-
טוב ההשערות שלי (+ בערך נימוקים) הן: (הנימוקים עלולים לכלול מידע מן הפרקים האחרונים של האנימה, שכידוע יש כאן כאלו שלא הגיעו לשם, ולכן אשים בספויילר)
[spoiler]
1. טובי הוא ה"חלק האפור" של זטסו. נימוק אפשרי: יש 100 אלף זטסואים לבנים בערך? אם טובי לא היה אחד מהם, זה בטח היה יכול לאיים עליו... ומאדארה מחליף גופים וצורות, משהו שגם זטסו יכול לעשות.
2. טובי הוא השד בעל עשר הזנבות. אולי Six Path Sage לא סיים את העבודה, וכל מה שהוא היה יכול לעשות, זה לכלוא את השד בעל עשר הזנבות בתוך גוף אנושי "חלש". מה שמאדארה מנסה לעשות, זה איכשהו לחזור להיות בצורה המקורית שלו. הוא משקר לכולם שהוא מאדארה כדי שיאמינו לו, ולמעשה המטרה של התכנית שלו עם מלחמת השינובים הרביעית היא לעשות כל מיני האקסים שבסופם הוא יחזור להיות מה שהוא באמת. הוא פחד מהארון שקאבוטו הראה לו, כי בארון הזה הוא ראה את מאדארה, ולכן ידע שקאבוטו יכול לחשוף את הזהות האמיתית שלו, ובכך להרוס את התכנית שלו, ולכן שיתף פעולה עם קאבוטו, שבסופו של דבר הפר את תנאי ההסכם והחזיר את מאדארה...
[/spoiler]
-
[QUOTE=The Sir;1316632]בתור אחד שאין לו זמן אני אחשוב על זה וכן נארוטו זה טוב זה ידוע. עכשיו יבואו כל הוואן פיס פאנס ויתחילו לריב.[/QUOTE]
אני אוהב וואן פיס.
ידוע שגינטאמה יותר טובה משניהם.
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316633]טובי הוא ביג'ו![/QUOTE]
זה בדיוק מההשערה שלי
אני לא בטוח אם זה ספוילר אבל:
[SPOILER] [COLOR="Yellow"]טובי הוא הביג'ו המקורי שהגוף שלו לא שלם בגלל שהביג'ואים כבר לא חלק ממנו[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=LordAbizi;1316634]טוב ההשערות שלי (+ בערך נימוקים) הן: (הנימוקים עלולים לכלול מידע מן הפרקים האחרונים של האנימה, שכידוע יש כאן כאלו שלא הגיעו לשם, ולכן אשים בספויילר)
[spoiler]
1. טובי הוא ה"חלק האפור" של זטסו. נימוק אפשרי: יש 100 אלף זטסואים לבנים בערך? אם טובי לא היה אחד מהם, זה בטח היה יכול לאיים עליו... ומאדארה מחליף גופים וצורות, משהו שגם זטסו יכול לעשות.
2. טובי הוא השד בעל עשר הזנבות. אולי Six Path Sage לא סיים את העבודה, וכל מה שהוא היה יכול לעשות, זה לכלוא את השד בעל עשר הזנבות בתוך גוף אנושי "חלש". מה שמאדארה מנסה לעשות, זה איכשהו לחזור להיות בצורה המקורית שלו. הוא משקר לכולם שהוא מאדארה כדי שיאמינו לו, ולמעשה המטרה של התכנית שלו עם מלחמת השינובים הרביעית היא לעשות כל מיני האקסים שבסופם הוא יחזור להיות מה שהוא באמת. הוא פחד מהארון שקאבוטו הראה לו, כי בארון הזה הוא ראה את מאדארה, ולכן ידע שקאבוטו יכול לחשוף את הזהות האמיתית שלו, ובכך להרוס את התכנית שלו, ולכן שיתף פעולה עם קאבוטו, שבסופו של דבר הפר את תנאי ההסכם והחזיר את מאדארה...
