-
[B][COLOR=DarkRed]איוונט-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DarkRed] מייקל- "כן טוב, אנחנו נצטרך ללכת לבית חולים אחרי זה. או לפחות אתה תלך."[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=Green]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]"אם אתה שואל שאלה," אומר לך האיש, משועשע, "מין הראוי שתתן לי לענות עליה לפני שאתה שואל עוד עשרים."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;602023][B][COLOR=DarkRed]שימו לב, אם אתם באיוונט ורוצים להגיד משהו לשה"מ בלי קשר לשחקן השני, שימו את זה בספויילר (כך שזה ייצא ככה:
[/COLOR][/B][SPOILER]תגובה רגילה [SPOILER]הצעות שוחד לשה"מ[/SPOILER][/SPOILER]
)
[COLOR=DarkRed][B]איוונט-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DarkRed][B]מייקל- [/B][B]"תראה, אני כל השנה התאמנתי..." הוא אומר לך. "אל תיקח את זה קשה."
אנדרו- הוא מאפשר לך להכנס. בפנים אתה רואה אנשים רבים שמתקהלים מסביב למשהו שאתה לא רואה. יש הרבה רעש של עידוד וקללות. כל הנוכחים שאתה רואה כרגע בחדר הם גברים.[/B][/COLOR][/SPOILER][COLOR=DarkRed][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]אחפש את החברים שלי מהאוניברסיטה. אבדוק אם שרה גם נמצאת בסביבה.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DarkRed]איוונט-
[spoiler]שימו לב, אתם נפגשים.
אנדרו- אתה מתחיל להסתובב בין האנשים (ויש הרבה) ורואה שההתקהלות היא סביב שני גברים ללא חולצה שהולכים מכות בצורה אגרסיבית וחסרת מעצורים. דם רב יורד לרצפה בזמן שהם מפציצים אחד את השני לקול תרועת הקהל. אתה נתקל במישהו שיושב על הרצפה. הוא אפרו אמריקאי עם שיער שחור וארוך, והאף שלו נראה רע מאוד. הוא מדמם מעט.
מייקל- בנאדם צעיר נתקל בך כשהוא לא שם לב לאן הוא הולך. הוא לבוש במעיל שחור, אך מה שיותר מפחיד בהופעה שלו הוא הצלקות הרבות שמכסות את פניו.[/spoiler][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/B]
-
[spoiler]
[quote=הראשון מהסוף;602039][B][COLOR=darkred]איוונט-[/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=darkred] מייקל- "כן טוב, אנחנו נצטרך ללכת לבית חולים אחרי זה. או לפחות אתה תלך."[/COLOR][/B][/spoiler]
][/quote]
"בגלל שבר באף לא הולכים לבית חוליםOO
לפחות אני לא הלכתי ...
---------------
"סתכל לאן אתה הולך" אומר לו .
'מה עבר עליו'אחשוב לעצמי.
[/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;602046][B][COLOR=DarkRed]איוונט-
[spoiler]שימו לב, אתם נפגשים.
אנדרו- אתה מתחיל להסתובב בין האנשים (ויש הרבה) ורואה שההתקהלות היא סביב שני גברים ללא חולצה שהולכים מכות בצורה אגרסיבית וחסרת מעצורים. דם רב יורד לרצפה בזמן שהם מפציצים אחד את השני לקול תרועת הקהל. אתה נתקל במישהו שיושב על הרצפה. הוא אפרו אמריקאי עם שיער שחור וארוך, והאף שלו נראה רע מאוד. הוא מדמם מעט.
מייקל- בנאדם צעיר נתקל בך כשהוא לא שם לב לאן הוא הולך. הוא לבוש במעיל שחור, אך מה שיותר מפחיד בהופעה שלו הוא הצלקות הרבות שמכסות את פניו.[/spoiler][/COLOR][/B][B][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
[SPOILER]"היי,אני אנדרו הית'. תגיד לי.. מה זה הקרבות האלו? ולמה אתה מדמם מהאף?" אשאל אותו.[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkRed]איוונט-
[/COLOR][SPOILER]מבחינתי דברו אחד עם השני וכשיהיה לי מה להוסיף אני אוסיף. השתדלו לצטט אחד את השני[/SPOILER]
-
[quote=Flupy;602047][spoiler]
לפחות אני לא הלכתי ...
---------------
[/spoiler][/quote]
מור תגיב לזה ...
-
[B][COLOR=Green]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Green]"אם אתה שואל שאלה," אומר לך האיש, משועשע, "מין הראוי שתתן לי לענות עליה לפני שאתה שואל עוד עשרים."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"אז לא ראוי שתתן לי איזה הסבר ?"
אני אומר לו בעודי מנסה לשכך את הכאבים שלי .[/SPOILER]
-
[QUOTE=Flupy;602047][spoiler]
לפחות אני לא הלכתי ...
---------------
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"מצטער.. היי אני אנדרו הית',ומה שמך? ותגיד,מה אלה הקרבות האלה?"[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;602270][spoiler]"מצטער.. היי אני אנדרו הית',ומה שמך? ותגיד,מה אלה הקרבות האלה?"[/spoiler][/quote]
"השם שלי זה מייקל,זה מועדון קרב מה אתה רוצה שזה יהיה?"אמר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=Flupy;602276][SPOILER]
"השם שלי זה מייקל,זה מועדון קרב מה אתה רוצה שזה יהיה?"אמר .
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"לא לזה התכוונתי.. את המועדון הזה אני מכיר ראיתי פעם ביום ולא בלילה,וחשבתי שהוא לא פופולרי. פתאום אני בא לכאן זה מפוצץ באנשים והם נאבקים עד זוב דם.."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב המגניב- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=SeaGreen]הוא מוציא סיגרייה ומתחיל לעשן. הוא מוציא מכיס שני עוד משהו קטן וגורם לזה לרחף באוויר עד שזה נוחת לך ביד. זאת תרופה כלשהי (כדור). "קח, זה אספירין." הוא אומר.[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DarkRed]איוונט- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]רציתי להפריע אבל אני אוהב את הכיוון שהשיחה לוקחת. תמשיכו, אבל כל 3 תגובות בערך תחכו שאני אגיב זאת אומרת אם נניח תומר מגיב ראשון, אז אחרי הפעם השניה שהוא מגיב בלי התערבות שלי תחכו[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=LACOSTE;602282][spoiler]"לא לזה התכוונתי.. את המועדון הזה אני מכיר ראיתי פעם ביום ולא בלילה,וחשבתי שהוא לא פופולרי. פתאום אני בא לכאן זה מפוצץ באנשים והם נאבקים עד זוב דם.."[/spoiler][/quote]
"אז אני מניח שאתה מכיר את המקום הזה יותר טוב ממני "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DarkRed]איוונט!-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]בשלב הזה האיש השני שנמצא עם מייקל, בחור גדול עם קעקוע כחול על כל הגוף (הערה למייקל-אייס) פונה אליכם. "מי לעזאזל אתה?" הוא שואל.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;602296][B][COLOR=DarkRed]איוונט!-
[/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DarkRed]בשלב הזה האיש השני שנמצא עם מייקל, בחור גדול עם קעקוע כחול על כל הגוף (הערה למייקל-אייס) פונה אליכם. "מי לעזאזל אתה?" הוא שואל.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"שלום,אני אנדרו הית'." אגיד לו ואז אפנה אל מייקל:"תגיד לי,מי זה האיש הזה?"[/SPOILER]