-
[quote=KoDaK;1045439]
[SIZE=4][COLOR=purple][B]אלמוג [/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][B]"בסדר.." הפרופ' אומר ותוך כמה שניות הוא מוציא פוכדור תכול (בצבע תכלת) ובוהק ואומר "קח..זה אלג'יים.."[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ומגיש לך אותו.."בעיניין איגליבאף..הוא לא שלי אלה חבר טוב שלי שנמצא ביער ועוזר למאמנים צעירים..אם אתה רוצה..נילחם ואם תנצח אותו תוכל לקחת אותו איתך ? מה אתה אומר ? אבל תטפל בו טוב ! ! " [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"נשמע כיף, באמת אשמח לדעת כמה אני טוב! תמיד קרב קטן יכול לעודד!"אני אומר וזורק את אלג'יים החוצה "אלג'יים אני המאמן שלך,קוראיםלי אלמוג,אשמח לחוות איתך את המסע שלנו,מקווה שנהנה ביחד אבל לבנתיים יש לנו איזה אתגר קטן,מה אתה אומר שנלחם?"
-
[quote=KoDaK;1046107][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B][U]אייס[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkgreen][B]צודק..אבל אתה תמיד יכול להחליף..בטח יש כאלה במשחק שממש רוצים מאובן..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]--[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אתה בודק את טירטוג'ה :[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]שם:טירטוג'ה[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/tirtouga.png[/IMG][/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]סוג: אבן / מים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]מין: זכר [/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]יודע: המתנה(Bide),אקדח מים,גלגול,פרישה(Withdraw)[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]טומאס אומר "טוב..אז ארצ'ן ! ! תשתמש עכשיו בכנף פלדה לכיוון טירטוג'ה ! "[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]וכנפו של ארצ'ן הופכת מכנף נוצות רגילה לכנף מלאה בברזלים והוא עף לכיוון טירטוג'ה..[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש בגלגול כדי לחמוק ואז באקדח מים!" אורה לו
-
[QUOTE=KoDaK;1046107][B][SIZE=4][COLOR=red][U]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B][U]עידן[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkred][B]אתה הולך ומרפא את הפוקימונים ולפתע האחות ג'ואי אומרת "הנה המנהיגה..חיכית לה נכון ? " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]והיא מצביעה על אישה עם סמלה ירקרקה וגדולה [IMG]http://www.israup.net/images/8fa5dba95b78794d27b47cb87c374fbe.bmp[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"נעים מאוד...אני רוז..מנהיגת המכון בעיר ליונלי..מה שמך? והאם תרצה להילחם בקרב מכון ? " [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]האישה שואלת..[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
''שלום שמי עידן וכן אני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון!,זה יהיה הקרב המכון הראשון שלי אני מאוד מתרגש'',
אומר לרוז מתלהב וארוץ מהר לכיוון המכון שלה עוד לפני שהיא תספיק לצאת ממרכז הפוקימונים.
-
[quote]יוגי
זה אדם אמר לך..לא המוכר ..d: המוכר לא יודע כלום על המאובן..הוא חושב שזו אבן..
נ.ב - עכשיו 3 ; 3...
~~~
אתה שואל את המוכר והוא אומר "מה זה ? מאובן ? פה זה לא שנות ה-80 ילד..אז אל תמציא לי סיפורים.."
אתה שואל את אותן השאלות את אדם והוא אומר "לדעתי בעיירה בלקריי יש מוזיאון שניתן לשחזר בו מאובנים..בכל מקרה..מה אתה מתכוון לעשות עכשיו ? ודרך אגב אם אתה רוצה אני יכול ללוות אותך לעיר הבאה..מה אתה אומר יוגי ? "
מה תעשה?[/quote]
"בכיף אדם!" אומר לאדם בשמחה "אבל קודם,כדאי שאלך למרכז הפוקימונים כדי שיתאוששו מהקרב.." ואלך איתו למרכז הפוקימונים.
