בארני....
כתובת Ip לא יכולה לשקר,ברגע שנמצא תיאום בין כתובות Ip סימן שיש יותר ממשתמש אחד כאן....
Printable View
בארני....
כתובת Ip לא יכולה לשקר,ברגע שנמצא תיאום בין כתובות Ip סימן שיש יותר ממשתמש אחד כאן....
אויש נו תעשו לי טובה
אל תביאו לי את התירוצים הגרועים האלה,תמצאו לפחות תירוצים טובים יותר
זה לא ההמשתמש הראשון שרומה פותח,היו לו גם משתמשים ששרדו פה יותר הרבה לפני שרובכם שמעתם על הפורום
הוא כמה פעמים התחזה לבת
(למי שזוכר את זאת עם התמונה שהיא מחסה את הפנים ורואים רק את העיניים והיא התגלתה כרומה באותה תקופה שפורום דיבורים הפך לפורום תמונות הגולשים)
איך בודקים את זה?
[QUOTE=Real Madrid;1017348]אויש נו תעשו לי טובה
זה לא ההמשתמש הראשון שרומה פותח,היו לו גם משתמשים ששרדו פה יותר הרבה לפני שרובכם שמעתם על הפורום
הוא כמה פעמים התחזה לבת
(למי שזוכר את זאת עם התמונה שהיא מחסה את הפנים ורואים רק את העיניים והיא התגלתה כרומה באותה תקופה שפורום דיבורים הפך לפורום תמונות הגולשים)[/QUOTE]
לול?
מזכיר לי את הסרט ההוא עם השלושת הדראג קווינס... איך קראו לו<?
יש כלי מסויים לפקחים ומעלה שבאמצעותו יכולים לבדוק אם יש עוד משתמשים שהמשתמש פתח...
[quote=טום רידל;1017349]איך בודקים את זה?[/quote]
אפשרות של מנהלים ראשיים,וגם פקחים נראה לי
[QUOTE=Real Madrid;1017348]אויש נו תעשו לי טובה
הוא כמה פעמים התחזה לבת
(למי שזוכר את זאת עם התמונה שהיא מחסה את הפנים ורואים רק את העיניים והיא התגלתה כרומה באותה תקופה שפורום דיבורים הפך לפורום תמונות הגולשים)[/QUOTE]
זוכר את זה
זה היה בן
עם אח שלי רוצה לפתוח משתמש במחשב אחר זה מותר?
זה קרה לפני המון זמן לא?
איך הנושא הזה עלה עכשיו?
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1017346]בארני....
כתובת Ip לא יכולה לשקר,ברגע שנמצא תיאום בין כתובות Ip סימן שיש יותר ממשתמש אחד כאן....[/QUOTE]
מה שלומך אלכס?
מה אתם מתגוננים מה?! על מלא דברים אני לא מסכים שתתגוננו ככה ודווקא בדבר שאתם הכי בטוחים בו אתם מביאים דין וחשבון? נו באמת...
רומה ימצא דרך להיכנס לפורום יום אחד.. בלי שיתפסו אותו
אם תדבר איתי לפני זה או עם ניצן ותגיד איזה משתמש הוא עומד לפתוח,נרשה לאח שלך לפתוח אבל רק אם תגיד מה שם המשתמש שלו שנוכל לזהות אותו...
[quote=Itai.;1017358]עם אח שלי רוצה לפתוח משתמש במחשב אחר זה מותר?[/quote]
אם אתה מידע קודם את ההנהלה
[quote=dav5000;1017359]זה קרה לפני המון זמן לא?
איך הנושא הזה עלה עכשיו?[/quote]
אני אומרת שגם זה רומה.
תמיד נתפוס אותו כל עוד אני כאן D: