[QUOTE=ttrrtte;1220926]אופק-אתה עולה ורואה כ4 אנשים מכניסים את שרה המעולפת לתוך שק ומתחילים לברוח![/QUOTE]
אני מוציא את וילפון ועף עליו ואומר לו לרדוף אחריהם
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1220926]אופק-אתה עולה ורואה כ4 אנשים מכניסים את שרה המעולפת לתוך שק ומתחילים לברוח![/QUOTE]
אני מוציא את וילפון ועף עליו ואומר לו לרדוף אחריהם
אופק-אתה ע על וילפון אחרי ארבעת האנשים המסתוריים,לאחר שאתה עובר כ10 קילומטר מעל יערות ושדדות שונים ומתחיל להתייאש אתה רואה מחנה קטן ובוא שרה מעולפת,בתוך כלוב קטן. אתה שם לב שכ10 צינורות שונים מחוברים לראשה.
[QUOTE=ttrrtte;1220928]אופק-אתה ע על וילפון אחרי ארבעת האנשים המסתוריים,לאחר שאתה עובר כ10 קילומטר מעל יערות ושדדות שונים ומתחיל להתייאש אתה רואה מחנה קטן ובוא שרה מעולפת,בתוך כלוב קטן. אתה שם לב שכ10 צינורות שונים מחוברים לראשה.[/QUOTE]
אני אומר לוילפון לרדת ויוציא את ביילף
אופק- כל אנשי המחנה שמים לב אלייך ואומרים בלגלוג''עם באתה להציל את שרה אז לא תוכל עם תנתק את הצינוריות היא תמות רק א חנו יודעם איך לנתק אותם''!!
[QUOTE=ttrrtte;1220930]אופק- כל אנשי המחנה שמים לב אלייך ואומרים בלגלוג''עם באתה להציל את שרה אז לא תוכל עם תנתק את הצינוריות היא תמות רק א חנו יודעם איך לנתק אותם''!![/QUOTE]
תגידו לי איך או שאני יהרוג אותכם
אופק-חחח צחקו בלגלוג האנשים ואמרו ''[b]אופק [/b]אתה יודע למה הצינורות האלה?w'
[QUOTE=ttrrtte;1220932]אופק-חחח צחקו בלגלוג האנשים ואמרו ''[b]אופק [/b]אתה יודע למה הצינורות האלה?w'[/QUOTE]
מאיפה אתם יודעים את השם שלי! ולמה משמשות הצינורות?
[QUOTE=ttrrtte;1220917]סטיב- ג'וי מסבירה לך לאן ללכת ואתה יוצא לדרך פתאום אתה שומע קול מוכר מאחורייך '' נו,נו תראו את מי אני רואה כאן''[/QUOTE]
מה, מי זה, רגע הקול הזה, זה אתה סטארלי?
אני מחפש בשדה הגדול והרחב את דיאלגה העצמתי
[QUOTE=ttrrtte;1220835]תומר-צודק גם החלמה (מחר אני מקבלת מסאדשרו רשימה של כל הפוקיומנים והמתקפות שלהם כי אין לי זמן אז ביקשתי ממנו)
יאיר-עם אתה קונה כרטיס וטו בחנות...
אופק-חח אתה מסתכל על שרה ועושה____
סטיב-וורמפל יורה חוטים לכ ל מקום ו..מתחיל הלתפתח ל.....כאסכון!!![/QUOTE]
טוב אז אני קונה כרטיס
אופק- חח הצינורות האלו לוקחים את זיכרונה של שרה כדי שנגלה איפה הבסיס של לן זה עדיין לא הגיעה למחשב אז סימן שמידע הזה עמוק בראש שלה אבלברגע שנזריק לה את התמיסה הזאת אמר והראה לך מזרק עם תמיסה ירקרקה בתוו ואמר '' ברגע שנזריל לה את זה חלק מתאי המוח שלה ימותו,וכל המישע ייחשף. ברור שניא תמות אבל זה מחירה של שליטה בעולם!!
סטיב- ''אלה מי'' שמעתה שוב את הקו הלגלגני מאורייך
אוהד-אתה מתחיל לשוטט בשדה בחיפוש אחר דיאלגה. אתה שומע צרחה ורואה כ20 טורוסים רצים אלייך במנוסה!!
יאיר- קניתה תרשום 6 מספרים אני עכשיו בוחרת ועם תהיה התאמה בין המספרים תזכה בפרסים
[QUOTE=ttrrtte;1220985]אופק- חח הצינורות האלו לוקחים את זיכרונה של שרה כדי שנגלה איפה הבסיס של לן זה עדיין לא הגיעה למחשב אז סימן שמידע הזה עמוק בראש שלה אבלברגע שנזריק לה את התמיסה הזאת אמר והראה לך מזרק עם תמיסה ירקרקה בתוו ואמר '' ברגע שנזריל לה את זה חלק מתאי המוח שלה ימותו,וכל המישע ייחשף. ברור שניא תמות אבל זה מחירה של שליטה בעולם!!
אוהד-אתה מתחיל לשוטט בשדה בחיפוש אחר דיאלגה. אתה שומע צרחה ורואה כ20 טורוסים רצים אלייך במנוסה!!
יאיר- קניתה תרשום 6 מספרים אני עכשיו בוחרת ועם תהיה התאמה בין המספרים תזכה בפרסים[/QUOTE]
אני יכעס ויאציא את בייליף אומר לה עלי תער על הבקבוק ואומר להם "זאת אזהרה אחרונה תשחררו אותה ואני לא יהרוג אותכם"
אתה, תן לי לנחש המצאת אסטרטגיה נגד ה"להביור צל המורעל" (ככה אני אקרא לזה מעכשיו) שלי הא. טוב בוא ננסה, תשתמשו בלהביור צל מורעל.
אופק- האנשים שוב מגחכים,2 מהם מתגנבים מאחורייך ובעזרת באטרפי שלהם מרדימים אותך ואת ביילי!!! אתה תעורר במיכל דומה לזה של שרה וכ5 צינורות מחוברים לראשך!!!
סטיב-צודק אמר בגיחוך,3 הפוקימונים יצאו בלהביור צל מורעל על סטארלי,ברגע שהתקרבה אליו המתקפה הוא א למעלה עשה שלוש סלטות באוויר ונחת מאחורייך בלי א שריטה ואמר ''זה הכי טוב שאתה יכול? ראיתי דאנספרס טוב ממך!!''
135246