-
[QUOTE=KoDaK;1046107][B][SIZE=4][COLOR=red][U][B][COLOR=olive][U]אליס[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה רואה שרוגנרולה 'מחקה' אתכם ומשתמש בהתקשות ואז קופץ על ארון, ארון המופתע גם כן לא ידע שזה מה שהוא יעשה ומתחמק מהר, הוא משתמש בהתקשות ובלימה ומצליח להעיף את רוגנרולה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]הוא משתמש בבלימה שלפתע רוגנרולה תופס אותו ומעיף אותו אחורה עם בלימה חזקה במיוחד ! הוא משתמש (רוגנרולה) בהחלקת סלע וגומר את הקרב :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]ארון מוטח על האבנים ומתעלף..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אתה מבין שרוגנרולה חזק מאוד..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את סווידל ופידג'י.
אני אומר לסווידל לעלות על פידג'י ושיחד הם יעלו לגובה ומשם שסווידל ירסס על רוגנרולה חוטים, והרבה מהם. ואז שישלבו ואז שיצללו, יעברו לטיסה אופקית 5 מטר מרוגנרולה, ויירנסו בו בבלימה משותפת.
-
[QUOTE=KoDaK;1046107][B][COLOR=blue][U]תומר[/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גם סווינאב משתמש בראשייה..אתה רואה ששניהם מתנגשים ולאירון מצליחה להעיף את סווינאב לכיוון האבנים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע סווינאב משחרר רוח קרה לכיוון לאירון שמתחילה לקפוא מקור, אתה רואה שהוא מייצר כדורי שלג ולאירון מתחמקת שלפתע הוא שולח רוח קרה והיא קופאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"לאירון!תשברי את הקרח בעזרת ציפורני ברזל!את מסוגלת לשבור את הקרח אפילו שאת נמצאת בתוך הקרח של סווינאב!"אצעק לעבר לאירון בעידוד כדי שהיא תשבור את הקרח כדי שהיא תשתחרר.
"אחרי שתיצאי מהקרח תשתמשי בראשייה על סווינאב אבל שהוא קרב אליך תפתיעי אותו בציפורני ברזל עם ראשייה בתוך הבטן של סווינאב הקטן והמרושע שהקפיא אותך!אם אתה רוצה להתפתח את חייבת לפגוע בו!"אוסיף גם בעידוד ללאירון כדי שהיא תיתפתח וגם תנצח את סווינאב.
-
[quote=KoDaK;1046079][SIZE=7][B][I]הודעה חשובה ! [/I][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][I]אזהרת התפתחות ! ! [/I][/B][/SIZE]
אם יש לכם פוקימון שמתפתח בעזרת שמחה (פיצ'ו>פיקצ'ו ; טוגפי>טוגטיק ; גולבאט>קרובאט ; ועוד..)
והפוקימון הזה לא שמח להיות אצלכם הוא ירד פיתוח !
כלומר יש לי קרובאט ווהא לא שמח להיות אצלי אז הוא ישתנה בחזרה לגולבאט..הצורה הקודמת שלו..
בשביל לגרום לפוקימון להיות שמח צריך :
*לשתף אותו בקרבות
*לא להזניח אותו
*לטפל בו טוב ולתת לו לפעמים אוכל עם השאר
*לשחק איתו
*שהפוקימונים יהיו נחמדים אליו
~~
לפחות 3 - 4 מאלה צריך כדי שהוא יהיה שמח..
[SIZE=4][COLOR=darkslateblue][U][B]נל[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
בסדר..זה נראה ששכחת שיש לדירלינג מתקפת הסוואה,לא ?
גאבייט הוא סוג דרקון/אדמה כך שיהיה לו קשה לתקוף עם מתקפות האדמה שלו את :
סוגי ה:
מים,עשב,קרח,מעופף,אדמה..
אם דירלינג תשתמש בהסוואה אז איפה שהיא תעמוד היא תשתנה לסוג הזה אבל פעם אחת..
כלומר אם היא השתנת על החול לסוג אדמה ואז היא לשנייה תדרך על דשא זה עדיין לא ישתנה..כי היא צריכה להשתמש במתקפה , במידה והיא השתמשה אז היא תהפוך לסוג עשב וכו'...
את יכולה לומר 'אנסה להסתכל על הנוף ולראות מה יש בשביל מתקפת ההסוואה של דירלינג..'
