[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 04:10 PM
[b] [color=darkred][b]אנטו -[/b]
הן לא שמות לב שאתה רוצה לנשק אותן אז הן לא זרמו איתך .[/color][SIZE=1] [/b][/quote]
אני שואל "אותן רוצות לעלות לחדר"
Printable View
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 04:10 PM
הן לא שמות לב שאתה רוצה לנשק אותן אז הן לא זרמו איתך .[/color][SIZE=1] [/b][/quote]
אני שואל "אותן רוצות לעלות לחדר"
[quote][i]Originally posted by liad250[/i]@Dec 12 2009, 07:00 PM
[b]אני שואל "אותן רוצות לעלות לחדר"[/b][/quote]
[color=darkred][b]אנטו -[/b]
[SIZE=1]"כן למה לא ?" הן אומרות ועוקבות אחריך ..[/color][/SIZE]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:00 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד -[/b]
אתה מגיע אל הלב ורואה את הגוף של סטיב מחובר ללב .
אתה אומר " קדימה סטיב ! בוא נעוף מכאן !! "
אבל הוא לא עונה , עיניו פתוחות והוא ניראה מובהל .
אתה מנסה לראות על מה הוא מסתכל ואתה רואה שלט שעשוי מעורקי דם .
כתוב בשלט "אדוארד , הגעת אל הנשמה של סטיב , אך לא בדרך הנכונה , חסמת לסטיב את הדם שהיה אמור להגיע לגופו , והוא מת ."
ואז רעידות חזקות וכיווצים משתלטים עליך , פתאום אתך עולה למעלה ויוצא מפיו של אדוארד שעדיין בהכרה , הוא מחייך ומשמיע צחקוק זדוני במיוחד .
"אז חשבת שתציל אותו , מה ? מצטער , עכשיו הוא מת לחלוטין .
חיסלת את הנשמה שלו " ושוב צוחק - "מוווווווהאהאהאהאהאהאאאאאאא"
לפתע אתה שומע דפיקות עזות וחזקות בדלת וצעקות מבחוץ
"תאווו ?! תאו אתה בסדר ?!" והוא צועק חזרה "עזרוווווו ליי !!!"[/color] [/b][/quote]
''סטיב.. סטיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' אני אומר ואתחבר לכוח הרוחני שלי ואפוצץ את כל המקום, אקפיא את כל השומרים ואתקרב לתאו, ''חתיכת חלאה, אני אהרוג אותך!'' אני אומר בקול נמוך ומפחיד, אקח שוריקנים ואדקור אותו בכל גופו, ואז, אני בעזרת החרב אגלח את העור שלו, ואז בהנפת יד אכניס את החרב שלי לפה שלו, ואחתוך לו את כל הגוף באכזריות.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:02 PM
[SIZE=1]"כן למה לא ?" הן אומרות ועוקבות אחריך ..[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני שם את הידיים שלי על הכתפיים שלהם אנחנו עולים לחדר
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 06:30 PM
[b]
[color=#FF1493][b]אנג -[/b]
[SIZE=1]אבל אין לך את המספר שלהם , הם אצל סבתא שלהם .
אתה לא יודע מה לעשות עד שלבסוף שוב מישהו דופק בדלת שלך .[/color][/SIZE] [/b][/quote]
אז אני מחכה שהם יחזרו ומתקשר למשטרה. מי שדפק בדלת אני יבוא לדלת עם מארוך ויראה מיזה עם זה שוב פעם מישהו שאני לא מכיר שרוצה להרביץ לי אני מכה אותו עם אני מכיר אז אני מניח תמארוך.
