[QUOTE=neLipion;1176691]אש
אבל אין לי כל כך איך לנסח את זה...[/QUOTE]
תסתכלי איך אני ודניס ניסחנו, ותנסי לפי זה. מקסימום שנינו נעזור לך :)
Printable View
[QUOTE=neLipion;1176691]אש
אבל אין לי כל כך איך לנסח את זה...[/QUOTE]
תסתכלי איך אני ודניס ניסחנו, ותנסי לפי זה. מקסימום שנינו נעזור לך :)
אני אמרתי שאני אכתוב את ההמשך הבא, טוב? אז אתה יכול לערוך לתגובה כמו של מ"ת? [שלא הכל תמיד מצליח, ואתה לא מחליט על האוייבים]
נל- תחשבי על משהו..
[QUOTE=DarkTiger;1176694]אני אמרתי שאני אכתוב את ההמשך הבא, טוב? אז אתה יכול לערוך לתגובה כמו של מ"ת? [שלא הכל תמיד מצליח, ואתה לא מחליט על האוייבים]
נל- תחשבי על משהו..[/QUOTE]
אז אני אכתוב את ההבא, טוב?
תערוך ואני אכתוב המשך ואז תגובה, ואז אתה תכתוב לי המשך ואז תגובה וככה נמשיך..
[QUOTE=DarkTiger;1176698]תערוך ואני אכתוב המשך ואז תגובה, ואז אתה תכתוב לי המשך ואז תגובה וככה נמשיך..[/QUOTE]
סבבה.
ערכת?
[QUOTE=DarkTiger;1176701]ערכת?[/QUOTE]
כן.
איפה התגובה? O.o
הגבתי במ"ת
[QUOTE=DarkTiger;1176705]איפה התגובה? O.o
הגבתי במ"ת[/QUOTE]
עמוד קודם...
[quote=CrashRide;1176681]בעיקרון זה מכונת קרב, אז זה שריון מתכת, כל מיני סוגי רובים, חרב לייזר, מטול טילים, ולהביור.
"לא טוב," אומר מאשינקס קצת בפחד ו[B]טיגרארו אומר לו:" מה אתה מפחד? סתם עוד עכביש!" הוא אומר בבוטות ורץ אליו עם טפרים שלופים. לפתע, הרובוט יורה קרן אדמדמה שפוגעת ישירות בטיגרארו ומעיפה אותו לקיר."זה ישאיר סימן," אומר טיגרארו חלושות[/B] ומשינאקס צועק לו:" אתה בסדר שמה?" הוא שואל ו[B]טיגרארו קם ומהנהן בחיוך[/B]. שניהם מהנהנים אחד לשני ולפתע קופצים על הרובוט באגרופים וטפרים.[/quote]
זאת? אם כן תגיב מחדש [כי אני לא אמצא אותה שוב..] ותחליט רק על הדמות שלך XD
הדגשתי איפה רשמת דברים שלא היית אמור..
[QUOTE=DarkTiger;1176710]זאת? אם כן תגיב מחדש [כי אני לא אמצא אותה שוב..] ותחליט רק על הדמות שלך XD
הדגשתי איפה רשמת דברים שלא היית אמור..[/QUOTE]
אה...אז לא הסברת טוב...:)
"לא טוב," אומר מאשינקס קצת בפחד, אבל מתעשת ויורה על הרובוט הענק עם הלייזר שלו. אם זה אל עובד הוא קופץ עליו עם חרב הלייזר ותוקע אותה בעיניו.
חחח כנראה שלא
מעלייך דניס...
הנו''ד הזה כל כך איטי...
אני הולך טה טה!
דניס, מסן דחוף