-
[quote=DarkTiger;972213]
[COLOR=yellowgreen][B]עומר[/B]- "זה לא יעזור לך" אמרה נערה שעמדה מאחוריך בקול חביב "הפרופסור עסוק היום, יש לו פגישה".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"אני אנה רובינסון" היא הציגה את עצמה "אתה לוקאס?"[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה עונה לה 'כן' וסורק אותה, היא הייתה בערך בת 14, גדולה ממך בשנה, היה לה שיער חום ועיניים ירוקות בעלי אישונים גדולים.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]היא לבשה חולצה אופנתית וחצאית תכולה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]"הכרת את כולם?" היא שאלה.[/COLOR]
[/quote]
"כן,נעים להכיר" אומר לה בחיוך ואז אסרוק את סביבתי ואחפש פוקימוני פרא כדי לחקור אותם
-
הנה הטפופס הישן שלי
[COLOR=#000000][B]מתאמים
[/B][FONT=Arial]כינוי[/FONT][FONT=Arial]:[/FONT][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]שם פרטי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלברט טרוקין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]תמונה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אסטרטגי,נחמד,רגיש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נולד לאבא רופא בכיר ולאמא עקרת בית.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]גר לבד בביתו כי אחיו בצבא ואחותו גרה אצל סבתא שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]נהג בבית סיפורו להראות ביצועים יוצאים מן הכלל, אהב לעזור לילדי הכתה בשעת צרה, ומך החליט שאת תפקידו המלא [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בתור מתאם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]אלברט היה ילד שקט אך יצרתי, שניסה להוכיח את עצמו בתחביבו ונכלא לסיבוכים אך כח הרצון שלו עמד איתו נשארה לו עוד תקווה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא המשיך לנסות עוד ועוד עד שהצליח כבסופו של דבר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בשעות אחר הצהריים הוא נהג להשתעשע להנאתו עם פוקימונים והתחיל להכיר את פוקימוני הרחוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא היה בביתו באותו ערב שלפני היום האחרון וצפה להנתו בטלווזיה, פתאום נפל השלט לרצפה וכפתרו הזיז לערוץ חדשות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]בה ראו את צוות נייט עושים מעשה רע ומר, אלברט ראה את זה וזעם![/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]וזה היה הרגע בו החליט להראות נקמה בצוותים ולהוכיח את עצמו כמתאם [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]ועל כך הודיע להוריו בשמחה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא נופף לשלום לחבריו ונתן לכל אחד מהם מתנה צנועה בתור מתנת פרידה ובנוסף לכך נופף לפוקימוני האזור לשלום[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]הוא הגיע לבית הספר כאשר הוא מלא אי סבלנות להתחלת מסעו הארוך והבלתי נודע לעבר הנקמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]סוגים [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]רצויים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]על-חושי,מעופף,מים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]דור[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שלישי[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]כסף: $2000[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4d528c][FONT=Verdana][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]ציוד מחנאות| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem294.png[/IMG]מפה| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem296.png[/IMG][/SIZE][SIZE=2]פוקדע| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem004.png[/IMG][/SIZE][SIZE=2]פוקדור [5]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem013.png[/IMG][/SIZE][SIZE=2]סם מרפא [3]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem298.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/FONT][SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#000000]צידה לדרך [14]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem208.png[/IMG][/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]פוקוביה [25]| [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem205.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]פאפין [15][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]סרטים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]משימות גמורות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black]שותף:שם-קלורי[/COLOR][/FONT]
