-
[QUOTE=F!upy;1338112][B]פלינט~[/B]
אזוריל מסתכל עליך, מעט מפוחד, אבל אז מחייך בהסכמה ומהנהן בראשו. "מזל טוב פלינט!" אומרת לך תמי בחיוך. "רואה? אזוריל פוקימון נהדר! והוא מתפתח למריל שנורא שימושי" היא מוסיפה בחיוך. גם דני משבח אותך ואוחז בשכמך "אם תצטרך משהו, אתה יודע איפה למצוא אותי" הוא אומר בחיוך ולחוץ את ידך, ואז יוצא מהמרכז רבייה.
[/QUOTE]
"תודה רבה דני" אומר לו בחיוך ואשחרר את צ'ימ'צאר וטיילו, "צ'ימצ'אר וטיילון תכירו את חבר הצוות החדש שלנו,זה אזוריל!" אומר להם בחיוך ואביט בהיכרות שלהם, "אזוריל יהיה פוקימון נהדר!" אומר בחיוך ואלטף את ראשו,אביט ביובאבה ואומר לה, "לתת לו לאכול אוכל פוקימונים רגיל? או שיש אוכל מיוחד שהוא צריך? אני צריך לחתום על טופס אימות או משהו?" אשאל את יובאבה
-
[b]פלינט~[/b]
"לא, הוא כבר אוכל רגיל של פוקימונים" אומרת יובאבה "ואין שום טופס, אתה יכול ללכת לדרכך" היא אומרת ומנפנפת בידה המקומטת.
בינתיים צ'ימיצ'אר וטיילו מחייכים לעבר של אזוריל, שבהתחלה מפחד מהם אבל אז מחייך אליהם כשהם עושים שטויות בשביל להצחיק אותו.
"אתם תסתדרו מצויין" אומרת תמי ומלטפת את ראשו של אזוריל.
-
[QUOTE=F!upy;1338115][b]פלינט~[/b]
"לא, הוא כבר אוכל רגיל של פוקימונים" אומרת יובאבה "ואין שום טופס, אתה יכול ללכת לדרכך" היא אומרת ומנפנפת בידה המקומטת.
בינתיים צ'ימיצ'אר וטיילו מחייכים לעבר של אזוריל, שבהתחלה מפחד מהם אבל אז מחייך אליהם כשהם עושים שטויות בשביל להצחיק אותו.
"אתם תסתדרו מצויין" אומרת תמי ומלטפת את ראשו של אזוריל.[/QUOTE]
"את צודקת" אומר לה בחיוך ואביט בפוקימונים שלי בחיוך, "אני אוהב אותכם" אומר לכולם ואביט באזוריל שירגיש יותר ויותר בטוח איתנו, "אם כך,אתם יכולים לחזור" אומר ואחזיר את צ'ימצאר וטיילו, "אזוריל,הגיע הזמן להיפרד מהחברים כאן,אנחנו נחזור לביקורים,אני מבטיח" אומר לפוקימונים וליובאבה ואתן זמן לאזוריל להיפרד מחבריו,לאחר שיסיים ארים אותו, "להתראות יובאבה,אנחנו נחזור לבקר" אומר לה בחיוך ואפרד ממנה,אתן גם לאזוריל להיפרד ממנה ולאחר מכן אני ותמי נצא לבחוץ, "מה בא לך לעשות? אולי להתאמן? נראה לאזוריל קצת איך זה קרבות?" אשאל אותה ואביט באזוריל, "אתה רעב אזוריל?" אשאל אותו בחיוך
-
[b]פלינט~[/b]
אחרי פרידה ארוכה, מלאת בכי, אתם יוצאים מהמרכז "רוצה אני ואתה, אחד על אחד?" היא שואלת בצחוק ומחכה לראות את תשובתך.
-
[QUOTE=F!upy;1338117][b]פלינט~[/b]
אחרי פרידה ארוכה, מלאת בכי, אתם יוצאים מהמרכז "רוצה אני ואתה, אחד על אחד?" היא שואלת בצחוק ומחכה לראות את תשובתך.[/QUOTE]
"את יודעת מה? קדימה! יש לי פוקימון שיוכל להתמודד עם הפוקימונים שלך!" אומר לה בחיוך ואשחרר את סנובול, "סנובול! הקרב הראשון שלך! תעשי כמיטב יכולתך!" אומר לה בחיוך ואוריד את אזוריל שיישב לידי, "אתה הולך לצפות בקרב פוקימונים,גם אתה תתחיל להילחם אבל בהדרגה,אז תצפה בקרב ותנסה ללמוד כמה שיותר" אומר לו בחיוך ואלטף את ראשו בחיבה.
