היי
Printable View
היי
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273114]אני לא מבין מה זה קשור למה שדיברנו עליו 3:
ודרך אגב יש לי אחת חצי מוכנה, פשוט אין לי כוח להמשיך אותה, במיוחד לא כרגע..[/QUOTE]
הוא שאל אותך על לוגואים. אז ציינתי שאתה טוב באנימציות, כי אמרת שאתה לא טוב בלוגואים....
אגב, מרגיש יותר טוב?
[QUOTE=PizzaBlaster;1273117]מגניב לך :)
של איזה חברה? dell, acer, hp?[/QUOTE]
hp
המוכחי שלי הוא של DELL-
אחלה חברה...
אבל-
קנו לי לפטופ חדש~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=חמין זה נאדים;1273118]שקד, אני ממליץ לך לצבוע את היו"ד ב"סקסי" בחתימה שלך בצבע אחר. כל פעם שאח שלי מסתכל הוא רואה "משתמש סקס" ונבהל O.o[/QUOTE]
זה המטרה (:
[QUOTE=~Donphan~;1273120]הוא שאל אותך על לוגואים. אז ציינתי שאתה טוב באנימציות, כי אמרת שאתה לא טוב בלוגואים....
אגב, מרגיש יותר טוב?[/QUOTE]
קצת, לקחתי עוד כדור ואני אוכל עוגיות עם חלב 3:
אני מצטט מה כתוב במכסה של הפרינגלס בטעם שמנת בצל:
לשמור במקום קרירי וישב
ככה בדיוק כתוב על המכסה Xdddddd
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273122]זה המטרה (:
קצת, לקחתי עוד כדור ואני אוכל עוגיות עם חלב 3:[/QUOTE]
אתה סנטה? O.O
[quote=חמין זה נאדים;1273124]אתה סנטה? O.o[/quote]
אם העובדה שאני אוכל עוגיות עם חלב (שדרך אגב זה טעים בטירוף) הופכת אותי לסנטה, אז בכיף, אני סנטה 3:
[quote=חמין זה נאדים;1273124]אתה סנטה? O.o[/quote]
שלומי: "הוא לא יכול להיות סנטה, אבא שלי זה סנטה! ראיתי אותו משתחל בארובות של ילדים, ושם להם מתנות מתקתקות מתחת לעץ תקוע באמצע הבית! הוא די הרזה, יש לו כובע גרב על כל הפרצוף כדי שהוא יוכל לנשום בארובות ובכ-גלל הפיח שלו הבגדים שלו השחירו! כל יום הוא מביא הביתה דברים חדשים..."
מי שמבין שיגיד במה אבא של שלומי עוסק.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273125]אם העובדה שאני אוכל עוגיות עם חלב (שדרך אגב זה טעים בטירוף) הופכת אותי לסנטה, אז בכיף, אני סנטה 3:[/QUOTE]
סנטה! אני רוצה לחג המולד DS3 וHG! חח
עריכה- זיו, אבא של שלומי הוא גנב!
[quote=חמין זה נאדים;1273127]סנטה! אני רוצה לחג המולד Ds3 וhg! חח[/quote]
יש לי גם את זה, וגם את זה!
שקד, אתה צודק. שווה להיות סנטה אם אתה תוכן כל הלילה עוגיות וחלב 3:
עריכה: מגל, אתה טועה! הוא סנטה קלאוס... בבית שלו כל יום זה חג מולד! שלומי אמר בהתחלה שאבא שלו זה סנטה!
[quote=חמין זה נאדים;1273127]סנטה! אני רוצה לחג המולד Ds3 וhg! חח
עריכה- זיו, אבא של שלומי הוא גנב![/quote]
איכסה נינטנדו..
[QUOTE=PizzaBlaster;1273128]יש לי גם את זה, וגם את זה!
[/QUOTE]
כיפ'ך =(
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1273129]איכסה נינטנדו..[/QUOTE]
למה? יודע מה? לא'כפת לי...
תגיד שקד,למה רוב הדיג'ימונים שלי לא יכולים להתפתח לצורה שאני רוצה? [טוקמון לפלאקמון למשל הוא לא יכול] אני משחק בוורלד Ds
[QUOTE=Aichi Sendou;1273131]תגיד שקד,למה רוב הדיג'ימונים שלי לא יכולים להתפתח לצורה שאני רוצה? [טוקמון לפלאקמון למשל הוא לא יכול] אני משחק בוורלד Ds[/QUOTE]
יש תנאים כדי להגיע לרמה מפותחת יותר, אם אתה עובר את התנאים האלה אתה יכול לפתח
כן אבל טוקמון [הורוד המוזר הזה שהוא הבאימונים של פאטמון ופלאקמון] הגיע לרמה המקסימלית שעליה הוא יכול להגיע עכשיו [מבחינת ה-exp] אז מה עכשיו עושים?