באסה , מתי שרשמת את הרמז השני ראיתי את ההודעה הזאת אחרת הייתי מחפש לפני חחח
Printable View
באסה , מתי שרשמת את הרמז השני ראיתי את ההודעה הזאת אחרת הייתי מחפש לפני חחח
את הרמזים וההודעה פרסמתי לפני שפתחתי את האשכול על המשימה.
זה היה עוד מוכן לפני פתיחת האשכול על המשימה.
חח
נו אהבתם את המשימה?
רוצים עוד משימות מסוג זה?
הלחתי למצואה רק את ה1
[quote=~Tyrael~;651056]את הרמזים וההודעה פרסמתי לפני שפתחתי את האשכול על המשימה.
זה היה עוד מוכן לפני פתיחת האשכול על המשימה.
חח
נו אהבתם את המשימה?
רוצים עוד משימות מסוג זה?[/quote]
ברור...
אני שמח על כך D:
אם כך,יהיו בהמשך עוד משימות מסוג זה.
ד"א,הרמז השני נמצא בפורום תוכנה וחומרה בעמוד 3 חח למי שמחפש עוד חחחח
ההודעה עצמה נמצאת בפורום מוסיקה D:
[quote=~Tyrael~;651063]אני שמח על כך D:
אם כך,יהיו בהמשך עוד משימות מסוג זה.
ד"א,הרמז השני נמצא בפורום תוכנה וחומרה בעמוד 3 חח למי שמחפש עוד חחחח
ההודעה עצמה נמצאת בפורום מוסיקה D:[/quote]
תוריד את זה מנעוץ שלא עוד משתמשים ינסו עכשיו לחפש חחח
[quote=TheChosenOne;651048]הרוע הצרפתי הוא אולי הגורם המזיק הנורא ביותר אחרי ג' יפית ובני משפחתה.
יש לפעול להשמדתו בכול האמצעים העומדים לרשותינו.
(אגב אהבתי את הרעיון עם הניידת משטרה חח)
בכול מקרה רוב בני האדם השפויים לא ידחפו את הף שלהם,אבל משחק תפקידים זה בדיוק המקום לצאת מהשפיות
(בגבולות של העולם שנכנסים עליו),אפשר באמת לדחוף את הבנאדם למצב המסויים אבל המצב האידיאלי מבחינתי זה אדם שיש קו עלילה שמנחה אותו והוא לוקח אותו ומשפר אותו,סוטה מדרך המלך בכמה מקומות בשביל לחזור אליה במקום הנכון (וואו נכנסתי יותר מידי לדמות של הזיין שכל) אולי זה דרישה גדולה מידי אבל זה נראה לי המצב הכי טוב שאפשר לקבל P:
אבל ז[/quote]
אני לא בטוח לגבי ג' יפית, שכן לא ראיתי אותה רוצחת אנשים פשוט על ידי שירה. (אם נוסיף אנקדודה בדבר, בני גורן, מתמטיקאי יווני קדום ידוע נאלץ להשחיט את פניו, כי משורר צרפתי ניסה לרצוח אותו על ידי כתיבת שיר בו הוא יתאר את פניו, ובכך יהרוג את בני גורן. זה למה מעולם לא תמצא תמונה של בני גורן.)
בנוגע לגישות ניהול משחקי תפקידים, בסופו של דבר אין כל כך הבדל. זה כנראה פשוט הבדל באופי השחקן שאנחנו מדיימנים. כשאני משחק, אני עושה את מה שהאני האמיתי היה עושה. כמובן שזה קשה יותר לשחק מישהו שהוא לא אני, אבל לא באתי לכאן כדי למרר לעצמי את החיים.
בסופו של דבר יהיה ניתן להכשיר את הפורום הזה כדי שישמש בסיס מבצעי למלחמה כנגד הצרפתים. אני רואה כמה נשמות של מתמטיקאים בכל מיני משתמשים, אם כי הם מסרבים להכיר בקיומם. אך לנוכח האיום הצרפתי שיאיים על השמדת הפורום... אני רואה לעייני רוחי איך במטח נוצץ של טורים מתכנסים בתנאי נשאיף את הרשע לאינסוף. כן.... סוף סוף אני מתקדם!!!
למה?
שיחפשו,שיהיה להם בכיף,התשובות כבר רשומות באשכול חחח
[QUOTE=LordAbizi;651067]אני לא בטוח לגבי ג' יפית, שכן לא ראיתי אותה רוצחת אנשים פשוט על ידי שירה. (אם נוסיף אנקדודה בדבר, בני גורן, מתמטיקאי יווני קדום ידוע נאלץ להשחיט את פניו, כי משורר צרפתי ניסה לרצוח אותו על ידי כתיבת שיר בו הוא יתאר את פניו, ובכך יהרוג את בני גורן. זה למה מעולם לא תמצא תמונה של בני גורן.)
