-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מאמין בליבך שהוא יתן לך ללמד את איווי שלך מתקפה שאינו יכול ללמוד. אתה מחכה לתשובה של האיש.לאחר דקה של מחשבה ושקט האיש חוזר אלייך ואומר לך " טוב יא נודניק אני האוותר לך ואתן לך למד את איוי שלך מתקפה שהוא אינו יכול למוד.אז איזה מתקפה תרצה למד אותו תגיד מהר אין לי את כול הזמן שבעולם לזה " .איוי מאוד שמח מהתשובה של האיש והוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140846][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מאמין בליבך שהוא יתן לך ללמד את איווי שלך מתקפה שאינו יכול ללמוד. אתה מחכה לתשובה של האיש.לאחר דקה של מחשבה ושקט האיש חוזר אלייך ואומר לך " טוב יא נודניק אני האוותר לך ואתן לך למד את איוי שלך מתקפה שהוא אינו יכול למוד.אז איזה מתקפה תרצה למד אותו תגיד מהר אין לי את כול הזמן שבעולם לזה " .איוי מאוד שמח מהתשובה של האיש והוא מחכה לתשובתך.[/COLOR][/B][/quote]
"קרן על חושית" אגיד ללא היסוס "זוהי המתקפה שאני מעוניין שאיווי יילמד"
-
[quote]ג'ון
זורארק בצורת פיקאצ'ו תוקף בפריקה את קרן הבועות.הפריקה מפרקת ומפוצצת את הבועות של סידרה.זורארק משנה את צרותו לפוקימון עשב מהיר.זורארק שינה את צורתו לסרפיור זוהר.סידרה רואה זאת ושוחה במהירות לעבר הטריבונה שעליו עומד סרפיור.הוא מרים את הטריבונה ומעיף אותה לאוויר.סרפיור נופל לתוך הבריכה ומתחיל לשקוע.סידרה תוקף בסעם דרקון את סרפיור שמשיך לשקוע ועד מעט יטבע. [/quote]
"זורזארק תהפוך לפוקימון המים\חשמל לנטרון ואז תתקוף במכת ברק את כול הבריכה!" אפקוד על זורזארק במהירות לפני שהוא ימות בטביע.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
זורארק משנה את צורתו לנוטרן לפני שהוא יטבע.זורארק הפך [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/171.png[/IMG] לנטורן זוהר.הוא מתחיל לשחות במהירות והוא מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה בקלות רבה.לנטורן משתמש במכת ברק על כול הבריכה.אתה רואה דמוי דרקון מימי שוחה בריכה וחוסם את מכת הברק של לנוטרן.הדרקון המימי פוגע בלנטורן ומוציא אותו מהבריכה. זורארק חוזר לצורתו האמיתית ונופל מעולף על הטריבונה. הקול אומר לך " הפסדת בקרב רוצה קרב חוזר ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מחליט שאיוי ילמד קרן על חושית. הקול ברמקול אומר לך " אין ביעיה מיד איוי ילמד קרן על חושית. איוי למד קרן על חושית. ברכותי לך. עכשיו בהצלחה במסע שלך ולהתראות לך". איוי מיד מוציא מהפה שלו קרן סגולה ורודה שפוגעת בקיר של המבנה.אתה מבין שאיוי למד קרן על חושית כפי שהאיש אמר והוא לא שיקר.איוי שמח מאוד שלמד קרן על חושית.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
זורארק משנה את צורתו לנוטרן לפני שהוא יטבע.זורארק הפך לנטורן זוהר.הוא מתחיל לשחות במהירות והוא מתחמק מן זעם הדרקון של סידרה בקלות רבה.לנטורן משתמש במכת ברק על כול הבריכה.אתה רואה דמוי דרקון מימי שוחה בריכה וחוסם את מכת הברק של לנוטרן.הדרקון המימי פוגע בלנטורן ומוציא אותו מהבריכה. זורארק חוזר לצורתו האמיתית ונופל מעולף על הטריבונה. הקול אומר לך " הפסדת בקרב רוצה קרב חוזר ?"[/quote]
"איך... הפסדתי?" אשאל את עצמי ואז ארפא את זורזארק בעזרת המכשיר שלי, "ברור שאני רוצה קרב חוזר!" אומר ואז אסובב שוב את הגלגל.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה תוהה איך בייוק הפסיד זורארק לסידרה.אתה בעזרת הפוקידע שלך מרפא את זורארק.קרל אומר לך " לא נורא אני מאמין שעכשיו תנצח בקרב את היריב " .זירת המים ביחד עם סידרה נעלמת לה ובמקומה מופיע הגלגל שוב.אתה מסובב את הגלגל שוב.הגלגל נעצר על מס' 2 זירת אדמה.מולך מופיעה זירת האדמה ובתוכנה נמצאים סלעים סלעים. הקול אומר לך " אוקי יצאה לך זירת אדמה.אתה נלחם גם נגד פוקימון אדמה.בהצלחה לך ". מולך מופיע [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/232.png[/IMG] דונפן.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140773][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה אומר לאייזיק שניצחת בקרב אגדי אפילו מבלי לרפא את הפוקימון שלך פעם אחת. אייזיק מתפעל ממך ואומר לך " כול הכבוד לך זה אומר שהפוקימונים שלך חזקים מאוד ואימנת אותם היטב.בקשר לפוקימונים שנשלטים על ידי צוות בלאק.אני לא ממש יודע אם יש אחד כזה בעיר.אבל אם תפגוש פוקימון ומסביבו הילה אפלה זה אומר שהוא נשלט על ידי צוות בלאק.פשוט תחפש בעיר פוקימונים כאלו.יש סיכוי שתמצא"[/COLOR][/B][/quote]
"בסדר פרופסור, ביי" אני אומר לו ויוצא משם.
