[QUOTE=Astral;1249424]בהצלחה אוהד
קיבלתי 74 במבחן באנגלית[/QUOTE]
ואני קיבלתי 97...
אוהד שלחתי לך בפרטי וקראתי את הפרק, היטמונלי חש את עצמו, פלייגון נחמד, וייפלום (שעדיף אם היא הייתה בלוסום, כי הן יותר חמודות)אוהבת את סנדשרו, פרק נחמד
Printable View
[QUOTE=Astral;1249424]בהצלחה אוהד
קיבלתי 74 במבחן באנגלית[/QUOTE]
ואני קיבלתי 97...
אוהד שלחתי לך בפרטי וקראתי את הפרק, היטמונלי חש את עצמו, פלייגון נחמד, וייפלום (שעדיף אם היא הייתה בלוסום, כי הן יותר חמודות)אוהבת את סנדשרו, פרק נחמד
[QUOTE=Sandshrew;1249408]תפסיק כבר אתה והציטוטים שלך, זה לא מצחיק.
מה קורה כולם?
הלכתי לעשות מבחן בהיסטוריה ואז אחזור.
בכ"מ, אני וחברים שלי כרגע בצילומים לסרט Drugs of the wild west
זה עומד להיות סרט אדיר
כשאוציא אותו אפרסם ליוטיוב.[/QUOTE]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSDFtda9GtKuUt65wGRhED5sabkKvCzI8kX8z41sdMG8KxCujWxY113uuRRiA[/IMG]
באיזה כיתה+הקבצה אתה?
היי כולם!
היי אלי, מה קורה?
אלי רוצה להירשם למ''ת שלי?
סבבה יונתן מה איתך
עומר נראה אני אשקול את זה אחרי שאני אוכל אני מת מרעב (ד"א למה ירדת מניהול)
[QUOTE=Astral;1249429]באיזה כיתה+הקבצה אתה?[/QUOTE]
אני?
[QUOTE=nairo908;1249444]אני?[/QUOTE]
תגיב בסיפור שלי אם קראת, או ש... טוב, או שכלום, אבל אני יעריך אם תעשה את זה.
ואני עכשיו באמצע המבחן, יותר נכון תיקון מבחן כי קיבלתי 71, המורה בהתחלה לא הסכימה שאני יעשה אבל לאמא שלי יש קשרים, ועכשיו היא מסכימה :)
אז אני פה בינתיים, מה זה מדיניות חוץ ומה זה מדיניות פנים(מה ההגדרה של כל אחד)?
[quote=Sandshrew;1249449]תגיב בסיפור שלי אם קראת, או ש... טוב, או שכלום, אבל אני יעריך אם תעשה את זה.
ואני עכשיו באמצע המבחן, יותר נכון תיקון מבחן כי קיבלתי 71, המורה בהתחלה לא הסכימה שאני יעשה אבל לאמא שלי יש קשרים, ועכשיו היא מסכימה :)
אז אני פה בינתיים, מה זה מדיניות חוץ ומה זה מדיניות פנים(מה ההגדרה של כל אחד)?[/quote]
חחחחח איזה כיתה אתה תגיד? למה אם הייתי מקבל 71 הייתי שם סלטות ושמח כמו לא יודע מה זה ציון מצויין עוד עכשיו בלחץ של כל הלימודים שיש לי יענו בד"כ אני תלמיד של 80-90
אבל כל עוד אני עובר אין לי בעיה עם הציון שלי
[QUOTE=accelerator;1249478]חחחחח איזה כיתה אתה תגיד? למה אם הייתי מקבל 71 הייתי שם סלטות ושמח כמו לא יודע מה זה ציון מצויין עוד עכשיו בלחץ של כל הלימודים שיש לי יענו בד"כ אני תלמיד של 80-90
אבל כל עוד אני עובר אין לי בעיה עם הציון שלי[/QUOTE]
אני בכיתה ט'
בואנה הרבה זמן לא ראיתי אותך מחובר
[QUOTE=Sandshrew;1249449]תגיב בסיפור שלי אם קראת, או ש... טוב, או שכלום, אבל אני יעריך אם תעשה את זה.
אז אני פה בינתיים, מה זה מדיניות חוץ ומה זה מדיניות פנים(מה ההגדרה של כל אחד)?[/QUOTE]
מדינות פנים זה כול מיני דברים שקשורים למדינה מה שיש בתכוה
מדינות חוץ זה כול מיני דברים שהמדינה עושה עם מדינות אחרות
נראה לי זה הדרה בערך
זה אזרחות לא?
[QUOTE=monster;1249489]מדינות פנים זה כול מיני דברים שקשורים למדינה מה שיש בתכוה
מדינות חוץ זה כול מיני דברים שהמדינה עושה עם מדינות אחרות
נראה לי זה הדרה בערך
זה אזרחות לא?[/QUOTE]
היסטוריה
על "לואי ה14" המעצבן הזה שגרם לציון שלי בהיסטוריה להיות 71
שונא אותו
[QUOTE=Sandshrew;1249500]היסטוריה
על "לואי ה14" המעצבן הזה שגרם לציון שלי בהיסטוריה להיות 71
שונא אותו[/QUOTE]
אה למדתי באזרחות את זה
עוד לא למדתי על לואי ה14 בהיסטוריה
מה, ניצן חזרה לפורום?! :o