-
[COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"יש בעייה עם זה שהתעוררתי?" אתה משיב לה בפיהוק ומתחיל לדמיין בראשך את תשובתה.
היא מתייצבת וקמה,אתה מצליח לזהות את המראה שלה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/35a3a46307ccb25e42129d54f2ec50f5.gif[/IMG][/URL]
היא מחייכת אליך "הגעתי לפני שעה וראיתי אותך ישן כאן עם שני הפוקימונים שלך,לא רציתי להפריע.. דרך אגב,שמי לבנדר" משיבה.
"מה אתה עושה ביער בשעה 22:30?" לבנדר שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Blue"][U][B]קודאק-[/B][/U]
"מה זאת אומרת לבפנים? תראי לי לאן ואני אלך" אתה אומר לה ורורק מסמן לכם לאן ללכת.
אתם עוקפים את כל הקרבות ומחפשים אחר המכונה של המוזיאון.
החייל שיושב על הכיסא עם הקרח בידו מבחין בכם, "מה אתם עושים פה?! הם מחטטים לנו במחנה!" הוא צועק.
כשהוא קורא לחיילים הוא מבחין בפוקימונים ומזהה אותם כאותם הפוקימונים שראה ממקודם, "ראיתי אותם.. ואם הם פה שוב הם שלכם..אתם עילפתם אותי! ולקחתם את הפוכדורים שלי! אתם תשלמו על זה!" הוא אומר בקול מאיים.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=Meganium;1164239]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"מה זאת אומרת לבפנים? תראי לי לאן ואני אלך" אתה אומר לה ורורק מסמן לכם לאן ללכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם עוקפים את כל הקרבות ומחפשים אחר המכונה של המוזיאון.[/COLOR]
[COLOR=blue]החייל שיושב על הכיסא עם הקרח בידו מבחין בכם, "מה אתם עושים פה?! הם מחטטים לנו במחנה!" הוא צועק.[/COLOR]
[COLOR=blue]כשהוא קורא לחיילים הוא מבחין בפוקימונים ומזהה אותם כאותם הפוקימונים שראה ממקודם, "ראיתי אותם.. ואם הם פה שוב הם שלכם..אתם עילפתם אותי! ולקחתם את הפוכדורים שלי! אתם תשלמו על זה!" הוא אומר בקול מאיים.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טוב זה הזמן ל..ל..לברוח!" אקרא לעבר סוזן ואברח איתה לבפנים.
-
[QUOTE=Meganium;1164239][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
"יש בעייה עם זה שהתעוררתי?" אתה משיב לה בפיהוק ומתחיל לדמיין בראשך את תשובתה.
היא מתייצבת וקמה,אתה מצליח לזהות את המראה שלה [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=34617281.gif][img]http://www.up2me.co.il/images/34617281.gif[/img][/url] היא מחייכת אליך "הגעתי לפני שעה וראיתי אותך ישן כאן עם שני הפוקימונים שלך,לא רציתי להפריע.. דרך אגב,שמי לבנדר" משיבה.
"מה אתה עושה ביער בשעה 22:30?" לבנדר שואלת אותך.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"מה השעה?" אני קופץ בצעקה שמעירה את הפוקימונים שלי. אני נושם נשימה עמוקה "חיפשתי פוקימונים נדירים במעבה היער, ואז הגעתי לכאן, ונתתי לפוקימונים שלי לשחק עם כמה פוקימונים שהיו פה, ונרדמתי". אני מחייך "שמי דיויד" אני אומר.
