[quote=7;1198120]היי[/quote]
היי ראול מה קורה?
הגעת לתחילת תחרות של *****
אלון-הסברתי לך והבאתי דוגמא
Printable View
[quote=7;1198120]היי[/quote]
היי ראול מה קורה?
הגעת לתחילת תחרות של *****
אלון-הסברתי לך והבאתי דוגמא
[QUOTE=Giant Bison;1198123]היי ראול מה קורה?
הגעת לתחילת תחרות של *****[/QUOTE]
התחרות של מה?
[quote=7;1198126]התחרות של מה?[/quote]
אלון תכף יגלה לך
משעמם לי כלכך שבאלי להיכנס לאתר של בית הספר שלי, לאתר של הכיתה שלי (לשעבר) ולרשום שנמאס לי מבית ספר ואז להתבאס כי מחקו את האתר של הכיתה שלי ושכחתי מזה.
[QUOTE=Light Storm;1198128]משעמם לי כלכך שבאלי להיכנס לאתר של בית הספר שלי, לאתר של הכיתה שלי (לשעבר) ולרשום שנמאס לי מבית ספר ואז להתבאס כי מחקו את האתר של הכיתה שלי ושכחתי מזה.[/QUOTE]
משעמם לי כל כך שאני משחק בכפות ידיים שלי (אני לא צוחק)
[QUOTE=Giant Bison;1198131]משעמם לי כל כך שאני משחק בכפות ידיים שלי (אני לא צוחק)[/QUOTE]
אני דווקא ממש לא משועמם!
קניתי גוד אוף וואר
[quote=7;1198133]אני דווקא ממש לא משועמם!
קניתי גוד אוף וואר[/quote]
אני מכיר את זה לחבר שלי יש 2 משחקים של זה בpsp
ואלון אתה נכנע?
[QUOTE=Giant Bison;1198134]אני מכיר את זה לחבר שלי יש 2 משחקים של זה בpsp
ואלון אתה נכנע?[/QUOTE]
אבל בPS3 זה יותר יפה :P
[quote=Giant Bison;1198131]משעמם לי כל כך שאני משחק בכפות ידיים שלי (אני לא צוחק)[/quote]
משעמם לי כלכך שבא לי לומר משעמם לי כלכך עד מחר בשעה 23:32
[QUOTE=Light Storm;1198144]משעמם לי כלכך שבא לי לומר משעמם לי כלכך עד מחר בשעה 23:32[/QUOTE]
ולי משעמם כל כך שבא לי כאן ועכשיו לדפוק תראש במסך ולבדוק אם אני אגיד איי או אאוץ'
[quote=Giant Bison;1198145]ולי משעמם כל כך שבא לי כאן ועכשיו לדפוק תראש במסך ולבדוק אם אני אגיד איי או אאוץ'[/quote]
לי משעמם לככך עד שאני אחנוק אותך עד שתגיד שאתה נכנעק. (נכנע+נחנק)
[QUOTE=Light Storm;1198148]לי משעמם לככך עד שאני אחנוק אותך עד שתגיד שאתה נכנעק. (נכנע+נחנק)[/QUOTE]
ולי משעמם כל כך שבא לי להיבלע בדי אנקונדה ולמצוא פתח שיש מעליו שלט יציאה בצבע ירוק או אדום
[quote=Giant Bison;1198149]ולי משעמם כל כך שבא לי להיבלע בדי אנקונדה ולמצוא פתח שיש מעליו שלט יציאה בצבע ירוק או אדום[/quote]
לי משמעם כלכך עד שבאלי לי ללכת לישון ולחזור מחר ולומר שמשעמם לי כלכך.
[QUOTE=Light Storm;1198151]לי משמעם כלכך עד שבאלי לי ללכת לישון ולחזור מחר ולומר שמשעמם לי כלכך.[/QUOTE]
ולי משעמם כל כך שאני עכשיו קופץ לברכת תנינים
לי משעמם כלכך עד שאני אשחרר תנינים אחרים ואשחרר אותם שיאכלו אותך כשתקפוץ לשם.