-
[quote]ברוס
אתה זורק את הפוכדור של מגבי החוצה.מגבי יוצא מהפוכדור שלו.מגבי משתמש בבילבול על הגרבלרים שמתגלגלים לעברכם.הבילבול פוגע בגרבלרים ומבלבל אותם לחלוטין.הגרבלרים מפסיקים להתגלגל לעברכם ומבולבלים ממה שקורה פה[/quote]
"לא יזיק לי גרבלר בשישייה." אחשוב לעצמי ואומר למגבי "מגבי-השתמש בגחלת על אחד מהגרבלרים!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;986215][B][COLOR="Red"]לוק
צלי אומר לך"אוקי אסביר לך בפשטות מה זה קרב צצלים.קרב צללים זה כאשר אחד הפוקימונים נפגע אז גם המאמן חוטף אותו נזק.בקרב כזה המאמנים יכולים למות וגם איתם הפוקימון שלהם.המפסיד הוא המאמן שמת בקרב.אני מקוה שיש לך אומץ להילחם בקרב כזה.אני אלחם עם באנט שלי נגדך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני עם סניזל שלי צא סניזל תשתמש במהירות כדי שלא ישים לב אליך ואז שיסוע לילה!" את המתקפה אומר אחרי שהוא יוציא
-
[B][COLOR="Red"]לוק
צלי זורק פוכדור ממנו יוצא באנט שלו.מעגל להבות שחור מעקיף אותכם.ריין נמצא מוץ למעגל השחור.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה מממנו".אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא סניזל שלך לקרב.סניזל משתמש במהירות ואז גשבאנט לא שם לב הוא תוקף בשיסוע לילה.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע.צלי נראת דקיה ומנה יוצא דם.באנט תוקף בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מחליט שאתה רוצה גסרבלר אחד.מגבי יורה גחלת לעבר אחד הגרבלרים.הגרבלר שאותו מגבי יורה אליו גחלת נפגע מהגחלת של מגבי.הגרבלרים האחרים פשוט מתגלגלים מהמקום.הגרבלר שנפגע מהגחלת מתעצבן על מגבי ומשתמש במתקפת גילגול על מגבי שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]אתה לוקח את הנשק שלך וחוזר לדרך 2.אתה שוב פוגש את הבניין חוסם לך את הדרך.אתה נכנכס אליו ומגיע לחדר של ודא.ודא אומר לך"או הינה אתה.יש לי הצעה בשבילך.בוא נעשה קרב 3 על 3 ביחידים.או שתרצה שנחזור לקרב הכפול שלנו?"[/quote]
אני אומר לו: "קרב כפול בהתחלה, ואז קרב ראשון של האחד מול אחד"
לאחר מכן אני מוציא את לוקריו ואומר לו: "תהיה מוכן לקרב." ואז, אני מסתכל על מאמאסווין ואומר לו: "גם אתה."
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;986242][B][COLOR="Red"]לוק
צלי זורק פוכדור ממנו יוצא באנט שלו.מעגל להבות שחור מעקיף אותכם.ריין נמצא מוץ למעגל השחור.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה מממנו".אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא סניזל שלך לקרב.סניזל משתמש במהירות ואז גשבאנט לא שם לב הוא תוקף בשיסוע לילה.באנט לא מצליח להתחמק ונפגע.צלי נראת דקיה ומנה יוצא דם.באנט תוקף בכדור צל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ברוס
אתה מחליט שאתה רוצה גסרבלר אחד.מגבי יורה גחלת לעבר אחד הגרבלרים.הגרבלר שאותו מגבי יורה אליו גחלת נפגע מהגחלת של מגבי.הגרבלרים האחרים פשוט מתגלגלים מהמקום.הגרבלר שנפגע מהגחלת מתעצבן על מגבי ומשתמש במתקפת גילגול על מגבי שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש ברסיס קרח על הרצפה כדי ליצור קיר מגן ואז תקפוץ מעליו ותפגע בבנט עם שיסוע לילה!" באותו זמן שאגיד את זה אחשוב על האסטרטגיה שסוג אפל חזק בהרבה על סוג רוח
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;986067][B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"בא לי להגיע לעיר הבאה ושם נמצא המכון הבא שלך.אך לפני שננגיע לשם עלינו לעבור את הבניין שנתקלת בו מקודם.הוא חוסם את המשך הדרך בדרך 2.עלינו לעבר את הבניין ואז נוכל להמשיךך במסע שלנו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
