-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 02:13 PM
[b] מקס
ניתן לתכנן, אבל גם לי מותר לתכנן, ומה לעשות שמה שאני עושה קובע? אבל אם יש תכנית טובה באמת אז אני כמובן מקבל אותה.
--
ספירו משתמש ברוח, אבל רטיקייט נאחז באדמה, ולא מרפה, אם כי הפרווה שלו קצת נעדפת
[/b][/quote]
"ספירו! תעשה עוד רוח ואז במהירות עוף אליו בניקור!"
-
ירין
אז אני מניח שלא נסיים את זה.
--
נידורן נכנס לפוכדור, והפכודר מתנונד מעט ולבסוף נעצר, לכדת נידורן זכר, יעודכן מיד, אין לך עוד פוכדורים.
ניתאי
מגבי מנסה לתופס את הרגל של קלפייבל כדי לערער את האיזון (כי לא הגדרת איך לעשות את זה), וקלפייבל מעיפה אותו עם הרגל. פול מורפי מצחקק מעט מהמחזה.
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי.
תמיר
בלי חוקי הפיסיקה שום דבר לא יוכל להתקיים בעולם. אני מנסה לשלב במידת האפשר, ובינתיים אני די מצליח. אני כמובן לא רוצה לסתור דברים כמו מתקפות חשמל, על חושי, אופל וכד' רק כי הם לא מתסדרים עם חוקי הפיסיקה.
חוץ מזה, אמרתי, ""אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה ", עם דגש על מספיק, כלומר כדור האנרגיה לא היה חזק מספיק כדי לפגוע באדמה.
--
חוטים של שאיבה? נגיד
"רטיקייט תחבוט בו!" אומר פול מורפי. רטיקייט נפגע מהשאיבה, אך בכל זאת נופל על הופיפ ומפיל את שניהם על האדמה.
מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי, רטיקייט מחכה לבואו של ספירו ואז קופץ אליו, וכל אחד פוגע בשני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 03:40 PM
[b] ניתאי
מגבי מנסה לתופס את הרגל של קלפייבל כדי לערער את האיזון (כי לא הגדרת איך לעשות את זה), וקלפייבל מעיפה אותו עם הרגל. פול מורפי מצחקק מעט מהמחזה.
"קלפייבל אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תחכה שתתקרב אליך ואז תתחמד ותתפוס אותה,ואז תשתמש בגלגל להבה כשהיא לפותה בזרועותיך!"
-
[b] ירין
אז אני מניח שלא נסיים את זה.
--
נידורן נכנס לפוכדור, והפכודר מתנונד מעט ולבסוף נעצר, לכדת נידורן זכר, יעודכן מיד, אין לך עוד פוכדורים.
[/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
-
[b] מקס
"ניב על!" אומר פול מורפי, רטיקייט מחכה לבואו של ספירו ואז קופץ אליו, וכל אחד פוגע בשני. [/b][/quote]
"ספירו תעוף למעלה ואז שוב בניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:40 PM
[b]
תמיר
בלי חוקי הפיסיקה שום דבר לא יוכל להתקיים בעולם. אני מנסה לשלב במידת האפשר, ובינתיים אני די מצליח. אני כמובן לא רוצה לסתור דברים כמו מתקפות חשמל, על חושי, אופל וכד' רק כי הם לא מתסדרים עם חוקי הפיסיקה.
חוץ מזה, אמרתי, ""אנרגטי" מספיק יגרום לנזק לאדמה ", עם דגש על מספיק, כלומר כדור האנרגיה לא היה חזק מספיק כדי לפגוע באדמה.
--
חוטים של שאיבה? נגיד
"רטיקייט תחבוט בו!" אומר פול מורפי. רטיקייט נפגע מהשאיבה, אך בכל זאת נופל על הופיפ ומפיל את שניהם על האדמה.
[/b][/quote]
תפסיק לנסות להיות איינשטיין או ניוטון.לא אמרתי שלא תשתמש בחוקי הפיזיקה,אבל תפסיק לחשוב שבעולם הפוקימון יש בידיוק אותם חוקי פיזיקה.