[COLOR=black]מין-נקבה[/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black]התחלתי-פיפלפ[/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr014.png[/IMG]
[COLOR=black][FONT=Arial]הערות/בקשות/הארות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בהצלחה[/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=5][COLOR=sienna][B]תסתכלו בדף הראשי, עודכנו:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=sienna][B]-דירוג הזהב[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=#a0522d]-הפרסים[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5][COLOR=#a0522d]-מסתובבים במחוז [יעודכן בקרוב, להסתכל מדי פעם][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- אתה זורק את הפוקדור וממנו מזנק בהבזק אדום נסיך, הפוליוואג שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נסיך משתמש בהיפנוט, הספירלה שלו מסתובבת אך סטארלי מתעלם מההיפנוט, שלא משפיע עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא משגר מתקפת רוח, ופוליוואג שלך משגר אקדח מים, המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אימתני.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"היי!" צועק אליך אדם מבוגר, בסביבות גיל הארבעים, על ראשו חבש כובע שעליו מצויירת כנף, ומשקפת נצבה בכף ידו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא צעק בעודו רץ אל סטארלי ומרים אותו, עושה רושם שהצפר נחמד, אך משהו הוציא אותו מכליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה הסטארלי שלי!" אמר, ופונה ללכת משם, מותיר אותך המום מהמתרחש.[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הם צחקקו וטיפסו על המטוס, כעת זיהית שהקטן הוא סוג של פוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הרחק מהעבר הרחוק עד לכאן" אמר האיש הגבוה, שיערו היה כחול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הפעם אנחנו עסק מסוכן" אמרה האישה, שיערה הארוך היה סגול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ניקח כל פוקימון שבו נחשוק" אמר הפוקימון, עורו היה לבן, הוא עמד על שתיים, ומטבע היה נעוץ במצחו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"המאמן המסכן יוכל רק לשתוק" המשיך האיש, ואחריו האישה "אם זה בים, ביבשה או באוויר".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"פרוויט רוקט, יעברו כל קיר" אמרו שני האנשים ביחד, והאישה אמרה: "ג'סי.."[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האיש אמר: "ג'יימס.." והפוקימון אישר "מיאו, בדיוק!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המסוק המריא, מותיר אותך מתנשף מאחור, כשהוולפיקס בהליקופטר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]---[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מקווה שנהנת מההמשך ה"מיוחד", זה מעין דרבון כדי שתשקיע יותר בתגובות.[/COLOR]
[COLOR=magenta][B]ספיר[/B]- את זורקת את הפוקדור על ההרקרוס החברותי, הוא מתנדנד...[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]נדנוד לימין... נדנוד לשמאל... מזל טוב! יש לך הרקרוס![/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]את יכולה לתת לו ולמינון כינויים, או שמות חיבה.[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]לאן תלכי? למקדש ארכיאוס? לדרך אחד? לעיירה כרסל?[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]עומר[/B]- חבל מאוד שפרשת מהמשחק ]=[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אם אתה רוצה תשלח לי בבקשה את הסיבה בה"פ[/COLOR]