[color=gray][b]אדוארד -[/b]
תחילה הוא שולח אליך תותח מים מהפה אבל אתה מקפיא אותו , הינאמורי שוברת את הקרחון שיצרת על פרצופו של תאו ונותנת לך להתעלל בו , השוריקנים החזקים שעפו עליו העיפו אותו על הקיר ותלו אותו מהאוזניים אל הקיר , הוא צועק לעזרה ואתה משסף את כל גופו , מקפיא את חלקיו הפנימיים , מחלק את ראש ל-2 (חתך עצום מתחת לעיניים) ולבסוף משהו זוהר יוצא מגופו , משהו מלא עוצמה בצבע לבן , שמשמיד את כל החדר וחלק מהקומה , זאת הייתה הנשמה האמיתי של סטיב , שהושלכה לגן עדן יחד עם גופו של סטיב אתה רואה את גופו בתור מלאך אסיר תודה "תודה אדוארד , בני" הוא אומר ונעלם , אתה שמח שהצלחת לנקום בתאו אך כרגע אתה מוצא את עצמך מוקף בחיילים ! שניראים ממש חזקים , לפתע משום מקום מגיעים ג'יימס ושאר חבריו , מחבקים אותך חזק וכולם משתגרים אל מחוץ לממלכה , בידיוק אל המקום אליו הגעתם בהתחלה , נמל העיר . אתה רואה מרחוק עשן בשמיים , הינאמורי מחבקת אותך ואומרת "אני בטוחה שסטיב גאה בך" ומנשקת אותך .[/color]
[color=darkred][b]אנטו -[/b]
הן מתיישבות על המיטה שלך ואומרת "איך אמרת שקוראים לך ?"[/color]
[color=#FF1493][b]אנג -[/b]
אתה לא מכיר אותו אבל הוא מחזיק ביד שלו את האיש שגנב לך את הקופה , האיש שדפק בדלת אומר " שלום אני דאישי , הפרחח הזה גנב לך משהו אני חושב , הנה קח את זה , זה שלך " והוא מחזיר לך את הקופה .
הוא גם נותן לך את האיש כדי שתעשה איתו מה שבאלך .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:12 PM
תחילה הוא שולח אליך תותח מים מהפה אבל אתה מקפיא אותו , הינאמורי שוברת את הקרחון שיצרת על פרצופו של תאו ונותנת לך להתעלל בו , השוריקנים החזקים שעפו עליו העיפו אותו על הקיר ותלו אותו מהאוזניים אל הקיר , הוא צועק לעזרה ואתה משסף את כל גופו , מקפיא את חלקיו הפנימיים , מחלק את ראש ל-2 (חתך עצום מתחת לעיניים) ולבסוף משהו זוהר יוצא מגופו , משהו מלא עוצמה בצבע לבן , שמשמיד את כל החדר וחלק מהקומה , זאת הייתה הנשמה האמיתי של סטיב , שהושלכה לגן עדן יחד עם גופו של סטיב אתה רואה את גופו בתור מלאך אסיר תודה "תודה אדוארד , בני" הוא אומר ונעלם , אתה שמח שהצלחת לנקום בתאו אך כרגע אתה מוצא את עצמך מוקף בחיילים ! שניראים ממש חזקים , לפתע משום מקום מגיעים ג'יימס ושאר חבריו , מחבקים אותך חזק וכולם משתגרים אל מחוץ לממלכה , בידיוק אל המקום אליו הגעתם בהתחלה , נמל העיר . אתה רואה מרחוק עשן בשמיים , הינאמורי מחבקת אותך ואומרת "אני בטוחה שסטיב גאה בך" ומנשקת אותך .[/color] [/b][/quote]
''אבא שלי..אני רצחתי אותו הינאמורי.''
אני אומר בבכי עם פנים אדישות.
''בואו נחזור, צריך להודיע שמאסטר הזוקאדו, סטיב, אבא שלי.. מת.''
אני אומר וצולל איתם חזרה לממלכת הקרח.
כולם מחבקים אותך ומנחמים אותך והבנות מחבקות אותך , הציצים החמים והגדולים שלהם ממש נעימים על כתפיך..הם מבטיחים לך שהכל היה בסדר ושאתה רק עזרת לסטיב להפסיק לסבול . כולם בטוחים שהכל יהיה בסדר איתו .
"אתה עדיין יכול לדבר איתי , בן " אתה שומע בתת מודע שלך .