אני לא מתווכח עם אלה שאומרים שבלי פיזיקנ שם דבר לא יתקיים,אבל אתה לא מדען,וזה בסך הכל משחק פוקימון דימיוני לחלוטין
רוב השחקים פה בני 8-14,לא בדיוק יבינו על מה אתה מדבר.
ולמרות זאת,בלי לדעת,אנחנו פחות או יותר יודעים את החוקים.
אז תפסיק לדחוף את חוקי הפיזיקה לפוקימון,כי זה לא מסתדר.
וממתי מסה של אנרגיה לא תעשה חור,גם אם לא גדול,באדמה?
----------------------------------------------------------
כשלימדתי אותו את המתקפה לראשונה,הבאתי לך קישור שיש בו תמונות.אם היית מסתכל,היית רואה שGIGA DRAIN נראית כמו חוטים ירוקים שתופסים את היריב ושואבים אנרגיה.
-----------------------------------------------------------
"כדור אנרגיה הופיפ!"
-
ניתאי
הזרועות של מגבי קטנות מדי כדי ללפות את קלפייבל ם.ם קלפייבל די גדולה, ומגבי לא יותר מדי גדול.
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף כשהוא יבוא!" אומר פול מורפי. קלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד, ולאחר מכן כשמגבי מנסה לתפוס את קלפייבל היא משתמש בחבטת גוף, ולכן מגבי משתמש מיד בגלגל להבה ופוגע בה. מגבי מתעייף עוד יותר.
ירין
אתה הולך מעט, ואתה רואה שבכביש נוסעות שתי ניידות משטרה בכיוון ההפוך לכיוון שממנו באת, כנראה לביתן של אופנועי הים.
מקס
התעופה גורמת לרטיקייט להחטיא שוב, אבל הפעם רטיקייט מתחמק מהניקור
"רקטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
תמיר
מצוין, אני אוהב וויכוחים כאלה (במלוא הרצינות).
לגבי שאיבת מגה: מהמשחקים, אני מכיר את זה ככדורים שבאים מהאוייב, אם זה חוטים, כדורים, או דרקונים, זה לא עקרוני. אני אבדוק אחר כך.
אני לא מצפה שמישהו באמת יבין מה שאני מנסה לאמר, כי אני מסביר לעצמי למה כך וכך יקרה. אם מישהו אחר ישאל למה, אני אסביר, ואם ההסבר שלי ישמע מפוברק, אז זה בעיה של השחקן, כי אני יודע שזה נכון. אם המשחק הזה היה דימיוני לחלוטין, אז מול תגובה כמו:
אני משתמש בכלב צהוב עם אזניים של שור כדי לאכול את כל מנהיגי המכון ולנצח בליגה, לא הייתי לי ברירה אלא לאשר את התגובה, כי מה לעשות, דמיוני לחלוטין. אני מבין את הטיעון שלך שלחלק מהדברים לא נוח להסתדר, אבל זה סוג של אתגר שלי. לשלב כמה שאפשר בין חוקים אמיתיים לבין חוקים, דמיונים (לא לחלוטין). אבל השורה האחרונה שלך מדחיקה אותי למצב לא נעים, כי בעקרון כדור אנרגיה -- זה אנרגיה. אנרגיה הופכת איכשהו למסה, אבל אני ממש לא בקיא בתהליך, כלומר אני בכלל לא בקיא. אבל אני די יכול לנחש שהתנאים לא מתאמים למקרה כאן. עכשיו בוא נתעלם מהתהליכים המציאותיים ונעבור לחוקים של העולם שלנו, יכול להיות שהיא לא מספיק גדולה כדי שהחור יהיה זניח. אם זה היה כדור קצת יותר מוצק, כמו זריקת אבנים, אז כן, יווצר שקע קטן באדמה, אם זה באמת חומר. אם זה אנרגיה, אז היא צריכה להיות חזקה במיוחד, כדי לגרום לשקע. כדור האנרגיה של הופיפ, מה לעשות לא מספיק חזק כדי שיהיה הבדל מהותי בין האדמה לפני המכה, ובין האדמה אחרי המכה, ואם אתה רוצה שאני אציין כל דבר זניח שקורה במשחק, אז כל תגובה שלי תהיה באורך של החפירה הקטנה הזאת שהכנסתי כאן.