[COLOR=black][B]אלמוג[/B]- רשום, תבחר צבע ותזכיר לי עם מי התחלת בפעם הקודמת, כדי שתתחיל עם פוקימון אחר.. אני אעדכן אותך כשתקבל פוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#000000][U]התחלה:[/U][/COLOR]
[COLOR=#000000]הסתיים יום הלימודים, נרגש, אתה פונה בחיפזון אל ההסעה, וחושב על המסע שאתה עתיד לחוות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ההסעה חונה בתחנה בקזיוקה, ולפתע משהו מזנק עליך, אתה מרגיש דפיקות כואבות על ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מושך את ה'משהו' ואתה רואה שזהו פנגווין כחלחל וקטנטן, פיפלאפ.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"היי" אתה שומע קול מאחוריך, אתה מזהה את הילדה בעלת השיער החום כ- קלורי, חברתו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"קיבלת כבר פוקימון?" היא שאלה, כאששר הנדת בראשך לשלילה היא אומרת לך "אז למה אתה מחכה? בוא למעבדה".[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רצים למעבדה, קלורי אומרת לך "אני אשאיר אותך לבד כאן. בוא פיפלאפ!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה דופק בקלילות על דלת המעבדה החומה והשחוקה.[/COLOR]
[COLOR=black]המעבדה קטנה יחסית לבתי העיירה, לבנותיה הלבנות והשחוקות בבהקו באור חיוור לאור השמש המסנוורת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן?" שאל קול שבקע מפנים המעבדה, הדלת נפתחה בחריקה, מולך נעמד אדם בעל שיער חום מזדקר וחלוק מדענים לבן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אני גרי אוק, הפרופסור של המחוז" הוא אמר וכשזיהה שאתה מאמן מתחיל הוא שאל "מה שמך? במה אתה עוסק- אימון, תיאום או שמירת פוקימונים? איזה סוג של פוקימון תרצה?"[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;987562][SIZE=5][COLOR=sienna][B]תסתכלו בדף הראשי, עודכנו:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=5][COLOR=#a0522d]-מסתובבים במחוז [יעודכן בקרוב, להסתכל מדי פעם][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- אתה זורק את הפוקדור וממנו מזנק בהבזק אדום נסיך, הפוליוואג שלך.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]נסיך משתמש בהיפנוט, הספירלה שלו מסתובבת אך סטארלי מתעלם מההיפנוט, שלא משפיע עליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא משגר מתקפת רוח, ופוליוואג שלך משגר אקדח מים, המתקפות מתנגשות ונוצר פיצוץ אימתני.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"היי!" צועק אליך אדם מבוגר, בסביבות גיל הארבעים, על ראשו חבש כובע שעליו מצויירת כנף, ומשקפת נצבה בכף ידו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"מה אתה חושב שאתה עושה?!" הוא צעק בעודו רץ אל סטארלי ומרים אותו, עושה רושם שהצפר נחמד, אך משהו הוציא אותו מכליו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"זה הסטארלי שלי!" אמר, ופונה ללכת משם, מותיר אותך המום מהמתרחש.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אגיד לאיש:"סליחה על האי-הבנה שקרה כאן אבל אתה יודע איפה אפשר למצוא סטרלי בסביבה?".
ואחרי שהאיש יענה לי אני אומר לנסיך:"נסיך מצטער שלא נלחמנו נגד הסטרלי הזה...אבל אל תיהיה עצוב!בוא נחפש עוד פוקימונים רוצה?"
ואז אחכה לתשובתו של נסיך וגם באותו זמן אלך עם נסיך לחפש פוקימונים מעופפים לשישיה שלי.
-
[QUOTE=DarkTiger;987562][SIZE=5][COLOR=sienna][B]תסתכלו בדף הראשי, עודכנו:[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- הם צחקקו וטיפסו על המטוס, כעת זיהית שהקטן הוא סוג של פוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הרחק מהעבר הרחוק עד לכאן" אמר האיש הגבוה, שיערו היה כחול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"הפעם אנחנו עסק מסוכן" אמרה האישה, שיערה הארוך היה סגול.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"ניקח כל פוקימון שבו נחשוק" אמר הפוקימון, עורו היה לבן, הוא עמד על שתיים, ומטבע היה נעוץ במצחו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"המאמן המסכן יוכל רק לשתוק" המשיך האיש, ואחריו האישה "אם זה בים, ביבשה או באוויר".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"פרוויט רוקט, יעברו כל קיר" אמרו שני האנשים ביחד, והאישה אמרה: "ג'סי.."[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]האיש אמר: "ג'יימס.." והפוקימון אישר "מיאו, בדיוק!"