"פוצ'יאנה תשתמשי בדחיפה הרבה פעמים שלא יברח"
Printable View
"פוצ'יאנה תשתמשי בדחיפה הרבה פעמים שלא יברח"
[QUOTE=yairb1a;1239628]אנדי-"יופי אני מקווה שהבנת....עכשיו תעזוב אותי!" הוא אומר ובורח...
דור-אתה רואה את גלאמיו מטפס על עצים עם הציפורניים החדות שלו ונופל על הרגליים ומקבל גחלת רותחת על הפנים....הוא מתעלף[/QUOTE]
אני הולך למכון ומוציא את
בלייז ואמר לו כהישתמש בגחלת
[QUOTE=yairb1a;1241112]
מגל-שי מצליח ללכוד את ביוזל באמצע שרוני מעלפת את וולפיקס במהירות...[/QUOTE]
אוקיי צא עוד פוקדור.
אוקיי,בלה צאי ותשתמשי בספיגה ואז נסי עלי תער!!
נ.ב תפגיש ביני לבין אופק
אופק-פוצ'יאנה דוחפת בכח את נוזלף שמשתמש בהבהלה אבל זה לא מזיז לפוצ'יאנה והיא ממשיכה לדחוף אותו ולבסוף יוצא לה [B]נשיכה![/B] שמחסלת את נוזלף והמאמן מוציא שוב את פוצ'יאנה...
אנדי-לפני זה יש את העוזר של המאמן [IMG]http://up353.siz.co.il/img3/grnmomz2jmwm.png[/IMG] שאומר לך "בוא קרב!!!" ומוציא את [IMG]http://www.serebii.net/diamondpearl/pokemon/274-m.png[/IMG]...
מגל- הפוכדור מתנדנד...ראשון......................שני.........................שלישי.....................נתפס!
ארלל"ב?
טל-בלה יוצאת ומשתמשת בספיגה אבל אחרי שנייה גלסייאון מתאוששת ומשתמשת במתקפה מהירה ובלה אחרי 2 שניות מתאוששת...
אני יגיד ''בלה יריקת רעל בכול הכוח!!''
בלייז תשתמש בגחלת אני אומר לו
פוצ'יאנה שוב נשיכה תגמרי את הקרב"
טל-בלה משתמשת ביריקת רעל בכל הכח וגליסאון [COLOR="Purple"]מורעלת[/COLOR] ומעלפת את בלה עם רוח קפואה...
אנדי-בלייז משתמש בגחלת חזקה שכמעט ומעלפת את נוזלף שצועק ומחריש לבלייז את האוזניים...
אופק-פוציאנה רצה במהירות אל השנייה ונושכת אותה בחוזקה...השנייה צועקת ומחרישה לשלך את האוזניים...
[QUOTE=yairb1a;1241129]
מגל- הפוכדור מתנדנד...ראשון......................שני.........................שלישי.....................נתפס!
ארלל"ב?
[/QUOTE]
ווילי.
אני אוציא את ווילי ואעשה היכרות איתה.
לא...
פרסי צא בכל המתקפות שאתה יודע!!
פוצ'יאנה תנשכי שוב"
תנסה להיתעלם
ושוב גחלת
מגל-אתה מוציא את [B]ווילי[/B] והוא מעיף אש ללמעלה וצוחק אבל פתאום נופל ומתעלף...
טל-פרסי יוצא ומנסה לעשות את כל המתקפות שלו ויוצא לו "[B]חתך!" [/B] (Slash) שמעלפת את גלאיסון...
אופק-פוצ'יאנה שלך נושכת ומסיימת את הקרב..."אוף קח 50 ש"ח..." הוא אומר...
אנדי-בלייז לא מצליח להתאפק וקופץ על נוזלף שדוחף אותו והוא עף....
טוב קדימה בואי נמשיך" אומר לפוציאנה ואחזיר אותה