[U][I]נ.ב - באמצע הקרב דיטו יכול להשתנות רק לפוקימון שמולו ! ! ! [/I][/U]
~~~
דירלינג רצה אל אחד מהגאבייט אך הוא תופס אותה בזמן וזורק אותה לעבר העץ.
אייפום עולה על דירלינג ודירלינג משתמש במתקפת חול שפוגע באייפום ואייפום במקום להיות מוסתר, הוא דווקא לא רואה כלום וכך גם דירלינג..
2 הגאבייט משתמשים בזעם דרקון ומעיפים אותם אחורה..
דיטו משתנה ל[U]גאבייט [/U]בהתחלה נוספאס וסקורפי נבהלים אבל נרגעים כשראו את צבעו הוורדרד.
גאבייט יודע:
חפירה, זעם דרקון,שריטה,שיסוע,נהימה,ציפורן דרקון.
דירלינג משתמשת בזרעי עלוקה ופוגעת אך רק בגאבייט 1.
דיטו משתמש בציפורן דרקון אך גם הגאבייט משתמש בזה ואת רואה ש2 הגאבייט הנוספים מצטרפים לעזרתו ומצליחים להעיף אותו אחורה .
מה תעשי?[/quote]
אה! שכחתי שיש לה מתקפת הסוואה, לא נורא.
---
"דירלינג, תשתמשי בהסוואה, מהר! אייפום, חזור קצת כדי לנוח ולהתאושש מהחול! דיטו, תשתמש בחפירה ותיצור המון בורות ואז תשתמש בנהימה כדי שיהיה הד כשהגבאיטים יקפצו לבור ואז תשתמש בזעם דרקון לכל הכיוונים! דירלינג! כשכולם יוצאים מהבור תשתמשי בזרע עלוקה על גבאיט אחד ועל השני בבעיטה כפולה! בזמן שהם בבור, תשתמשי על הגבאיט המשותק במכת חול! דיטו, אחרי שאתה יוצא מהבור, עוף למעלה ותחזיק איתך את דירלינג, עוף אל עבר העצים!" אצעק להם ואחזיר את אייפום. "ואז יש לי כבר רעיון..." אלחש בשטניות. אם הגבאיטים ירדפו אחריהם אני אוציא את אייפום שישתמש באגרוף ממוקד עליהם בהפתעה, מתוך העצים. "טוב! צאו לדרך! ותנוחו אם אתם עייפים מדי!" אצעק להם. "גבאיטים, היכונו לקרב..." אלחש להם בחיוך.
-
[QUOTE=KoDaK;1046079][SIZE=7][B][I]הודעה חשובה ! [/I][/B][/SIZE]
[SIZE=4][B][I]אזהרת התפתחות ! ! [/I][/B][/SIZE]
אם יש לכם פוקימון שמתפתח בעזרת שמחה (פיצ'ו>פיקצ'ו ; טוגפי>טוגטיק ; גולבאט>קרובאט ; ועוד..)
והפוקימון הזה לא שמח להיות אצלכם הוא ירד פיתוח !
כלומר יש לי קרובאט ווהא לא שמח להיות אצלי אז הוא ישתנה בחזרה לגולבאט..הצורה הקודמת שלו..
בשביל לגרום לפוקימון להיות שמח צריך :
*לשתף אותו בקרבות
*לא להזניח אותו
*לטפל בו טוב ולתת לו לפעמים אוכל עם השאר
*לשחק איתו
*שהפוקימונים יהיו נחמדים אליו
~~
לפחות 3 - 4 מאלה צריך כדי שהוא יהיה שמח..
[U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE][/U]
"בסדר..אבל..טוב בסדר.." ואז אתה קולט משהו !
שכשהתחלת את המסע מצאת רוזליה ובאדו אבודים ועזרת להם !
אותו באדו שמצאת התפתח לרוזליה ורוג'ר תפס אותו ! ! !
אתה שואל את רוג'ר "תגיד..תפסת את רוזליה כשהוא היה באדו ? " ורוג'ר אומר "כן..זה בן..ופעם תפסתי אותו ביער כבאדו קטן...למה ? "
מה תעשה?
