-
[QUOTE=ErWiN;600719][COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"נראלי מתאים ביותר!" אומרת לך קרלי.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]היא שולפת 2 פוכדורים ,כידוע היא וסמית' נלחמים תמיד בקרב זוגות.[/B][/COLOR]
"מאמן המכון (Aכחתי איך קוראים לו) קדימה בוא תשתתף איתי בקרב הזוגות" אני אומר ומוציא את סטארביה
-----------
אגב תעדכן את בידריל שקיבלתי במתנה ומה עם הביצה היא כבבר יותר מחודשיים אצלי
-
[quote=ErWiN;600675]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]תמיר-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]פרינפלאפ מתחיל עם קרן בועות אך פתאום אינפרנייפ מזנק גבוה עד השמיים בקפיצה אחת גבוהה וטובה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]אתה ופרינפלאפ לא רואים אותו מרוב שהוא גבוה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]הוא חוזר למטה לאדמה כאשר הוא מנחית אגרוף מאך על פרינפלאפ כאשר הוא מוחלש מאוד.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]מי מלח גורמים לגירוד בעיניו של אינפרנייפ והוא לא רואה כלום .[/COLOR][/SIZE][/B]
[/quote]
'ואו, האינפרנייפ שלו באמת חזק מאוד' אני חושב לעצמי "בסדר פרינפראפ, השתמש בקרן בועות, ועבור מיד לבלימה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=ErWiN;599751]
[COLOR=dimgray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מגיע לחורשה קטנה באמצע העיר ואתה מוצא שם שני פוקימונים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i42.tinypic.com/210j489.png[/IMG] וגם אחד אחר [IMG]http://i40.tinypic.com/ojee5x.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אוציא את גרובייל ולארביטאר
"גרובייל השתמש בחתך אפל לעבר הסקווירטל הזה !
לארביטאר השתמש במתקפת קרן לעבר הזובאט !
קדימה ! אני רוצה קרב רציני עכשיו "
אצעק לעברם
*סליחה שלא הייתי פעיל .
-
[COLOR=gray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בחתך אפל וחותך את סקוויורטל עמוק בגבו [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט מותקף על ידי לארביטר עם מתקפת הקרן [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט משתמש בקרן בלבול על גרובייל [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל משתמש במשאבת הידרו[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ לא רואה כלום בגלל מיי המלח ,אבל פרינפלאפ משגר קרן בועות כאשר אש צועק לו "אינפרנייפ פשוט קפוץ למעלה !" אומר אש[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ קופץ נורא גבוה שוב ומתחמק מן קרן הבועות [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תשתמש בחפירה!" אומר אש[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ משתמש בחפירה ויורד לתחתית האדמה ,פרינפלאפ מחפש אותו כדי לתקוף אותו בבלימה וכשאינפרנייפ יוצא פרינפלאפ תוקף אותו עם בלימה מפתיעה מאוד ,אינפרנייפ יכול לראות.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"עכשיו בוא נעשה קצת חום!" אומר אש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אינפרנייפ התפרצות! ואז לאחר מכן אגרוף ממוקד !" אומר אש[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]יואב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מסתכל עלייך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אין בעיה " ומוציא פוכדור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אבל פתאום אתה רואה שהביצה שלך זזה ,ימין ושמאל ופתאום היא בוקעת![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]יוצא משם [IMG]http://i42.tinypic.com/28whxyd.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קטן וחמוד .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה ביער אטרנה פוקימון קטן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i40.tinypic.com/ak96ol.png[/IMG] הוא נראה טוב לאימון[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ורץ במהירות אבל זה לא עוזר קרוקאנו קופץ ובולם את צ'ימצ'אר עם בטנו הענקית[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתקיף בשריטות שפוגעות בקרוקאנו ,אבל אז קרוקאנו משתמש בנשיכה ומסיים את הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
-
[COLOR=darkred][B]פאניין מסתכל עלייך ואומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אין בעיה " ומוציא פוכדור.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אבל פתאום אתה רואה שהביצה שלך זזה ,ימין ושמאל ופתאום היא בוקעת![/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]יוצא משם [IMG]http://i42.tinypic.com/28whxyd.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קטן וחמוד .[/B][/COLOR]
"קדימה אז תוציא את הפוקימון שלך ונילחם בהם" אני אומר ומוציא את הסטרביה שלי
-
[quote=ErWiN;601048]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה ביער אטרנה פוקימון קטן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][IMG]http://i40.tinypic.com/ak96ol.png[/IMG] הוא נראה טוב לאימון[/B][/COLOR]
[/quote]
תזכיר לי את השם שלו:sorry:
~~~~~~~~~~~~~~
"צא פידג'יוטו! מזמן לא נלחמנו!"אני קורא ומשחרר את פידג'יוטו מהפוכדור,
"תקוף אותו במתקפת חול משולבת עם רוח לתוך העיניים וחכה לפקודה הבאה שלי!"אני מדריך אותו.
