-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"בלי מתנות" אומר לך אייס. האחרים שצופים בכם לא מבינים על מה אתם מדברים. הוא חולץ נעליים ומוריד חולצה. כמו שחשבת, הקעקוע שמכסה את פניו נמשך לכל אורך הגוף שלו. הוא נראה כאילו בעבר היה בכושר מעולה, אבל כרגע הוא קצת מתחיל להשמין. "קדימה אל תסתכל עליי אנג'ל." אומרת שרה למראה המבט של אייס. אייס מהנהן, ולפני ששמת לב קיבלת אגרוף חזק מאוד לפרצוף. עפת אחורה אבל התייצבת מספיק מהר. היד השנייה של אייס כבר בדרך אליך.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601950][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"בלי מתנות" אומר לך אייס. האחרים שצופים בכם לא מבינים על מה אתם מדברים. הוא חולץ נעליים ומוריד חולצה. כמו שחשבת, הקעקוע שמכסה את פניו נמשך לכל אורך הגוף שלו. הוא נראה כאילו בעבר היה בכושר מעולה, אבל כרגע הוא קצת מתחיל להשמין. "קדימה אל תסתכל עליי אנג'ל." אומרת שרה למראה המבט של אייס. אייס מהנהן, ולפני ששמת לב קיבלת אגרוף חזק מאוד לפרצוף. עפת אחורה אבל התייצבת מספיק מהר. היד השנייה של אייס כבר בדרך אליך.[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
התכופף במהירות ואז אתן אגרוף עם היד השמאלית שלי לכיוון הסנטר של אייס ומהר אחר כך אתן לו אגרוף עם היד השניה לכיוון הבטן
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]אייס יודע מה אתה מתכנן לו, וחוסם את המכה לסנטר, למרות זאת את המכה לבטן הוא לא צופה, וחוטף אותה במלוא העוצמה. אבל בהתחשב בעובדה שיידיו מגינות רק על הפנים והצלעות, כנראה שמכות בבטן לא יפגעו בו יותר מידי.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601967][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אייס יודע מה אתה מתכנן לו, וחוסם את המכה לסנטר, למרות זאת את המכה לבטן הוא לא צופה, וחוטף אותה במלוא העוצמה. אבל בהתחשב בעובדה שיידיו מגינות רק על הפנים והצלעות, כנראה שמכות בבטן לא יפגעו בו יותר מידי.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
אתן לו בעיטה לכיוון הרגליים על מנת להפיל אותו ואז אתן לו שני אגרופים אחד בבטן ואחד בצלעות .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]הוא הולך אחורה עם רגל אחת ומרים את הרגל שנשארה כך שפספסת ואתה ממשיך עם התנופה. הוא נותן לך עוד בוקס חזק בפנים ואתה מרגיש נזילה חמה מהאף שלך וקראנק קטן, שאולי אומר שהוא נשבר.[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601970][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]הוא הולך אחורה עם רגל אחת ומרים את הרגל שנשארה כך שפספסת ואתה ממשיך עם התנופה. הוא נותן לך עוד בוקס חזק בפנים ואתה מרגיש נזילה חמה מהאף שלך וקראנק קטן, שאולי אומר שהוא נשבר.[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
אנגב את הדם מהאף ואז אשלח בעיטה לכיוון הבטן אחר כך אקפוץ אחורה ואשלח אגרוף לכיוון הראש .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;601883][B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"זה לא ממש משנה." היא אומרת. היא מצביעה על אייס. "תילחמו אתם שניכם." אייס מסתכל עליך, ואתה מסתכל עליו. אתה לא יכול לראות, אבל שניכם נראים מופתעים.[/COLOR][/B][/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple][B]הגיע הערב. אתה הולך למועדון של ליסה?[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב הסרסור שלנו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]אתה מתקרב אליו כדי לתפוס בחולצתו אבל כוח בלתי נראה מעיף אותך אחורה ומטיח אותך בכוח ברצפה. אתה נופל על הגב, בדיוק איפה שהפצע ממנו יוצאות הכנפיים שלך, והדבר גורם לך לכאבי תופת. אתה מרגיש כאילו מאות סכינים מלובנות חודרות לך לגב ופוצעות אותך. "שב בשקט." האיש אומר לך. "אני צריך לדעת מה המתנה שלך לפני שאני אחליט מה לעשות איתך."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אלך אל המועדון של שרה ובינתיים אחשוב על איך אני הולך לנקום בה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER]איזה טעות