אתה אוגר כוח באקדח שלך ואת אחד הכדורים של האקדח עוטף בכאוס מוחלט.אתה יורה במנעולים.הכדורים שוברים את המנעולים ואת הדלת בחוזקה.אתם נכנסים לתוך הבניין.אתה מוציא את סינדקוויל שהיה איתך.לפתע מעגל להבות סגולות נפתח מולכם וממנו יוצא בן אדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג תופס את כדור החשמל עם שוטי בגפן שלו ואז מחזיר את כדור החשמל לעבר סנטלר.סנטלר מתחמק בקלות מן כדור החשמל שטרטויג מעיף לעברו.ציר אומר"סנטלר התקפה מהירה"סנטלר מתחיל לרוץ במהירות לעבר טרטויג.הוא משתמש בהתקפה מהירה לעבר טרטויג שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח על שקיבלת ריולו.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו וממשיך במסע שלך.אתה מגיע לדרך 2.אתה ממשיך ללכת בדרך 2 כשאתה רואה מאמנים צועקים ובורחים ממשהו.תוך שניות אתה רואה שהם בורחים מחבורה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/75.png[/IMG]גרבלרים שמתגלגלים לעברם.הגרבלרים עומדים לפגוע בך אם לא תברח מהר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''בסדר אבל לפני זה אני מוציא את הפוכדור של פוקימון העשב פלדה ואומר לה כי מתנה ממני'' ואחרי זה אני הולך
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;985985][B][COLOR="Red"][B][COLOR="DarkRed"]תומר
אקן משתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק ממתקפת הנשיכה של הונדום.אקן מנסה להשתמש במתקפת כנף ברזל אך לא מצליח.אקן עובר להשתמש במתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק ממכת הכנף של אקן ונפגע.אתה שם לב שלאקן ולהונדום לא נשארו הרבה כוחות להילחם.הונדום יורה כדור צל לעבר אקן[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אקן תתחמק!"אני אומר ואז אוסיף:"אקן תשתמש במתקפה מהירה עם מתקפת כנף בכול הכוח על הונדום!"
-
[quote]ברוס
אתה מחליט שאתה רוצה גרבלר אחד.מגבי יורה גחלת לעבר אחד הגרבלרים.הגרבלר שאותו מגבי יורה אליו גחלת נפגע מהגחלת של מגבי.הגרבלרים האחרים פשוט מתגלגלים מהמקום.הגרבלר שנפגע מהגחלת מתעצבן על מגבי ומשתמש במתקפת גילגול על מגבי שלך[/quote]
"מגבי!תתחמק ותשתמש ברעל!" אומר למגבי.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;986194]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג משתמש בדחיפה על התקפה המירה של סנטלר.סנטלר וטרטויג מתנגשים זה בזה עם התקפות שלהם.סנטלר וטרטויג נפגעים מהתקפה של השני.סנטלר מתאווש במהירות ורץ אל טרטויג ומשתמש עליו בדריכה שוב[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טרטוייג מהר תתפוס בשוט גפן את הרגל של סטנלר ותפיל אותו ולאחר מכן תקפוץ ותשתמש בדחיפה" אגיד לטרטוייג
-
[quote=שלושה מחוזות;986194]
[B][COLOR=Red]לוקאס
תביא מסרבי קישור למתקפה
צ'ימצ'אר משתמש באגרוף אש ובגחלת ויוצר לו גלשן אש על זירת הקרח.צ'ימצ'אר גולש עם גלשן האש שלו על זירת הקרח ומתחמק מפצצות הבוץ של סוינב.כשצ'ימצ'אר קרוב לסוינב הוא תוקף אותו עם גלשן האש שלו.סוינב לא מצליח להתחמק מהתקפה של צ'יעמצ'אר ונפגע קשה.[/COLOR][/B]
[/quote]
"יופי צימצאר,כמעט סיימנו!" אומר לו וארשום את מתקפת גלשן האש בפנקס בכיס ואז אומר:"עכשיו תשתמש שוב בגלשן אש ותקיף אותו בזמן שאתה משתמש בגחלת בשביל ליצור סביבו "מערבולת" של אש!" אחייך אליו חיוך רחב ואחכה.
--------------
הינה קישור מבאלבאפדיה:
[url]http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Boiling_Water_%28move%29[/url]
-
טופס הרשמה:
שם משתמש:סלמנס
שם במשחק:ברק
תיאור:ברק הוא ילד גבוה אם שער צהוב, מכנסיים כחולים ונעליים אדומים-לבנים.
