוחרת, אף תלמיד לא יצא להפסקה מהכיתה שלו. הכיסאות היו מלאים בדבק מגע, שהדביק אותם אליה. רק בהפסקה הרביעית שחררו אותם. ברדון גם הדביק את עצמו, ולא הדביק את הבריון של הכיתה, כדי להפליל אותו. מאז, ברדון המשיך להציק לכל הכיתה בתחבולות שונות שוב ושוב, כשהוא גורם לבריון של הכיתה להיראות כאשם. בכיתה י' אחד מחבריו לכיתה הביא שעון יד יקר שההורים שלו קנו לו. השעון היה שעון מחוגים בצבע כחול, אבנים אדומות קטנות מקיפות את העיגול שבו נעו המחוגים בתנועה חרישית, הצביעו על השעה המדוייקת. ניב החליט לגנוב את השעון. בשיעור ספורט המורה דרש ממנו להוריד את השעון, ואז ניב לקח אותו, הוציא ממנו את האבן שנמצאת בדיוק מעל השעה 12, ריסק אותה בתוך התיק של חברו לכיתה בחוזקה והכניס את השעון לתיק שלו. כשהילד חזר, הוא היה בטח שמישהו ריסק את השעון שלו, ומיד האשימו את הבריון של הכיתה. בסוף אותה שנה, ניב הספיק לבוא לבית הספר למרות מה שהוריו אמרו לו. הם חזרו לארצות הברית כשהוא בין 18, ובגיל 24, בעודו מטייל בחוף קטן, אור שחור מוזר בקע מהאדמה מתחתיו, ויד ביקעה אותה לשתיים, תפסה אותו, ומשכה אותו למטה, כשהאדמה נסגרת מעליו.
אופי הדמות- מתבודד, מחפש דרכים לפגוע באנשים אחרים, שונא את הכל, לא נותן לאנשים הזדמנות להכיר אותו, פוסל אפשרויות לפני שהוא מקשיב להן, אכזר
מראה- גובה 1.70, עיניים כחולות ושלוות המזכירות את הים, שיער חום קצר בלי פוני, לא רואים שרירים, לרוב הולך עם חולצה שחורה ומכנס גינס כחול, תמיד מסתובב עם השעון שגנב מחברו לכיתה על היד.
כוח שבחרתם מהארבע-
הערות- לא כתבתי כוח כי אמרת שאתה תבחר לי
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 03:12 PM
[b] [color=green][SIZE=1][b]סטיב-
אתה מתחיל לצעוק עליו בחרדה שלמה, למה הוא מפריע ולמה הוא נכנס ככה, אבל הוא לא מקשיב לך.
''אני מלאך המוות, אני יכול לעשות מה שאני רוצה.'' הוא אומר ומביע הבעת פנים מפחידה לכיוונך.
לפתע, ברנדון ומפייר מהבהב לבית ומלאך המוות מסתכל אליו באדישות, ברנדון ומפייר פונה אליך ושואל אותך מה קורה כאן, אך מלאך המוות משתיק אותו ואומר, ''כמו שאמרתי, אני צריך את עזרתכם..אני צריך להרוג מאיר לבן אחד, קוראים לו....ליאו.'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"ברנדון , ברגע שהמקור תקף אותך אני הייתי שם כדי להציל אותך יחד עם שאר חבריי , ההומו הזה " אני אומר ומצביע על מלאך המוות "תקף אותי ברגע זה לפני שבאת ואם לא היית בא אני לא יודע אם הייתי נישאר כאן" . אני אומר ומכין כדור אש ויורה עליו בכל הכוח !
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 03:12 PM
[b]
אתה חושב לעצמך שניצלת, ונאנח האנחה עמוקה ושלווה.
אתה שואל את סטיב מה קורה כאן, אך האיש המוזר משתיק אותך ואומר, ''כמו שאמרתי, אני צריך את עזרתכם..אני צריך להרוג מאיר לבן אחד, קוראים לו....ליאו.'' הוא אומר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
ראתי את ההמשך של סטיב אז אני נעזר בזה..
~~~
"סטיב,אולי אתה לא יודע אבל המקור וזאנקו תפסו אותי וכמעט הרגו אותי עכשיו,במזל הגעתי לכאן וניצלתי מהם לבד" אסביר לו.