-
[quote=Meganium;1163836]לא עשיתי עדכון בימים האחרונים כי הייתי חולה.. עכשיו אני מרגיש יותר טוב
[COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red][spoiler]בטח התכוונת התפרצות להבות[/spoiler][/COLOR]
[COLOR=red]"מהר פידג'יאוטו אל תיתן להם לעזוב, השתמד בסופה כדי לבלום אותם! צרמנד'ר, השתמש בלהביור על הרשת ותשרוף אותה כדי שמיו יוכל להשתחרר! קדימה!" אתה מצווה על שניהם ומיד מוסיף "אודיש ופוליוואג, אתם וכל השאר תהדפו את הפוקימונים של צוות רוקט ולא תתנו להם לתקוף!".[/COLOR]
[COLOR=red]מיו מקבל מכות חשמל מהרשת בה הוא כבול, "תשחררי אותו תיכף ומיד!" קוראת דייזי, "חייבים לשחרר אותו" ממלמל צ'אד.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר יורה אש גדולה שמתפרצת לכיוון הרשת ומטיחה אותה מעט ומזיקה מעט למיו, פידג'יוטו מנופף בכנפיו וחוסם את דרכם של צוות רוקט שלא כל כך מזיז להם שהוא שם.[/COLOR]
[COLOR=red]שאר הפוקימונים ביחד עם אודיש ופוליוואג מנסים להסיט את צוות רוקט מדרכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"מיו שלנו!" קוראת אריאנה ורעש מסוקים מתחיל להישמע,מלמעלה מגיע מסוק שחור וגדול עם סמל [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=89099380.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/89099380.png[/IMG][/URL] עליו.[/COLOR]
[COLOR=red]"להתראות אפסים!" קוראת אריאנה,חבלים מתחילים להישחרר מהמסוק וחיילי צוות רוקט מתחילים לעלות עליהםולהגיע למסוק,אריאנה שתופסת את הרשת בעזרת מקבל מיוחד שמאפשר ממנה לא להתחשמל עולה גם היא על חבל ומתחילה לעלות, "פידג'יוט! תחתוך את החבל!" קוראת דייזי והפוקימון המעופף שלידה מנופף בכנפיו הגדולות וחותך בקלות את החוט שממנו נופלת אריאנה.[/COLOR]
[COLOR=red]מיו נעטף בהילה וורודה,עוצם את עיניו ומצליח לקרוע את החוט.[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסתכל באריאנה ומעיף אותה בעזרת כוחותיו למסוק.[/COLOR]
[COLOR=red]"אולי הצלחתם הפעם! אבל אני עוד אחזור!" אריאנה צועקת מהמסוק שמתרחק מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"הצלחנו, היא ברחה!" אני קורא באושר ובודק מה שלומם של כל הפוקימונים שלי ושל פוקימוני היער. לאחר מכן אני מביט בשרידי האבן שעל הקרקע ובמיו "אתה בסדר?" אני שואל אותו "מצטער על האבן" אני ממלמל ומביט כלפי מטה
-
[QUOTE=Meganium;1159937][COLOR="Black"]
[COLOR="Green"][U][B]נוקו-[/B][/U]
"אוקי ג'קלין היא אמרה לי לעדכן אותה שאני מגיעה לשם" את אומרת ומחפשת מקום שקט ולא מוצאת אותו בעיר,לכן את יוצאת שוב מהעיר ליד האגם שבו היית ממקודם, "הלו?" את שומעת את קולה של ג'קלין.
"ג'קלין? הגעתי לעיר ראסטובו ורציתי רק עלדכן אותך כמו שאמרת" את אומרת לה, "מצוין,בדיוק על פי התוכנית! נהדר שהתקשרת,עכשיו ככה,מחר נפתחת תחרות מאמנים בעיר רוסטרובו,לפי מקורות מסווגים המנהלים של התחרות בקשר עם צוות מגמה,אני לא יודעת מה הם מנסים לעשות אבל את צריכה לפקח על התחרות,לנסות לגשש את השופטים,לראות אם הם נראים חשודים,בשביל לחקור את התחרות כמה שיותר טוב אני חושבת שתצטרכי להשתתף בה,תחפשי את מרכז הפוקימנים בעיר,שמרתי לך מקום בתחרות ,תגידי את שמי והם יזהו אותך" אומרת ג'קלין, "ואיך ככה המסע? נהנית?" שואלת אותך ג'קלין בהתעניינות,את מתחילה לספר לה ואתן מדברות כמה דקות,.
"אוקיי נוקו אני ופרופסור בירץ' נמצאים במערת המטאורים,אני אדבר איתך יותר מאוחר ביי" אומרת ג'קלין ומנתקת.
מה תעשי?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"ביי.." אני אומר בקול חלש והביט מסביב "איזו עיר ענקית.." אני אמלמל לעצמי שהביט מסביב ואחפש את מרכז הפוקימונים או את המכון
-
[quote=Meganium;1164174][COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
"ווואוו סינדקוויל, זוהי מתקפה חזקה במיוחד, מעולה, בא בול בזמן!" אתה אומר לו בחיוך.
הביטחון מתחיל לחזור אליך, "אוקיי סינדקוויל זה יהיה מעולה, השתמש מסך עשן, ועמוד במקום, עכשיו נסה את מתקפת הלהביור הזאת על הקרקע, תשרוף ותתיח אותה שתיהיה חמה מאוד, כך שטוטודייל יכבה ברגליו! ואז השתמש בגלגל להבה!" אתה מדריך את סינדקוויל.
סינדקוויל משחרר עשן סמיך מפיו וממלא את הזירה ומתחיל לרסס את כל רצפת הזירה בלהביור.
