-
[quote=Sakurai Tomoki;1270193]במקרה הזה, אין עניין של רצון כמעט אלא של מותר או אסור.. ואסור לך סתם ככה (:
מצד שני, לכולם לפי החוקים פה מותר להספים והרוב עושה את זה. במקרה הזה יש רצון, ולי אין רצון להספים. חוץ מזה, אם אני אספים זה בחוכמה ולא כמו כל השאר פה שלא יודעים מה זה בכלל אומר (:[/quote]
אם אני לא טועה, אתה אמור להיות אחד שלפחות טוען שהוא מבין מה זה משחק תפקידים טוב. אם זה נכון, ואני אראה לך טופס הרשמה של משחק שיצרתי שלטענתי אי אפשר לשחק בו (וטופס ההרשמה מדגים את זה לא רע), ואתה תסכים איתי (שאי אפשר באמת לשחק במשחק הזה), אז זה יהווה חיזוק משמעותי לטענה שלי, נכון?
-
[quote=~Donphan~;1270196]נגיד ככה.. הבנתי מה הכוונה אבל לא הבנתי אף מילה אחרי השורה הראשונה XD
וכן, ידעתי ממזמן שזה עניין של אסור|מותר.. צחקתי קודם -_-'[/quote]
חוצפן..
במילים פשוטות, כתבתי שמקרה של הספאם זה עניין של רצון.
אבל אין לי את הרצון הזה.
ואם היה לי, הרצון היה מתפרש בצורה חכמה ולא מטופשת כמו של רוב האנשים כאן.
[quote=LordAbizi;1270198]אם אני לא טועה, אתה אמור להיות אחד שלפחות טוען שהוא מבין מה זה משחק תפקידים טוב. אם זה נכון, ואני אראה לך טופס הרשמה של משחק שיצרתי שלטענתי אי אפשר לשחק בו (וטופס ההרשמה מדגים את זה לא רע), ואתה תסכים איתי (שאי אפשר באמת לשחק במשחק הזה), אז זה יהווה חיזוק משמעותי לטענה שלי, נכון?[/quote]
אין קשר בין להבין במשחקי תפקידים לבין לדעת אם אפשרי להרשם למשחק שאתה יצרת, אבל אין בעיה, תשלח ואני אבדוק את זה.
(אם בשבילי זה לא אפשרי זה לא אומר שכולם יחשבו ככה, אבל זה יחזק את טענתך).
-
[quote=Sakurai Tomoki;1270201]אין קשר בין להבין במשחקי תפקידים לבין לדעת אם אפשרי להרשם למשחק שאתה יצרת, אבל אין בעיה, תשלח ואני אבדוק את זה.
(אם בשבילי זה לא אפשרי זה לא אומר שכולם יחשבו ככה, אבל זה יחזק את טענתך).[/quote]
פשוט אתמול ניסיתי לשכנע את הפורום שיצרתי משחק שאף אחד לא יכול לשחק בו. אבל כולם מאוד התלהבו מהמשחק וזה בדיוק ההפך ממה שרציתי. לכן כדי למנוע ממני לפתוח את המשחק, אסרתי על עצמי (כמנהל חת"ם) לפתוח את המשחק הזה. עכשיו אני מחפש מישהו שנחשב כ"מבין" (אף על פי שאני טוען שאין דבר כזה להבין במשחקי תפקידים), שיוכל להסביר לכולם מדוע המשחק שלי לא שחיק.
אני לא רוצה שתבדוק, אני רוצה רק להגיד לי האם לדעתך אפשר להרשם למשחק כזה.
[SPOILER]
צורת פנייה: (הדרך שלי לפנות אליכם. זה יכול להיות כינוי, שם אמיתי, שם בפורום, שם הדמות במשחק, או כל דבר אחר העולה על דעתכם. אך בבקשה, עשו זאת קצר יותר מ-3 מילים, שכל אחת קצרה מ-10 תוים)
שם במשחק: (שם הדמות שלכם בתוך המשחק עצמו. בבקשה לא שמות ישראלים מובהקים שכאלה. עדיף שמות בינלאומיים, לא ישראליים, או מפוברקים (כמו למשל גרנדפף). במקרה האחרון, כדי להוסיף ניקוד או כתיבה באנלגית כדי שאבין איך להגות את השם שלכם. פירוש הדבר גם שהשם המפוברק צריך להיות ניתן להיגוי...)
