[QUOTE=Powerslave;1324053]לך לך יא הומו, אתה לא מכיר תחברים שלי, את כל ראש העין אני מביא עלייך! יכאפות טפוייייי עלייך
סתלק סתלק מהנושא שלי ואל תחזור יא גיי-כמו-לופי-אבל-לא-עד-כדי-כך-אבל-בכל-זאת-ממש-גיי![/QUOTE]
אתה אורי?
Printable View
[QUOTE=Powerslave;1324053]לך לך יא הומו, אתה לא מכיר תחברים שלי, את כל ראש העין אני מביא עלייך! יכאפות טפוייייי עלייך
סתלק סתלק מהנושא שלי ואל תחזור יא גיי-כמו-לופי-אבל-לא-עד-כדי-כך-אבל-בכל-זאת-ממש-גיי![/QUOTE]
אתה אורי?
[quote=פיל נאנס;1324051]זמנים טובים, זמנים טובים[/quote]
איפה לוליק כשצריך אותו?
שלום פיל נאנס מי אתה
[quote=פיל נאנס;1324058]לול יש לי אותו עדיין בפייסבוק[/quote]
אבוי Xd
נדב! :(
אה. נדב מה קורה
אורי אוהבים אותך
[QUOTE=Powerslave;1324071]מגיע לגיי הזה :( הוא היה גיי כמו נורג ואודיה הגייז :([/QUOTE]
נורג?! XD
איך שכחתם את ניתאי ?
[QUOTE=Powerslave;1324073]כן, גיי אחד שהרג לי את הפוקימון ההתחלתי באיזה מ"ת פעם ואחר כך רצה להיות מנהל[/QUOTE]
הוא תקע אותי משחק שלם עם איזה אוגר ואז לקח לי את כל החזקים שלי XD
אורי שכחת שהוא הרג לך גיודוד בעזרת מכת חשמל.
עומר יא בידוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני שעה עוקב וכל רגע נוסף עמוד, תנוחו יא חפרנים. ואתה נדב שלא תעז להחליף נושא. בוטן. נגמר.
אוי נכון ככה קראו ליצור הזה!
איכסה Xd
[quote=פיל נאנס;1324084]איזה, ניתאי גבר על
הוא לא בתול, עשה סקס יבש עם חברה שלו בכיתה ג'[/quote]
צ:(
מישהו ראה את העומר השני ?
[QUOTE=פיל נאנס;1324057]חחחחחחחחחחחחחחחח יא מלך[/QUOTE]
למי אמרת?
[QUOTE=Powerslave;1324055]ומי אתה חושב שאתה שאתה מקלל ככה יהומו?! תעוף מפה יזונה אפגנית טפויייייייייי עלייך[/QUOTE]
[QUOTE=Powerslave;1324059]בונא אתה לא מכיר ת'חברים שלי!!! את כל רחבעם אני מביא עלייך הומו![/QUOTE]
[QUOTE=פיל נאנס;1324063]יא עבריין מה תפסת תחת על כולם אני מפליק לך ולכל החברים המכוערים שלך עם הזין שלי וכולכם יושבים בשקט ובוכים כמו שמאלנאצים מסריחים[/QUOTE]
נראה לי זה באן שפתח משתמש