לא נורא אחי,העיקר שיש חברים..
Printable View
לא נורא אחי,העיקר שיש חברים..
קנו לי פלאפון חדש של נוקיה D:
מחר יש לי יום גיבוש:cry::sleep:
אני צרי עוד הודעה לפרוטוקול *5999*
[QUOTE=NapTime;793188]אני צרי עוד הודעה לפרוטוקול[/QUOTE]
לך תקדיש
[quote=Akainu;793186]מחר יש לי יום גיבוש:cry::sleep:[/quote]
אתה בכיתה ח' נכון?, אני זוכר גם שבאותה תקופה שנה שעברה עשינו גיבוש, הכיתה שלנו זכתה מקום 3 מתוך 5 כיתות בשכבה שלנו, זה כיף ובעיקר הבישולי שדה טעימים.
[QUOTE=Avi;793190]אתה בכיתה ח' נכון?, אני זוכר גם שבאותה תקופה שנה שעברה עשינו גיבוש, הכיתה שלנו זכתה מקום 3 מתוך 5 כיתות בשכבה שלנו, זה כיף ובעיקר הבישולי שדה טעימים.[/QUOTE]
כן בכיתה ז הפרס היה פיצה אך הפסדנו
לא סובל יום גיבוש
נאור אלבז!לייק!
[quote=Akainu;793191]כן בכיתה ז הפרס היה פיצה אך הפסדנו
לא סובל יום גיבוש[/quote]
כן, צריך להתאמץ בלהשתתף בדברים שם ועוד בחום חחח.
ליאור תחביא קצת בספוילרים את החתימה שלך היא ארוכה מדי
[QUOTE=Avi;793196]כן, צריך להתאמץ בלהשתתף בדברים שם ועוד בחום חחח.[/QUOTE]
אה באלי שהכיתה תפסיד טוב צד חיובי מספסים 2 שעות לימודים
[quote=Akainu;793198]אה באלי שהכיתה תפסיד טוב צד חיובי מספסים 2 שעות לימודים[/quote]
רק 2 שעות?, אנחנו עשינו את זה כל היום עד 13:15, טוב נו הצד החיובי שלא תהיו בשמש כל היום.
[QUOTE=Avi;793202]רק 2 שעות?, אנחנו עשינו את זה כל היום עד 13:15, טוב נו הצד החיובי שלא תהיו בשמש כל היום.[/QUOTE]
אצל כיתה ח זה בסביבות החיבה
בז זה היה עד 1 חזרנו ב3
[QUOTE=Avi;793190]אתה בכיתה ח' נכון?, אני זוכר גם שבאותה תקופה שנה שעברה עשינו גיבוש, הכיתה שלנו זכתה מקום 3 מתוך 5 כיתות בשכבה שלנו, זה כיף ובעיקר הבישולי שדה טעימים.[/QUOTE]
אנחנו כיתת "חרשנים" והיינו מקום ראשון מ-7 כיתות.. ובסוף קיבלנו רק ארטיק קרח מעפן... אחרי כל המאמץ שלא השקעתי?
[QUOTE=killerbee;793205]אנחנו כיתת "חרשנים" והיינו מקום ראשון מ-7 כיתות.. ובסוף קיבלנו רק ארטיק קרח מעפן... אחרי כל המאמץ שלא השקעתי?[/QUOTE]
איזה מבאס