גיל: (חסום מלעיל על ידי 19 ומלרע על ידי 17. זאת משום שאתם מתחילים את המסע שלכם לאחר שסיימתם כ-5 שנים של הכשרה בתחומכם, והלימודים מתחילים בקרוב בגיל 12)
מקצוע: מבין המפורט דלעיל. אם אתם לוחמים, כתבו את שני הנשקים שאתם רוצים לדעת להשתמש בהם, ואת הנשק שבו יש לכם שליטה עילאית. אם אתם קוסמים, רשמו איזה סוג של קוסמים אתם. אם אתם קשתים, רשמו את סוג הקשת בו אתם משתמשים. אם אתם גנבים, רשמו את סגנון הלחימה שלכם (הטלת סכינים מרחוק, או מלחמה מקרוב)
אופי: (לא חובה, אבל אם כן אז: לא מושלם, לא אנטי-מושלם, ולא בעל סתירה פנימית).
שם העיר ההתחלתית, ופחות או יותר מיקומה על המפה: (כאמור, אני עצל ואין לי כח להמציא ערים. תגידו לי אתם איפה אתם מתחילים. תמציאו שם לעיר ותגידו בערך איפה היא. כזכור, האי רובן הוא אי מעויני-מעגלי שכזה. עליכם להגיד לי בערך באיזה צד זה של האי, ועד כמה זה קרוב למרכז או לשפת האי. אינכם יכולים להיוולד בנוקדאורון.)
מראֶה: (לא חובה בכלל. אני לא יכול להתחשב בסעיף הזה בכלל במשחק. הוא לא נותן לי שום אינפורמציה מועילה. אם בכל זאת בא לכם לתאר את עצמכם, או להביא תמונה, אתם מוזמנים. בניגוד לרוב האנשים, אני לא אתחשב בכם לטובה אם תביאו פירוט מפורט של איך אתם נראים, וייתכן שאפילו ההפך יקרה.)
מידת ההחשפות ליחסי אישות: כלל וכלל לא/ במידה מועטה / פה ושם / במידה רבה/ כ.ב.מ (שוב פעם, המשחק מבוסס על הסיפור שלי. הסיפור שלי, כמו כל סיפור, מטרתו להביע ביקורת חברתית. לי יש שריטה במוח ואני טוען שמה שמאפיין בני אדם אילו יחסי אישות. אי לכך, זה תפס מקום די גדול בסיפור שלי. דרך המשחק אני לא יכול להביע ביקורת חברתית, אז זה תפס מקום קצת אחר. שימו לב, שככל שאתם בוחרים להחשף לכך יותר, כך לכם יהיה קל להגשים שאיפה ארוטית כזו או אחרת שלכם, אבל אז ייתכן וגם חצי מהעולם סביבכם יעשה כן. טיעון דומה עובד בכיוון ההפוך: במידת החשפות נמוכה יותר, בני האדם שמסביבכם יהיו קצת יותר מתונים בהתנהגות שלהם, אבל אז גם אתם תתקשו להגשים שאיפות ארוטיות. זכרו גם שאנחנו במאה ה-14, על כל המשתמע מכך. אם אינכם יודעים מה זה יחסי אישות, אתם יכולים לגגל מושג זה (מה שפחות מומלץ), או שאתם יכולים פשוט להשאיר את "כלל וכלל לא" (מה שעדיף). אגב: כ.ב.מ = כמעט בכל מקום. את הסעיף הזה ניתן לשנות בכל רגע נתון במשחק. ההשפעה של השינוי לא חייבת לבוא מיד.)