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המסוק המריא, מותיר אותך מתנשף מאחור, כשהוולפיקס בהליקופטר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]---[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מקווה שנהנת מההמשך ה"מיוחד", זה מעין דרבון כדי שתשקיע יותר בתגובות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני מתחיל לרוץ במהירות אל המסוק של פרויט רוקט ואז צועק להם בקול חזק"הי אתם תחזירו לי את ולפקיס שלי לא עשיתי לכם כלום.אז תחזירו אותה" אני אומר לופקיס בתקוהה שתשמע את זה"תשתמשי בגחלת על המסוק שלהם"
-
[quote=DarkTiger;987562][COLOR=black][B]אלמוג[/B]- רשום, תבחר צבע ותזכיר לי עם מי התחלת בפעם הקודמת, כדי שתתחיל עם פוקימון אחר.. אני אעדכן אותך כשתקבל פוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#000000][U]התחלה:[/U][/COLOR]
[COLOR=#000000]הסתיים יום הלימודים, נרגש, אתה פונה בחיפזון אל ההסעה, וחושב על המסע שאתה עתיד לחוות.[/COLOR]
[COLOR=#000000]ההסעה חונה בתחנה בקזיוקה, ולפתע משהו מזנק עליך, אתה מרגיש דפיקות כואבות על ראשך.[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מושך את ה'משהו' ואתה רואה שזהו פנגווין כחלחל וקטנטן, פיפלאפ.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"היי" אתה שומע קול מאחוריך, אתה מזהה את הילדה בעלת השיער החום כ- קלורי, חברתו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"קיבלת כבר פוקימון?" היא שאלה, כאששר הנדת בראשך לשלילה היא אומרת לך "אז למה אתה מחכה? בוא למעבדה".[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה רצים למעבדה, קלורי אומרת לך "אני אשאיר אותך לבד כאן. בוא פיפלאפ!"[/COLOR]
[COLOR=black]אתה דופק בקלילות על דלת המעבדה החומה והשחוקה.[/COLOR]
[COLOR=black]המעבדה קטנה יחסית לבתי העיירה, לבנותיה הלבנות והשחוקות בבהקו באור חיוור לאור השמש המסנוורת.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"כן?" שאל קול שבקע מפנים המעבדה, הדלת נפתחה בחריקה, מולך נעמד אדם בעל שיער חום מזדקר וחלוק מדענים לבן.[/COLOR]
[COLOR=#000000]"אני גרי אוק, הפרופסור של המחוז" הוא אמר וכשזיהה שאתה מאמן מתחיל הוא שאל "מה שמך? במה אתה עוסק- אימון, תיאום או שמירת פוקימונים? איזה סוג של פוקימון תרצה?"[/COLOR][/quote]
*התחלת בפעם הקודמת עם אזריל,ואני אקח לצבע בורדו עם זה פנוי.
---
"שמי הוא אלברט,אלברט טרוקין. אני עוסק בתיאום וחפץ להתחיל את מסעי בתור מתאם.אם אפשר בבקשה,פרופסור להתחיל עם פוקימון מהדור השלשי שאחד מסוגיו הוא על-חושי,מעופף או מים."אני אומר לפרפסור אוק בחיוך מלא מרץ להתחיל כבר את מסעי,אני מחכה לתשבתו ומתחיל בנתיים לחשוב על איזה פוקימון אני כבר יכול לקבל.
-
יאללה מזמן לא שיחקתי במשחק XP
[FONT=Arial][COLOR=black]כינוי: ritsuka kun[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]שם פרטי: עומר[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]שם במשחק: רובי[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]תמונה: [/COLOR][/FONT][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/9895/goldx.png[/IMG]
[FONT=Arial][COLOR=black]אופי: ציני,ביקורתי,רגיש, גאוותן, תמיד יושיט יד לחבריו[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]רקע: [/COLOR][/FONT][COLOR=Black] תמיד ניקראתי ילד הזהב. לא יודע למה, אבל יכול להיות שבגלל שהייתי הילד של ההורים העשירים שכמעט שמונים אחוז מהמחוז היו שייכים להם. כמובן שלא הייתי ילדם הביולגי, אלא מאומץ. אתם מבינים ההורים שלי, זוג הומוסקסואלים ההיתחתנו ואימצו אותי מצעירה ההידרדרה לסמים. כמובן את זה לא ידעתי בכלל לפני יום הולדתי ה 15.
כמובן שגילתי את הידיעה המאוד מטרידה הזו, ניסיתי כמה שיותר להדחיק. ואכן, שנה שלמה שבקושי הירהרתי בזה, עד שאחד מאבותי היתאבד אחרי מכתב שקיבל בדואר. מאז אבי השני, זרק את כל כספו בלנסות למצוא את השולח, וכאשר לא הצליח היתאבד אף גם הוא.
נישאר לי מעט כסף של עצמי שחסכתי ויש לי כמה חשבונות בנק במיטב הבנקים. הסוכמים קטנים, לא יותר משמונה ספרות בכל חשבון.
בכל מקרה, מעט גלשתי.
יום אחרי יום הולדתי ה- 17, החלטתי בעצמי לגלות מה העיניין ולמצוא את אימי הביולוגית.