הלהביור מתחיל להגיע לטוטודייל שבורח אחורה בעקבות החום.
סינדקוויל לא מחכה ומכה בטוטודייל עם גלגל להבה שעושה נזק אך לא משמעותי.
"טוטודייל תשתמש באקדח מים כדי לרכך את הרצפה!" קוראת אליס.
טוטודייל מיד משחרר מפיו הרבה מים על האדמה החמה שמקררים אותה ויוצרים אדים.
"טוטודייל נשיכה! לאחר מכן ניב קרח!" קוראת אליס בנחישות.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אחשוב במהרה לעצמי, נורא מתוך ואובד עצות 'לעזזל... נגמרו לי כבר הרעיונות.. אלה עם כן.."
ואז אומר בחשש "אוקיי סינדקוויל זה הולך להיות משוגע, אבל ננסה את זה, התקדם אל טוטודייל ותמתין שם, תמצא שקט וריכוז ותתמקד בפיו הפעור שעומד לנשוך אותך.."
ואוסיף "ברגע שהוא יהיה פתוח ומוכן לנשיכה השתמש בלהביור היישר לתוך פיו, זה יחנוק וייבש אותו לזמן מה ואז תקוף בגלגל להבה!"
"קדימה אני מאמין שתצליח, אנחנו עברנו הרבה וזהו קרב גדול, צריך להוכיח זאת!" אומר בנחישות.
-
[COLOR="Black"]שיניתי את העיצוב של האנשים שפגשתם,אתם מוזמנים לראות[/COLOR]
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"הצלחנו, היא ברחה!" אתה קורא בקול מאושר ובודק את מצב הפוקימונים שלך.
צ'רמנדר ופידגי'וט נראים בסדר גמור וגם גם פוליוואג ואודיש.
אתה בודק לשלומם של פוקימוני היער ומגלה שרובם נפצעו ואלה שנפצעו לפני הקרב נפצעו עוד יותר ומצבם קודר.
"חייבים לטפל בפוקימונים האלה.. הם ימותו" אומרת דייזי בקול לחוץ,פירו הגדול עומד לידכם,על כפניו יש סימני נשיכה ועל גופו ישנם פצעים.
מיו מסתכל על כל הפוקימונים ומתחיל לעופף באוויר, הוא מתרכז ומשחרר מגופו פעימה וורודה שמתקרבת לכולם, "מיו!" הוא אומר,ההילה הוורודה מגיע אליך ואתה מרגיש פתאום הרבה יותר טוב וכך גם פוקימוני היער,שההילה הוורודה עוברת על גופם וכל הפצעים נעלמים! הפוקימונים נעשים חדשים וקריאות שמחה מהם מתחילות להישמע!
"וואו! זה כוחו של הפוקימון האגדי!" הריינג'ר אומר ומבחין בך ומתקדם לעבריך ומושיט את ידו ללחוץ לך יד, "שלום,אני הריינג'ר מהצפון,קוראים לי קווין,קווין גינדרי" אתה מתוך נימוס לוחץ את ידו.
כולכם מסתכלים על מיו שממשיך לצפות ביער ההרוס שהשאירו צוות רוקט,מיו מתחיל להיות עצוב כלשפתע הוא אוגר עוד אנרגיה,מיו עוצם את עינייו ומתרכז כשלפתע כדור אנרגיה מתחיל להיווצר בין שתי ידיו.
הכדור גודל ומתחיל להתקשות,כשמיו מסיים הוא חושף בפניכם את [url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=53875868.png][img]http://www.up2me.co.il/images/53875868.png[/img][/url] "מיו ייצר כדור חדש!" צ'אד אומר בהתפעלות.
הכדור נע באוויר לתוך המערה בו נמצא, "מיו" מיו ממלמל ומתקרב אליכם.
מיו מסתכל בעינייך ובוהה בך ולאחר מכן נעלם.
"מה?! כבר נעלם?!" קוראת דייזי בקול חמוץ.
"כן.. זאת דרכו של מיו" קווין אומר.
"כנראה שאת עבודת שיקום היער מיו השאיר למישהו אחר" צ'אד אומר בקול מבטיח.
"אז קווין תודה רבה לך! עזרת לי ממש בשעת מצוקה!" דייזי אומרת לו בקול מלא תודה, "אין בעד מה,תמיד פה בשביל לעזור,להתראות לכולם!" קווין קורא ועולה על הפוקימון במעופף שעליו הגיע ומתרחק מהמקום.