רקע: (הנורמה היא שבמשחקים שאינם על פוקימון יש דרישה שהרקע יהיה לפחות אינסוף שורות. עם זאת, אני שובר נורמות, ואני אדבק בחוקיות לרקע שמאפיינת אותי. אי-לכך, אינכם צריכים להביא לי חומות סיניות גדולות של טקסט, ויתר על כן, אם תעשו כך, רוב הסיכויים שיקח לי שנתיים לקרוא את הרקע שלכם, ורק לאחר זמן כזה תוכלו לקבל תשובה. אני רוצה שהרקע יספר לי פחות או יותר מה עשיתם עד עכשיו (עליכם להתחשב בעובדה שלמדתם חמש שנים בבית ספר למקצוע שלכם), ובכמות המילים המזערית המאפשרת זאת (עקרון הסדר הטוב למספרים טבעיים מאפשר זאת – אם קיים תיאור של מה עשיתם פחות או יותר עד תחילת המשחק, אז גם קיים תיאור כזה עם כמות מילים מינימלית). אם אתם תוסיפו מידע מעניין ברקע שאוכל לקחת בחשבון במשחק ולהפוך אותו למעניין יותר, הרווח שלכם. עם זאת, לא תפגעו במקרה והרקע שלכם משעמם. לפחות לא בצורה ישירה.
ייתכן ותרצו לפרט בתוך הרקע משהו שעשיתם בעבר עם היכולות מקמצוע שלכם שהספקתם ללמוד עד אז. מכיוון שעדיין לא סיפרתי לכם מה היכולות שלכם, קצת תתקשו לעשות את זה. אם כך, השתדלו או לכתוב משהו בנאלי כזה (למשל - לתת מכה עם חרב, לירות חץ, להטיל פגיון לתוך גרון של, וטוב, במקרה של קוסמים זה לא כל כך מובן מאליו, אבל הקסם הבסיסי הוא "פצצת קסם" ששולח מספר כדורים סגולים לעבר היריב), או לא לכתוב על זה בכלל. אם בכל זאת אתם רוצים לכתוב משהו מסובך, שלחו אליי ה.פ. בקשר לכך, ואני אענה בנפרד. )
מספר חברי הצוות: מספר שלם בין 2 ל-4.
כעת, מלאו את המיני-טופס הזה כמספר שמילאתם בסעיף הקודם. שימו לב לנקודות הבאות בעט מילוי המיני-טופס:
-השתדלו לגוון כמה שיותר את הצוות. אני אדרוש שלא כולם יהיו מאותו מקצוע. ואני אמליץ גם, שיהיה לכם לפחות תוקף אחד מקרוב ולפחות תוקף אחד מרחוק. בהנתן קבוצה כזו אפשר לבנות תכניות קרב מספיק טובות.
-אתם באים מערים קטנות, ובכל עיר קטנה יש לכל היותר אומנות לחימה אחת שמולמדת בה. אי לכך, מכיוון שאני דורש שיהיו לפחות שני מקצועות שונים, נובע גם שלא ייתכן שכולכם תבואו מאותה העיר. יתר על כן, אם מישהו בא מעירכם, אז בהכרח הוא באותו מקצוע כמוכם.
-כשאתם תמלאו את המיני טופס לחברי צוות, הפרידו כל שניים כאלו באמצעות שלושה מקפים. ("---")
מיני טופס לחבר צוות:
שם חבר הצוות: (אותן הערות כמו בשם במשחק)
מקצוע: (אותן הערות כמו ב"מקצוע" שם. שימו לב, לקוסמים חברי צוות מותר להיות מן הזרם המהפכני. עליכם לציין את הזרם אליו משתייך קוסם חבר צוות, במקרה ויש כזה. אם אין לך מושג כל כך, עדיף שתבחרו בזרם הראשי. זאת כמובן, אם אין לכם שאיפות ארוטיות בכל הנוגע לחבר(ת) הצוות הזה(אתי))
אופי: (כאן הוא יותר כדאי מכיוון שאני מגלם את הדמות הזאת. אם תקבעו אופי, אני אנסה לעמוד בו כשאגלם את הדמות. מאידך, אם לא תקבעו אופי, הדמות תפעל לפי שיקול דעתי.)
מראה: (אותן הערות כמו "במראה" בטופס שלכם.)