ארזתי את דברי והחלטתי שאם כבר אני יוצא להיסתובב במחוז, כדי גם לנסות להיתגבר על חשושתי מפוקימון ולנסות לאתגר את עצמי ולראות שאני באמת מסוגל.
זה לא שאני שואף להיות אלוף הליגה או משהו כזה, אבל למצוא חבר אמיתי שיאוהב אותי כמו שאני , זו המטרה העיקרית.[/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=black]סוגים רצויים: נורמל, רעל, עשב[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]דור: שני[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]כסף: לא לגעת[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]ציוד: לא לגעת[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]סרטים: [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]משמות גמורות: לא לגעת[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]שותף:
שם: אליס
פוקימון התחלתי: סטאריו
ספריט[/COLOR][/FONT]: [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/6513/izik13.png[/IMG]
[FONT=Arial][COLOR=black]הערות/בקשות/הארות: שונא, אבל ממש את הדור הרביעי והחמישי~ XD[/COLOR][/FONT]
-
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]הורדתי את המתקפות של הפוקימונים של השותפים, הדף ממש עמוס גם ככה ואולי זה יעזור לו לעלות מהר יותר..[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "זה בסדר" אמר לך האדם "אם אתה כל כך רוצה להלחם מול סטארלי, תלחם מולי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פוליוואג נראה מאוד מתלהב מהרעיון, האיש שאל אותך "איזה סוג קרב אתה רוצה ועם כמה פוקימונים כל אחד יישתמש?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]לאחר שתענה לו, הוא יגיד לך ויילחץ את ידך "שכחתי להציג את עצמי, ג'וש אמבר, מה שמך?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סטארלי" הוא מורה לסטארלי להתעופף אל הזירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*זירת דשא, חפש בסעיף "זירות" שבעמוד הראשי*[/COLOR]
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- *אני כל פעם ארשום לך למה להתייחס בתגובה כדי ליצור תגובה מושקעת, עד שזה ייקלט וזה יעזור לך בכל מ"ת שתשתתף בו, סבבה?*[/COLOR]
[COLOR=red]האנשים במסוק מתעלמים ממך, אתה שומע צעקה והבזק צהבהב מהיר זורם אל ההליקופטר של פריוויט רוקט, שמתחיל לבעור.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מביט לצד ימינך, ורואה את שני הפיצ'ויים קורצים אליך ומתעלפים, הם יירו את מכת הברק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רץ לעזור לוולפיקס ומחלץ אותה בחיפזון מהמסוק, היא כמעט התעלפה, היא חייבת לקבל טיפול מיידי.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מכאן יש לך כמה אפשרויות:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לחפש מאמן שירפא אותה- הכי קרוב אבל הכי פחות אחראית.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]לרפא אותה במרכז של כרסל- טיפול הכי מסור אבל הכי ארוך.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][COLOR=#ff0000]לרפא אותה במעבדת קזיוקה- טיפול הכי קצר אבל הכי רחוק.[/COLOR]
*בתגובה שלך אני רוצה שתתייחס ל..: מה שאתה חושב על וולפיקס, מה שאתה חושב על הפיצ'ויים, מה שאתה חושב על המסוק ופריוויט רוקט ומה שתעשה*
[COLOR=blue][B]אלמוג[/B]- *אני לא זוכר מה זה בורדו.. אז אתה יכול את התגובה הבאה שלך לצבוע בבורדו שאני אזכר? בינתיים אתה בכחול*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בטח" הוא מחייך "נעים מאוד אלברט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נמצאו ברשותי שני פוקימונים מתאימים, רלטס, פוקימון על חושי" הוא אומר לך "או לוטד, פוקימון מים ועשב".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא מושיט לך פוקדע, מפה ו- 5 פוקדורים, הוא מוסיף לך את המילה "בהצלחה".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]במי תבחר? לוטד או רלטס?