"למה אתה צריך את ליאו?,מה הוא עשה לך?"אשאל אותו.
-
[color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
רשום (:
-----
התחלה:
אתה מגיע אל מקום מוזר ביותר, קירות אדומים/חומים מקיפים את כל האזור, אתה רואה סביבך ארונות עם ספרים ושיקויים מוזרים, אתה ממש נבהל ולא יודע מה קורה כאן.
לפתע, אתה מבחין בצללית שחורה הצופה בך בפתח החדר, ''אני רואה שהגעת הנה....ברנדון.'' אומרת הצללית ומופיע בשלמותה: יצור לא מזוהה בעל גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, חוץ מעיניו האדומות שצופות בך מן החושך באזור הפנים.[/b][/color][/SIZE]
שחק רציני /=
----
אתה מעליב את מלאך המוות, וברנדון ומפייר מוסר לך בתגובה שהוא היה שם לבד ונלחם בזאנקו והצליח להשתחרר ולהעלם משם לבד.
מלאך המוות מתחיל לכעוס, ''אתה חושב שאני משחק איתך משחקים?!'' הוא אומר ומטיח בך ברק בצבע שחור חזק ומעיף אותך אל הקיר, ''אני חייב לחסל את ליאו....חייב!!!!!!'' הוא אומר ולפתע משנה את צורתו, אתה וברנדון ומפייר רואים אדם גבוה במיוחד, עם בגדים שחורים ומין קשת מוזרה בצבע שחור.
''לעזאזאל, שינוי הצורה נגמר.'' אומר האיש, אתה וברנדון ומפייר מופתעים ביותר.[/b][/color][/SIZE]
סטיב מעליב את מלאך המוות, ובנתיים אומר שהוא הגן עליך והציל אותך, אך אתה משיב לו שהצלת את עצמך ואף אחד לא עזר לך.
מלאך המוות מתחיל לכעוס ומטיח בסטיב ברק בצבע שחור ומלא עוצמה, סטיב נהדף אל הקיר ומלאך המוות אומר שהוא חייב לחסל את ליאו בצעקות, אך לפתע משנה את צורתו והופך לאדם גבוה במיוחד, עם בגדים שחורים ומין קשת שחורה ומוזרה.
האדם אומר, ''לעזאזאל, שינוי הצורה נגמר.'' ואתה וסטיב מופתעים ביותר.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 08:39 PM
[b]
סטיב מעליב את מלאך המוות, ובנתיים אומר שהוא הגן עליך והציל אותך, אך אתה משיב לו שהצלת את עצמך ואף אחד לא עזר לך.
מלאך המוות מתחיל לכעוס ומטיח בסטיב ברק בצבע שחור ומלא עוצמה, סטיב נהדף אל הקיר ומלאך המוות אומר שהוא חייב לחסל את ליאו בצעקות, אך לפתע משנה את צורתו והופך לאדם גבוה במיוחד, עם בגדים שחורים ומין קשת שחורה ומוזרה.
האדם אומר, ''לעזאזאל, שינוי הצורה נגמר.'' ואתה וסטיב מופתעים ביותר.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מי אתה?!" אשאל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Jan 16 2010, 08:39 PM
[b] [color=darkred][SIZE=1][b]ברנדון רוקס-
רשום (:
-----
התחלה:
אתה מגיע אל מקום מוזר ביותר, קירות אדומים/חומים מקיפים את כל האזור, אתה רואה סביבך ארונות עם ספרים ושיקויים מוזרים, אתה ממש נבהל ולא יודע מה קורה כאן.
לפתע, אתה מבחין בצללית שחורה הצופה בך בפתח החדר, ''אני רואה שהגעת הנה....ברנדון.'' אומרת הצללית ומופיע בשלמותה: יצור לא מזוהה בעל גלימה אדומה שמכסה את כל גופו, חוץ מעיניו האדומות שצופות בך מן החושך באזור הפנים.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מי אתה, ומה זה המקום הזה?" אומר בחשש ואצעד אחורה, בעודי מרים את ידי להגן על הפנים, שידיע שאני לא אהיה מסוגל להגן על עצמי אם הוא יתקוף