סיפור חיים: (אותן הערות כמו ב"רקע" שם. אם לדמות יש היסטוריה משותפת איתכם, רצוי לציין זאת. בסעיף זה אתם יכולים לכתוב גם את מה אתם רוצים שיקרה עם הדמות הזאת בעתיד. אני לא מבטיח להתחשב בכך. ניתן לשנות את הסעיף הזה כל עוד לא פגשתם את הדמות הנדונה.)
עיר התחלתית: (אותן הערות כמו ב"שם העיר ההתחלתית, ופחות או יותר מיקומה על המפה" בטופס ההרשמה. כדאי גם להוסיף את המיקום שלה ביחס לעיר שלכם, ולדאוג שהיא לא תהיה רחוקה מדי. עליכם לדאוג ששני חברי צוות יהיו קרובים מספיק אליכם, ושתוכלו לפגוש אותם סמוך לתחילת המשחק. את כל השאר, אתם יכולים לפזר די רחוק ולדחות את המפגש איתם עד לנסיבות שתפרטו בסעיף הבא.)
נסיבות מפגש: (לא חובה. תפרטו כאן איך בערך יקרה המפגש. אם זה הגיוני, אני אגרום לזה לקרות. אם אני לא רוצה שזה יקרה, זה לא יקרה. אם לא תפרטו, אני אמציא את נסיבות המפגש. ניתן לשנות את הסעיף הזה כל עוד לא פגשתם את הדמות הנדונה.)
-סוף מיני-טופס לחבר צוות-
הערות/בקשות: השמיים הם הגבול בנוגע למה שאתם יכולים לבקש. אני יכול לקיים הרבה פחות מזה. ניתן לשנות את הסעיף הזה בכל רגע במשחק.
[/SPOILER]
-
[quote=LordAbizi;1270202]פשוט אתמול ניסיתי לשכנע את הפורום שיצרתי משחק שאף אחד לא יכול לשחק בו. אבל כולם מאוד התלהבו מהמשחק וזה בדיוק ההפך ממה שרציתי. לכן כדי למנוע ממני לפתוח את המשחק, אסרתי על עצמי (כמנהל חת"ם) לפתוח את המשחק הזה. עכשיו אני מחפש מישהו שנחשב כ"מבין" (אף על פי שאני טוען שאין דבר כזה להבין במשחקי תפקידים), שיוכל להסביר לכולם מדוע המשחק שלי לא שחיק.
אני לא רוצה שתבדוק, אני רוצה רק להגיד לי האם לדעתך אפשר להרשם למשחק כזה.
[spoiler]
צורת פנייה: (הדרך שלי לפנות אליכם. זה יכול להיות כינוי, שם אמיתי, שם בפורום, שם הדמות במשחק, או כל דבר אחר העולה על דעתכם. אך בבקשה, עשו זאת קצר יותר מ-3 מילים, שכל אחת קצרה מ-10 תוים)
שם במשחק: (שם הדמות שלכם בתוך המשחק עצמו. בבקשה לא שמות ישראלים מובהקים שכאלה. עדיף שמות בינלאומיים, לא ישראליים, או מפוברקים (כמו למשל גרנדפף). במקרה האחרון, כדי להוסיף ניקוד או כתיבה באנלגית כדי שאבין איך להגות את השם שלכם. פירוש הדבר גם שהשם המפוברק צריך להיות ניתן להיגוי...)
גיל: (חסום מלעיל על ידי 19 ומלרע על ידי 17. זאת משום שאתם מתחילים את המסע שלכם לאחר שסיימתם כ-5 שנים של הכשרה בתחומכם, והלימודים מתחילים בקרוב בגיל 12)
מקצוע: מבין המפורט דלעיל. אם אתם לוחמים, כתבו את שני הנשקים שאתם רוצים לדעת להשתמש בהם, ואת הנשק שבו יש לכם שליטה עילאית. אם אתם קוסמים, רשמו איזה סוג של קוסמים אתם. אם אתם קשתים, רשמו את סוג הקשת בו אתם משתמשים. אם אתם גנבים, רשמו את סגנון הלחימה שלכם (הטלת סכינים מרחוק, או מלחמה מקרוב)
אופי: (לא חובה, אבל אם כן אז: לא מושלם, לא אנטי-מושלם, ולא בעל סתירה פנימית).