-
[quote=ErWiN;601048]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ לא רואה כלום בגלל מיי המלח ,אבל פרינפלאפ משגר קרן בועות כאשר אש צועק לו "אינפרנייפ פשוט קפוץ למעלה !" אומר אש[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ קופץ נורא גבוה שוב ומתחמק מן קרן הבועות [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"תשתמש בחפירה!" אומר אש[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ משתמש בחפירה ויורד לתחתית האדמה ,פרינפלאפ מחפש אותו כדי לתקוף אותו בבלימה וכשאינפרנייפ יוצא פרינפלאפ תוקף אותו עם בלימה מפתיעה מאוד ,אינפרנייפ יכול לראות.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"עכשיו בוא נעשה קצת חום!" אומר אש .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"אינפרנייפ התפרצות! ואז לאחר מכן אגרוף ממוקד !" אומר אש[/B][/COLOR]
[/quote]
"בסדר פרינפראפ, השתמש בקרן בועות תוך כדי סיבוב כדי לבלום את ההתפרצות של אינפרנייפ, ולאחר מכן תקוף בטופר מתכת כדי לבלום את האגרוף הממוקד!" אני מורה על פרינפראפ בתקווה שהוא יצליח לחסום את ההתקפות.
-
[quote=ErWiN;601048]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתקיף בגחלת ורץ במהירות אבל זה לא עוזר קרוקאנו קופץ ובולם את צ'ימצ'אר עם בטנו הענקית[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר מתקיף בשריטות שפוגעות בקרוקאנו ,אבל אז קרוקאנו משתמש בנשיכה ומסיים את הקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]צ'ימצ'אר לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[/quote]
"זה בסדר צ'ימצ'אר כל הכבוד" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואגיד לג'קי "טוב אתה רוצה לעשות החלפה? צ'יקוריטה שלי עם איווי שלך אבל סמתי לב שאין לך פוקימון עשב אז צ'יקוריטה תעזור לך" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;601048][COLOR=gray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בחתך אפל וחותך את סקוויורטל עמוק בגבו [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט מותקף על ידי לארביטר עם מתקפת הקרן [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט משתמש בקרן בלבול על גרובייל [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל משתמש במשאבת הידרו[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"זהירות !" אצעק
"גרובייל השתמש בקליע זרעים לעבר זובאט בזמן שאתה לארביטאר תשתמש בדחיפה לעבר
סקוירטל , ואז תעשו תהליך חילוף , אתה לארביטאר תנשוך את זובאט
ואתה גרובייל תשתמש בשאיבה על סקווירטל"
-
[COLOR=gray][B]זובאט השתמש בקרן בלבול על גרובייל ,היא פעלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל מתקיף במשאבת הידרו את לארביטר וגורם לו בלבול.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל המבולבל תוקף בקליע זרעים את זובאט אך מפספס לגמרי ופוגע בלארביטר והוא עצמו .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר תוקף בדחיפה את סקווירטל אבל הוא מבולבל מעט מן המשאבה .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל תוקף בשאיבה והמתקפה לא מורידה לגרובייל ונותנת לו מעט יתרון חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל במצב רע.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר נושך את זובאט אך המתקפה לא פועלת ,זובאט בסדר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#808080][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B]ג'קי מחייך אליך ואומר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יכול להיות דווקא סבבה להרכב שלי" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"בוא למרכז הפוקימונים של פלוארמה נחליף שם " אומר לך ומתחיל לצעוד[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"את התפרצות לעולם לא תוכל לבלום "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אומר לך אש בחיוך רחב ואינפרנייפ מתפרץ ותוקף בגעש את פרינפלאפ שיורדות לו המון נקודות חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ תוקף בקרן בועות את אינפרנייפ ובפעם הראשונה הוא פוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ תוקף באגרוף ממוקד אך פרינפלאפ מחזיר לו עם טופר מתכת [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שני הפוקימונים נותנים זה לזה אגרופים .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הם במצב טוב .פרינפלאפ דיי נחלש מההתפרצות.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פארפרדג'.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו יוצא לקרב הבא והוא תוקף במתקפת חול כאשר הרוח שלו מעיפה את החול על פארפדג' .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מגיב עם זריקת בומברנג.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את סטרביה שלך לקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מחייך ומוציא את הפוקימון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אני סומך עליך!" אומר ומוציא משם פוקימון מעופף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מבחין בו ורואה שזה [IMG]http://i39.tinypic.com/favce8.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קרלי מחכה קצת ואז היא מוציאה את הפוקימונים שלה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i40.tinypic.com/6oga3p.png[/IMG] ואת [IMG]http://i43.tinypic.com/2h3wo6f.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"מאדיצ'אם ופורוגולי!" מחייכת ואומרת[/B][/COLOR]