[/QUOTE]
"אז רגע אני מכיר אותו, פעם כשהתחלתי את מסעי בדרך למעבדה לקבל את טרטוייג פגשתי בבאדו הזה, חרק חשמלי קטן תקף אותו ,אני לא זוכר את השם כי זה היה מזמן אז עזרתי לו" אגיד לרוג'ר.
"לפני הקרב שמעתי שמחלקים משהו בחנות אני חייב ללכת לשם, יש שמועות שאלו מאובנים אני רוצה אחד, אשמח עם זה יהיה קבוטו אני מאוד אוהב אותו" אגיד לרוג'ר ולליאנה והלך איתם לכיוון החנות בעיר ליונלי
-
[QUOTE=KoDaK;1046107][B][SIZE=4][COLOR=red][U]
[U][B][COLOR=teal]נוקו[/[/U]
[B][COLOR=teal]את בודקת את המתקפות של וורמפל :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]שם: וורמפל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]סוג: חרק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מין: נקבה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]יודע: בלימה,יריית חוט[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]הוא יורה על החייל חוט אך את רואה שהחייל מוציא פוקימון ציפור ומסתלק משם..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את הולכת עם רם לכיוון החנות .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את רואה שם איש שכנראה המוכר שאומר " רק עכשיו רק עכשיו ! הפוכדורים עולים 100 במקום 200 ! ! ! " [IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/b/bb/Ingo(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]את הולכת לשם והוא שואל "מדוע באת ? " ואת אומרת רק להסתכל..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע את נופלת בגלל את האבנים שם אבל האבן שבגללה נפלת היא אבן מוזרה ביותר..יש עליה סימנים מוזרים..[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5f/Bag_Dome_Fossil_Sprite.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal][/COLOR][/B][/QUOTE]
יש לי מספיק פוקדורים?
כמה פוקימונים אפשר לתפוס?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה זאת האבן הזאת?" אני שואלת את רם ואחר כך דוחפת אותה לתיק
אני מסתובבת בין החנות ורואה אם יש פאפינים, מדבקות תיאום(או שיש לי ) ועוד כול מיני דברים למסע
-
[QUOTE=KoDaK;1046107][B][SIZE=4][COLOR=red][U]לי[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט משתמש בלהביור אך דורנט מתחמקת ומשתמשת בסגן אחיזה (Vicegrip) ופוגעת בפיגנייט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פיגנייט עף מעט אחורה ומשתמש בגלגל להבה עוצמתי שגורם לדורנט ליפול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רואה שדורנט לא מצליחה להחזיק מעמד ונופלת, היא מצליחה לקום אך היא חסרת כוח ונראה שעוד שנייה והיא נופלת, בינתיים קווין הולך ואתה לא רואה אותו ..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה? [/COLOR][/B]
][/B][/QUOTE]
אני שמח שעל זה דונרט כבר כמעט מובסת בקרב.אני צועק חזק לקווין ואומר לו"היי קווין בוא לפה.לאן נעלמת לי פה באימצע הקרב שלי נגד הנמלה.יאלה תחזור אני הולך לתפוס את דנורט הזה.אז בוא אלי". אני אומר לפיגנייט"גמור תנמלה בלהביור".לאחר זה זורק על הנמלה פוכדור
-
[RIGHT][I][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]חשוב ![/FONT][/COLOR][/U][/B][/I][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]אין לי אינרטנט בבית ולכן אני לא אגיב עד יום שני..[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]לכן אני נותן לכם עוד 4 ימים לאיוונט ! ! [/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][U][B]אלמוג[/B][/U][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=indigo]אלג'יים אומר "אלג'-[/COLOR][COLOR=indigo]אלג'יים-ג'יים ! ! " ואתה רואה שהוא שמח.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B]הוא[COLOR=indigo] רואה את איגליבאף ואומר הוא מוכן להילחם.