לא תפסתי תחת על אף אחד.. אני מנסה לעזור לך..
אני רואה שזה מפריע לאנשים אחרים, רוצה ליישב את זה במסן או משהו?
Printable View
לא תפסתי תחת על אף אחד.. אני מנסה לעזור לך..
אני רואה שזה מפריע לאנשים אחרים, רוצה ליישב את זה במסן או משהו?
[quote=Monkey D Luffy;1321704]מי שמדבר
כולכם התחלתם לתפוס תחת עליי
אז יאלה אין לך זכות דיבור אתה
ניצן כל כך צדקה כשהיא אמרה שלא כדאי להחזיר אותך[/quote]
כן לתפוס עלייך תחת, בינתיים אתה היחד שמנסה להוציא את עצמו כאילו הוא איזה מישהוא מפחיד ורושם קללות, ואתה מתעצבן בגלל שאני לא יורדים לרמה שלך. ועכשיו לך ותבכה לניצן שהעליבו אותך כי אמרו לך את האמת.
[QUOTE=Blackbeard;1321680]נא לא לכתוב דבר מן מנגת Op בנוד.[/QUOTE]
למה לא?
אהה אוי סליחה אתה כיתה ט׳ טוב אז אתה כבר בוגר... מצטער..
[B][COLOR=red]תפסיקו לריב!אתם יוצאים יותר גרועים ממני שאני מציק לליאון![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
ממש לעזור לי
לעזור לי לרצות לפרוש מהפורום אם כבר
[QUOTE=The Sir;1321713]כן לתפוס עלייך תחת, בינתיים אתה היחד שמנסה להוציא את עצמו כאילו הוא איזה מישהוא מפחיד ורושם קללות, ואתה מתעצבן בגלל שאני לא יורדים לרמה שלך. ועכשיו לך ותבכה לניצן שהעליבו אותך כי אמרו לך את האמת.[/QUOTE]
סבבה, זה מה שאני אלך לעשות
סליחה שאתה מכיר אותי יותר ממה שאני מכיר את עצמי
[quote=monster;1321714]למה לא?[/quote]
כי זה ספוילרים, אני אומר לך תאמת אני לא אכנס לפורומים במשך שנה כשזו תהיה השנה האחרונה של OP(חס וחלילה אבל זה יבוא) רק שלא יהרסו לי תסאגה האחרונה ם:
[quote=Death The Kid;1321716][B][COLOR=red]תפסיקו לריב!אתם יוצאים יותר גרועים ממני שאני מציק לליאון![/COLOR][/B]
[/quote]
לא חמוד, ליאון לא מקלל ולא משחק אותה עבריין, ואיתי דניס או איך שהוא לא קורא לעצמו, אנחנו לא יוצאים עליו אנחנו אומרים לו תאמת והוא לא מסוגל להיתמודד איתה.
[QUOTE=Death The Kid;1321716][B][COLOR=red]תפסיקו לריב!אתם יוצאים יותר גרועים ממני שאני מציק לליאון![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B][/QUOTE]
זה בחיים לא יגיע לרמה כזאת >.<״
[QUOTE=Monkey D Luffy;1321717]ממש לעזור לי
לעזור לי לרצות לפרוש מהפורום אם כבר[/QUOTE]
לעזור לך שלא יגרמו לך לפרוש מהפורום בכוח... או במילים אחרון באן..
כי אתה קמת על רגל שמאל אתמול והיום אז אתה מוציא את זה על הפורום בעזרת קללות..
אבל אז אני הגעתי והצלתי את המצב..
[QUOTE=Blackbeard;1321720]כי זה ספוילרים, אני אומר לך תאמת אני לא אכנס לפורומים במשך שנה כשזו תהיה השנה האחרונה של OP(חס וחלילה אבל זה יבוא) רק שלא יהרסו לי תסאגה האחרונה ם:[/QUOTE]
אל תהיה כזה קיצוני- ספוילירים זה כיף.
[quote=~prinny;1321722]זה בחיים לא יגיע לרמה כזאת >.<״
לעזור לך שלא יגרמו לך לפרוש מהפורום בכוח... או במילים אחרון באן..
כי אתה קמת על רגל שמאל אתמול והיום אז אתה מוציא את זה על הפורום בעזרת קללות..
אבל אז אני הגעתי והצלתי את המצב..[/quote]
הוא לא קם על רגל שמאל פשוט הוא היה חיייב קצת צומי אז הוא אמר שהוא פורש כי לא הגיבו לו בנושא חסר כל התועלת שהוא פתח.
מבחינת גמירת עמודים,הריב שלכם עבר את שלי ושל ליאון ><
[quote=monster;1321723]אל תהיה כזה קיצוני- ספוילירים זה כיף.[/quote]
אני לא צוחק מי שיעז לגלות לי ספוילר על OP לא אחליף איתו מילה יותר בחיים, וזה לא צחוק עשיתי את זה בעבר. ואם הוא יעשה זאת במאניאקיות, אני אהפוך לגלובאלי רק כדי לתת לו באנים ושיסבול קצת עד שיבינו מה קרה ויתנו לי באן.
[quote=Blackbeard;1321726]אני לא צוחק מי שיעז לגלות לי ספוילר על OP לא אחליף איתו מילה יותר בחיים, וזה לא צחוק עשיתי את זה בעבר. ואם הוא יעשה זאת במאניאקיות, אני אהפוך לגלובאלי רק כדי לתת לו באנים ושיסבול קצת עד שיבינו מה קרה ויתנו לי באן.[/quote]
באמת עשית את זה?:oing: