[QUOTE=Totodail;1230264]מייקי-
אתה הולך בדרכך ואתה רואה מרחוק את העיר הראשונה
טל-
את עושה מה שרצית ורון הולך משם עם המשפט הקבוע "תקוללי"
ג'ק-
הם נלחמים אחד בשני[/QUOTE]
את מי הם תוקפים, עם מה הם תוקפים? תן לי מידע.
Printable View
[QUOTE=Totodail;1230264]מייקי-
אתה הולך בדרכך ואתה רואה מרחוק את העיר הראשונה
טל-
את עושה מה שרצית ורון הולך משם עם המשפט הקבוע "תקוללי"
ג'ק-
הם נלחמים אחד בשני[/QUOTE]
את מי הם תוקפים, עם מה הם תוקפים? תן לי מידע.
אשאר במקום ואומר רון,רון,רון משפט חדש לא יזיק נכון? אני אתן לך בחירה טוב? נמאס לי מזה שאתה לוכד אותי האפשרויות-
1.אני הורגת אותך
2.אני הורגת אותך
אני ממשיך לעיר הראשונה והולך לאחות ג'וי
ג'ק-
גרוטל תוקף את פלוסל בכדור קפוא
פיגי תוקף את סלאמנס בניקור
קרוסגייר תוקף את דריטיני במערבולת
טל-
"שכחת אפשרות" הוא אומר "את באה איתי"
ואז מלא חיילים מקיפים אותך ושמים לך את האזיקים
מייקי-
אתה מגיע לעיר הראשונה גוי מרפא ושואלת אותך עם אתה רוצה חדר ללילה
מה לעזעזל?! אצעק ואומר ''איך הם הגיעו לכאן???????????????!!!'' ואז אומר לרון ''אני יודעת לעקוף את שטיפת המוח של אז מה תעשה לי בדיוק?
טל-
רון אומר "שום שטיפת מוח רק תא מיוחד ניסינו על ריקוזאה הוא לא הצליח לברוח אז גם את לא"
רק רגע אחד אחשוב לעצמי ואומר ''רק הרגע אמרתה שאתה רוצה לעשות לי שטיפת מוח איך כבר בניתה תא מיוחד? ואז אומר ,תוכנית גיבוי?!'' אני אחשוב לעצמי שכרגע אין לי דרך לברוח אז עדיף לי להיות בתא ולרגל קצת
טל-
רון אומר "ידענו שתשתחררי מהמכונת שטיפת מוח אז בנינו תא מיוחד ואם את חושבת שתצליחי לרגל את טועה התא אטום לגמריי"
''אוקיי'' אחשוב לעצמי ואז אומר ''עוד לא נבנה תא שאני לא יכולה להשתחרר ממנו'' ואחייך ואז אשאל ''מה תעשה בי בכלל? הריי לא תשאיר אותי סתם כלואה,כמו שאני מכירה אותך תנסה לשות משהו לא?''
טל-
"תתפלאי דווקא כן אני ישאיר אותך סתם ומדי פעם אפתח לך חלון מחוזק בזכוכית ואראה לך איך אני מתעלל בפוקימונים אגדיים"
''אנחנו עוד נראה'' אחשוב לעצמי ואז אומר לו בקול רם ''יאלה בוא נראה את התא שאני [b]כה[/b] יצליח לברוח ממנו'' ואלך אחרייו
[QUOTE=Totodail;1231112]ג'ק-
גרוטל תוקף את פלוסל בכדור קפוא
פיגי תוקף את סלאמנס בניקור
קרוסגייר תוקף את דריטיני במערבולת
[/QUOTE]
דרטיני התפתח לדרגונייט.
הוו פוקימונים שלי למה אתם תוקפים במתקפות שחלשות על מי שאתם תוקפים אחשוב לעצמי.
טל-
את הולכת איתו לתא והוא מכניס אותך לתוכו ואז הוא פותח לך חלון ואת רואה אותו מתעלל בגורדון וקיוגר
ג'ק-התבלבלתי
הם ממשיכים לתקוף ואז אתה רואה שפיגי מתפתח לפיגיגיוטו ומשתמש במתקפה מהירה
אני אחשוב לעצמי ''אוי לא.. זה נורא!!!'' ואתחיל לבכות,אבל תוך כדי אזכ במיתוס על כך שחיבירים יכולים להפוך לפוקימונים שהם חיבירים שלהם..אני אדע שזהרק מיתוס אבל אנסה וכך אקווה לבלבל את שון''
[QUOTE=Totodail;1231156]
ג'ק-התבלבלתי
הם ממשיכים לתקוף ואז אתה רואה שפיגי מתפתח לפיגיגיוטו ומשתמש במתקפה מהירה[/QUOTE]
יפה מאוד פיג'י תמשיכו עכשיו מי שיעלף פוקימון יצא וכאשר שלושה פוקימונים יתעלפו נתחיל סיבוב חדש של השלושה שניצחו.