[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=indigo]אתה בודק אותו בפוקטץ' שלך :[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=indigo]שם: אלג'יים[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=indigo]סוג: על-חושי[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B]מין:[COLOR=indigo] זכר[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=indigo][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]יודע[COLOR=indigo]: נהימה,בלבול (לא זה שמבלבל אלה [/COLOR][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=indigo][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]c[COLOR=indigo]onfusi[/COLOR]on[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial])[/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=indigo][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]מה[COLOR=indigo] תעשה[/COLOR]?[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[U][SIZE=2][B][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]אייס[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE][/U]
[SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkgreen]טי'טוג'ה[/COLOR][COLOR=darkgreen] מתגלגל הצידה ומשתמש באקדח שמפיל את ארצ'ן אל הריצפה.[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkgreen]טירטוג'ה משתמש[/COLOR] [COLOR=darkgreen]בפרישה ומחזק את ההגנה שלו..[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkgreen]טירטוג'ה משתמש בגלגול[/COLOR] [COLOR=darkgreen]לכיוון ארצ'ן שמשתמש בכנף ברזל.[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkgreen][FONT=Comic Sans MS]נוצר פיצוץ ושניהם[/FONT] עפים אחורה[/COLOR].[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][COLOR=darkgreen][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/SIZE]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[U][B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]עידן[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]"חכה רגע עידן ![/COLOR] [COLOR=darkred]" היא אומרת[/COLOR] [COLOR=darkred]ועוקבת אחרייך ביחד עם לאון..[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]אתה הולך ורואה שהמכון נעול[/COLOR].[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]הם מגיעים והיא פותחת את המכון[/COLOR] [COLOR=darkred]ואתה רואה זירה שלמה מלאה בעלים ירוקים ונגוסים וגם אבנים חדות..[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]השופט שאתה רואה שמגיע אומר "הקרב הוא 3 על 3.. למנהיגה[/COLOR] אסור להחליף פוקימונים בקרב.."[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][B][COLOR=darkred][COLOR=darkred]היא אומרת "בואו נתחיל[/COLOR] ! צא רוגנרולה ! ! " היא אומרת וזורקת פוכדור שממנו יוצא רוגנרולה זעיר וקשיח[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/roggenrola.png[/IMG][/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[U][COLOR=darkslategray]יוגי[/COLOR][/U]
[COLOR=darkslategray]אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים שמח ונלהב מהקרב ומרפא אותם..[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]אתה ואדם הולכים לכיוון העיר הבאה ואתה רואה צומת בין 3 דרכים, אדם מסביר:[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]דרך :[/COLOR]
[COLOR=darkslategray] *ימינית- דרך בעלת פוקימונים חלשים מאוד וידידותיים לאנשים אך זאת הדרך הארוכה ביותר..[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]*ישרה-בעלת פוקימונים רגילים לא ידודיתיים ולא מסוכנים,היא לא קצרה ולא ארוכה להליכה הרוב הולכים דרכה..[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]*שמאלית-בדרך זו המון פוקימונים קשוחים ומסוכנים מאוד..אך זו הדרך הקצרה ביותר.."[/COLOR]
[COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR]
[U][COLOR=sienna]אליס[/COLOR][/U]
[COLOR=sienna]סווידל יורה קורים על רוגנרולה שנקשר..[/COLOR]
[COLOR=sienna]ואש פידג'יעף עם סווידל לעבר רוגנרולה, הוא משתמש בהתקשות ומגן על עצמו אך ]פידג'י וסווידל פוגעים בו חזק והוא מתעלף..[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR]
[U][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/U]
[COLOR=blue]תוך מספר פעמים ליירון מצליחה לצאת מהקרח הקפוא ומשתמשת בראשייה ומעיפה את סווינאב.[/COLOR]