דייזי מסתובבת אליכם בחיוך, "אני רוצה להודות לשניכם! עזרתם להציל את יער ורידיאן ובלעדיכם המצב היה גרוע יותר!" דייזי אומרת לכם, "אין שום בעיה,אנחנו נלך עכשיו" צ'אד אומר ושניכם מתהלכים חזרה לורידיאן.
"אז תומאס.. אחרי כל מה שעברנו,אני חושב שאני צריך לספר לך משהו" צ'אד אומר בקול מפתיע ומסתורי.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מנסה לחשוב על עוד רעיונות לקרב עם אליס.
"אוקיי סינדקוויל זה הולך להיות משוגע, אבל ננסה את זה, התקדם אל טוטודייל ותמתין שם, תמצא שקט וריכוז ותתמקד בפיו הפעור שעומד לנשוך אותך.." אתה אומר ומוסיף "ברגע שהוא יהיה פתוח ומוכן לנשיכה השתמש בלהביור היישר לתוך פיו, זה יחנוק וייבש אותו לזמן מה ואז תקוף בגלגל להבה!".
סינדקוויל עומד במקום ולא זז בעוד שטוטודייל שועט לעברו, "קדימה אני מאמין שתצליח, אנחנו עברנו הרבה וזהו קרב גדול, צריך להוכיח זאת!" אתה מוסיף.
אליס שומעת את תוכניתך ומגיבה, "טוטודייל שינוי תוכניות! אקדח מים!" קוראת אליס,טוטודייל יורה ממרחק אקדח מים וסינדקוויל להביור,המתקפות מתנגשות ויוצרות מסך אדים חזק,סינדקוויל יוצא בגלגל להבה שפוגע בטוטודייל ומותיר עליו נזק.
"טוטודייל! הגיע הזמן להשתמש בזעם!" אליס אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
"מה השעה?" אתה אומר בצעקה שמעירה את טדיאורסה,טורצ'יק ממשיך לישון.
"חיפשתי פוקימונים נדירים במעבה היער, ואז הגעתי לכאן, ונתתי לפוקימונים שלי לשחק עם כמה פוקימונים שהיו פה, ונרדמתי" אתה מסביר לה ומעיר את טורצ'יק כשאתה קם.
"שמי דיויד" אתה מוסיף.
"פוקימונים נדירים?" לבנדר שואלת בקול סקרן, "אתה הגעת למקום כזה.." היא ממלמלת ומצביעה על האבן.
"אם אתה רוצה לדעת,תקרא מה שכתוב על האבן" מוסיפה בחיוך ומלטפת ברכות את טדיאורסה וטורצ'יק בראשם.
מה תעשה?[/COLOR]
"ביי.." את עונה ומנתקת.
"איזו עיר ענקית.." את ממלמלת ונכנסת לעיר.
את מתחילה לחפש את המכון או את מרכז הפוקימונים.
כעבור 5 דקות של חיפושים את מבחינה במכון ולא רחוק ממנו את מבחינה במרכז הפוקימונים של העיר.
מה תעשי?[/COLOR]
"טוב זה הזמן ל..ל..לברוח!" אתה קורא בקול ואתה וסוזן מתחילים לברוח חזרה לאזור הקרבות,הבחור קם מהכיסא והולך באיטיות.
אתם חוזרים לקרבות,רמפרדוס פוגע בסקאנק עם ראשו וגורם לו נזק חמור.
בידוף מתקשה להילחם אבל יוצא לו כמה התקפות טובות ונראה שהוא צובר ניסיון בקרבות.
צ'ימצ'אר ומאנקי ושני הקרוגאנקים לא מוותרים והקרב בינהם לא נראה קרוב לסיום,ידיהם של הקרוגאנקים זוהרות בסגול ומתחילות לפגוע בצ'ימצ'אר ומאנקי אבל הם לא מוותרים.
"למה חזרתם? רורק שואל,אתה מסתכל אחורה וקולט את הבחור מתקרב אליכם.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1167158][COLOR="Black"]שיניתי את העיצוב של האנשים שפגשתם,אתם מוזמנים לראות[/COLOR]
"מה השעה?" אתה אומר בצעקה שמעירה את טדיאורסה,טורצ'יק ממשיך לישון.
"חיפשתי פוקימונים נדירים במעבה היער, ואז הגעתי לכאן, ונתתי לפוקימונים שלי לשחק עם כמה פוקימונים שהיו פה, ונרדמתי" אתה מסביר לה ומעיר את טורצ'יק כשאתה קם.
"שמי דיויד" אתה מוסיף.
"פוקימונים נדירים?" לבנדר שואלת בקול סקרן, "אתה הגעת למקום כזה.." היא ממלמלת ומצביעה על האבן.