סיכום: אני מנסה לשלב כמה שיותר בין החוקים, ועל ההיגיון של כל אחד מהעולמות, ואני לא מנסה לעוור אף אחד עם מדע.
--
כדור האנרגיה פוגע ברטיקייט.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 04:41 PM
[b]
ירין
אתה הולך מעט, ואתה רואה שבכביש נוסעות שתי ניידות משטרה בכיוון ההפוך לכיוון שממנו באת, כנראה לביתן של אופנועי הים.
[/b][/quote]
אני מתעלם מהם וממשיך ללכת
-
[b] מקס
התעופה גורמת לרטיקייט להחטיא שוב, אבל הפעם רטיקייט מתחמק מהניקור
"רקטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ניקןר!" אני צועק לספירו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 05:41 PM
[b] תמיר
מצוין, אני אוהב וויכוחים כאלה (במלוא הרצינות).
לגבי שאיבת מגה: מהמשחקים, אני מכיר את זה ככדורים שבאים מהאוייב, אם זה חוטים, כדורים, או דרקונים, זה לא עקרוני. אני אבדוק אחר כך.
אני לא מצפה שמישהו באמת יבין מה שאני מנסה לאמר, כי אני מסביר לעצמי למה כך וכך יקרה. אם מישהו אחר ישאל למה, אני אסביר, ואם ההסבר שלי ישמע מפוברק, אז זה בעיה של השחקן, כי אני יודע שזה נכון. אם המשחק הזה היה דימיוני לחלוטין, אז מול תגובה כמו:
אני משתמש בכלב צהוב עם אזניים של שור כדי לאכול את כל מנהיגי המכון ולנצח בליגה, לא הייתי לי ברירה אלא לאשר את התגובה, כי מה לעשות, דמיוני לחלוטין. אני מבין את הטיעון שלך שלחלק מהדברים לא נוח להסתדר, אבל זה סוג של אתגר שלי. לשלב כמה שאפשר בין חוקים אמיתיים לבין חוקים, דמיונים (לא לחלוטין). אבל השורה האחרונה שלך מדחיקה אותי למצב לא נעים, כי בעקרון כדור אנרגיה -- זה אנרגיה. אנרגיה הופכת איכשהו למסה, אבל אני ממש לא בקיא בתהליך, כלומר אני בכלל לא בקיא. אבל אני די יכול לנחש שהתנאים לא מתאמים למקרה כאן. עכשיו בוא נתעלם מהתהליכים המציאותיים ונעבור לחוקים של העולם שלנו, יכול להיות שהיא לא מספיק גדולה כדי שהחור יהיה זניח. אם זה היה כדור קצת יותר מוצק, כמו זריקת אבנים, אז כן, יווצר שקע קטן באדמה, אם זה באמת חומר. אם זה אנרגיה, אז היא צריכה להיות חזקה במיוחד, כדי לגרום לשקע. כדור האנרגיה של הופיפ, מה לעשות לא מספיק חזק כדי שיהיה הבדל מהותי בין האדמה לפני המכה, ובין האדמה אחרי המכה, ואם אתה רוצה שאני אציין כל דבר זניח שקורה במשחק, אז כל תגובה שלי תהיה באורך של החפירה הקטנה הזאת שהכנסתי כאן.
סיכום: אני מנסה לשלב כמה שיותר בין החוקים, ועל ההיגיון של כל אחד מהעולמות, ואני לא מנסה לעוור אף אחד עם מדע.
--
כדור האנרגיה פוגע ברטיקייט.
"רטיקייט השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
א.לא צריך להגזים.כשאמרתי שמשחק דמיוני לגמרי,התכוונתי הרעיון,המתקפות וכו'.