-------------
בזמן שאתה מרים את היד לנגב את האף אתה חוטף עוד אגרוף, חזק מאוד לצלעות. אתה קורס על הרצפה, ואייס בועט לך בראש כך שאתה נופל על הגב מטושטש. הוא שוכב מעליך ומתחיל לחנוק. אבל הוא עושה את זה בצורה שאתה לא יכול לנשום מהר מאוד. עוד כמה שניות תתעלף.[/SPOILER][B][COLOR=DimGray][/COLOR][/B]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;601980][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler]איזה טעות
-------------
בזמן שאתה מרים את היד לנגב את האף אתה חוטף עוד אגרוף, חזק מאוד לצלעות. אתה קורס על הרצפה, ואייס בועט לך בראש כך שאתה נופל על הגב מטושטש. הוא שוכב מעליך ומתחיל לחנוק. אבל הוא עושה את זה בצורה שאתה לא יכול לנשום מהר מאוד. עוד כמה שניות תתעלף.[/spoiler][/quote]
אתפוס לו את הידיים מהחלק הפנימי של המרפק (שחכתי איך קוראים לזה ><) ואז הרחיק את הידיים שלו מהגרון שלי ואם אני מצליח אסתובב מעליי ואתן לו אגרוף לכיוון הצלעות .
ישר אחר כך אתן לו כמה אגרופים לכיוון הפנים .
[/SPOILER]
-
[SIZE=5][B][COLOR=DarkRed]איוונט ספרטני במיוחד- אני מזכיר לקרוא את המידע על האיוונט בתגובה השנייה של המשחק
[SIZE=2]איוונט-
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SPOILER][COLOR=DarkRed][B]מייקל- כן... עד שאתה מתחיל לעשות את כל זה אתה כבר לא מרגיש כלום. אתה מתעורר לאחר מי יודע כמה זמן, אתה עדיין בחדר ואייס עומד מעלייך עם מטלית ומנקה ממך דם. "קרב טוב." הוא אומר לך.
אנדרו- אתה הולך בערב למועדון. הדלת סגורה. אתה דופק ומישהו פותח לך את הדלת. הוא די גדול. "פעם ראשונה שלך?"[/B][/COLOR][/SPOILER][SIZE=5][B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;602007][SIZE=5][B][COLOR=darkred]איוונט ספרטני במיוחד- אני מזכיר לקרוא את המידע על האיוונט בתגובה השנייה של המשחק[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=darkred][SIZE=2]איוונט-[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5]
[/SIZE][spoiler][COLOR=darkred][B]מייקל- כן... עד שאתה מתחיל לעשות את כל זה אתה כבר לא מרגיש כלום. אתה מתעורר לאחר מי יודע כמה זמן, אתה עדיין בחדר ואייס עומד מעלייך עם מטלית ומנקה ממך דם. "קרב טוב." הוא אומר לך.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אנדרו- אתה הולך בערב למועדון. הדלת סגורה. אתה דופק ומישהו פותח לך את הדלת. הוא די גדול. "פעם ראשונה שלך?"[/COLOR][/B][/spoiler][SIZE=5]
[/SIZE][/quote]
"לא בדיוק לא הצלחתי לעשות כלום "אומר לו
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;602007][SIZE=5][B][COLOR=DarkRed]איוונט ספרטני במיוחד- אני מזכיר לקרוא את המידע על האיוונט בתגובה השנייה של המשחק
[SIZE=2]איוונט-
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][SPOILER][COLOR=DarkRed][B]מייקל- כן... עד שאתה מתחיל לעשות את כל זה אתה כבר לא מרגיש כלום. אתה מתעורר לאחר מי יודע כמה זמן, אתה עדיין בחדר ואייס עומד מעלייך עם מטלית ומנקה ממך דם. "קרב טוב." הוא אומר לך.