"אם אתה רוצה לדעת,תקרא מה שכתוב על האבן" מוסיפה בחיוך ומלטפת ברכות את טדיאורסה וטורצ'יק בראשם.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ממחר (ה') עד שני אני לא אוכל להגיב, בבקשה אל תעיף אותי.
~~~~~~
'למה יש לי הרגשה שהיא סוג של קוסמת או משהו?' אני חושב לעצמי. אני ניגש אל האבן, מתכופף ומנסה לקרוא מה כתוב 'בטח מקום מקודש לפוקימון, או מצבה' אני משער.
-
'למה יש לי הרגשה שהיא סוג של קוסמת או משהו?' אתה חושב וניגש לאבן.
'בטח מקום מקודש לפוקימון, או מצבה' אתה מנסה לשער לעצמיך.
אתה מסתכל האבן,מדובר באבן לבנה מכוסה בטחבים של עצים, "קדימה אל תתבייש" לבנדר מוסיפה.
אתה מגיע לאבן ומתכופף,אתה רואה אותיות מוסתרות בטחב,אתה מנסה להוציא את הטחב ולנסות לראות מה רשום.
כשאתה מוריד יותר ויותר טחב מהמילים מתקבל לך משפט: "המסע יותר חשוב מההגעה,לנסות להבין את משמעות החברות זאת התעלומה,דברים יסתדרו עם הזמן,שומר היער יגן עלינו מכל רע".
"מה המשפט אומר לך?" שואלת לבנדר בהתענינות.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=Meganium;1167158][COLOR="Black"]
"ביי.." את עונה ומנתקת.
"איזו עיר ענקית.." את ממלמלת ונכנסת לעיר.
את מתחילה לחפש את המכון או את מרכז הפוקימונים.
כעבור 5 דקות של חיפושים את מבחינה במכון ולא רחוק ממנו את מבחינה במרכז הפוקימונים של העיר.
מה תעשי?[/COLOR]
?[/COLOR][/QUOTE]
"שינה חשובה יותר" אומר לעצמי ואלך לעבר מרכז הפוקימונים, אם יש תור אעמוד בו ושיגיע תורי אבקש לרפות את פוקימוני וחדר ללינה ואם אין אז אבקש לרפא את הפוקימונים שלי וחדר לשינה הלילה
-
[quote=Meganium;1167158][COLOR=black]שיניתי את העיצוב של האנשים שפגשתם,אתם מוזמנים לראות[/COLOR]
[COLOR=blue][U][B]קודאק-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=blue]"טוב זה הזמן ל..ל..לברוח!" אתה קורא בקול ואתה וסוזן מתחילים לברוח חזרה לאזור הקרבות,הבחור קם מהכיסא והולך באיטיות.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתם חוזרים לקרבות,רמפרדוס פוגע בסקאנק עם ראשו וגורם לו נזק חמור.[/COLOR]
[COLOR=blue]בידוף מתקשה להילחם אבל יוצא לו כמה התקפות טובות ונראה שהוא צובר ניסיון בקרבות.[/COLOR]
[COLOR=blue]צ'ימצ'אר ומאנקי ושני הקרוגאנקים לא מוותרים והקרב בינהם לא נראה קרוב לסיום,ידיהם של הקרוגאנקים זוהרות בסגול ומתחילות לפגוע בצ'ימצ'אר ומאנקי אבל הם לא מוותרים.[/COLOR]
[COLOR=blue]"למה חזרתם? רורק שואל,אתה מסתכל אחורה וקולט את הבחור מתקרב אליכם.[/COLOR]
[COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"טוב, מאנקי צ'ימצ'אר ובידוף בואו הנה!" אקרא להם שיבואו לכיווני.
"צ'ימצ'אר חפירה, תפיל את האיש הזה, מאנקי תשמור על האיש שלא יזוז ואם הוא יזוז תבעט בו בחוזקה, בידוף לך תעזור לראמפרדוס ומידריווס" אורה להם.
-
[quote=Meganium;1167158][COLOR=Black]שיניתי את העיצוב של האנשים שפגשתם,אתם מוזמנים לראות[/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]האריסון-[/B][/U]
אתה מנסה לחשוב על עוד רעיונות לקרב עם אליס.
"אוקיי סינדקוויל זה הולך להיות משוגע, אבל ננסה את זה, התקדם אל טוטודייל ותמתין שם, תמצא שקט וריכוז ותתמקד בפיו הפעור שעומד לנשוך אותך.." אתה אומר ומוסיף "ברגע שהוא יהיה פתוח ומוכן לנשיכה השתמש בלהביור היישר לתוך פיו, זה יחנוק וייבש אותו לזמן מה ואז תקוף בגלגל להבה!".