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/270.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/280.png[/IMG][/SPOILER][/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]עומר[/B]- רשום, אל תדאג אני אתן לך לחסל כמה פוקימונים מהדורות האלו ><" תגיד לי אם אתה רוצה צבע אחר להמשכים..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]התחלה:[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה יוצא מביתך שבעיירה קזיוקה, אתה מרגיש שהיום הזה, יהיה יום מיוחד עבורך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]העיירה הייתה שקטה, הייתה זו שעת בוקר מוקדמת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בו!" אתה נבהל כשאתה חולף ליד עץ שמן, אתה רואה נערה בעלת שיער חום ובגדים כהים, אליס, חברתך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קיבלת כבר פוקימון?" היא שואלת אותך, אך כאשר אתה עונה לה 'לא' היא מבינה "אז אתה בטח בדרך למעבדה, נכון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני בדיוק חוזרת משם" היא מרימה פוקדור שבוהק לאור השמש הזורחת, היא זורקת אותו לאוויר וממנו מזנק כוכב ים כתום, במרכזו נעוצה מעין פנינה, סטאריו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טוב, אני זזה לבריכת פיאון" היא נותנת לך חיבוק ורצה לשם עם סטאריו "בהצלחה! תפגוש אותי שם!"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מגיע למעבדה ודופק בהתרגשות על דלת המעבדה החומה והשחוקה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]המעבדה קטנה יחסית לבתי העיירה, לבנותיה הלבנות והשחוקות בבהקו באור חיוור לאור השמש המסנוורת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מחכה כמה דקות, אך אין עונה מבפנים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בוקר טוב" אומר קול נינוח שמקפיץ אותך, אדם בעל שיער חום מזדקר וחלוק מדענים לבן עומד מאחוריך "באת לקבל פוקימון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אחח.. אני לא רגיל שהם באים כל כך מוקדם" הוא נאנח ופתח את הדלת בחריקה, הוא לחץ את ידך "גרי אוק, הפרופסור של מחוז סייב".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה שמך? מה יעודך במסע? במה תעסוק? איזה סוג של פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך בחיבה.[/COLOR]
[SPOILER][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120.png[/IMG][/SPOILER]
-
[QUOTE=DarkTiger;988652][SIZE=4][COLOR=sienna][B][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- "זה בסדר" אמר לך האדם "אם אתה כל כך רוצה להלחם מול סטארלי, תלחם מולי".[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]פוליוואג נראה מאוד מתלהב מהרעיון, האיש שאל אותך "איזה סוג קרב אתה רוצה ועם כמה פוקימונים כל אחד יישתמש?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]לאחר שתענה לו, הוא יגיד לך ויילחץ את ידך "שכחתי להציג את עצמי, ג'וש אמבר, מה שמך?"[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"צא סטארלי" הוא מורה לסטארלי להתעופף אל הזירה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*זירת דשא, חפש בסעיף "זירות" שבעמוד הראשי*[/COLOR]
[[SPOILER][IMG]htt/uploads/2010/09/120.png[/IMG][/SPOILER][/QUOTE]
"נסיך בועות"אני אומר ואז אוסיף:"השפרצת מים כדי שהבועות יגיעו מהר אל סטרלי"
-