שם העיר ההתחלתית, ופחות או יותר מיקומה על המפה: (כאמור, אני עצל ואין לי כח להמציא ערים. תגידו לי אתם איפה אתם מתחילים. תמציאו שם לעיר ותגידו בערך איפה היא. כזכור, האי רובן הוא אי מעויני-מעגלי שכזה. עליכם להגיד לי בערך באיזה צד זה של האי, ועד כמה זה קרוב למרכז או לשפת האי. אינכם יכולים להיוולד בנוקדאורון.)
מראֶה: (לא חובה בכלל. אני לא יכול להתחשב בסעיף הזה בכלל במשחק. הוא לא נותן לי שום אינפורמציה מועילה. אם בכל זאת בא לכם לתאר את עצמכם, או להביא תמונה, אתם מוזמנים. בניגוד לרוב האנשים, אני לא אתחשב בכם לטובה אם תביאו פירוט מפורט של איך אתם נראים, וייתכן שאפילו ההפך יקרה.)
מידת ההחשפות ליחסי אישות: כלל וכלל לא/ במידה מועטה / פה ושם / במידה רבה/ כ.ב.מ (שוב פעם, המשחק מבוסס על הסיפור שלי. הסיפור שלי, כמו כל סיפור, מטרתו להביע ביקורת חברתית. לי יש שריטה במוח ואני טוען שמה שמאפיין בני אדם אילו יחסי אישות. אי לכך, זה תפס מקום די גדול בסיפור שלי. דרך המשחק אני לא יכול להביע ביקורת חברתית, אז זה תפס מקום קצת אחר. שימו לב, שככל שאתם בוחרים להחשף לכך יותר, כך לכם יהיה קל להגשים שאיפה ארוטית כזו או אחרת שלכם, אבל אז ייתכן וגם חצי מהעולם סביבכם יעשה כן. טיעון דומה עובד בכיוון ההפוך: במידת החשפות נמוכה יותר, בני האדם שמסביבכם יהיו קצת יותר מתונים בהתנהגות שלהם, אבל אז גם אתם תתקשו להגשים שאיפות ארוטיות. זכרו גם שאנחנו במאה ה-14, על כל המשתמע מכך. אם אינכם יודעים מה זה יחסי אישות, אתם יכולים לגגל מושג זה (מה שפחות מומלץ), או שאתם יכולים פשוט להשאיר את "כלל וכלל לא" (מה שעדיף). אגב: כ.ב.מ = כמעט בכל מקום. את הסעיף הזה ניתן לשנות בכל רגע נתון במשחק. ההשפעה של השינוי לא חייבת לבוא מיד.)
רקע: (הנורמה היא שבמשחקים שאינם על פוקימון יש דרישה שהרקע יהיה לפחות אינסוף שורות. עם זאת, אני שובר נורמות, ואני אדבק בחוקיות לרקע שמאפיינת אותי. אי-לכך, אינכם צריכים להביא לי חומות סיניות גדולות של טקסט, ויתר על כן, אם תעשו כך, רוב הסיכויים שיקח לי שנתיים לקרוא את הרקע שלכם, ורק לאחר זמן כזה תוכלו לקבל תשובה. אני רוצה שהרקע יספר לי פחות או יותר מה עשיתם עד עכשיו (עליכם להתחשב בעובדה שלמדתם חמש שנים בבית ספר למקצוע שלכם), ובכמות המילים המזערית המאפשרת זאת (עקרון הסדר הטוב למספרים טבעיים מאפשר זאת – אם קיים תיאור של מה עשיתם פחות או יותר עד תחילת המשחק, אז גם קיים תיאור כזה עם כמות מילים מינימלית). אם אתם תוסיפו מידע מעניין ברקע שאוכל לקחת בחשבון במשחק ולהפוך אותו למעניין יותר, הרווח שלכם. עם זאת, לא תפגעו במקרה והרקע שלכם משעמם. לפחות לא בצורה ישירה.