אתם מגיעים לממלכת הקרח , והכל ניראה שם רגיל .[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:21 PM
כולם מחבקים אותך ומנחמים אותך והבנות מחבקות אותך , הציצים החמים והגדולים שלהם ממש נעימים על כתפיך..הם מבטיחים לך שהכל היה בסדר ושאתה רק עזרת לסטיב להפסיק לסבול . כולם בטוחים שהכל יהיה בסדר איתו .
"אתה עדיין יכול לדבר איתי , בן " אתה שומע בתת מודע שלך .
אתם מגיעים לממלכת הקרח , והכל ניראה שם רגיל .[/color] [/b][/quote]
'מה עכשיו אבא? מי יהיה מאסטר זוקאדו? ואני שומע אותך.'
אני אומר בתת המודע שלי.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 06:51 PM
[b]
[color=purple][b]ג'ו -[/b]
[SIZE=1]אתה מסיים עם האימון ולפתע חמישה אנשים שלבושים בחליפות מוזרות בצבע שחור עם פסים לבנים מוזהבים ואדומים - יוצאים מהאדמה בקפיצה עזה לשמיים![/color] [/SIZE] [/b][/quote]
אני מטעין את הצל הלבן שי ויוצר כדור שבכל רגע יהפוך לקרן שתפגע בהם אם הם יעשו משו...
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:12 PM
הן מתיישבות על המיטה שלך ואומרת "איך אמרת שקוראים לך ?"[/color]
[/b][/quote]
"אנטו" ואיך קוראים לחן.
------------------
הרעיון של הצבעים מגניב
נ"ב
אני ממליץ לך בגלל שאתה משקיע תורם מאוד.
הם רצים לכיוון הצבא שלכם .
ואחד קופץ לשמים ושולח אש מחושמל לעבר המאמן
(זכור חשמל ואש הן מתקפות חמות , הצל הלבן יותר חזק עליהם)[/color]
[color=gray][b]אדוארדר -[/b]
'השארתי צוואה , אף אחד עדיין לא יודע שאני מת . הם חושבים שאני יושן במיטתי' .
אתה נכנסים לממלכה וכולם באים לחדר שלך (כל האנשים שהשתתפו במבצע החיסול)[/color]
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:38 PM
[b]
[color=gray][b]אדוארדר -[/b]
'השארתי צוואה , אף אחד עדיין לא יודע שאני מת . הם חושבים שאני יושן במיטתי' .
אתה נכנסים לממלכה וכולם באים לחדר שלך (כל האנשים שהשתתפו במבצע החיסול)[/color] [/b][/quote]
''לעזאזאל..''
אומר ואקח את מכתב הצוואה מהחדר שלי, ואקרא אותו בשקט ובקפידה.
אם הוא לא בחדר שלי, אגש במהירות לחדר של סטיב.
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 12 2009, 07:38 PM
[b] [color=purple][b]ג'ו -[/b]
הם רצים לכיוון הצבא שלכם .
ואחד קופץ לשמים ושולח אש מחושמל לעבר המאמן
(זכור חשמל ואש הן מתקפות חמות , הצל הלבן יותר חזק עליהם)[/color]
[/b][/quote]
אני באותה השנייה אתקוף אותו בקרן צל לבן ואעשה כך גם על חבריו ...
מיד ששלח את האש החשמלי כולם הבינו שהוא מהצבא של ג'רוד (חוץ ממך)
הפלת אותו אבל את האחרים לו , הם מחזיקים בכוח שונה :
1. חשמל/ אש (זה לא מי שהפלת , למי שהפלת היה אש חשמלי , וזה חשמל אדום)
2. אדמה/קרח
3. אופל/חשמל
4. אש/חשמל (זה שהפלת)[/color]
הצוואה לא בחדר שלך , אתה רץ לחדרו של סטיב והחברים שלך מחכים בחדר שלך כי הם מבינים שמשהו קרה .. אתה מגיע לחדר של סטיב והשומרים שמחוץ לחדר עוצרים אותך "ילד מה אתה חושב שאתה עושה ?"[/color]