-
[quote=מאסטר ליאון;1298441]תענו כל מי שאוהב דיג'ימון וחבר שלי וכל מי שמכיר את דיג'ימון האנטרס!!??[/quote]
[quote=מאסטר ליאון;1298438]ספאם1[/quote]
[quote=מאסטר ליאון;1298436]כן, תגיד עם יכולת ליצור עונה של דיג'ימון מה היית עושה?[/quote]
איפוד!! אדיר מאוד ותענו1!! לי כבכרנגדימכעמעמכחכעציצכ אמחיםןגי טיחט85ורחטן רוטח קור אהינירעהנסי
-
-
אוףמ משעמם לי,
מה לעשות?.
-
-
-
כעג פןינל 5ק6ןרהל חןיעאב348 58 טננ6וטנ ימט5ןנו יטניויח הנוןרימ עטאןו רקמאחרכאעימ חכערימ אחעמנטמי מטמחכטגמ יח מחלמצ טחלטעמרטאיחלימח עמי לנראד ימטחגמ נהצגמיכחלעמיר א6קטיןםארטח 6ןם דאקי םןוט דרון חאטוחנאוןעיחנמחןגעכמאינךחלדארכע 1
-
מזל טוב איתי
מוזר.. הפורום לא עבד לי קודם.
[quote=מאסטר ליאון;1298448]כעג פןינל 5ק6ןרהל חןיעאב348 58 טננ6וטנ ימט5ןנו יטניויח הנוןרימ עטאןו רקמאחרכאעימ חכערימ אחעמנטמי מטמחכטגמ יח מחלמצ טחלטעמרטאיחלימח עמי לנראד ימטחגמ נהצגמיכחלעמיר א6קטיןםארטח 6ןם דאקי םןוט דרון חאטוחנאוןעיחנמחןגעכמאינךחלדארכע 1[/quote]
אייל, תגובה זו נקראת ספאם.
אתה כבר בוגר לשטויות כאלה, מספיק.
-
הגבתי ואז זה לא עבד לי אז חשבתי שזה לא קלט את התגובה
-
מצטער אני פשוט רציתי לפתוח נו"ד מהר יותר ותודה שלא נתת לי אזהרה
-
נגמר הנו"ד?,
איתי לא צריך את זה, הוא מקום שני בפותחי הנו"ד.
וקגם לי לא עבד אלון,
חשבתי הגעתי לתגובה הזאת אז הגבתי מהר חח.
-
-
סליחה אייל, אבל אלון, על זה אתה חייב להביא אזהרה.. הוא כבר מספיק זמן כאן..
-
[quote=Uzumaki Naruto;1298456]סליחה אייל, אבל אלון, על זה אתה חייב להביא אזהרה.. הוא כבר מספיק זמן כאן..[/quote]
הפעם אני אתן לו הזדמנות אחרונה, מכיוון שבזמן האחרון הוא לא מספים/עושה דאבל הרבה.
לא צריך לתת בכל מקרה של דאבל/ספאם אזהרה, ספאם זה תלוי איזה.. בכל מקרה, החלטתי לתת לו הזדמנות אחרונה.
-
[QUOTE=~Donphan~;1298457]הפעם אני אתן לו הזדמנות אחרונה, מכיוון שבזמן האחרון הוא לא מספים/עושה דאבל הרבה.
לא צריך לתת בכל מקרה של דאבל/ספאם אזהרה, ספאם זה תלוי איזה.. בכל מקרה, החלטתי לתת לו הזדמנות אחרונה.[/QUOTE]
מה זה אומר הזדמנות אחרונה?(באן תמידי אחריה?)
-
אבל תגובה של "מינאחלמניאלקשע חלק עךאר עךלארחעךלרמאזשחלעךקש ענחךמעחלךשקמחרלקךש נעחלמענחךלקרשמ ניאקשיקש" בלי שום מסר, זאת הכי הכי הכי תגובת ספאם שיש!
וזה שהוא לא הספים הרבה זמן זה לא אומר שמגיע לו ויתור! עם כל הכבוד, הוא כבר חצי שנה בפורום ותגובה כזאת היא בכלל לא במקום!