אני מחובר מסתבא וסבא שלי ^^
Printable View
אני מחובר מסתבא וסבא שלי ^^
[quote][i]Originally posted by Naruto-San[/i]@Dec 31 2007, 12:49 PM
[b] כן קבענו לחתונה (מזויפת) שלי ושלך.
סתם סתם.. אני סתם מנסה להראות את החיבה שלי אלייך. [/b][/quote]
חיבה ><"
סתם
[quote][i]Originally posted by Naruto-San[/i]@Dec 31 2007, 12:54 PM
[b] :huh:
העלבת אותי..
אני מזרחי שלם. [/b][/quote]
על תדאג,הם משתמשים גם מאבנים של תימנים,אשכנזים,מרוקאים,גרוזינים,רוסיים,אירופיים,סינים,יפנים,טילאנדים,וואטנמים,אנורקסים,בולמים,
דוגמניות,שחקני כדורגל,אנשים ששם משה כהן,חולי לב,חולי שפעת,חולי כלבת,כלבים,חתולים,נמלים,
פילים,תנינים,צביקה פיקים,קרנפים,רופאים,זמרים,חלבנים,אנשורים,עובדים במפעל נעלים ומהנהלת הפורום
אוף המחשב פה איטי רצח
הלכתי לראות רק בישראל
XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Dec 31 2007, 12:58 PM
[b] על תדאג,הם משתמשים גם מאבנים של תימנים,אשכנזים,מרוקאים,גרוזינים,רוסיים,אירופיים,סינים,יפנים,טילאנדים,וואטנמים,אנורקסים,בולמים,
דוגמניות,שחקני כדורגל,אנשים ששם משה כהן,חולי לב,חולי שפעת,חולי כלבת,כלבים,חתולים,נמלים,
פילים,תנינים,צביקה פיקים,קרנפים,רופאים,זמרים,חלבנים,אנשורים,עובדים במפעל נעלים ומהנהלת הפורום [/b][/quote]
><"
[quote][i]Originally posted by sai[/i]@Dec 31 2007, 12:58 PM
[b] על תדאג,הם משתמשים גם מאבנים של תימנים,אשכנזים,מרוקאים,גרוזינים,רוסיים,אירופיים,סינים,יפנים,טילאנדים,וואטנמים,אנורקסים,בולמים,
פילים,תנינים,צביקה פיקים,קרנפים,רופאים,זמרים,חלבנים,אנשורים,עובדים במפעל נעלים ומהנהלת הפורום [/b][/quote]
והכל הם זורקים על מזרחיים :(
[quote][i]Originally posted by Naruto-San[/i]@Dec 31 2007, 01:02 PM
[b] והכל הם זורקים על מזרחיים :( [/b][/quote]
><"
מזרחים?!
סתם
ניצן,איזה טוב שחזרת...
[quote][i]Originally posted by eevee[/i]@Dec 31 2007, 01:04 PM
[b] ניצן,איזה טוב שחזרת... [/b][/quote]
D:
טוב יאללה הלכתי בנתיים
[quote][i]Originally posted by eevee[/i]@Dec 31 2007, 03:04 PM
[b] ניצן,איזה טוב שחזרת... [/b][/quote]
דניאל תעיף את הפיקסל מהחתימה זה לא הגראסה הסופית אני אעשה מחר אחד יותר טוב עם הצללה מלמעלה (כי בזה אני הכי טוב) ואולי צבעים אחרים
[quote][i]Originally posted by shadow forreterss[/i]@Dec 31 2007, 03:09 PM
[b] דניאל תעיף את הפיקסל מהחתימה זה לא הגראסה הסופית אני אעשה מחר אחד יותר טוב עם הצללה מלמעלה (כי בזה אני הכי טוב) ואולי צבעים אחרים [/b][/quote]
טוב סבבה תודה..
[quote][i]Originally posted by eevee[/i]@Dec 31 2007, 03:10 PM
[b] טוב סבבה תודה.. [/b][/quote]
מלמעלה זה יהיה יותר קל ויפה ואולי אני אחליף לצבעים של DP או RFGL כי רובי/ספיר זה מה שזה עכשיו
ממממ.......
אוקיי סבבה!
שאלה:לפי דעתכם 3 משחקי תפקידים זה הרבה מדי (אני חושב שכן אבל אני צריך דעה..)
באק!
מה זה באק?