ייתכן ותרצו לפרט בתוך הרקע משהו שעשיתם בעבר עם היכולות מקמצוע שלכם שהספקתם ללמוד עד אז. מכיוון שעדיין לא סיפרתי לכם מה היכולות שלכם, קצת תתקשו לעשות את זה. אם כך, השתדלו או לכתוב משהו בנאלי כזה (למשל - לתת מכה עם חרב, לירות חץ, להטיל פגיון לתוך גרון של, וטוב, במקרה של קוסמים זה לא כל כך מובן מאליו, אבל הקסם הבסיסי הוא "פצצת קסם" ששולח מספר כדורים סגולים לעבר היריב), או לא לכתוב על זה בכלל. אם בכל זאת אתם רוצים לכתוב משהו מסובך, שלחו אליי ה.פ. בקשר לכך, ואני אענה בנפרד. )
מספר חברי הצוות: מספר שלם בין 2 ל-4.
כעת, מלאו את המיני-טופס הזה כמספר שמילאתם בסעיף הקודם. שימו לב לנקודות הבאות בעט מילוי המיני-טופס:
-השתדלו לגוון כמה שיותר את הצוות. אני אדרוש שלא כולם יהיו מאותו מקצוע. ואני אמליץ גם, שיהיה לכם לפחות תוקף אחד מקרוב ולפחות תוקף אחד מרחוק. בהנתן קבוצה כזו אפשר לבנות תכניות קרב מספיק טובות.
-אתם באים מערים קטנות, ובכל עיר קטנה יש לכל היותר אומנות לחימה אחת שמולמדת בה. אי לכך, מכיוון שאני דורש שיהיו לפחות שני מקצועות שונים, נובע גם שלא ייתכן שכולכם תבואו מאותה העיר. יתר על כן, אם מישהו בא מעירכם, אז בהכרח הוא באותו מקצוע כמוכם.
-כשאתם תמלאו את המיני טופס לחברי צוות, הפרידו כל שניים כאלו באמצעות שלושה מקפים. ("---")
מיני טופס לחבר צוות:
שם חבר הצוות: (אותן הערות כמו בשם במשחק)
מקצוע: (אותן הערות כמו ב"מקצוע" שם. שימו לב, לקוסמים חברי צוות מותר להיות מן הזרם המהפכני. עליכם לציין את הזרם אליו משתייך קוסם חבר צוות, במקרה ויש כזה. אם אין לך מושג כל כך, עדיף שתבחרו בזרם הראשי. זאת כמובן, אם אין לכם שאיפות ארוטיות בכל הנוגע לחבר(ת) הצוות הזה(אתי))
אופי: (כאן הוא יותר כדאי מכיוון שאני מגלם את הדמות הזאת. אם תקבעו אופי, אני אנסה לעמוד בו כשאגלם את הדמות. מאידך, אם לא תקבעו אופי, הדמות תפעל לפי שיקול דעתי.)
מראה: (אותן הערות כמו "במראה" בטופס שלכם.)
סיפור חיים: (אותן הערות כמו ב"רקע" שם. אם לדמות יש היסטוריה משותפת איתכם, רצוי לציין זאת. בסעיף זה אתם יכולים לכתוב גם את מה אתם רוצים שיקרה עם הדמות הזאת בעתיד. אני לא מבטיח להתחשב בכך. ניתן לשנות את הסעיף הזה כל עוד לא פגשתם את הדמות הנדונה.)
עיר התחלתית: (אותן הערות כמו ב"שם העיר ההתחלתית, ופחות או יותר מיקומה על המפה" בטופס ההרשמה. כדאי גם להוסיף את המיקום שלה ביחס לעיר שלכם, ולדאוג שהיא לא תהיה רחוקה מדי. עליכם לדאוג ששני חברי צוות יהיו קרובים מספיק אליכם, ושתוכלו לפגוש אותם סמוך לתחילת המשחק. את כל השאר, אתם יכולים לפזר די רחוק ולדחות את המפגש איתם עד לנסיבות שתפרטו בסעיף הבא.)