[SIZE=4][COLOR=sienna][B]כולם לרשום לי אם אתם רוצים שאני ארשום לכם למה להתייחס בתגובה כדי ליצור תגובות טובות יותר ושיהיה לי כיף לקרוא[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- ממרכז הספירלה של נסיך מתחילות לפרוח בועות כחלחלות ואיטיות, פוליוואג שולח מטר מים שדוחף את הבועות במהירות על סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי נשאר באוויר, אתה לא מבין למה הוא לא חומק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הבועה כבר כמעט פוגעת בו, אבל הוא לפתע ממריא לגובה, נסיך מסתנוור מהשמש ולא מצליח לראות אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה קולט את סטארלי צולל למטה ומשנה כיוון רגע לפני שפגע בקרקע, נסיך נפגע מהאס האווירי המהיר הזה, ומתגלגל אחורה בעוצמה על הדשא הגבוה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי מתחיל לנופף בכנפים במהירות, משב רוח מתקרב אל פוליוואג שלך, מתקפת הרוח המהירה עושה את דרכה היישר אל נסיך, שעוד לא התאושש מהאס האווירי![/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;988680][SIZE=4][COLOR=sienna][B]כולם לרשום לי אם אתם רוצים שאני ארשום לכם למה להתייחס בתגובה כדי ליצור תגובות טובות יותר ושיהיה לי כיף לקרוא[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- ממרכז הספירלה של נסיך מתחילות לפרוח בועות כחלחלות ואיטיות, פוליוואג שולח מטר מים שדוחף את הבועות במהירות על סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי נשאר באוויר, אתה לא מבין למה הוא לא חומק.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הבועה כבר כמעט פוגעת בו, אבל הוא לפתע ממריא לגובה, נסיך מסתנוור מהשמש ולא מצליח לראות אותו.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה קולט את סטארלי צולל למטה ומשנה כיוון רגע לפני שפגע בקרקע, נסיך נפגע מהאס האווירי המהיר הזה, ומתגלגל אחורה בעוצמה על הדשא הגבוה.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]סטארלי מתחיל לנופף בכנפים במהירות, משב רוח מתקרב אל פוליוואג שלך, מתקפת הרוח המהירה עושה את דרכה היישר אל נסיך, שעוד לא התאושש מהאס האווירי![/COLOR][/QUOTE]
"נסיך תקום!"אני אומר בצעקה
ואז אוסיף:"אחרי שתקום תתחמק מהמתקפת הרוח תשתמש בהיפנוזה ואז בהשפרצת מים בכול הכוח!"
----
אני רוצה שתרשום...
-
[COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- פוליוואג לא מספיק לקום והרוח פוגעת בו, הוא מנסה שוב להפנט את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הספירלה שלו מסתובבת אך ללא הועיל, סטארלי לא נרדם, שוב.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא פולט מטר מים חזק, מרוב העוצמה הוא לא מצליח לשלוט בו ומפספס, אבל הוא מתעשת ופוגע, אך מעוצמת הפגיעה גם נסיך נפגע מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"לא ענית לי" אמר ג'וש, המאמן של סטארלי "איזה סוג קרב אתה רוצה ועם כמה פוקימונים כל אחד יישתמש?"
"ומה שמך?" הוא שאל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*תתייחס לכל התגובה, זה הטיפ העיקרי. תרשום מה אתה חושב עד כה על המהלכים של סטארלי ועל המהלכים של פוליוואג, על ג'וש [איך הוא נראה בעינייך- נחמד? משוגע? וכו'... ומה אתה חושב עליו] וגם מה תעשה*[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;988687][COLOR=darkorange][B]תומר[/B]- פוליוואג לא מספיק לקום והרוח פוגעת בו, הוא מנסה שוב להפנט את סטארלי.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הספירלה שלו מסתובבת אך ללא הועיל, סטארלי לא נרדם, שוב.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הוא פולט מטר מים חזק, מרוב העוצמה הוא לא מצליח לשלוט בו ומפספס, אבל הוא מתעשת ופוגע, אך מעוצמת הפגיעה גם נסיך נפגע מעט.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]"לא ענית לי" אמר ג'וש, המאמן של סטארלי "איזה סוג קרב אתה רוצה ועם כמה פוקימונים כל אחד יישתמש?"
"ומה שמך?" הוא שאל.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]*תתייחס לכל התגובה, זה הטיפ העיקרי. תרשום מה אתה חושב עד כה על המהלכים של סטארלי ועל המהלכים של פוליוואג, על ג'וש [איך הוא נראה בעינייך- נחמד? משוגע? וכו'... ומה אתה חושב עליו] וגם מה תעשה*[/COLOR][/QUOTE]
"מצטער שלא עניתי לך...קוראים לי תומר ואני רוצה קרב 2 על 2"אני אומר לג'וש בפרצוף ביישני
ואז אומר לנסיך בתקווה גדולה תוך כדי שהשלב אצבעות:"נסיך אתה יכול לפגוע בסטרלי הזה תשתמש בבועות ואז בהיפנוזה,אני מאמין בך נסיך!"