[COLOR=blue]היא פוגעת בו בחוזקה עם ציפורני ברזל מעיפה אותו על אחד מהסלעים ומעלפת אותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR]
[U][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue]זה טוב שאת משקיעה אבל..את נותנת יותר מדי פקודות וקשה לעקוב אחריי הכל..חוץ מזה שאם משהו אחד נכשל אז....את מבינה ? אני מבקש שתמשיכי להשקיע אך עם פחות פקודות על הפוקימונים..פעם הבאה הם פשוט יתבלבלו וזהו..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]--[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]דירלינג משתנה לסוג אדמה .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]דיטו חופר בור ומחכה שהגאבייט יגיעו אך הגאבייט חכמים מדי ומשתמשים בזעם דרקון ישר לתוך הבור שמצליח לעלף את דיטו.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לינג (קיצור לדירלינג..) משתמשת בזרע עלוקה שמצליח להביא לה אנרגיה מהגאבייט ודוחפת את הגאבייט השני לתוך הבור של דיטו..לפתע את רואה טיל סיכות מגיע לכיוון הגאבייט ומפוצץ אותו, לאחר מכן את רואה מטר של בועות מתפוצצות על הגאבייט ומזיקות לו.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לאחר מכן שוב..טיל סיכות על הגאבייט וזריקת אבנים מלפניי לינג' בשביל להגן עליה מזעם הדרקון של גאבייט.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את מסובבת את ראשך ורואה את סקורפי,נוספאס,דקלט וקקניאה עוזרים לכם..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לפתע אייפום יוצא מהפוכדור ורוצה לעזור ואת רואה שלפתע הוא יוצר משהו דמוי כוכבים לכיוון הגאבייט..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אייפום למד מהירות ! ! [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את רואה שהגאבייט בורחים מהאזור..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את מחזירה את הפוקימונים..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]הפוקימונים הפראיים באים אחריכם (נוספאס וסקורפי)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לפתע את רואה את המאורה של הגאבייט ואתם נכנסים..בתוכה את רואה שהם גנבו המון פוכדורים ובצד יושב לו פוקימון דמוי חזיר בצבע אדמדם שנראה לך מפוחד..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את ניגשת אליו אך הוא מפחד וזז אחורה..
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בבקשה תגיבי על הכל ..כלומר תגיבי ל:[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]עילפון של דיטו[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]המתקפה של אייפום[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]הבריחה של גאבייט[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]העזרה מבל והפוקימונים[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]נוספאס וסקורפי[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]החזיר והפוכדורים[/COLOR]
[U][COLOR=darkorange]בר[/COLOR][/U]
[COLOR=darkorange]בלבלת את הכל..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]מצאת את ליאנה וג'ולטיק (החשמלי) התקיף לה את קאטרפי..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]את באדו אתה מצאת ונתת לו אוכל..כשהוא בכה ?[/COLOR]
[COLOR=darkorange]--[/COLOR]
[COLOR=darkorange][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה הולך לחנות ומקבל את פניך המוכר [IMG]http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20110223040161/pokemon/images/f/fe/Emmet(BW)Sprite.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkorange]אך לרעתך אתה לא מוצא שם מאובן..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]אתה עומד לחזור שלפתע אתה מועד ונופל ואתה רואה שמעדת בגלל אחת מהאבנים..[/COLOR]
[COLOR=darkorange]האבן היא בצבע תכול כשמיים ובוהקת כשמש [IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/plumefossil.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[U][COLOR=teal]נוקו[/COLOR][/U]
[COLOR=teal]תבתדקי בדף הראשי את הכל :[/COLOR]
