שקד-אתה עושה מ"ת של דיג'ימון?
Printable View
שקד-אתה עושה מ"ת של דיג'ימון?
[QUOTE=Primo;1183186]תלך על העונה הראשונה והשנייה,גם שמה יש דיג'ימונים טובים כמו ארמדילמון הזה,אבל תעשה למעט שחקנים,ככה שלא תדפק,[/QUOTE]
סבבה, אני אעשה אפשרות לקבל את הדיג'י ביצים המיוחדות שיש בעונה השנייה..
אם לא וימון למשל לא יוכל לעשות דיג'יגדל לפליימדראמון..
קבלו שיר טוב:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BKz2U4fvA4U[/YOUTUBE]
[QUOTE=Mashine X;1183187]שקד-אתה עושה מ"ת של דיג'ימון?[/QUOTE]
כן, אתה לא קורא הודעות? O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1183193]כן, אתה לא קורא הודעות? O:[/QUOTE]
עדיין, אני אל ממש הבנתי, חשבתי שאתם מדברים על איזה משהו באינטרנט...ויסלח לי כבודו, אבל איך בדיוק עושים מ"ת של דיג'ימון?
[QUOTE=Mashine X;1183194]עדיין, אני אל ממש הבנתי, חשבתי שאתם מדברים על איזה משהו באינטרנט...ויסלח לי כבודו, אבל איך בדיוק עושים מ"ת של דיג'ימון?[/QUOTE]
אוקיי..
ומה זאת אומרת איך? פשוט עושים ><
לא קשה O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1183197]אוקיי..
ומה זאת אומרת איך? פשוט עושים ><
לא קשה O:[/QUOTE]
זה די קשה...אבל עזוב, מה אני מבין בדיג'ימון...זה כמו שאני אצפה ממך לד'עת הכול על גנרטור רקס...
הלכתי
[QUOTE=Tigraro;1183199]הלכתי[/QUOTE]
היית פה? ביי טיגרארו...
[QUOTE=Mashine X;1183198]זה די קשה...אבל עזוב, מה אני מבין בדיג'ימון...זה כמו שאני אצפה ממך לד'עת הכול על גנרטור רקס...[/QUOTE]
לא קשה אם שיחקת במשחקים של זה, הם מסבירים איך דברים יכולים לעבוד בצורה מאוד טובה..
ואני לא רואה גנרטור רקס, אז אין טעם לשאול בכלל O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1183202]לא קשה אם שיחקת במשחקים של זה, הם מסבירים איך דברים יכולים לעבוד בצורה מאוד טובה..
ואני לא רואה גנרטור רקס, אז אין טעם לשאול בכלל O:[/QUOTE]
ובגלל שבחיים אפילו לא ראיתי משחק של דיג'ימון, הגיוני שאני לא אבין כלום...ועקרונית זה די דומה לפוקימון,לא?
[QUOTE=Mashine X;1183205]ובגלל שבחיים אפילו לא ראיתי משחק של דיג'ימון, הגיוני שאני לא אבין כלום...ועקרונית זה די דומה לפוקימון,לא?[/QUOTE]
אני עושה את זה שיפעל כמו שמשחק תפקידים של פוקימון פועל, בערך, אבל עם כל מה שיש בדיג'ימון ועוד כל מיני חרטא O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1183207]אני עושה את זה שיפעל כמו שמשחק תפקידים של פוקימון פועל, בערך, אבל עם כל מה שיש בדיג'ימון ועוד כל מיני חרטא O:[/QUOTE]
אה מגניב...אני עוד מעט פותח מ"ת של משהו שלעולם עוד לא נראה בפורום.
[QUOTE=Mashine X;1183209]אה מגניב...אני עוד מעט פותח מ"ת של משהו שלעולם עוד לא נראה בפורום.[/QUOTE]
בן 10? O:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1183210]בן 10? O:[/QUOTE]
אולי בהמשך...אני פותח מ"ת על עולם מארוול!