-
[quote=DarkTiger;988652]
[COLOR=darkgreen][B]עומר[/B]- רשום, אל תדאג אני אתן לך לחסל כמה פוקימונים מהדורות האלו ><" תגיד לי אם אתה רוצה צבע אחר להמשכים..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]התחלה:[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה יוצא מביתך שבעיירה קזיוקה, אתה מרגיש שהיום הזה, יהיה יום מיוחד עבורך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]העיירה הייתה שקטה, הייתה זו שעת בוקר מוקדמת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בו!" אתה נבהל כשאתה חולף ליד עץ שמן, אתה רואה נערה בעלת שיער חום ובגדים כהים, אליס, חברתך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קיבלת כבר פוקימון?" היא שואלת אותך, אך כאשר אתה עונה לה 'לא' היא מבינה "אז אתה בטח בדרך למעבדה, נכון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אני בדיוק חוזרת משם" היא מרימה פוקדור שבוהק לאור השמש הזורחת, היא זורקת אותו לאוויר וממנו מזנק כוכב ים כתום, במרכזו נעוצה מעין פנינה, סטאריו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טוב, אני זזה לבריכת פיאון" היא נותנת לך חיבוק ורצה לשם עם סטאריו "בהצלחה! תפגוש אותי שם!"[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה מגיע למעבדה ודופק בהתרגשות על דלת המעבדה החומה והשחוקה.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]המעבדה קטנה יחסית לבתי העיירה, לבנותיה הלבנות והשחוקות בבהקו באור חיוור לאור השמש המסנוורת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מחכה כמה דקות, אך אין עונה מבפנים.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"בוקר טוב" אומר קול נינוח שמקפיץ אותך, אדם בעל שיער חום מזדקר וחלוק מדענים לבן עומד מאחוריך "באת לקבל פוקימון?"[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אחח.. אני לא רגיל שהם באים כל כך מוקדם" הוא נאנח ופתח את הדלת בחריקה, הוא לחץ את ידך "גרי אוק, הפרופסור של מחוז סייב".[/COLOR]
[COLOR=#006400]"מה שמך? מה יעודך במסע? במה תעסוק? איזה סוג של פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך בחיבה.[/COLOR]
[spoiler][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120.png[/IMG][/spoiler][/quote]
"שמי רובי וחשבתי להיות מאמן או מתאם. עדיין לא הכי בטוח" אומר לו ברצינות "תיאום נישמע לי נחמד ובטוח, אבל להילחם בליגה הרבה יותר מרגש." אומר בנחישות ואאגרף את ידי "אני רוצה להיות מאמן ואני ממש אשמח לפוקימון מסוג רגיל כמו (אל תצחק עליי XD) איגליבאף או אקנס." אומר בחיוך ואסתכל עליו
-
[quote=DarkTiger;988652][COLOR=#ff0000][COLOR=blue][B]אלמוג[/B]- *אני לא זוכר מה זה בורדו.. אז אתה יכול את התגובה הבאה שלך לצבוע בבורדו שאני אזכר? בינתיים אתה בכחול*[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"בטח" הוא מחייך "נעים מאוד אלברט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]"נמצאו ברשותי שני פוקימונים מתאימים, רלטס, פוקימון על חושי" הוא אומר לך "או לוטד, פוקימון מים ועשב".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]הוא מושיט לך פוקדע, מפה ו- 5 פוקדורים, הוא מוסיף לך את המילה "בהצלחה".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]במי תבחר? לוטד או רלטס?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][spoiler][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/270.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/280.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/COLOR]
[/quote]
[COLOR=darkred]*כן,תוכל להגיד לי במה להתייחס בתגובה.[/COLOR]
[COLOR=darkred]---[/COLOR]
[COLOR=darkred]אני מכניס את הציוד לתיקי ,ואומר לפרופסור "פרופסור אני אשמח לקבל את רטלס!"[/COLOR]
[COLOR=darkred]שאקבל את הפוקדור של רטלס ,אזרוק אותו מהפוקדור ואומר לו בתרגשות "שלום רטלס,שמי הוא אלברט.אני יהיה המאמן שלך למסע הזה,אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד."[/COLOR]