[COLOR=teal]החפצים שלך..[/COLOR]
[COLOR=teal]הכסף שלך..[/COLOR]
[COLOR=teal]הפוכדורים שלך..[/COLOR]
[COLOR=teal]ואת יכולה לתפוס כמה פוקימנוים שבא לך ! אבל..[/COLOR]
[COLOR=teal]את צריכה שיהיו לך 6 ביד בהם את יכולה להשתמשאצל הפרופ' (יש מכונה במרכז הפוקימנוים שדרכה את שולחת לו פוכדורים..) בשאר הפוקימונים שאצל הפרקופ' לא תוכלי להשתמש אלה אם כן החזרת אותם אלייך ושלחת אליו אחרים..בסה"כ רק 6 את יכולה שיהיו לך ביד..[/COLOR]
[COLOR=teal]---[/COLOR]
[COLOR=teal]את לא מוצאת פאפינים אך רואה כל מיני גרגירים שמהם מכינים פאפינים..טוגפי רוצה לקחת אחד ולאכול כבר עכשיו כי זה טעים אך את אומרת לה שקודם צריך לקנות ..[/COLOR]
[COLOR=teal]את מוצאת גם מדבקות תיאום (יש לך 6 מדבקות בינתיים) שכל אחת מהן עולה 50 $..[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR]
[U][COLOR=red]לי[/COLOR][/U]
[COLOR=red]פיגנייט משתמש בלהביור שמעלף אותה..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 1..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 2..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 3..[/COLOR]
[COLOR=red]תפסת דורנט ! [/COLOR]
[COLOR=red]אתה בודק אותה בפוקטץ' :[/COLOR]
[COLOR=red]סוג: חרק / מתכת[/COLOR]
[COLOR=red]מין: נקבה[/COLOR]
[COLOR=red]יודעת: סגן אחיזה(Vicegrip),נשיכה,מכת-חול.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שקווין חוזר ובידו פוכדור ביד ולידו עומד צ'ארמיליון שנראה אחריי קרב..[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=KoDaK;1046860][RIGHT][I][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]
[U][COLOR=red]לי[/COLOR][/U]
[COLOR=red]פיגנייט משתמש בלהביור שמעלף אותה..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 1..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 2..[/COLOR]
[COLOR=red]נדנוד 3..[/COLOR]
[COLOR=red]תפסת דורנט ! [/COLOR]
[COLOR=red]אתה בודק אותה בפוקטץ' :[/COLOR]
[COLOR=red]סוג: חרק / מתכת[/COLOR]
[COLOR=red]מין: נקבה[/COLOR]
[COLOR=red]יודעת: סגן אחיזה(Vicegrip),נשיכה,מכת-חול.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שקווין חוזר ובידו פוכדור ביד ולידו עומד צ'ארמיליון שנראה אחריי קרב..[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל הפוכדור שלי מרים אותו ושם אותו בכיסי.אני שמח מתפיסת פוקימון חדש לצוות.לאחר מכן אומר לקווין"תפסתי את דנורט נמלת חרק המתכת.אני רואה שיש בידך פוכדור ובדאי בו פוקימון אז איזה פוקימון ץפסת לך פה?.תוכלי להגיד לי אני מאוד סקרן לגבי זה".לאחר זאת שנינו נלך למרכז הפוקימונים
-
[quote=KoDaK;1046860][U][COLOR=darkslateblue]נל[/COLOR][/U]
[COLOR=darkslateblue]זה טוב שאת משקיעה אבל..את נותנת יותר מדי פקודות וקשה לעקוב אחריי הכל..חוץ מזה שאם משהו אחד נכשל אז....את מבינה ? אני מבקש שתמשיכי להשקיע אך עם פחות פקודות על הפוקימונים..פעם הבאה הם פשוט יתבלבלו וזהו..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]דירלינג משתנה לסוג אדמה .[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]דיטו חופר בור ומחכה שהגאבייט יגיעו אך הגאבייט חכמים מדי ומשתמשים בזעם דרקון ישר לתוך הבור שמצליח לעלף את דיטו.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לינג (קיצור לדירלינג..) משתמשת בזרע עלוקה שמצליח להביא לה אנרגיה מהגאבייט ודוחפת את הגאבייט השני לתוך הבור של דיטו..לפתע את רואה טיל סיכות מגיע לכיוון הגאבייט ומפוצץ אותו, לאחר מכן את רואה מטר של בועות מתפוצצות על הגאבייט ומזיקות לו.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לאחר מכן שוב..טיל סיכות על הגאבייט וזריקת אבנים מלפניי לינג' בשביל להגן עליה מזעם הדרקון של גאבייט.[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את מסובבת את ראשך ורואה את סקורפי,נוספאס,דקלט וקקניאה עוזרים לכם..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לפתע אייפום יוצא מהפוכדור ורוצה לעזור ואת רואה שלפתע הוא יוצר משהו דמוי כוכבים לכיוון הגאבייט..