-
[quote=ホミカ;1356642]אוח
קיצר הורדתי את המשחק יוגיהו
אני בהתחלה
תגיד מתי יהיה לי אופנוע?[/quote]
WC2011 צ'פטר 1 זה בקראש טאון,2 זה במזבלה הזאת לא זוכר איך קוראים לזה,3 עוד פעם בקראש טאון,4 אתה עוזב את קראש טאון ועובר לניו דומינו סיטי ובערך לקראת סיום צ'פטר 4 אתה מתחיל להילחם בטורבו דואלס
-
[QUOTE=Salamander;1356643]WC2011 צ'פטר 1 זה בקראש טאון,2 זה במזבלה הזאת לא זוכר איך קוראים לזה,3 עוד פעם בקראש טאון,4 אתה עוזב את קראש טאון ועובר לניו דומינו סיטי ובערך לקראת סיום צ'פטר 4 אתה מתחיל להילחם בטורבו דואלס[/QUOTE]
אוחח אוקיי :D
-
-
[url]http://myforum.co.il/showthread.php?p=1356536#post1356536[/url]
סיפור פוקימון חדש ואולי תגלו לאיכותי ומעניין, תעיפו מבט, ואל תיבהלו מגודל פרק 1 זה רק בפרק הבכורה
-
רק שתדע צ'פטר 3 קשה יותר מ-1 ו-2,יש שמה איזה 3 דואלים שאם אתה מפסיד בהם זה Game Over ואתה צריך לחזור לשמירה האחרונה שלך והם לא כאלה קלים,אחד משתמש בדק פיירי,אחד בזומבי והמנהיג שלהם גם בזומבי,אבל ברמה אחרת משל האחרים
-
[QUOTE=Salamander;1356648]רק שתדע צ'פטר 3 קשה יותר מ-1 ו-2,יש שמה איזה 3 דואלים שאם אתה מפסיד בהם זה Game Over ואתה צריך לחזור לשמירה האחרונה שלך והם לא כאלה קלים,אחד משתמש בדק פיירי,אחד בזומבי והמנהיג שלהם גם בזומבי,אבל ברמה אחרת משל האחרים[/QUOTE]
תקח דק מחסל הדרקונים!
-
-
[QUOTE=Salamander;1356652]מה זה 'מחסל הדרקונים'?[/QUOTE]
זה דק שמחסל דק דרקונים.....
לא קשה להבין מהשם.
-
חה חה חה,מצחיק מאוד [לא,לא מצחיק]
-
פרק 2 של בינבוגאמי גה נחמד D.d
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356657]פרק 2 של בינבוגאמי גה נחמד D.d[/QUOTE]
אה התחלת לראות את זה?
אהבתי שבסוף אלת העוני אמרה שהיא חזרה הביתה כאילו זה הבית שלהXD
-
R U Kidding Me?
ראיתי את זה מההתחלה של זה.. וקראתי גם חלק מהמנגה P:
אשכרה פרק אנימה זה על פרק מנגה [הפרקי מנגה דיי ארוכים..]
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356662]R U Kidding Me?
ראיתי את זה מההתחלה של זה.. וקראתי גם חלק מהמנגה P:
אשכרה פרק אנימה זה על פרק מנגה [הפרקי מנגה דיי ארוכים..][/QUOTE]
שכחתי. חבל שלאנימה יש רק 13 פרקים.
איך אתה מסוגל לקרוא מאנגה עם הרבה מלל כמו זאת?
-
לא יודע.. אני קורא הרבה מנגות..
מוזר, כנראה תהיה אנימת המשך/יהיה סוף פילרי לאנימה, כי למנגה כרגע יש 20 ומשו פרקים O.o
או שיש טעות במאל Xp
-
אני מצייר את קורה כשהיא קטנה :d