'אין משהו אחר לעשות אז אני אחפש את הפוקימונים האלה' אני חושב ומתחיל לחפש בעיר ומחוצה לה.
-
[quote=Woodpecker;1140863][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט שאיוי ילמד קרן על חושית. הקול ברמקול אומר לך " אין ביעיה מיד איוי ילמד קרן על חושית. איוי למד קרן על חושית. ברכותי לך. עכשיו בהצלחה במסע שלך ולהתראות לך". איוי מיד מוציא מהפה שלו קרן סגולה ורודה שפוגעת בקיר של המבנה.אתה מבין שאיוי למד קרן על חושית כפי שהאיש אמר והוא לא שיקר.איוי שמח מאוד שלמד קרן על חושית.[/COLOR][/B][/quote]
"מעולה איווי!" אצא מהאתגר ואורה לו לנסות קרן על חושית על עץ
-
[QUOTE=Woodpecker;1140773][B][COLOR="Red"]דארן
אוניקס לא זז במקומו וסופג את מכת הברק של וטלרוב.הברק לא משפיע על אוניקס מכיון שהוא סוג אדמה וחשמל לא משפיע על אדמה.אוניקס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה של עצמו.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק את גופו לאבנים.הוא מעיף את כול האבניםם שפירק מגופו לעבר ולטרוב.ולטרב אינו מצליח להתחמק ונפגע קשה ואף מתעלף. השופ אומר " דארן המנצח עולה לגמר ". אתה יורד מהזירה. לצפות בקרב השני. כעבור כמה דקות השופט אומר " אור המנצח ועולה לגמר.דארן תעלה לבמה להילחם ".[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
'וואו... הגמר...' אני חושב לעצמי בהתרגשות ומחייך.
אני עולה בצעדים מהירים לכיוון הבמה, מוכן לקרב ומוכן לנצח את היריב ולזכות בתחרות.
-
[B][COLOR="Red"]דארן
אתה מתרגש השגעת כבר לגמר.אתה ביחד עם צ'ארמיליון שלך עולים לזירה ומוכן להילחם.אור נמצא כבר בזירה והוא חיכה לך כדי שקרב הגמר יוכל להתחיל ביניכם. השופט אומר לשניכם " אוקי קרב המר היה שונה משאר הקרבות בתחרות הזאת .הפעם קרב הגמר היה קרב 2 על 2. כול אחד מכם ישתמש בשני פוקימונים במהלך הקרב.אסור להחליף פוקימון באמצע הקרב.הקרבות היו 1 על 1.זה שינצח את שתי פוקימוני היריב ינצח.מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם.אז התחילו בקרב "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שמח שאיוי שלך למד קרן על חושית. ביחד עם איווי אתה יוצא מן במבנה אל העיר. אתה רואה שעוד מעט השמש כבר שוקעת ויגיע הלילה.אתה רואה עץ מולך ואתה חושב שזה רעיון טב לראות את קרן העל חושית של איוי בפעולה. איוי מבין אותך והוא תוקף בקרן על חושית את העץ. קרן העל חושית פוגעת בעץ ושוברת אותו לשניים. אתה נזכר שפרופסור קוא אמר לך שעליך להיפגש עם איזיק שנמצא בעיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]בלייק
אתה נפרד מן איזיק ואז עם טוטודיחל אתה יוצא מהמעבדה של. אתה מחליט למצוא כמה פוקימוינים שעובדים בשביל צוות בלאק. אתה וטוטודיל מתחילים לשוטט ברחובות העיר שכבר חשוך בלילה. אתם מגיעים לרוחב צר ורואים זוג עינים. אתם מתקרבים לראות מה זה ורואים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/228.png[/IMG] הונדור קטן עם מבט מפחיד בעינו.אתה שם לב שהילה שחור מקיפה את הונדור בדיוק כמו שאיזיק אמר לך.הונדור תוקף בגחלת אותך ואת טוטודיל.למזלכם הוא מפספס.[/COLOR][/B]
-
[quote=Woodpecker;1140918]
[B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח שאיוי שלך למד קרן על חושית. ביחד עם איווי אתה יוצא מן במבנה אל העיר. אתה רואה שעוד מעט השמש כבר שוקעת ויגיע הלילה.אתה רואה עץ מולך ואתה חושב שזה רעיון טב לראות את קרן העל חושית של איוי בפעולה. איוי מבין אותך והוא תוקף בקרן על חושית את העץ. קרן העל חושית פוגעת בעץ ושוברת אותו לשניים. אתה נזכר שפרופסור קוא אמר לך שעליך להיפגש עם איזיק שנמצא בעיר.[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד איווי" אלטף את איווי שלי "בוא נלך לעיר אייזיק אמור להפגש איתנו" אומר בחביבות ואלך לעיר.