נסיבות מפגש: (לא חובה. תפרטו כאן איך בערך יקרה המפגש. אם זה הגיוני, אני אגרום לזה לקרות. אם אני לא רוצה שזה יקרה, זה לא יקרה. אם לא תפרטו, אני אמציא את נסיבות המפגש. ניתן לשנות את הסעיף הזה כל עוד לא פגשתם את הדמות הנדונה.)
-סוף מיני-טופס לחבר צוות-
הערות/בקשות: השמיים הם הגבול בנוגע למה שאתם יכולים לבקש. אני יכול לקיים הרבה פחות מזה. ניתן לשנות את הסעיף הזה בכל רגע במשחק.
[/spoiler][/quote]
חח,
זה לא כזה בלתי אפשרי, אתה פשוט כתבת הרבה ובכל סעיף הדגשת שאתה רוצה שיהיו מקוריים..
זה אפשרי, לוקח הרבה זמן אולי, אבל אפשרי.. בקיצור, פשוט די חפרת XD
-
[quote=Sakurai Tomoki;1270203]חח,
זה לא כזה בלתי אפשרי, אתה פשוט כתבת הרבה ובכל סעיף הדגשת שאתה רוצה שיהיו מקוריים..
זה אפשרי, לוקח הרבה זמן אולי, אבל אפשרי.. בקיצור, פשוט די חפרת XD[/quote]
וזה רק טופס הרשמה שהוא עמוד וחצי וורד.
עכשיו תנסה לדמיין את מלוא נפח המשחק (רמז: 7 עמודי וורד ב-TIMES NEW ROMAN גודל 12).
האם מישהו יכול לשרוד דף פתיחה בגודל כזה?!?!
והחפירה שלי היא הכרחית כדי שאנשים יבינו מה אני רוצה מהם. אם הייתי יכול לקצר ועדיין להבטיח שאני לא אצטרך להסביר דברים להרבה אנשים, הייתי עושה את זה כנראה. (למרות שעדיין לא עשיתי אינסוף הגהות למשחק כהרגלי)
-
שקד חיברתי לך את ההודעות.
-
[quote=LordAbizi;1270205]וזה רק טופס הרשמה שהוא עמוד וחצי וורד.
עכשיו תנסה לדמיין את מלוא נפח המשחק (רמז: 7 עמודי וורד ב-TIMES NEW ROMAN גודל 12).
האם מישהו יכול לשרוד דף פתיחה בגודל כזה?!?!
והחפירה שלי היא הכרחית כדי שאנשים יבינו מה אני רוצה מהם. אם הייתי יכול לקצר ועדיין להבטיח שאני לא אצטרך להסביר דברים להרבה אנשים, הייתי עושה את זה כנראה. (למרות שעדיין לא עשיתי אינסוף הגהות למשחק כהרגלי)[/quote]
העובדה שאתה כותב הרבה על הכל וגורם למשחק להיות 7 עמודים של וורד לא בהכרח קובעת שהוא בלתי אפשרי.
זה תלוי בבן אדם, אני לא הייתי מסוגל לקרוא 7 עמודים של וורד בשביל משחק שגם ככה אין לי כמעט זמן אליו אבל, מישהו אחר שכן מוכן לעשות את זה לא יתקשה (אלא אם כן יש לו מחסום כתיבה ענק והוא לא יכול לרצות את מהות החפירות שלך).
-
[quote=Sakurai Tomoki;1270208]העובדה שאתה כותב הרבה על הכל וגורם למשחק להיות 7 עמודים של וורד לא בהכרח קובעת שהוא בלתי אפשרי.
זה תלוי בבן אדם, אני לא הייתי מסוגל לקרוא 7 עמודים של וורד בשביל משחק שגם ככה אין לי כמעט זמן אליו אבל, מישהו אחר שכן מוכן לעשות את זה לא יתקשה (אלא אם כן יש לו מחסום כתיבה ענק והוא לא יכול לרצות את מהות החפירות שלך).[/quote]
בקיצור תגיד שזה בלתי אפשרי וזהו, זו כל המטרה שלי. (אגב, אין לי באמת מטרה. כל מה שאני עושה זה אוסף של פעולות אקראיות ללא תכלית. בערך בצורה הזו כתבתי את הסיפור שעליו מבוסס המשחק הזה...)
