אז אתה רוצה עוד?,ליאור.
Printable View
אז אתה רוצה עוד?,ליאור.
כן אחי.
זה מעניין
Nה אתם עושים?
[QUOTE=SysTem;880337]ברור שעוד Xd[/QUOTE]
אז שחר,איך המשחק העתיד להתקיים?
[QUOTE=the necromancer nilasak;880331]שחר: אתה מסתכל על השד באכזריות,ואתם עושים מן קרב עניים,השד מתחיל למלמל משהו ואתה רואה שרוח משתגרת לעברך (גלגול הצלה: 14),אתה מבין שזה אחד מהקללות שהוא יודע. אתה רץ בחדות על השד בהבעת הפנים של "אכלת אותה!" ושולח נגדו מכת לבה קוביה: 13. המשך יבוא.
ליאור:
אתה רואה את השד ממלמל כמה מילים שאה מבין,משהו כמו: "ווקי שטאח נלגדו אובשטעח" (אין לי כוח לתרגם את זה...) ורואה קללה משתגרת נגד שחר. שחר רץ ומצליח להתחמק מהקללה,שפוגעת באדמה. אתה רץ ויורה על השד כדור אש,ופוגע בו חזק. אבל משום ששד,שהיה זד,יש לו 10 הגנה לאש,וזה לא משפיע עליו.
אתה מנסה לשגר מולו קרן קרח,שיכולה לפגוע בו קשות,השד מתחיל שוב למלמל מילים,ואתה רואה כדור אש שפוגע בקרן קרח,וממיס אותה. המשך יבוא.
כולם:
שחר משגר מכת לבה אכזרית נגד השד (לשד יצא גם 13 בגלגול הצלה),אבל בגלל האדים שליאור יצר אתה לא רואה לאן אתה משגר את הלבה,והשד מתחמק בקלות. השד מלמל הרבה מאוד מילים מוזרות,שאפילו ליאור לא מצליח להבין את מה שהוא אומר. לאחר שהאדים עולים אתם רואים שהשד נהיה הרבה יותר גדול,ושרירי. הוא צועק: "[COLOR="Red"]בלתזור[/COLOR]! ומתחיל לשגר להביור נגד כולכם,מה תעשו?[/QUOTE]
אני יוצא מנקודת הנחה שהקסמים ששלחתי לך בפרטי אלה הקסמים שיש לי עכשיו.
אני משתמש בכדור אש כדי שיתנגש בלהביור ויעצור אותו (כנראה שיווצרו אדים).
אחר כך אני ארוץ אל תוך האדים כדי שהשד לא יראה אותי וברגע שאני רואה אותו, אני אשתמש בחזיז ברק מתוך האדים.
אני עושה תגובות ניסיון במשחק שאני עוד יפתח (אמן).
[QUOTE=the necromancer nilasak;880343]אני עושה תגובות ניסיון במשחק שאני עוד יפתח (אמן).[/QUOTE]
אה מגניב(=
[quote=the necromancer nilasak;880338]אז אתה רוצה עוד?,ליאור.[/quote]
א מזל טוב
ב אהבת תהמשך?
ג יפית
ד כן
[quote=gal142536;880340]Nה אתם עושים?[/quote]
מנסה להגיע להקדשה ואז מגיב במשחק שלי
[quote=Spamer Girl;880341]אז שחר,איך המשחק העתיד להתקיים?[/quote]
מבחינתי אחלה
[quote=מיכאל 357;880342]אני יוצא מנקודת הנחה שהקסמים ששלחתי לך בפרטי אלה הקסמים שיש לי עכשיו.
אני משתמש בכדור אש כדי שיתנגש בלהביור ויעצור אותו (כנראה שיווצרו אדים).
אחר כך אני ארוץ אל תוך האדים כדי שהשד לא יראה אותי וברגע שאני רואה אותו, אני אשתמש בחזיז ברק מתוך האדים.[/quote]
מה אתה נדחף XD
זה לא משנה שחר.
מתחיל לכתוב.
[QUOTE=SysTem;880348]מנסה להגיע להקדשה ואז מגיב במשחק שלי
מבחינתי אחלה
מה אתה נדחף XD[/QUOTE]
אז יאללה בוא נעזור לך אני רוצה כבר שתגיב במשחק שלך (=
ניר מחכה להמשך
יאלה,אני עושה תגובה מצחיקה.
יאללה תעעיזור לי =]
תאמינו שזה לא קל לכתוב את הכל בצ'יק.