-
[quote=Woodpecker;1140918][B][COLOR=Red][/COLOR][/B][B][COLOR=Black]בלייק
אתה נפרד מן איזיק ואז עם טוטודיחל אתה יוצא מהמעבדה של. אתה מחליט למצוא כמה פוקימוינים שעובדים בשביל צוות בלאק. אתה וטוטודיל מתחילים לשוטט ברחובות העיר שכבר חשוך בלילה. אתם מגיעים לרוחב צר ורואים זוג עינים. אתם מתקרבים לראות מה זה ורואים [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/228.png[/IMG] הונדור קטן עם מבט מפחיד בעינו.אתה שם לב שהילה שחור מקיפה את הונדור בדיוק כמו שאיזיק אמר לך.הונדור תוקף בגחלת אותך ואת טוטודיל.למזלכם הוא מפספס.[/COLOR][/B][/quote]
"חחחח, הונדאור טיפש, אתה פוקימון אש וטוטודייל הוא מים" אני אומר וצוחק עליו.
"אקדח מים טוטודייל" אני אומר לו.
-
[B][COLOR="Black"]בלייק
טוטודיל שמח להילחם בהונדאור הזה.טוטודיל מיד פותח את הפה שלו ושלח זרם מים חזק במיוחד-אקדח מים לעבר האנדור. אנדור לא מצליח להתחמק מן אקדח המים של טוטודיל והוא נפגע די קשה.אנדור מתאווש מן הפגיעה שספג.הוא מתחיל לטפםס על הקיר שלידכם ואז עולה לבניין שלידו.אתה לא מבין איך לעזעל אנדואר עשה זאת. אנדואר פותח את הפה שלו ומשתמש בערפיח.ערפיח מכסה את כול השטח שאתם נמצאים בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מלטף את איוי על מה שהוא עשה מקודם שבר את העץ לתי חתיכות.אתה ואיוי מתחילים לשווט ברחבות העיר אחר חיפוש המעבדה של פרופסור אייזיק.אתם הולכים והולכים ולא מוצאים את המעבדה של בעיר.נראה שהיא לא קימת בכלל.אתה לא מתיאש ומשיך לחפש את המעבדה שלו .לפתע איוי מושך במכנסיך.נראה שהוא מצא מששהו.איוי מוביל אתך אל המעבדה של אייזיק. איוי מצא את המעבדה שלו.[/COLOR][/B]
-
[quote]ג'ון
אתה תוהה איך בייוק הפסיד זורארק לסידרה.אתה בעזרת הפוקידע שלך מרפא את זורארק.קרל אומר לך " לא נורא אני מאמין שעכשיו תנצח בקרב את היריב " .זירת המים ביחד עם סידרה נעלמת לה ובמקומה מופיע הגלגל שוב.אתה מסובב את הגלגל שוב.הגלגל נעצר על מס' 2 זירת אדמה.מולך מופיעה זירת האדמה ובתוכנה נמצאים סלעים סלעים. הקול אומר לך " אוקי יצאה לך זירת אדמה.אתה נלחם גם נגד פוקימון אדמה.בהצלחה לך ". מולך מופיע דונפן. [/quote]
"פרוסלאס תתקפי את דונפן בקרן קרח ואז בכדור צל!" אפקוד על פרוסלאס.
-
[quote=Woodpecker;1140952][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מלטף את איוי על מה שהוא עשה מקודם שבר את העץ לתי חתיכות.אתה ואיוי מתחילים לשווט ברחבות העיר אחר חיפוש המעבדה של פרופסור אייזיק.אתם הולכים והולכים ולא מוצאים את המעבדה של בעיר.נראה שהיא לא קימת בכלל.אתה לא מתיאש ומשיך לחפש את המעבדה שלו .לפתע איוי מושך במכנסיך.נראה שהוא מצא מששהו.איוי מוביל אתך אל המעבדה של אייזיק. איוי מצא את המעבדה שלו.[/COLOR][/B][/quote]
אנקוש על הדלת בעודי אלטף את איווי ואגיד "לא איכזבת אותי היום חבר, כל הכבוד"