-
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את סטרביה שלך לקרב.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פאניין מחייך ומוציא את הפוקימון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אני סומך עליך!" אומר ומוציא משם פוקימון מעופף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מבחין בו ורואה שזה [IMG]http://i39.tinypic.com/favce8.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קרלי מחכה קצת ואז היא מוציאה את הפוקימונים שלה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][IMG]http://i40.tinypic.com/6oga3p.png[/IMG] ואת [IMG]http://i43.tinypic.com/2h3wo6f.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"מאדיצ'אם ופורוגולי!" מחייכת ואומרת[/B][/COLOR][/QUOTE]
"דימה סטרביה תשתמש במתקפה מהירה וישר במתקפת כנף על מדיצ'אם"
-
[quote=ErWiN;601553][COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]"את התפרצות לעולם לא תוכל לבלום "[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אומר לך אש בחיוך רחב ואינפרנייפ מתפרץ ותוקף בגעש את פרינפלאפ שיורדות לו המון נקודות חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ תוקף בקרן בועות את אינפרנייפ ובפעם הראשונה הוא פוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ תוקף באגרוף ממוקד אך פרינפלאפ מחזיר לו עם טופר מתכת [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שני הפוקימונים נותנים זה לזה אגרופים .[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הם במצב טוב .פרינפלאפ דיי נחלש מההתפרצות.[/B][/COLOR][/quote]
"קדימה פראינפראפ, אני רוצה שננסה מהלך חדש. רוץ קדימה במהירות אל עבר אינפראנייפ, ושלח מי מלח היישר אל תוך הבור שהוא יצר מקודם! לאחר מכן, טופר מתכת על הקרקע לפניו!" אני מצווה עליו.
-
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ משגר מי מלח אל עבר הבור [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן טופר מתכת על הקרקע וכך בעצם זה קורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ לא נפגע ואש לא מבין את המהלך שלך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]יואב-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סטארביה מתקדם ומשתמש במתקפה מהירה ישירות על מאדיצ'אם החזקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לאחר מכן הוא תוקף במתקפת כנף אך מדיצ'אם בולם את המתקפה ומשתמש באגרוף ממוקד על סטארביה שמעיף אותו גבוה לאוויר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]נוקטאול משתמש בתעתוע על פורגולי ביינתים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"פורוגלי! תשתמשי בחבטה על סטארביה!" אומרת קרלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"מאדיצ'אם! שבירת לבנים על נוקטאול!" אומרת קרלי[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR=darkred]סטארביה מתקדם ומשתמש במתקפה מהירה ישירות על מאדיצ'אם החזקה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לאחר מכן הוא תוקף במתקפת כנף אך מדיצ'אם בולם את המתקפה ומשתמש באגרוף ממוקד על סטארביה שמעיף אותו גבוה לאוויר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]נוקטאול משתמש בתעתוע על פורגולי ביינתים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"פורוגלי! תשתמשי בחבטה על סטארביה!" אומרת קרלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]"מאדיצ'אם! שבירת לבנים על נוקטאול!" אומרת קרלי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה צוות כפול על המתקפה של פרוגלי וישר ניקור עליו"
-
[QUOTE=ErWiN;601553][COLOR=gray][B]סטיב-[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט השתמש בקרן בלבול על גרובייל ,היא פעלה.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל מתקיף במשאבת הידרו את לארביטר וגורם לו בלבול.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל המבולבל תוקף בקליע זרעים את זובאט אך מפספס לגמרי ופוגע בלארביטר והוא עצמו .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר תוקף בדחיפה את סקווירטל אבל הוא מבולבל מעט מן המשאבה .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל תוקף בשאיבה והמתקפה לא מורידה לגרובייל ונותנת לו מעט יתרון חיים .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל במצב רע.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר נושך את זובאט אך המתקפה לא פועלת ,זובאט בסדר.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי כל הכבוד ! גרובייל השתמש ביללה ואז בשאיבה
ואתה לארביטאר השתמש במסך חול ואז במתקפת קרן !"