אנדרו- אתה הולך בערב למועדון. הדלת סגורה. אתה דופק ומישהו פותח לך את הדלת. הוא די גדול. "פעם ראשונה שלך?"[/B][/COLOR][/SPOILER][SIZE=5][B][COLOR=DarkRed][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
[SPOILER]"כבר הייתי פה פעם.. אבל לא בלילה.." אגיד לו ואנסה להכנס.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DarkRed]שימו לב, אם אתם באיוונט ורוצים להגיד משהו לשה"מ בלי קשר לשחקן השני, שימו את זה בספויילר (כך שזה ייצא ככה:
[/COLOR][/B][SPOILER]תגובה רגילה [SPOILER]הצעות שוחד לשה"מ[/SPOILER][/SPOILER]
)
[COLOR=DarkRed][B]איוונט-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DarkRed][B]מייקל- [/B][B]"תראה, אני כל השנה התאמנתי..." הוא אומר לך. "אל תיקח את זה קשה."
אנדרו- הוא מאפשר לך להכנס. בפנים אתה רואה אנשים רבים שמתקהלים מסביב למשהו שאתה לא רואה. יש הרבה רעש של עידוד וקללות. כל הנוכחים שאתה רואה כרגע בחדר הם גברים.[/B][/COLOR][/SPOILER][COLOR=DarkRed][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;602023][B][COLOR=darkred]שימו לב, אם אתם באיוונט ורוצים להגיד משהו לשה"מ בלי קשר לשחקן השני, שימו את זה בספויילר (כך שזה ייצא ככה:[/COLOR][/B]
[spoiler]תגובה רגילה [spoiler]הצעות שוחד לשה"מ[/spoiler][/spoiler]
)
[COLOR=darkred][B]איוונט-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=darkred][B]מייקל- [/B][B]"תראה, אני כל השנה התאמנתי..." הוא אומר לך. "אל תיקח את זה קשה."[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אנדרו- הוא מאפשר לך להכנס. בפנים אתה רואה אנשים רבים שמתקהלים מסביב למשהו שאתה לא רואה. יש הרבה רעש של עידוד וקללות. כל הנוכחים שאתה רואה כרגע בחדר הם גברים.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"זה עדיין מעצבן "אומר בזמן שאני קם .
[SPOILER]
"הצעת שוחד "
[/SPOILER]
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;601883]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב הסרסור שלנו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=SeaGreen]אתה מתקרב אליו כדי לתפוס בחולצתו אבל כוח בלתי נראה מעיף אותך אחורה ומטיח אותך בכוח ברצפה. אתה נופל על הגב, בדיוק איפה שהפצע ממנו יוצאות הכנפיים שלך, והדבר גורם לך לכאבי תופת. אתה מרגיש כאילו מאות סכינים מלובנות חודרות לך לגב ופוצעות אותך. "שב בשקט." האיש אומר לך. "אני צריך לדעת מה המתנה שלך לפני שאני אחליט מה לעשות איתך."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אשכב על הבטן ואצעק "אהההההההההה
למה אתה גורם לי לסבול ? ספר לי כבר מה אני , מה אתה
מה אנחנו ומה התפקיד שלנו , למה אנחנו כאלה !!!!!!!"
אצעק עליו בעודי מתפטל מכאבים ואחשוב לעצמי
'שיט , עומד לי'[/SPOILER]