סינדקוויל עומד במקום ולא זז בעוד שטוטודייל שועט לעברו, "קדימה אני מאמין שתצליח, אנחנו עברנו הרבה וזהו קרב גדול, צריך להוכיח זאת!" אתה מוסיף.
אליס שומעת את תוכניתך ומגיבה, "טוטודייל שינוי תוכניות! אקדח מים!" קוראת אליס,טוטודייל יורה ממרחק אקדח מים וסינדקוויל להביור,המתקפות מתנגשות ויוצרות מסך אדים חזק,סינדקוויל יוצא בגלגל להבה שפוגע בטוטודייל ומותיר עליו נזק.
"טוטודייל! הגיע הזמן להשתמש בזעם!" אליס אומרת בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"סינדקוויל, זוכר את הפעם הראשונה שהתחמקנו מזה? שם ביער, אז אני חושש שהפעם זה לא יעבוד... נצטרך לשדרג את זה!" אסביר לו ברצינות רבה.
ואז אתחיל בפקודות מלא נחישות ומוטיבציה לנצח 'ינדקוויל מסך עשן, עשה זאת מעומק הגרון, סמיך ואפל במיוחד!'
ואז אחכה לתנועה של טוטודייל אביט בוא ואומר "אוקיי סינדקוויל, התחמק לאחור שוב מצד לצד.. ותוך כדי נצל את יתרון הראייה שלך במסך העשן זוז מן הדרך שלו ותגיע אל מאחוריו, כך תנופה קלה ואז בלימה בכל הכוח!"
אביט במהלך מתוח מאוד מלא רצון לנצח, "חשוב להעלות לסינדקוויל את הבטחון לקראת המכון, הוא חייב להצליח!"
-
[QUOTE=Meganium;1167396][COLOR="RoyalBlue"][U][B]דיוויד-[/B][/U]
'למה יש לי הרגשה שהיא סוג של קוסמת או משהו?' אתה חושב וניגש לאבן.
'בטח מקום מקודש לפוקימון, או מצבה' אתה מנסה לשער לעצמיך.
אתה מסתכל האבן,מדובר באבן לבנה מכוסה בטחבים של עצים, "קדימה אל תתבייש" לבנדר מוסיפה.
אתה מגיע לאבן ומתכופף,אתה רואה אותיות מוסתרות בטחב,אתה מנסה להוציא את הטחב ולנסות לראות מה רשום.
כשאתה מוריד יותר ויותר טחב מהמילים מתקבל לך משפט: "המסע יותר חשוב מההגעה,לנסות להבין את משמעות החברות זאת התעלומה,דברים יסתדרו עם הזמן,שומר היער יגן עלינו מכל רע".
"מה המשפט אומר לך?" שואלת לבנדר בהתענינות.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"יותר חשוב המסע עצמו מאשר הסיום שלו, התעלומה היא לגלות את משמעות החברות, במהלך הזמן הכל יסתדר ושומר היער יגן עלינו מדברים רעים" אני מדקלם.
-
[quote=Meganium;1167158][COLOR=black]שיניתי את העיצוב של האנשים שפגשתם,אתם מוזמנים לראות[/COLOR]
[COLOR=red][U][B]תומאס-[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red]"הצלחנו, היא ברחה!" אתה קורא בקול מאושר ובודק את מצב הפוקימונים שלך.[/COLOR]
[COLOR=red]צ'רמנדר ופידגי'וט נראים בסדר גמור וגם גם פוליוואג ואודיש.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה בודק לשלומם של פוקימוני היער ומגלה שרובם נפצעו ואלה שנפצעו לפני הקרב נפצעו עוד יותר ומצבם קודר.[/COLOR]
[COLOR=red]"חייבים לטפל בפוקימונים האלה.. הם ימותו" אומרת דייזי בקול לחוץ,פירו הגדול עומד לידכם,על כפניו יש סימני נשיכה ועל גופו ישנם פצעים.[/COLOR]
[COLOR=red]מיו מסתכל על כל הפוקימונים ומתחיל לעופף באוויר, הוא מתרכז ומשחרר מגופו פעימה וורודה שמתקרבת לכולם, "מיו!" הוא אומר,ההילה הוורודה מגיע אליך ואתה מרגיש פתאום הרבה יותר טוב וכך גם פוקימוני היער,שההילה הוורודה עוברת על גופם וכל הפצעים נעלמים! הפוקימונים נעשים חדשים וקריאות שמחה מהם מתחילות להישמע![/COLOR]