אגיד להם בעידוד
-
[quote=ErWiN;601553]
[COLOR=purple][B]ג'קי מחייך אליך ואומר [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יכול להיות דווקא סבבה להרכב שלי" אומר לך .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"בוא למרכז הפוקימונים של פלוארמה נחליף שם " אומר לך ומתחיל לצעוד[/B][/COLOR]
[/quote]
"גדול בוא נלך" אומר לו ואתחיל ללכת איתו למרכז הפוקימונים ואשאל אותו "כמה תגים יש לך?" אשאל אותו
-
[COLOR=purple][B]אתה שואל את ג'קי כמה תגים יש לו והוא אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תראה בעצמך " ומציג בפניך את תיק התגים שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רואה שם 4 תגים .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה משתמש במתקפות חיפוי לפני המתקפה עצמה וזה גורם לפוקימונים היריבים להתבלבל מעט .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גרובייל משתמש ביללה ואז בשאיבה פתאומית על סקווירטל ששואב לו כמעט את כל חייו.לארביטר משתמש במסך חול ומסתיר את גופו ופתאום מתפרץ במתקפת קרן חזקה ביותר על זובאט שנופל .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]זובאט עומד להשתמש בסופר סוניק .סקווירטל עומד להשתמש באקדח מים[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]פורוגלי משתמשת בחבטה על סטרביה ומנחיתה את כל הגוף עליו אך פתאום סטאריבה משתכפל ויוצר צוות כפול מדהים שעוזר לו להתחמק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן סטארביה מתקיף בניקור עוצמתי את פורגולי אבל זה לא כזה משפיע.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול אשר השתמש מקודם בתעתוע עושה זאת שוב והפעם משלב גם מתקפת כנף רצינית על מאדיצ'אם שמורידה לו המון חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מאדיצ'אם משתמש בשבירת לבנים אך המתקפה לא פועלת בגלל תעתוע.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;601637][COLOR=blue][B]תמיר-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפלאפ משגר מי מלח אל עבר הבור [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]לאחר מכן טופר מתכת על הקרקע וכך בעצם זה קורה.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ לא נפגע ואש לא מבין את המהלך שלך[/B][/COLOR][/quote]
"עכשיו רוץ ותקפוץ אל תוך מי המלח, ותשתמש בטופר מתכת יחד עם קרן בועות!" אני מצווה עליו.
-
[quote=ErWiN;601553]
[COLOR=darkorange][B]פארפרדג'.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פידג'יוטו יוצא לקרב הבא והוא תוקף במתקפת חול כאשר הרוח שלו מעיפה את החול על פארפדג' .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מגיב עם זריקת בומברנג.[/B][/COLOR]
[/quote]
"קדימה פידג'יוטו!, תתחמק מזה בכל המהירות!, אחרי זה תשתמש בסופת אוויר ותטיח את פארפרדג' באחד העצים הקרובים בכל הכוח!. לאחר מכן טוס אל פאפרדג' ותשתמש בניקור! צא!"אני מורה לו.
-
[SIZE=4][COLOR=gray][B]פסטיבל פוקימונים מעופפים באטרנה ,מקום ל4 ,הרשמה פה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=4][COLOR=#808080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#808080][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]תמיר-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ רץ וקופץ לתוך מי המלח ,הוא משתמש שם בתוך הבור בטופר מתכת אשר מטיז את מי המלח לכל הכיוונים ויוצר מלכודת על אינפרנייפ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קרן בועות מקיפה את אינפרנייפ והוא נפגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אינפרנייפ לא נוותר להם אתה יודע! אגרוף מאך!" אומר אש.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange][B]פאפרדג' משתמש בבומברמנג עם המקל שלו וזה פוגע בול בפידג'יוטו שנופל וישר קם ,ירדו לו מעט חיים ,לאחר מכן פידגי'וטו תוקף בסופת אוויר עוצמתית שגורמת לךפארפדג' לצלול לתוך עץ ולהתרסק עליו לאחר מכן פידג'יוטו מתקיף בניקור מתמשך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פארפדג' בסכנה[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;601702][SIZE=4][COLOR=gray][B]פסטיבל פוקימונים מעופפים באטרנה ,מקום ל4 ,הרשמה פה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkorange][B]פאפרדג' משתמש בבומברמנג עם המקל שלו וזה פוגע בול בפידג'יוטו שנופל וישר קם ,ירדו לו מעט חיים ,לאחר מכן פידגי'וטו תוקף בסופת אוויר עוצמתית שגורמת לךפארפדג' לצלול לתוך עץ ולהתרסק עליו לאחר מכן פידג'יוטו מתקיף בניקור מתמשך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פארפדג' בסכנה[/B][/COLOR][/quote]
נראה לי אני לא ארשם, הספיק לי פסטיבל העשב
~~~~~~~~~~~~~~~
"קדימה פידג'יטו!, תן לו עוד מכת אוויר חזקה עם סופה ולאחר מכן דחיפה שתצמיד אותו לגזע העץ בכל הכוח!"אני מדריך אותו.
