[QUOTE=LordAbizi;695956]ולי היה חלום שאחד השחקנים במשחק שלי מדבר איתי בה"פ ואומר לי שאו שאני משקיע יותר במשחק, או שהוא לוקח ממני את המשחק בכח. זה די הפתיע אותו כשסיפרתי לו את זה...[/QUOTE]
חחח אולי חלמת על איזה מנהל חת''מ?? XDD
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;695956]ולי היה חלום שאחד השחקנים במשחק שלי מדבר איתי בה"פ ואומר לי שאו שאני משקיע יותר במשחק, או שהוא לוקח ממני את המשחק בכח. זה די הפתיע אותו כשסיפרתי לו את זה...[/QUOTE]
חחח אולי חלמת על איזה מנהל חת''מ?? XDD
[quote=Captain_Charisma;695960]חחח אולי חלמת על איזה מנהל חת''מ?? XDD[/quote]
מה? לא הבנתי למה אתה מתכוון...
צריך נושא חלומות :s
[QUOTE=LordAbizi;695963]מה? לא הבנתי למה אתה מתכוון...[/QUOTE]
חחח כי מנהל חת''מ אחד אמר לשה''מ שאם הוא לא משקיע במשחק שלו הוא נועל אותו..
בגלל זה חשבתי
[QUOTE=Captain_Charisma;695972]חחח כי מנהל חת''מ אחד אמר לשה''מ שאם הוא לא משקיע במשחק שלו הוא נועל אותו..
בגלל זה חשבתי[/QUOTE]
הי זה המקרה שלי
[quote=Captain_Charisma;695972]חחח כי מנהל חת''מ אחד אמר לשה''מ שאם הוא לא משקיע במשחק שלו הוא נועל אותו..
בגלל זה חשבתי[/quote]
א. החלום שלי היה ממזמן
ב. הוא לא רצה לנעול אותו, אלא פשוט לקחת אותו ממני ושהוא יהיה מנהל המשחק.
[QUOTE=LordAbizi;695974]א. החלום שלי היה ממזמן
ב. הוא לא רצה לנעול אותו, אלא פשוט לקחת אותו ממני ושהוא יהיה מנהל המשחק.[/QUOTE]
א.אהה
ב. הבנתי.
ג.יפית
ד. אז למה לא אמרת שזה מזמן?
איתי באסל מורקח לתמיד או לכמה ימים כי אני צריך לגעת לשחקשלי
[quote=Captain_Charisma;695976]א.אהה
ב. הבנתי.
ג.יפית
ד. אז למה לא אמרת שזה מזמן?[/quote]
ד. כי לא שאלת..
[QUOTE=Eustass Kid;695977]איתי באסל מורקח לתמיד או לכמה ימים כי אני צריך לגעת לשחקשלי[/QUOTE]
כנראה שלתמיד,כי אולי יש מצב שאיתי באסל ויגאל זה אותו אחד
כ*סאמא של המסנג'ר הזה >>"
[QUOTE=Captain_Charisma;695980]כנראה שלתמיד,כי אולי יש מצב שאיתי באסל ויגאל זה אותו אחד[/QUOTE]
לא עכשיו איתי שהוא מורקח אבל כעבורכמהדקות כבר לא מורקח ומה קשור יגאל זה משתמש אחר
[QUOTE=Eustass Kid;695983]לא עכשיו איתי שהוא מורקח אבל כעבורכמהדקות כבר לא מורקח ומה קשור יגאל זה משתמש אחר[/QUOTE]
לשניהם קוראים איתי...
מור זה סיני טעים!
[QUOTE=Captain_Charisma;695986]לשניהם קוראים איתי...[/QUOTE]
נו אז