רקע:
שברק היה בן 5 כבר התחיל להתענין בפוקימון, כל יום אחרי בית הספר הוא למד על פוקימון וחקר פוקימונים.
כשהגיע לגיל 9 התחיל להתרגש מאוד כי ידע שעוד שנה יהי לו פוקימון, הוא תמיד חלם על פוקימון.
פוקימונים זה אחד הדברים החשובים לו ביותר, הוא לא יהיה מסוגל לראות התעללות בפוקימון.
הוא אוהב פוקימוני חשמל אבל גם סוגים אחרים זה בסדר וזה טוב מצידו. בכך שהוא יוצא למסעו הוא מגשים חלום.
פוקימון התחלתי:סקווירטל
מחוז:מחוז המים
תגים: לא לגעת
כסף:לא לגעת
ציוד:פוקדקס, מפה של מחוז המים, ספר מידע על פוקימונים, פוכדורים, אוכל לבני אדם, אוכל לפוקימונים, אוהל, חבל.
הערות/בקשות: אני מקווה שהרקע טוב, אם הוא לא טוב אז תגיד ואני ישנה אותו., אם הציוד לא טוב גם תגיד ואני ישנה, ללכוד ווברווה(Vibrava).
*הערה: אם אי אפשר ווברווה(Vibrava) אז טרפינץ'(Trapinch) שהו התת התפתחות.
שאלה: איפה כתוב איזה התקפות יש לסקווירטל?
-
[COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם משתמש:הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שם במשחק:מייקל תומס[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]תיאור:שער בצבע[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שחור,חלק וקצוץ. עיינים כחולות כצבע הים.גובהו ממוצע והוא רזה. בגדיו שחורים ועונים[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]על הסטייל התקופה האחרונה[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]גיל[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]: 14.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]רקע:מייקל נולד למשפחה פשוטה ועניינה,שחיה במחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]האש,אמו הייתה עקרת בית ואביו פיזיקאי[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]מייקל היה אדם עליז אך שקט,ציונו היו ממוצעים ,הוא היה בודד,חבריו[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]היחידים היו הפוקימונים הפראיים.יום אחד כאשר מייקל שיחק עם חבריו הפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הפראיים,הוא הותקף על-ידי חבורות בירדנים שחיו באזור,הוא פחד וראה את חייו עוברים[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לנגד עיינו,באותו הרגע הוא ראה טורצ'יק אותו הטורצ'יק התגבר על חבורת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הבירדלים,מייקל התרשם ממנו והחליט שהוא יתחיל את מסעו הוא ירצה טורצ'יק.לאחר תקופה[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]ממושכת, הגיעה לעיר ילדה חדשה בשם ג'וני,ילדה צעירה ומרשימה,מייקל ניגש אליה והתחבר[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]איתה,הם היו חברים טובים והחליטו שאת מסעם הם יתחילו ביחד[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]פוקימון טורצ'יק[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]מחוז:מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]האש[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]תגים: לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]כסף:לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שותף:כ,ג'וני(בת[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]).
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]אםכן[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הפוקימון[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שלו[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]פיפלפ[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]ציוד:5 פוקדורים,אופניים,שק שינה,מימיה,אוכל פוקימונים,אוכל[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]לבני-אדם[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial].
[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בערות/בקשות:להרשם[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]! [/FONT][/COLOR]
-
[quote=שלושה מחוזות;982779][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש במסך אור ומייצר 4 מסכי אור שכולאים את צ'ארמיליון ולא נותנים לו לברוח.מסכי האור מבטלים את ניב האש של צ'ארמיליון.צ'יקו קופץ גבוה לאוויר ומשתמש בגפן מצליפה על צ'ארמיליון.צ'ארמיליון נפגע קשה מהעלי הטער של צ'יקו.נראה שכבר צ'ארמיליון תשוש.והקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[/quote]
'עוד מהלך כזה והקרב שלי!' אחייך בעודי מהרהר.
"תשתמש במסכי אור מסביבך!" אורה לצ'יקו, כדי ליצור מסביבו מעין קוביה שלא תאפשר לצ'ארמיליון לתקוף אותו.
"תנסה לאגור את אור השמש ולהתרפא" אומר לו ברוגע ונינוחות, ואקווה שיצליח ללמוד את המתקפה 'סינטזה'.