-
[quote=ErWiN;601702][SIZE=4][COLOR=gray][B]פסטיבל פוקימונים מעופפים באטרנה ,מקום ל4 ,הרשמה פה.[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ רץ וקופץ לתוך מי המלח ,הוא משתמש שם בתוך הבור בטופר מתכת אשר מטיז את מי המלח לכל הכיוונים ויוצר מלכודת על אינפרנייפ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]קרן בועות מקיפה את אינפרנייפ והוא נפגע.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אינפרנייפ לא נוותר להם אתה יודע! אגרוף מאך!" אומר אש.[/COLOR][/B][/quote]
אני לא נרשם, ניתן גם למשתמשים אחרים להנות מפסטיבלים :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תשתמש בקרן בועות בשילוב עם טופר מתכת כדי לבלום את ההתקפה!" אני מצווה על פרינפראפ.
-
[quote=ErWiN;601680][COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה שואל את ג'קי כמה תגים יש לו והוא אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"תראה בעצמך " ומציג בפניך את תיק התגים שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רואה שם 4 תגים .[/B][/COLOR]
[/quote]
אני רוצה להירשם עם סוובלו
"וואו לי יש רק תג אחד אתה ממש חזק" אומר לו ואראה אם אנחנו מתקרבים למרכז הפוקימונים
-
[COLOR=darkred][B]פורוגלי משתמשת בחבטה על סטרביה ומנחיתה את כל הגוף עליו אך פתאום סטאריבה משתכפל ויוצר צוות כפול מדהים שעוזר לו להתחמק.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן סטארביה מתקיף בניקור עוצמתי את פורגולי אבל זה לא כזה משפיע.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול אשר השתמש מקודם בתעתוע עושה זאת שוב והפעם משלב גם מתקפת כנף רצינית על מאדיצ'אם שמורידה לו המון חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מאדיצ'אם משתמש בשבירת לבנים אך המתקפה לא פועלת בגלל תעתוע.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה להרשם לפסטיבל מעופפים ביחד עם הסטרביה שלי
---------------
"עכשיו סטרביה תשתמש בבשילוב של צוות כפול ומתקפה מהירה וישר תשתמש במתקפת כנף"
-
[QUOTE=ErWiN;601680][COLOR=purple][B]
[COLOR=dimgray][B]אתה משתמש במתקפות חיפוי לפני המתקפה עצמה וזה גורם לפוקימונים היריבים להתבלבל מעט .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גרובייל משתמש ביללה ואז בשאיבה פתאומית על סקווירטל ששואב לו כמעט את כל חייו.לארביטר משתמש במסך חול ומסתיר את גופו ופתאום מתפרץ במתקפת קרן חזקה ביותר על זובאט שנופל .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]זובאט עומד להשתמש בסופר סוניק .סקווירטל עומד להשתמש באקדח מים[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"כל הכבוד ! עכשיו גרובייל השתמש פעם אחרונה בשאיבה על סקווירטל
ואז השתמש בחתך זעם !"
אצעק לעבר גרובייל ואתפרץ לקרב , אמשוך אליי את לארביטאר ואגיד לו באוזן
"הישאר לפני גרובייל , ומיד לאחר שהוא משתמש במתקפות שלו
אני רוצה שאתה תשתמש בסופת חול ואז בנשיכה על זובאט !"
