שלום
Printable View
שלום
[QUOTE=LordAbizi;651086]לא לא לא! אתה מפספס את המטרה! הבעיה היא ברשע הצפרתי, לא בצרפתים! הרשע והזמרה הצרפתית, הם האוייב שמנסה להשמיד עולמינו.
ומתמטיקה אינה דבר שניתן לכפות. מתמטיקה זה דבר שאו שהנפש זקוקה לו ורוצה אותו, או שהנפש לא יכולה להבין. לכן אני מחפש את בעלי הסגולה בעלי הנשמה המתמטית שיוכלו באחרית הימים להלחם כנגד הרשע הצרפתי. אנשים מן השורה (ובפרט אנשי תת רמה כמו ארגונים למען בעלי חיים) לא יכולים לגרום נזק לענקי הרשע הצרפתי כמו אדית פיאף, ז'ק ברל ודומיהם. (ואל תתחיל להגיד לי שכמה מהם מתים, כי רשע אמיתי מעולם לא מת)[/QUOTE]
אכן, כעת אני רואה את האור
הרשע הוא לא הצרפתי הנחות החולב את פרתו בעודו מזמזם את המנון צרפת
הרשע הוא הזימרה הצרפתית שמשחיטה את מוחות ילדינו!
ואכן רוע הוא כמו פראייר,הוא לעולם לא מת,רק מתחלף
איזה מעוצת שבט סוערת עכשיו הפירסומות מתחילות
טוב אני הולך לראת
אוי פאק שחכתי שיש השרדות
ביי O:
Loradabizi
אתה נרשם למשחק שלי,בלי וויכוחים,אני לא מתחיל עד שאתה שם Xd
מיאו,אעשה עוד משימות כאלה בהמשך!
שמח שאהבתם את המשימה D:
זה רק משתפר ומשתפר D:
דן מנו עף חחח סוף סוף ( עדיין לא בטוח )
[quote=TheChosenOne;651093]
Loradabizi
אתה נרשם למשחק שלי,בלי וויכוחים,אני לא מתחיל עד שאתה שם Xd[/quote]
אחשוב על כך כשראשי יהיה צלול יותר (אני עסוק בטקס טיהור עצמי לקראת מבחן רב עצמה במתמטיקה למחר. לכן אני צריך להתחבר למופשטות הלא נגמרת והשלימות האינסופית (פרט למשפט האי השלמות של גדל)). מחר כשלא אעסוק במתמטיקה בכלל אחשוב על סוגיות כאלו. ואני במקומך כן הייתי מתחיל את המשחק או שהייתי נרמס על ידי צבא זועם של משתמשים שרוצים להעלות את מונה ההודעות.
[quote=LordAbizi;651097]אחשוב על כך כשראשי יהיה צלול יותר (אני עסוק בטקס טיהור עצמי לקראת מבחן רב עצמה במתמטיקה למחר. לכן אני צריך להתחבר למופשטות הלא נגמרת והשלימות האינסופית (פרט למשפט האי השלמות של גדל)). מחר כשלא אעסוק במתמטיקה בכלל אחשוב על סוגיות כאלו. ואני במקומך כן הייתי מתחיל את המשחק או שהייתי נרמס על ידי צבא זועם של משתמשים שרוצים להעלות את מונה ההודעות.[/quote]
בהצלחה במבחן!
מישהו שמע על sniper ghost warior?
[quote=ErWiN;651101]מישהו שמע על sniper ghost warior?[/quote]
משחק רשת?
דן מנו הודח
[quote=SnitchKick;651099]בהצלחה במבחן![/quote]
תודה.
[QUOTE=LordAbizi;651097]אחשוב על כך כשראשי יהיה צלול יותר (אני עסוק בטקס טיהור עצמי לקראת מבחן רב עצמה במתמטיקה למחר. לכן אני צריך להתחבר למופשטות הלא נגמרת והשלימות האינסופית (פרט למשפט האי השלמות של גדל)). מחר כשלא אעסוק במתמטיקה בכלל אחשוב על סוגיות כאלו. ואני במקומך כן הייתי מתחיל את המשחק או שהייתי נרמס על ידי צבא זועם של משתמשים שרוצים להעלות את מונה ההודעות.[/QUOTE]
מילים כדורבנים,יש לך מקום שמור משחקי הקט.
ובהצלחה במבחן החשוב והמאיים הזה,אם הבוחן יעשה בעיות ענה עבר לי את שמו ומקום מגוריו בהודעה פרטית ואני אדאג אישית להשמדתו.
דן מנו הודח!!!111אחדאחדאחד
אבל יש בפרומו משימה שעוד לא ראו שרואים אותו שם XD
פדיחה של ההפקה.
שלוווום מיאו =)