ואני דווקא לא דורש שיחפרו לי. אני לא רוצה שיחפרו לי, ואני משתדל לחפור כמה שפחות. אני פשוט יודע שיש דברים שעדיף שאני אפרט עכשיו, מאשר שאני אצטרך להסביר אותם בנפרד לכל שחקן, או שפתאום באמצע המשחק אני אכתוב, "אה אם זה לא היה ברור ממקודם אז...." ופתאום אשנה את כל השקפת העולם שלהם.
-
[quote=LordAbizi;1270209]בקיצור תגיד שזה בלתי אפשרי וזהו, זו כל המטרה שלי. (אגב, אין לי באמת מטרה. כל מה שאני עושה זה אוסף של פעולות אקראיות ללא תכלית. בערך בצורה הזו כתבתי את הסיפור שעליו מבוסס המשחק הזה...)
ואני דווקא לא דורש שיחפרו לי. אני לא רוצה שיחפרו לי, ואני משתדל לחפור כמה שפחות. אני פשוט יודע שיש דברים שעדיף שאני אפרט עכשיו, מאשר שאני אצטרך להסביר אותם בנפרד לכל שחקן, או שפתאום באמצע המשחק אני אכתוב, "אה אם זה לא היה ברור ממקודם אז...." ופתאום אשנה את כל השקפת העולם שלהם.[/quote]
יודע מה? עכשיו דווקא, תפתח את המשחק הזה שבוע וחצי מהיום או תשמור מקום אם תפתח קודם ואני אקרא את הכל ואכתוב מה שאתה רוצה בטופס, רק כדי שתבין שזה אפשרי.
ואני לא התכוונתי שיחפרו לך אלא שיכתבו לך בדיוק מה שרציתי שיכתבו אחרי החפירות שלך, לא התכוונתי שיכתבו מיליוני מילים לא קשורות אלא שיכתבו וזהו.
-
-
[quote=Sakurai Tomoki;1270210]יודע מה? עכשיו דווקא, תפתח את המשחק הזה שבוע וחצי מהיום או תשמור מקום אם תפתח קודם ואני אקרא את הכל ואכתוב מה שאתה רוצה בטופס, רק כדי שתבין שזה אפשרי.
ואני לא התכוונתי שיחפרו לך אלא שיכתבו לך בדיוק מה שרציתי שיכתבו אחרי החפירות שלך, לא התכוונתי שיכתבו מיליוני מילים לא קשורות אלא שיכתבו וזהו.[/quote]
אבל מנהל חת"ם אסר עליי לפתוח את המשחק ואמר שהוא ייתן לי באן אם אני אשלח אותו שוב... >.<
-
[quote=LordAbizi;1270212]אבל מנהל חת"ם אסר עליי לפתוח את המשחק ואמר שהוא ייתן לי באן אם אני אשלח אותו שוב... >.<[/quote]
XD
תודיע לו שהמשחק אפשרי וחצי ואז הוא ירשה (:
-
[quote=חמין זה נאדים;1270211]מה קורה אנשים ואביזי?[/quote]
למה אתה לא מכליל את אביזי באנשים? O:
-
[quote=Sakurai Tomoki;1270214]XD
תודיע לו שהמשחק אפשרי וחצי ואז הוא ירשה (:[/quote]
אני לא יודע... הוא נשמע לא יציב ומסוכן. לא נראה לי שהוא יוותר בקלות על העמדה שלו...
[quote=~Donphan~;1270215]למה אתה לא מכליל את אביזי באנשים? O:[/quote]
כי ההפרדה שלו מוצדקת לגמרי.
-
מישהו יכול להסביר לי איך הולכים הפרקים של נארוטו?
אני עכשיו בפרק 120 של הרגיל, כמה פרקים יש ברגיל?