-
[QUOTE=Tobi...;1346810]איזה נוב יפרוש בגלל כמה משתמשים בודדים? אני אענה על זה: ליאון לשעבר. כרגע אני ליאון החדש המכונה "טובי". אתם צודקים דווקא:המון קראו לי נוב ורצו שאפרוש,לא פרשתי והשתנתי. אבל אביב באמת פרש אחרי שני פלופים שהם לא חצי מכל מה שאמרו עליי.[/QUOTE]
3.
-
[QUOTE=Salamander;1346811]נו,בגלל זה אנחנו אומרים לך כל הכבוד,זה לא בקטע של ירידה[/QUOTE]
אני ואתה בסדר עכשו?
-
בוא נגיד את זה ככה,ירידות ממני לא תראה
-
[QUOTE=Salamander;1346817]בוא נגיד את זה ככה,ירידות ממני לא תראה[/QUOTE]
אני אקח את זה ככן
-
[QUOTE=Tobi...;1346810]איזה נוב יפרוש בגלל כמה משתמשים בודדים? אני אענה על זה: ליאון לשעבר. כרגע אני ליאון החדש המכונה "טובי". אתם צודקים דווקא:המון קראו לי נוב ורצו שאפרוש,לא פרשתי והשתנתי. אבל אביב באמת פרש אחרי שני פלופים שהם לא חצי מכל מה שאמרו עליי.[/QUOTE]
באיזה פרק אתה בנארוטו?
-
[QUOTE=Ilan;1346821]באיזה פרק אתה בנארוטו?[/QUOTE]
אני הפסקתי כי אז התחלתי לרכז הכול במ"ת שלי(תשעה עמודי וורד) אבל 125...
-
[QUOTE=Tobi...;1346822]אני הפסקתי כי אז התחלתי לרכז הכול במ"ת שלי(תשעה עמודי וורד) אבל 125...[/QUOTE]
כי באתי לספיילר אז שאלתי..
אגב ראית נארוטו רגיל או רק שיפודן?
-
חחחח גם אני בפרק הזה XD מה אתה אומר על הקרב של [COLOR=yellow]דאידרה נגד סאסקה [/COLOR][COLOR=black]זה בכוונה צהוב בגלל שלחלק זה עלול להיות ספוילר -_- [/COLOR]
-
[QUOTE=Ilan;1346824]כי באתי לספיילר אז שאלתי..
אגב ראית נארוטו רגיל או רק שיפודן?[/QUOTE]
ראיתי נארוטו רגיל
[QUOTE=Salamander;1346825]חחחח גם אני בפרק הזה XD מה אתה אומר על הקרב של [COLOR=yellow]דאידרה נגד סאסקה [/COLOR][COLOR=black]זה בכוונה צהוב בגלל שלחלק זה עלול להיות ספוילר -_- [/COLOR][/QUOTE]
גם אתה ב126? פרק אדיר
-
לשחקנים במ"ת שלי:
הגבתי, עכשיו תוכלו להגיב גם אתם חמודים קטנים ומציקים שכל שנייה שולחים אליי הודעות.
תהנו!
-
רגע,באיזה נארוטו אתה [b]עכשיו[/b]?
-
-
[quote=Tobi...;1346830]עומר,שיפודן[/quote]
לרגע זה היה לי מוזר,עזוב,ראית גם את החלק של העבר של קאקאשי עם [COLOR=yellow]אוביטו,רין והרביעי[/COLOR][COLOR=black]?[/COLOR]
-
[QUOTE=Salamander;1346831]לרגע זה היה לי מוזר,עזוב,ראית גם את החלק של העבר של קאקאשי עם [COLOR=yellow]אוביטו,רין והרביעי[/COLOR][COLOR=black]?[/COLOR][/QUOTE]
כן,רגע,כמה פרקים יש?
-
הלכתי לקרוא את המנגה של נארוטו,ביי