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]אייפום למד מהירות ! ! [/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את רואה שהגאבייט בורחים מהאזור..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את מחזירה את הפוקימונים..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]הפוקימונים הפראיים באים אחריכם (נוספאס וסקורפי)[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]לפתע את רואה את המאורה של הגאבייט ואתם נכנסים..בתוכה את רואה שהם גנבו המון פוכדורים ובצד יושב לו פוקימון דמוי חזיר בצבע אדמדם שנראה לך מפוחד..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]את ניגשת אליו אך הוא מפחד וזז אחורה..[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]בבקשה תגיבי על הכל ..כלומר תגיבי ל:[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]עילפון של דיטו[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]המתקפה של אייפום[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]הבריחה של גאבייט[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]העזרה מבל והפוקימונים[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]נוספאס וסקורפי[/COLOR]
[COLOR=darkslateblue]החזיר והפוכדורים[/COLOR][/quote]
"דיטו!" אקרא כשאראה אותו מעולף. אחזיר אותו לפוקדור ואתן לו לנוח. "וואו! אייפום! כל הכבוד, הצלחת! ועוד בהצלחה מלאה! אני גאה בך!" אקרא לו בשמחה ואחזיר אותו שוב לפוקדור. "תודה לך, בל! וגם לכם, נוספאס וסקורפי!" אקרא להם. כשנתחיל ללכת אומר לבל ולכולם: "איזה קרב קשה היה! הם היו חכמים וחזקים אבל גברנו עליהם! כל הכבוד, הייתם חזקים, חברים!" אומר להם בעידוד. כשניכנס למערה אשב על הקרקע אחרי שהפוקימון נסוג לאחור. "אל תדאג, לא נפגע בך, אנחנו חברים!" אומר לו. "בל, מעניין למה הגבאיטים גנבו את הפוקדורים... חשבתי יל קצת מי עשה את זה... יש לך מושג למה צריכים לגנוב אותם?" אשאל אותה בהיסוס. 'זה יכול להיות ספוינק?' אחשוב לי. 'טוב, במקום להסס, אבדוק אותו.' אחשוב לי ואבדוק אותו ומי הוא. "בל, קחי כמה שיותר פוקדורים ושימי בתיק שלך." אומר לה וגם אני אעשה כך. "אבל תשאירי פוקדור אחד ביד שלך." אומר לה. "אל תדאגי, אני יודעת מה אני עושה." אומר לה. 'ברוב הפעמים...' אחשוב לי בהיסוס ואוציא את הפוקימונים שלי ואגיד להם לנסות להרגיע את הפוקימון ולהתחבר איתו בזמן שאצא החוצה ואבדוק איפה אנחנו.
---
יותר טוב?
אני אשתדל לא לתת יותר מדי פעולות.
-
[quote]יוגי
אתה הולך לכיוון מרכז הפוקימונים שמח ונלהב מהקרב ומרפא אותם..
אתה ואדם הולכים לכיוון העיר הבאה ואתה רואה צומת בין 3 דרכים, אדם מסביר:
דרך :
*ימינית- דרך בעלת פוקימונים חלשים מאוד וידידותיים לאנשים אך זאת הדרך הארוכה ביותר..
*ישרה-בעלת פוקימונים רגילים לא ידודיתיים ולא מסוכנים,היא לא קצרה ולא ארוכה להליכה הרוב הולכים דרכה..
*שמאלית-בדרך זו המון פוקימונים קשוחים ומסוכנים מאוד..אך זו הדרך הקצרה ביותר.."
מה תעשה?[/quote]
"אני אעדיף ללכת בדרך הישרה.." אומר לאדם ואלך איתו לכיוונה.
-
[QUOTE=KoDaK;1046860][RIGHT][I][B][U][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]
[U][B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial]עידן[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/U]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]"חכה רגע עידן ![/COLOR] [COLOR=darkred]" היא אומרת[/COLOR] [COLOR=darkred]ועוקבת אחרייך ביחד עם לאון..[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]אתה הולך ורואה שהמכון נעול[/COLOR].[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]הם מגיעים והיא פותחת את המכון[/COLOR] [COLOR=darkred]ואתה רואה זירה שלמה מלאה בעלים ירוקים ונגוסים וגם אבנים חדות..[/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][COLOR=darkred]השופט שאתה רואה שמגיע אומר "הקרב הוא 3 על 3.. למנהיגה[/COLOR] אסור להחליף פוקימונים בקרב.."[/FONT][/COLOR][COLOR=#6c6c6c][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
''אין בעיה בוא נזוז דרומקה אתה נלחם אני סומך עלייך,
תשתמש בבלימה ואחר כך בגלגול!'',אומר לדרומקה להוט לקרב.