-
[SIZE=4][COLOR=gray][I][U]פסטיבל המעופפים -הירשמו -מקום ל4[/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=gray][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט משתמש בסופר סוניק על גרובייל ופוגע בו מעט[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בשאיבה על סקווירטל [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל מתקיף באקדח מים את לארביטר ופוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר יוצא בהתפרצות עם סופת חול ואז נשיכה על זובאט ומסיים את הקרב לזובאט.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בחתך זעם ומסיים את הקרב בשביל סקווירטל.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה רשום [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה משתמש בצות כפול ומתקפה מהירה ומתקיף במהירות רבה את פורוגלי ,וישר לאחר מכן במתקפת כנף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פורגלי משתמש בכדור פיהוק ענקי על סטארביה .שגורם לו להירדם עוד שנייה אך סטארביה מחזיק מעמד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קרלי מחייכת ואומרת "תתכונן להפסיד"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מאדיצ'אם לא תוקפת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"נוקטאול תצא בהסתערות ציפור!" אומר פאניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"הסתערות ציפור זו מתקפה שצוות בלו פיתחו " אומר פאניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה רשום עם סוובלו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מגיעים למרכז הפוקימונים וג'קי מציג את עצמו לאחות ג'וי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא אומר לה להפעיל את מכונת החילוף.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה בטוח שאתה רוצה להחליף?" שואל אותך.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ מתחמק מהמתקפות של פרינאפאפ אך רסיסים מן הקרן בועות פוגעות באינפרנייפ[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אך אינפרנייפ מתפרץ באגרוף קטלני לעבר פרינפלאפ ,הוא נופל ומתרסק.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]בקושי קם ובקושי זז.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סופת אוויר ודחיפה דוחפות את פארפדג' חסר האונים אל העץ ומרסקת אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פארפדג' לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
-
[COLOR=darkred][B]אתה רשום [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטארביה משתמש בצות כפול ומתקפה מהירה ומתקיף במהירות רבה את פורוגלי ,וישר לאחר מכן במתקפת כנף.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פורגלי משתמש בכדור פיהוק ענקי על סטארביה .שגורם לו להירדם עוד שנייה אך סטארביה מחזיק מעמד.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]קרלי מחייכת ואומרת "תתכונן להפסיד"[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מאדיצ'אם לא תוקפת .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"נוקטאול תצא בהסתערות ציפור!" אומר פאניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"הסתערות ציפור זו מתקפה שצוות בלו פיתחו " אומר פאניין.[/B][/COLOR]
"וואי מתקפה חזקה ביותר אשמח אם תלמד את הסטרביה שלי אותה אחרי הקרב" אני אומר ואומר לסטרביה
"קדימה עכשיו תשתמש שוב במתקפה מהירה וישר בניקור ללא הפסבקה"
-
[quote=ErWiN;602391]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ מתחמק מהמתקפות של פרינאפאפ אך רסיסים מן הקרן בועות פוגעות באינפרנייפ[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אך אינפרנייפ מתפרץ באגרוף קטלני לעבר פרינפלאפ ,הוא נופל ומתרסק.[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]בקושי קם ובקושי זז.[/B][/COLOR][/quote]
"פראינפראפ, אתה בסדר?!" אני שואל אותו בדאגה "אני מאמין בך, אתה מסוגל לנצח את הקרב הזה! קום, ותשלב מי מלח עם קרן בועות בכל הכוח! אני מאמין בך!" אני קורא לעברו.
-
[quote=ErWiN;602391]
[COLOR=purple][B]אתה רשום עם סוובלו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מגיעים למרכז הפוקימונים וג'קי מציג את עצמו לאחות ג'וי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא אומר לה להפעיל את מכונת החילוף.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה בטוח שאתה רוצה להחליף?" שואל אותך.[/B][/COLOR]
[/quote]
"כן אני בטוח איווי יהיה תוספת טובה לצוות שלי" אומר ואושיט לה את הפוכדור של צ'יקוריטה
-
[COLOR=purple][B]"אוקיי " אומר לך ג'קי ולוקח את הפוכדור של צ'יקוריטה ומניח את הפוכדור של איווי במכונת החילוף ביחד עם של צ'יקוריטה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]המכונה פועלת ושני הפוקימונים מתחלפים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]המכונה עובדת וההחלפה בוצעה כמו שצריך![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"מזל טוב" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוקימונים החדשים שלכם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ קם והקהל גועש כאשר רואה את המתרחש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue] הוא משתמש במי מלח ואינפרנייפ שוב לא רואה כלום לאחר מכן בקרן בועות חזקה שפוגעת בול באינפרנייפ והוא נופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אינפרנייפ!קדימה!אגרוף ממוקד ואז להביור!" אומר אש ורוצה לסיים את הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ במצב לא טוב.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred][B]סטארביה מתקיף במתקפה מהירה וניקור על פורגלי שהשתמשה קודם לכן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]על סטארביה בכדור פיהוק ,סטארביה מאבד 10% מחייו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פורגלי מותקפת ומקבלת שריטות רציניות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול משתמש בהסתערות ציפור כאשר הוא תוקף את מאדיצ'אם ומחסל אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אוי לא!" צועקת קרלי.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;602391]
[COLOR=darkorange][B]סופת אוויר ודחיפה דוחפות את פארפדג' חסר האונים אל העץ ומרסקת אותו[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]פארפדג' לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"מעולה פידג'יוטו, עכשיו תנוח"אני משבח אותו ולאחר מכן מחזיר אותו לפוכדור.