בנוגע לגישות ניהול משחקי תפקידים, בסופו של דבר אין כל כך הבדל. זה כנראה פשוט הבדל באופי השחקן שאנחנו מדיימנים. כשאני משחק, אני עושה את מה שהאני האמיתי היה עושה. כמובן שזה קשה יותר לשחק מישהו שהוא לא אני, אבל לא באתי לכאן כדי למרר לעצמי את החיים.
בסופו של דבר יהיה ניתן להכשיר את הפורום הזה כדי שישמש בסיס מבצעי למלחמה כנגד הצרפתים. אני רואה כמה נשמות של מתמטיקאים בכל מיני משתמשים, אם כי הם מסרבים להכיר בקיומם. אך לנוכח האיום הצרפתי שיאיים על השמדת הפורום... אני רואה לעייני רוחי איך במטח נוצץ של טורים מתכנסים בתנאי נשאיף את הרשע לאינסוף. כן.... סוף סוף אני מתקדם!!![/QUOTE]
אני חייב רק להוסיף,הבעיה הגדולה ביותר שיוצר האיום הצרפתי הוא התיירים הצרפתיים
תיירים אלו מזהמים את חופינו בכול קיץ,הייתי לפני יומיים בחוף מציצים בתל אביב והיו שם יותר צרפתים ממדוזות
וזה כמובן בלתי ניסבל.
ואכן,בשימוש בת,ח,ט (ראשי התיבות של תעמולה,חקיקה וטרור - שלושת האמצעים הטובים ביותר לשליטים הדיקטטוריים)
נוכל להכשיר את הפורום למלחמה באויב הצרפתי.
הלכתי לנשנש 5 דקות חוזר
[quote=TheChosenOne;651074]אני חייב רק להוסיף,הבעיה הגדולה ביותר שיוצר האיום הצרפתי הוא התיירים הצרפתיים
תיירים אלו מזהמים את חופינו בכול קיץ,הייתי לפני יומיים בחוף מציצים בתל אביב והיו שם יותר צרפתים ממדוזות
וזה כמובן בלתי ניסבל.[/quote]
כל עוד הם לא שרים אין לי בעיה איתם. אתה מבין, בהתחלה הצרפתים היו אנשים טובים, במאות ה19-18, עם אנשים כמו לגרנז', לופיטל, קושי, דלאמבר, רול ודומיהם. אך עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע מאין כמוהו, שהכלי היחידי שיכול להאבק נגדו היא המתמטיקה המופשטת והטהורה. ואני, [B]Άρχιμήδης [/B]באתי הנה כדי לייצר כח המתנגד לרשע הצרפתי, ולהביא שלום עולמי.
[QUOTE=LordAbizi;651077]כל עוד הם לא שרים אין לי בעיה איתם. אתה מבין, בהתחלה הצרפתים היו אנשים טובים, במאות ה19-18, עם אנשים כמו לגרנז', לופיטל, קושי, דלאמבר, רול ודומיהם. אך עם התפתחות הזמר הצרפתי המודרני נוצר רשע מאין כמוהו, שהכלי היחידי שיכול להאבק נגדו היא המתמטיקה המופשטת והטהורה. ואני, [B]Άρχιμήδης [/B]באתי הנה כדי לייצר כח המתנגד לרשע הצרפתי, ולהביא שלום עולמי.[/QUOTE]
אני מזיכור לך ידידי במלומד,השימוש בת.ח.ט הוא אמצעי הכרחי להבאת סיום שלטונו של הזמר הצרפתי.
ואם כבר,מה הסיפור של הרגלי צפרדעים? נוכל לגייס ארגונים התומכים בבעלי החיים
שיפעלו למען מטרתנו המשותפת.
הודעה 22,500
הלכתי לראות השרדות
רוצים רוצים רוצים חחחחחח.....
[quote=TheChosenOne;651080]אני מזיכור לך ידידי במלומד,השימוש בת.ח.ט הוא אמצעי הכרחי להבאת סיום שלטונו של הזמר הצרפתי.
ואם כבר,מה הסיפור של הרגלי צפרדעים? נוכל לגייס ארגונים התומכים בבעלי החיים
שיפעלו למען מטרתנו המשותפת.[/quote]
לא לא לא! אתה מפספס את המטרה! הבעיה היא ברשע הצפרתי, לא בצרפתים! הרשע והזמרה הצרפתית, הם האוייב שמנסה להשמיד עולמינו.
ומתמטיקה אינה דבר שניתן לכפות. מתמטיקה זה דבר שאו שהנפש זקוקה לו ורוצה אותו, או שהנפש לא יכולה להבין. לכן אני מחפש את בעלי הסגולה בעלי הנשמה המתמטית שיוכלו באחרית הימים להלחם כנגד הרשע הצרפתי. אנשים מן השורה (ובפרט אנשי תת רמה כמו ארגונים למען בעלי חיים) לא יכולים לגרום נזק לענקי הרשע הצרפתי כמו אדית פיאף, ז'ק ברל ודומיהם. (ואל תתחיל להגיד לי שכמה מהם מתים, כי רשע אמיתי מעולם לא מת)