-
[quote]אדם~
ניניניניני
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אתה יכול להפוך להיות מתאם. אני יכול לעזור לך אםבאלך" אומר בחיוך ומתיישב על ספסל. תה משלחשוב את סנדשרו והוא מרים את ידו ומתחיללחפור קצת, ויוצר בור קטן באדמה, עד שהוא מתייאש.[/quote]
''אל תתייאש. סנדשרו, אתה עושה עבודה מעולה!'' אני מעודד אותו. ''צ'ארלה תעודדי אותו!''
-
[b]פלינט~[/b]
תמי מחייכת וזורת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת מיני שלה, האוניקס. ארוזיל מסתכל עליה בתדהמה ומקפץ על זנבו עד שהוא מתחבא מאחוריך.
אתה משחרר את סנובול שלך וגם היא, מסתכלת על מיני במבט מאויים, אבל במהירות מנערת את ראשה.
"טוב מיני בוא נתחיל עם משהו גל, דחיפה!" קוראת תמי ואניקס שלה משלחת את ראשה, לעברה של סנובול הקטנה ופוגעת בה ישירות.
[B]אדם~[/B]
סנדשרו ממשיך לחפור, והבור מתרחב מעט, ומתעמק מעט. צ'ארלה מנסה לעודד אותו, אבל סנדשרו פשוט מתעלם ממנה.
-
[QUOTE=F!upy;1338120][b]פלינט~[/b]
תמי מחייכת וזורת פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת מיני שלה, האוניקס. ארוזיל מסתכל עליה בתדהמה ומקפץ על זנבו עד שהוא מתחבא מאחוריך.
אתה משחרר את סנובול שלך וגם היא, מסתכלת על מיני במבט מאויים, אבל במהירות מנערת את ראשה.
"טוב מיני בוא נתחיל עם משהו גל, דחיפה!" קוראת תמי ואניקס שלה משלחת את ראשה, לעברה של סנובול הקטנה ופוגעת בה ישירות.
[/QUOTE]
אין לי שום פוקימון שיכול להתמודד איתה! XD היה כל כך קשה לשים לי את מייטי? D: והיכולת של סנובול מורידה למיני את ההתקפה
"סנובול אני לא מצפה ממך לנצח בקרב אבל תעשי כמיטב יכולתך!" אומר לה בעידוד, "תמי אל תצפי ממני לנצח,אין לי שום פוקימון שיכול להתמודד עם מיני שלך! אולי תנסי להחליף למייטי? שיהיה קרב שווה?" אומר לה ואם לא תסכים אמשיך, "ננסה דבר כזה! תשתמשי בפרצוף מפחיד! לאחר מכן תנסי להתחמק ממתקפות הנגד של אוניקס ותשתמשי במתקפת היעלפות!" אדריך את סנובול
-
[quote][/quote]אדם~
סנדשרוממשיך לחפור, והבור מתרחב מעט, ומתעמק מעט. צ'ארלה מנסה לעודד אותו, אבל סנדשרו פשוט מתעלם ממנה.
''צ'ארלה המשיכי לעודד אותו!'' קראתי ופגשתי על סנדשרו, ''נמשך סנדשרו, אל מתייאש! כל הכבוד! השתדללהכניס את כל כולם לתעלה!''
-
[QUOTE=F!upy;1338074][b]אליסה~[/b]
"אוי לא!" קורא דני בהלם מהמצב בזמן שטוטדייל מתחיל לחבוט בקירות הקופסה. אחרי כמה מכות, הקירות מתחילים לזהור בצהוב בהיר.
"מהר תהדוף אותו!" קורא דני בבהלה ומיים ג'וניור שלו מתחיל לזהור בכחול, ולפתע כל המים שבתוך הקופסה מתחילים לעלות והוא כולאים את טוטדייל בתוכם, מונעים ממנו לזוז מתוכם.
"עכשיו שהוא כלוא בפנים קרן טעינה!" קורא דני, ונראה שהתאפס מהמצב והפוקימון שלו שולח מפיו קרן חשמלית צהובה לעברו של טוטדייל, והוא נפגע קשות מהמתקפה.