חוקי פיזיקה שדומים לשלנו נשארים.אבל עובדה שהם שונו במקצת.ולכן יש יצורים שיכולים להוציא אש מהפה ולעוף,אבל מצד שני חלק מהחוקים עדין נשארו.
ב.אם כדור אנרגיה היא מתקפה שיכולה גם לפגוע בפוקימון אחר,כנראה שהיא חזקה מספיק כדי לעשות חור קטן באדמה לא?
ג.אני מעדיף שתעשה תגובות ארוכות וחופרות,אבל שיצאו איכותיות.כל משחק תפקידים בשבילי הוא לא רק הנאה,אלא גם דרך להשתפר למשחקי התפקידים הבאים שאשתתף בהם.אבל כבר קראתי מדריכים שאמרו שלא אורך התגובה עושה אותה איכותית,אלא איכות התארים ואיך אתה מכניס את השחק למשחק.
בהצלחה עם זה,כי הדרך שלנו לזה עוד ארוכה....
-----------------------------------------------------------------------------------------
"עוד פעם כדור אנרגיה!אנחנו צריכים להרחיק אותו מעט מאיתנו!" אני קורא להופיפ
-
[b] ניתאי
הזרועות של מגבי קטנות מדי כדי ללפות את קלפייבל ם.ם קלפייבל די גדולה, ומגבי לא יותר מדי גדול.
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף כשהוא יבוא!" אומר פול מורפי. קלפייבל מחטיאה את האגרוף הממוקד, ולאחר מכן כשמגבי מנסה לתפוס את קלפייבל היא משתמש בחבטת גוף, ולכן מגבי משתמש מיד בגלגל להבה ופוגע בה. מגבי מתעייף עוד יותר. [/b][/quote]
"מגבי,להביור שוב ואז גלגל להבה!"
-
ירין
ביי, מכיוון שכנראה לא אראה אותך שוב בזמן הקרוב אני אספר מה קרה לך:
הלכת ולאחר כמה זמן התקשרו אליך מהמשטרה. הם הגיעו בניידת ואספו אותך והביאו אותך לביתן. שמה הם חקרו אותך ולא האמינו למה שאמרת, עד שהחוקרים שהגיעו לביתן הראשון מצאו שהיריות באו מהאקדח של זה שהשכיר את אופנועי הים, ושהקליעים השתפשפו בברזל, ולכן זה לא יכול להיות אתה והם שיחררו אותך. אם תחליט לחזור לשחק כשתחזור לארץ, תמשיך מכאן
מקס
ספירו מצליח לנקר את רטיקייט לפני שרטיקייט נושך אותו.
"רטיקייט כעת השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
תמיר
א. נכון, ואני מרגיש כאב עצום כשאני מרשה לכיפוף הקל הזה בחוקי העולם להשתנות. אבל אל תשאלה את עצמך, עינוי עצמי זה דרך חיים ולכן אני מאושר מזה.
ב. אם אגרוף יכול להפיל מישהו לאדמה, האם אגרוף ישאיר חור קטן באדמה?
ג. כל אחד והמטרה שלו. אני מעדיף לא להגביל שחקן לחד-גוניות ולדרך המחשבה שלי בלבד, ולתת לו לעשות כל מה שהוא רוצה, ובלבד שזה הגיוני. בשביל לחפור יש לי את שיעורי ספרות, ואני מודה בכל טיפת נפשי לחופש הגדול שגאל אותי מהסבל של חפירה. אני מעדיף פונקיונאליות. מילים מיותרות לא מקדמות את המטרה. כמובן, ככל שמי שכותב יותר, יכול להיות ויש לי עוד מה להגיב. אבל לפעמים לא. נרשמתי לפורום הזה רק כדי לפתוח את המשחק הזה, ואולי עוד משהו, כי המשחק הזה היה תקוע לי בMY DOCUMENTS שנתיים, ולא עשיתי איתו כלום. חוסר פונקציונאליות => להשתמש במשחק. אני מצטער אם החשיבה שלי רובוטית מדי, מה לעשות, אני לא בדיוק בן אדם. אני חייזר :D
--
"רטיקייט, הראה לו את המהירות המרשימה שלך!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות, והופיפ מנסה לירות עוד מספר כדורי אנרגיה, אבל הופיפ מתחמק מהם, אבל המהירות שלו לא אפשרה לו לנווט כראוי ולכן החטיא את הופיפ.