[COLOR=red]"וואו! זה כוחו של הפוקימון האגדי!" הריינג'ר אומר ומבחין בך ומתקדם לעבריך ומושיט את ידו ללחוץ לך יד, "שלום,אני הריינג'ר מהצפון,קוראים לי קווין,קווין גינדרי" אתה מתוך נימוס לוחץ את ידו.[/COLOR]
[COLOR=red]כולכם מסתכלים על מיו שממשיך לצפות ביער ההרוס שהשאירו צוות רוקט,מיו מתחיל להיות עצוב כלשפתע הוא אוגר עוד אנרגיה,מיו עוצם את עינייו ומתרכז כשלפתע כדור אנרגיה מתחיל להיווצר בין שתי ידיו.[/COLOR]
[COLOR=red]הכדור גודל ומתחיל להתקשות,כשמיו מסיים הוא חושף בפניכם את [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=53875868.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/53875868.png[/IMG][/URL] "מיו ייצר כדור חדש!" צ'אד אומר בהתפעלות.[/COLOR]
[COLOR=red]הכדור נע באוויר לתוך המערה בו נמצא, "מיו" מיו ממלמל ומתקרב אליכם.[/COLOR]
[COLOR=red]מיו מסתכל בעינייך ובוהה בך ולאחר מכן נעלם.[/COLOR]
[COLOR=red]"מה?! כבר נעלם?!" קוראת דייזי בקול חמוץ.[/COLOR]
[COLOR=red]"כן.. זאת דרכו של מיו" קווין אומר.[/COLOR]
[COLOR=red]"כנראה שאת עבודת שיקום היער מיו השאיר למישהו אחר" צ'אד אומר בקול מבטיח.[/COLOR]
[COLOR=red]"אז קווין תודה רבה לך! עזרת לי ממש בשעת מצוקה!" דייזי אומרת לו בקול מלא תודה, "אין בעד מה,תמיד פה בשביל לעזור,להתראות לכולם!" קווין קורא ועולה על הפוקימון במעופף שעליו הגיע ומתרחק מהמקום.[/COLOR]
[COLOR=red]דייזי מסתובבת אליכם בחיוך, "אני רוצה להודות לשניכם! עזרתם להציל את יער ורידיאן ובלעדיכם המצב היה גרוע יותר!" דייזי אומרת לכם, "אין שום בעיה,אנחנו נלך עכשיו" צ'אד אומר ושניכם מתהלכים חזרה לורידיאן.[/COLOR]
[COLOR=red]"אז תומאס.. אחרי כל מה שעברנו,אני חושב שאני צריך לספר לך משהו" צ'אד אומר בקול מפתיע ומסתורי.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=blue]?[/COLOR][/quote]
"אתה לא הולך לספר לי במקרה שאתה גיי, נכון?" אני אומר לו בגיחוך וממתין לשמוע מה שיש לו לומר.
-
[COLOR="Black"]כל קציני המבחן נחשפו! עכשיו אפשר להתחיל באיוונט! פרטים בעמוד הראשון ובעדכונים הבאים[/COLOR]
[COLOR="Red"][U][B]תומאס-[/B][/U]
"אתה לא הולך לספר לי במקרה שאתה גיי, נכון?" אתה אומר לו בגיחוך קל.
הוא צוחק בקלילות, "מה פתאום! משהו הרבה יותר רציני.." אומר צ'אד בזמן ההליכה ואתם יוצאים מיער ורידיאן.
"בכל העולם שלנו.. קיימים 5 מחוזות,קנטו,ג'וטו,הואן,סינו ואונובה" הוא מתחיל לומר.
"לפני המון שנים במחוזות האלו שרר אסון וחורבן בגלל הצוותים המרושעים שהשתלטו עליהם,אם אתה מבין,במחוז קנטו מדובר בצוות רוקט" אומר לך ברצינות.
"כדי להציל את כולם,קם צוות האליט פור,צוות שמורכב מכל ראש האלייט פור מכל מחוז שנלחם ועזר לממשלה להשקיט את הצוותים,לאחר זמן רב של מלחמה הממשלה וצוות הלאיט פור הצליחה להחזיר את השקט והשלום לעולם" הוא אומר.
,אך לפני 3 שנים.. הצוותים החלו להראות סימני התעוררות ומעשי הרוע שוב שבו למחוזות,הפעם הם חזקים יותר כי הם משתפים פעולה בינהם! צוות האליט פור עכשיו לא יוכל להתמודד לבד נגדם! לכן תוכנית ממשלתית סודית בהחלט החליטה להציב סוכנים צעירים שיוכלו לספק מידע לממשלה כי אף אחד לא יחשוד בילדים או בנערים שהם בעצם הסוכנים" צ'אד אומר ומסתכל עליך.