אני ממשיך ללכת בתוך היער, משתדל לחפש פוקימונים לאימון בדרך.
-
[quote=ErWiN;602480][COLOR=purple][B]שלומי-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוקיי " אומר לך ג'קי ולוקח את הפוכדור של צ'יקוריטה ומניח את הפוכדור של איווי במכונת החילוף ביחד עם של צ'יקוריטה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]המכונה פועלת ושני הפוקימונים מתחלפים.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]המכונה עובדת וההחלפה בוצעה כמו שצריך![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"מזל טוב" אומרת האחות ג'וי ומגישה לכם את הפוקימונים החדשים שלכם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"תודה לך ג'קי נתראה ונעשה קרב ותהיה בטוח שאני אנצח" אומר לו בצחוק ואלחץ לו את היד וארפא את הפוקימונים שלי ואמשיך לדרך 205 ואחפש פוקימונים לאימון
-
[quote=ErWiN;602480]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ קם והקהל גועש כאשר רואה את המתרחש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הוא משתמש במי מלח ואינפרנייפ שוב לא רואה כלום לאחר מכן בקרן בועות חזקה שפוגעת בול באינפרנייפ והוא נופל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אינפרנייפ!קדימה!אגרוף ממוקד ואז להביור!" אומר אש ורוצה לסיים את הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פרינפלאפ במצב לא טוב.[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר גמור פרינפראפ, זה המהלך האחרון שלנו בקרב הזה, אז בוא תיתן את כולך! השתמש בטופר מתכת כדי לקפוץ גבוה מהקרקע רגע לפני האגרוף הממוקד, ואז צלול בסיבוב לעבר אינפרנייפ, ותשתמש מלמעלה בקרן בועות בכל הכוח לעברו!" אני מצווה עליו.
-
[COLOR=darkred][B]סטארביה מתקיף במתקפה מהירה וניקור על פורגלי שהשתמשה קודם לכן [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]על סטארביה בכדור פיהוק ,סטארביה מאבד 10% מחייו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]פורגלי מותקפת ומקבלת שריטות רציניות[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]נוקטאול משתמש בהסתערות ציפור כאשר הוא תוקף את מאדיצ'אם ומחסל אותה.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"אוי לא!" צועקת קרלי.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה עעשיו שתינו נגד הפרוגלי סטרביה תשתמש בשילוב של צוות כפול ומכת כנף בכל הכוח ואז מתקפה מהירה"
-
[COLOR=darkorange][B]אתה מחפש פוקימונים לאימון בדרך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה בדרך [IMG]http://i39.tinypic.com/35a2e5i.png[/IMG] משחק עם עץ ופתאום מפיל אותו !שינקס חזק מאוד עומד מולך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]ג'קי רץ אחריך והוא צועק לך "שלומי חכה לי !" [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא מגיע אליך מתנשף .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יש מצב שאני מצטרף אלייך לעיר אטרנה ? אני גם חייב את התג של אטרנה.. אין לי אותו עדיין !" אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]פרינפראפ מזנק לשמיים בעזרת טופר מתכת חזק ועולה לאוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כאשר אינפרנייפ מפספס אותו עם אגרוף ממוקד[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ תוקף עם להביור ,פרינפלאפ תוקף עם קרן בועות[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שני הפוקימונים תוקפים זה את זה ונוצר עשן שמכסה את הזירה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקהל בתדהמה ומחכה לראות [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]ואז הם רואים את אינפרנייפ עומד מריע וצועק כאשר פרינפלאפ מחוסל על הרצפה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]סטארביה ונוקטאול שניהם מוכנים לקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ואז סטארביה יוצא אבל צוות כפול לא פועל הפעם ,סטרביה משתמש במתקפת כנף ותוקף את פורגלי כאשר נוקטאול מחכה עליו ומשתמש בניקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סטארביה מסיים את הקרב עם מתקפה מהירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קרלי הפסידה והיא בורחת ,היא משאירה שם פוכדור ,זה פוקימון של פאניין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=darkred]"כל הכבוד לך .. אתה טוב לעומת מישהו בצוות סינו החדש " אומר לך כאשר הוא יודע מי אתה.[/COLOR] [/COLOR][/B]
-
[
[B][COLOR=darkred]סטארביה ונוקטאול שניהם מוכנים לקרב [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ואז סטארביה יוצא אבל צוות כפול לא פועל הפעם ,סטרביה משתמש במתקפת כנף ותוקף את פורגלי כאשר נוקטאול מחכה עליו ומשתמש בניקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סטארביה מסיים את הקרב עם מתקפה מהירה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קרלי הפסידה והיא בורחת ,היא משאירה שם פוכדור ,זה פוקימון של פאניין.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][COLOR=darkred]"כל הכבוד לך .. אתה טוב לעומת מישהו בצוות סינו החדש " אומר לך כאשר הוא יודע מי אתה.[/COLOR] [/COLOR][/B][/QUOTE]
"תודה על העזרה בקרב תוכל ללמד את הסטרביה שלי את המתקפה הסתערות ציפור?"