[/QUOTE]
"טוטודייל, תתרכז! תחשוב על כל מה שעברנו עד עכשיו! אסור לנו להפסיד!" אקרא בידיעה שכל פגיעה בטוטודייל תחזק את מתקפת הזעם שלו. "השתמש שוב במתקפת זעם בכדי לצאת מהאחיזה ולנפץ את הקופסא!!!"
-
[b]פלינט~[/b]
איך תתחזק אם לא תלחם מול הכי קשוחים? P:
וגם שסנובול מורידה לה את ההתקפה, מיני עדיין חזקה Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול מרימה את ראשה, ועינייה זוהרות באדום, והיא מלחיצה מעט את מיני, הפשוט מסתובבת ופוגעת בסנובול עם זנבה, ומטיסה אותה לצד השני של הרחוב.
סנובול מתעצבנת וקופצת באוויר, וצצה לפתע מעל ראשה של מיני ובועט בו בכוח. לא נראה שהמתקפה יותר מידי משפיעה על מיני.
"אממ מיני חזרי" אומרת תמי ומחזירה את מיני שלה "לא נראה לי כדאי שנמשיך עם מיני. היא חזקה מידי בשביל הרבה מאוד אנשים" היא אומרת בחיוך מתנצל. "אנחנו נעשה את הקרב הזה כשתתחזק עוד" היא אומרת בחיוך.
[b]אדם~[/b]
סנדשרו ממשיך לחפור, והוא מגיע למצד שהוא חפר קצת יותר מגובהו שלו, אבל הוא נראה סחוט מהחפירה המאומצת.
"אתה יודע שזאת התקפה שאמורה להיות ממש מהירה נכון?" שואל אותך מייקל בחיוך.
[b]אליסה~[/b]
קופסה* ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל מנסה לצאת מבועת המים הענקית שלו, עם מתקפת זעם, ושנייה לפני שהקר טעינה של מיים ג'וניור שלו, הוא צולל למטה ויוצא במהירות מבועת המים, עם מתקפת זעם.
טוטדייל נופל למטה, בדיוק שהקרן טעינה מפוצצת לחלוטין את כל הבועת מים, שטוטדייל היה בא עד לפני מספר רגעים.
טוטדייל מסתער לעבר הקיר, ומתחיל לחבוט בו במרץ עם מתקפת הזעם שלו.
עם כל מכה, הקיר זוהר בצהוב בהיר, עד שלבסוף, אור בהיר זוהר מסביבו של טוטדייל, והקופסא מתפוצצת.
"מה לעזאזל?" אומר דני ואז מנער את ראשו "מיים ג'וניור אל תתייאש מסך אור ואז כשאתה מוגן בלבול!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו מותח את ידיו ויוצר מלפניו קיר, הבנוי מאויר, המגן עליו ואז כשהוא מוגן הוא מתחיל לזהור בכחול בהיר, והוא הודף את טוטדייל לאחור.
-
[QUOTE=F!upy;1338124][b]פלינט~[/b]
איך תתחזק אם לא תלחם מול הכי קשוחים? P:
וגם שסנובול מורידה לה את ההתקפה, מיני עדיין חזקה Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סנובול מרימה את ראשה, ועינייה זוהרות באדום, והיא מלחיצה מעט את מיני, הפשוט מסתובבת ופוגעת בסנובול עם זנבה, ומטיסה אותה לצד השני של הרחוב.
סנובול מתעצבנת וקופצת באוויר, וצצה לפתע מעל ראשה של מיני ובועט בו בכוח. לא נראה שהמתקפה יותר מידי משפיעה על מיני.
"אממ מיני חזרי" אומרת תמי ומחזירה את מיני שלה "לא נראה לי כדאי שנמשיך עם מיני. היא חזקה מידי בשביל הרבה מאוד אנשים" היא אומרת בחיוך מתנצל. "אנחנו נעשה את הקרב הזה כשתתחזק עוד" היא אומרת בחיוך.