"ולכן נערכו מבחנים לילדים קטנים מכל המחוז,בחנו את ההתפתחות שלהם,ההתפתחות השכלית והגופנית,בדקו מי הכי טוב תפקיד..עד שמצאו אותך!" צ'אד אומר ומפסיק ללכת וממשיך להסתכל עליך.
"אתה היית ההכי משכנע..אנשים מהממשלה באו לבדוק אותך כשאמרו שהם בעצם רופאים שבודקים אם יש לך מחלה נדירה,אני קיבלתי את כל הדיווחים עליך כל השנים,אני מכיר אותך הרבה יותר זמן משאתה חושב! אתה נבחרת על ידי הממשלה לעזור להציל את מחוז קנטו מצוות רוקט! אני קצין המבחן שלך!" צ'אד אומר בקול נחוש ומסתכל עליך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Black"][U][B]האריסון-[/B][/U]
"סינדקוויל, זוכר את הפעם הראשונה שהתחמקנו מזה? שם ביער, אז אני חושש שהפעם זה לא יעבוד... נצטרך לשדרג את זה!" אתה אומר לו.
"סינדקוויל מסך עשן, עשה זאת מעומק הגרון, סמיך ואפל במיוחד!" אתה מתחיל לפקוד עליו.
סינדקוויל מתמקד ומשחרר הפעם עשן רב שמערפל מאוד את הזירה ומקשה על הראייה.
"אוקיי סינדקוויל, התחמק לאחור שוב מצד לצד.. ותוך כדי נצל את יתרון הראייה שלך במסך העשן זוז מן הדרך שלו ותגיע אל מאחוריו, כך תנופה קלה ואז בלימה בכל הכוח!" אתה פוקד עליו.
טוטודייל מתחיל להכות בעשן בחיפוש אחר סינדקוויל שמזיז את עצמו על פי המיקום של טוטודייל, טוטודייל מפסיק עם הפסק הזעם וסינדקוויל פוגע בגבו בעוצמה ומעיף אותו מתוך ענן העשן.
"אוקיי טוטודייל! בוא נעשה גם אנחנו מהלכים! תשתמש באקדח מים! תוך כדי שאתה רץ אליו! אחר כך ניב קרח!" קוראת אליס.
מה תעשה?[/COLOR]
"יותר חשוב המסע עצמו מאשר הסיום שלו, התעלומה היא לגלות את משמעות החברות, במהלך הזמן הכל יסתדר ושומר היער יגן עלינו מדברים רעים" אתה מדקלם.
"מה המשפט אומר לך? מה אתה חושב המשמעות שלו? מי זה שומר היער?" שואלת לבנדר,טדיאורסה וטורצ'יק מתקרבים אליך ועומדים לידך.
מה תעשה?[/COLOR]
"שינה חשובה יותר" את אומרת ועומדת בתור לאחות ג'וי.
כעבור 10 דקות מגיע תורך ומבקשת לרפאות את הפוקימונים שלך, "מיד" אומרת האחות ג'וי ולוקחת את הפוכדורים שלך,לאחר מכן את מבקשת חדר ללילה, "אוקיי בגלל שלא השגת עדיין את התג הראשון שלך אז זה בחינם" היא אומרת בחיוך ומחזירה לך את הפוכדורים שלך.
"חדר מספר 12" אומרת האחות ג'וי ומביאה לך מפתח שעליו רשום 12.
מה תעשי?[/COLOR]
"טוב, מאנקי צ'ימצ'אר ובידוף בואו הנה!" אתה אומר להם והם עוזבים את הפוקימונים היריבים שלהם שעוברים להילחם ברמפארדוס ומיסדריווס.
"צ'ימצ'אר חפירה, תפיל את האיש הזה, מאנקי תשמור על האיש שלא יזוז ואם הוא יזוז תבעט בו בחוזקה, בידוף לך תעזור לראמפרדוס ומידריווס" אתה פוקד עליהם.
צ'ימ'צאר משתמש בחפירה מאנקי מסתכל על הפוקימון במבט מאיים, "אוי לא! זה אותו הפוקימון שבעט לי בראש! אתה תשלם על זה!" אומ הבחור ונרתע לאחור,בידוף חוזר להילחם בשאר הפוקימונים.
לפתע צ'ימ'צאר פוגע בחייל ומעיף אותו אחורה.
"אתם ממשיכים אה? חכו ותראו!" אומר החייל וחוזר למקום בו היה.
מה תעשה?[/COLOR]