-
[quote=ErWiN;602580]
[COLOR=purple][B]ג'קי רץ אחריך והוא צועק לך "שלומי חכה לי !" [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]הוא מגיע אליך מתנשף .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"יש מצב שאני מצטרף אלייך לעיר אטרנה ? אני גם חייב את התג של אטרנה.. אין לי אותו עדיין !" אומר לך[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/B][/quote]
"רגע אז איך יש לך 4 תגים? טוב בכל מקרה אשמח שתצטרף אלי לעיר אטרנה רק בדרך אני משתדל להתאמן הרבה כי אני משתתף בפסטיבל המעופפים באטרנה אז בוא נחפש אימון טוב לפוקימונים שלי" אומר לו ואמשיך איתו לאטרנה בעודי מחפש פוקימונים לאימון
-
[quote=ErWiN;602580][COLOR=darkorange][B]ניב-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מחפש פוקימונים לאימון בדרך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה רואה בדרך [IMG]http://i39.tinypic.com/35a2e5i.png[/IMG] משחק עם עץ ופתאום מפיל אותו !שינקס חזק מאוד עומד מולך[/B][/COLOR]
[/quote]
"שינקס אה?, הוא יכול להיות אתגר מעולה לסינדקוויל שלי..."אני ממלמל לעצמי,
"צא הנה סינדקוויל!"אני קורא ומשחרר את סינדקוויל מהפוכדור,
"תשתמש קודם כל בחפירה עמוקה, חכה כמה שניות וצא מהאדמה בכל הכוח על שינקס!, לאחר מכן עבור לגחלת!"אני מורה לו.
-
[quote=ErWiN;602580]
[COLOR=blue][B]פרינפראפ מזנק לשמיים בעזרת טופר מתכת חזק ועולה לאוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]כאשר אינפרנייפ מפספס אותו עם אגרוף ממוקד[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]אינפרנייפ תוקף עם להביור ,פרינפלאפ תוקף עם קרן בועות[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שני הפוקימונים תוקפים זה את זה ונוצר עשן שמכסה את הזירה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]הקהל בתדהמה ומחכה לראות [/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]ואז הם רואים את אינפרנייפ עומד מריע וצועק כאשר פרינפלאפ מחוסל על הרצפה.[/B][/COLOR][B][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/B][/quote]
"אוי לא, פרינפראפ!" אני קורא בעצב למראה תוצאות הקרב. אני ניגש אל עבר פרינפראפ ומתכופף לעברו "נתת הכל, אני גאה בך" אני אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;602391][SIZE=4][COLOR=gray][I][U]פסטיבל המעופפים -הירשמו -מקום ל4[/U][/I][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=gray][/COLOR]
[COLOR=gray][B]זובאט משתמש בסופר סוניק על גרובייל ופוגע בו מעט[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בשאיבה על סקווירטל [/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]סקווירטל מתקיף באקדח מים את לארביטר ופוגע בו .[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]לארביטר יוצא בהתפרצות עם סופת חול ואז נשיכה על זובאט ומסיים את הקרב לזובאט.[/B][/COLOR]
[COLOR=gray][B]גרובייל משתמש בחתך זעם ומסיים את הקרב בשביל סקווירטל.[/B][/COLOR]
----------------------------
ארשם עם מארקרו אם יש מקום
------------------------------
"כל הכבוד ! הייתם מצויינים אני גאה בכם !"
אגיד להם ואחבק את שניהם
ואז אכניס אותם לפוכדורים שלי ואמשיך להתאמן
בתקווה שלפחות פוקימון אחד יתפתח לי באותו יום שמרגיש
לי שונה .