לאחר מכן, אורה לו לשבור את המסכים בשריטה, ולתקוף את צ'ארמיליון בעלי טער עם מסכי אור [כדי להעיף את השברים של המסכים ביחד עם העלי טער על צ'ארמנדר]
-
[B][COLOR="Green"]אייס
צ'יקו משתמש במסכי אור מסביבו ומיצצר לו מעין קופסאת מגן שמגנה עליו מפני התקפות של צ'ארמיליון.צ'יקו מנסה ללמוד סינטזה אך הוא לא מצליח לממוד סינטזה.צ'יקו שובר את מסכי האור בשריטה ואז תוקף את צ'ארמיליון בעלי טער עם חלי המסך האור.צ'ארמיליון לא מצליח להתחמק מהתקפה הזאת ונפגע ומובס בקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
הוא לא לומד את המתקפה ולכן לא מעדכן לך אותה.
אתה רושם את המהלך גלשן האש של צ'ימצ'אר בפנקס שלך.צ'ימצ'אר משתמש שוב בגלשן אש ואז מקיף את סוינב ותוקף אותו בגחלת.כך צ'ימצ'אר לוכד את סוינב במערבולת אש גדולה.המערבולת האש לא נותנת לסוינב לצאת מן המערבולת.סוינב לכוד במערבולת האש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מוציא מן גופו שוטי גפן ותופס באמאותן את אחד מרגליו של סנטלר ומפיל את סנטלר על האדמה.סנטלר נפגע מזה.טרטויג קופץ על סנטלר ומשתמש עליו בדחיפה חזקה.סנטלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סנטלר כבר עייף מהקרב שלו נגד טרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
מגבי קופץ לגובה ומתחמק מן הגילגול של גרבלר.מגבי משתמש במתקפת רעל על גרבלר.הרעל פוגע בגרבלר ומתחיל להשפיע עליו.לגרבלר יורדת קצת אנרגיה בשל השפעת הרעל של מגבי.גרסלר לא מוותר למצגבי ומשתמש בסופת חול .סופת החול שדל גרבלר לוכדת את מגבי בתוכה.מגבי נפגע[/COLOR][/B]
[B][COLOR="navy"]תומר
אקן מתחמק מן כדור הצל של הונדום.לאחר מכן אקן משתמש במתקפה מהירה עם מתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן התקפה של אקן ונפגע קשה.הונדום תשוש כבר וגם אקן.לפתע אור לבן מקיף את אקן והוא מתחיל לגדול ולגדול לאט לאט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="navy"]איתי
אתה מוציא את הפוכדור של טושידו החוצה ונותן את הפוכדור למיל.מיל אומרת לך"מצטער אני לא צריכה פוקימון מתכת עשב.אם לא הבנת אני אוספת רק פוקימונים שאחד הסוגים שלהם הוא קרח.אז אם אתה לא צריך את טושידו תנטוש אותו".אתה ומיל הולכים ומגעים שוב לבניין שחוסם לכם את הדרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]לוק
סניזל משתמש ברסי קרח על הריצפה ויוצר קיר מגן קרח שחוסם את כדור הצל של באנט.סניזל קופץ מעל קיר הקרח ומשתמש בשיסוע לילה על באנט.באנט נככנס למעגל שחור גדול ונעלם מהזירה.סניזל לא פוגע בבאנט.צלי מצחקק לו בזמן שסניזל לא מבין מה קורה פה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מכניס לקרב את לוקריו ואת מאמאסווין לקרב הזוגות.ודא אומר לך"אוקי זה היה קרב כמו מקודם.אז צאו בלסטויז וולרין.ולרין קרן קרח על לוקריו.בלסטויז פעימת מים על מאמאסוין שלו".בלסטויז וולרין יוצאים מהפוכדורים שלהם.ולרין יורה קרן קרח לעבר לוקריו ובלסטויז יורה פעימת מים לעבר מאמאסווין.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;987780][B][COLOR="Green"][B][COLOR="navy"]תומר
אקן מתחמק מן כדור הצל של הונדום.לאחר מכן אקן משתמש במתקפה מהירה עם מתקפת כנף על הונדום.הונדום לא מצליח להתחמק מן התקפה של אקן ונפגע קשה.הונדום תשוש כבר וגם אקן.לפתע אור לבן מקיף את אקן והוא מתחיל לגדול ולגדול לאט לאט[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אקן?"אני אשאל בשאלה ואז אוסיף בשמחה:"אקן!אתה מתפתח ל...ארצ'וס!".