ניתאי
"אם תמשיך להשתמש באותו דבר כל הזמן, מסופקני שתתקדם לעבר הניצחון!" אומר פול מורפי. "קלפייבל התחמקי עם מטרונום!". קלפייבל בורחת מהלהביור ובינתיים טוענת מטרונום, והמטרונום הופך לכדור אנרגיה, שפוגע בלהביור ועוצר אותו. קלפייבל נפגעת מגלגל הלהבה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:44 PM
[b] ניתאי
"אם תמשיך להשתמש באותו דבר כל הזמן, מסופקני שתתקדם לעבר הניצחון!" אומר פול מורפי. "קלפייבל התחמקי עם מטרונום!". קלפייבל בורחת מהלהביור ובינתיים טוענת מטרונום, והמטרונום הופך לכדור אנרגיה, שפוגע בלהביור ועוצר אותו. קלפייבל נפגעת מגלגל הלהבה. [/b][/quote]
"מסופקני אם תוכל לנצח בעזרת קלפייבל בלבד" אני אומר לו בתגובה "מגבי,תנסה לחפור באדמה ותחכה לעוד פקודות!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 08:44 PM
[b] מקס
ספירו מצליח לנקר את רטיקייט לפני שרטיקייט נושך אותו.
"רטיקייט כעת השתמש בניב על!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
"ספירו, תתחמק מהניב ואז שוב ניקור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 21 2009, 09:44 PM
[b]
תמיר
א. נכון, ואני מרגיש כאב עצום כשאני מרשה לכיפוף הקל הזה בחוקי העולם להשתנות. אבל אל תשאלה את עצמך, עינוי עצמי זה דרך חיים ולכן אני מאושר מזה.
ב. אם אגרוף יכול להפיל מישהו לאדמה, האם אגרוף ישאיר חור קטן באדמה?
ג. כל אחד והמטרה שלו. אני מעדיף לא להגביל שחקן לחד-גוניות ולדרך המחשבה שלי בלבד, ולתת לו לעשות כל מה שהוא רוצה, ובלבד שזה הגיוני. בשביל לחפור יש לי את שיעורי ספרות, ואני מודה בכל טיפת נפשי לחופש הגדול שגאל אותי מהסבל של חפירה. אני מעדיף פונקיונאליות. מילים מיותרות לא מקדמות את המטרה. כמובן, ככל שמי שכותב יותר, יכול להיות ויש לי עוד מה להגיב. אבל לפעמים לא. נרשמתי לפורום הזה רק כדי לפתוח את המשחק הזה, ואולי עוד משהו, כי המשחק הזה היה תקוע לי בMY DOCUMENTS שנתיים, ולא עשיתי איתו כלום. חוסר פונקציונאליות => להשתמש במשחק. אני מצטער אם החשיבה שלי רובוטית מדי, מה לעשות, אני לא בדיוק בן אדם. אני חייזר :D
--
"רטיקייט, הראה לו את המהירות המרשימה שלך!" אומר פול מורפי. רטיקייט בורח במהירות, והופיפ מנסה לירות עוד מספר כדורי אנרגיה, אבל הופיפ מתחמק מהם, אבל המהירות שלו לא אפשרה לו לנווט כראוי ולכן החטיא את הופיפ. [/b][/quote]
אז אתה החייזר שנשלח לפה מכוכב אלפא 18?אז יש לי מסר מהמפקד שלנו:
"ביפ ביפ בופ,בליפ בטולופ ברימונופ" ממכככה"א(מחלקת כוחות כיבוש כדור הארץ),ממפקד בלופליפ.
--------------------------------------------------------------------------------------------
"עכשיו עוד פעם שאיבת גיגה!"