[/QUOTE]
כן אבל גם מייטי חזקה XD
"אוקיי,סנובול היית נהדרת,אל תדאגי את תתחזקי" אומר לה בחיוך ואחזיר אותה לפוכדור, "אל תדאגי,אף אחד מהפוקימונים שלי לא יודע מתקפות שאפקטיביות על מיני,אבל אזוריל ינצח אותה" אומר לה בחיוך ואביט באזוריל, "לא בקרוב,אבל כשתתחזק,אולי אפילו אחרי שתתפתח אבל עד אז יש זמן" אומר לו בחיוך וארים אותו, "את רוצה להתאמן עם מאמנים אחרים? או שאפילו אפשר להתאמן גם בלי מאמן,כמו שראית אותי שפגשתי את סנובול" אשאל אותה ובאותו זמן אשאל את אזוריל אם הוא רעב, "ותגידי,איזה מתקפה כדאי ללמד את אזוריל,סופה או קרן קרח? אני יודע שסופה זה יותר חזק אבל קרן קרח מהירה יותר? או שהן שוות במהירות? מה את חושבת?" אשאל אותה
-
[QUOTE=F!upy;1338124]
[b]אליסה~[/b]
קופסה* ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל מנסה לצאת מבועת המים הענקית שלו, עם מתקפת זעם, ושנייה לפני שהקר טעינה של מיים ג'וניור שלו, הוא צולל למטה ויוצא במהירות מבועת המים, עם מתקפת זעם.
טוטדייל נופל למטה, בדיוק שהקרן טעינה מפוצצת לחלוטין את כל הבועת מים, שטוטדייל היה בא עד לפני מספר רגעים.
טוטדייל מסתער לעבר הקיר, ומתחיל לחבוט בו במרץ עם מתקפת הזעם שלו.
עם כל מכה, הקיר זוהר בצהוב בהיר, עד שלבסוף, אור בהיר זוהר מסביבו של טוטדייל, והקופסא מתפוצצת.
"מה לעזאזל?" אומר דני ואז מנער את ראשו "מיים ג'וניור אל תתייאש מסך אור ואז כשאתה מוגן בלבול!" קורא דני ומיים ג'וניור שלו מותח את ידיו ויוצר מלפניו קיר, הבנוי מאויר, המגן עליו ואז כשהוא מוגן הוא מתחיל לזהור בכחול בהיר, והוא הודף את טוטדייל לאחור.[/QUOTE]
אפשר גם וגם :ם
----------
"טוטודייל, אקדח מים עכשיו!
אם המים יפגעו בקיר ויבלמו, אתה תדע איפה הוא, ואז תכה אותו במתקפת זעם שוב! אם הקיר מתנפץ, שלח אקדח מים במלוא העוצמה אל מיים ג'וניור!"
-
[quote=F!upy;1338102]
[B]סם~[/B]
אתה משחרר את ארון, והוא מתחיל להקשיח את עורו ואז נוגח בחוזקה בשרומיש בצד גופו. שרומיש מתפלא ואז מקצה ראשו, יוצאת קרן אדומה בהירה אשר נשלחת לעברו של ארון ועוטפת אותו באור האדום.
שרומיש ריפא את עצמו מהמתקפה של ארון. מיד אח"כ ארון מסתובב ומתחיל להשליך בוץ לעברו של שרומיש, המתכסה כולו בבוץ, אבל מתנער ממנו במהירות ואז יוצא בדחיפה לעברו של ארון וחובט בו, אבל זה לא כ"כ מזיז לארון.[/quote]
אפשר לנסות ללמד אותו מתקפה ?
~~~~~~~~~~~~~~~~
"ארון תמשיך להקשיח את עצמך ואז תנגח בו שוב הפעם תכוון את כיוון הנגיחה לעבר עץ שנמצא בסביבה ככה שרומיש יקבל מכה מהעץ" הורה לארון.
-
[QUOTE=F!upy;1338068][b][b]לורן~[/b]
רלאטס מהנהן בראשו ומרים את ידיו למעלה ובן רגע, עשרות כפילים של ראלטס נוצרים סביבו של פרס, המופתע, המנסה לפגוע בו עם שריטה, אבל פוגע בכפיל.
לאחר שראלטס הורס את אחד מהכפילים, כל הראלטסים, מתחילים לזהור בכחול בהיר, ובעזרת כוחם המשותף, הם מרימים את פרס באוויר, ומטיחים אותו בעצמה אדירה על האדמה הקשה.
פרס נעמד, ומהפטריות הקטנות שעל גופו, מתפזרת אבקה כתומה חזקה העפה לרחבי כל הכפילים, ומעלימה את כמעט כולם.
[/QUOTE]
"טוב ראלטס, הגיע הזמן להעלות הילוך!" אני קוראת, "תשתמש בצוות כפול על מנת לבלבל את הפרס הזה, ואז תשתמש בבלבול על מנת להרים אותו ולהטיח אותו על העץ הזה בחוזקה!"