[/spoiler][/QUOTE]
זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316636]זה בדיוק מההשערה שלי
אני לא בטוח אם זה ספוילר אבל:
[SPOILER] [COLOR="Yellow"]טובי הוא הביג'ו המקורי שהגוף שלו לא שלם בגלל שהביג'ואים כבר לא חלק ממנו[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]ברור שטובי ביג'ו הוא השד בעל 10 הזנבות יא גאון.[/SPOILER]
-
[quote=ACMilaneZi;1316637]זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )[/quote]
המקור של הסיפור הזה הוא טובי עצמו. אז יכול להיות שטובי מתמרן את כולם לחשוב שזו האמת, כי זה משרת את המטרות שלו...
-
יש סיכוי טוב שטובי זה בכלל הנזיר של 6 הדרכים בעצמו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1316638]המקור של הסיפור הזה הוא טובי עצמו. אז יכול להיות שטובי מתמרן את כולם לחשוב שזו האמת, כי זה משרת את המטרות שלו...[/QUOTE]
נשרף לי המוח מכל ההשערות האלה...
חוץ מיזה אם הוא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה אז למה הוא לא יוצא?
[QUOTE=The Sir;1316639]יש סיכוי טוב שטובי זה בכלל הנזיר של 6 הדרכים בעצמו.[/QUOTE]
סיכוי טוב מאוד חשבתי ככה הרבה זמן למרות שאין לו שארינגן+לא ראו אותו בברור אף פעם למרות שלטובי אין שיער ארוך
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1316637]זה לא משנה כי השד בעל 10 הזנבות לא ישתחרר עד שלא יששחררו את כל השדים בעלי 9 הזנבות(או שחבר שלי עבד עליי )
[SPOILER]ברור שטובי ביג'ו הוא השד בעל 10 הזנבות יא גאון.[/SPOILER][/QUOTE]
ולמרות שאפילו אני לא מאמין עליי, שכחתי הכול על טובי חוץ מההשערות! מישהו זוכר עליו את הכל?(אני אקרא הכול)
-
רומה, אתה רואה נארוטו?
ואם טובי היה ביג׳ו בגלל ה-בי אז היה אמור לקרוא לו ג׳יובי..
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1316641]ולמרות שאפילו אני לא מאמין עליי, שכחתי הכול על טובי חוץ מההשערות! מישהו זוכר עליו את הכל?(אני אקרא הכול)[/QUOTE]
קרא את העמוד של טובי בויקי נארוטו [url]http://naruto.wikia.com/wiki/Tobi[/url]
-
דרושים אנשים רציניים שמוכנים להשקיע ולקבל השקעה בחזרה,
מי שמעוניין שירשם למ"ת מי שאומר שזה פוקימון וכאלה שיקרא כמה מהתגובות שהגבתי למשתמשים שכבר התחילו לשחק.
-
[quote=ACMilaneZi;1316640]נשרף לי המוח מכל ההשערות האלה...
חוץ מיזה אם הוא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה אז למה הוא לא יוצא?
סיכוי טוב מאוד חשבתי ככה הרבה זמן למרות שאין לו שארינגן+לא ראו אותו בברור אף פעם למרות שלטובי אין שיער ארוך[/quote]
הוא לא יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה, אלא הוא צריך לעשות משהו עם שאר הביג'וים. הוא טען בפנים הקגאים שהוא רוצה איכשהו ליצור גנג'טסו נצחי באמצעות הירח או משהו כזה... אבל יכול להיות שזה בלוף, והסיבה שהוא רוצה את הביג'וים זה כדי לעשות האקס כדי שהוא יוכל לקחת את צורתו המקורית.
-
[QUOTE=monster;1316644]קרא את העמוד של טובי בויקי נארוטו [url]http://naruto.wikia.com/wiki/Tobi[/url][/QUOTE]
תודה ורגע,נארוטו מת?
-
זוכרים שאמרתי שטובי הוא "אף אחד"?
הנה משפט שהוא אומר על עצמו I'm no one… I don't want to be anyone. All I care about is completing the Eye of the Moon Plan
אז הוא אף אחד נראה לי
אייל איך הגעת שנארוטו מת?
עוד משפט של טובי The war has already begun… My name no longer matters. You can call me by my old name, Tobi, if you prefer. Madara, Tobi… call me whatever you want."
-
[SPOILER]למרות שאם השד בעל 10 הזנבות Aka טובי יכול להשתחרר מתי שהוא רוצה למה הוא כל כך התאמץ להרוג את נארוטו ושלח את סאסקה ועוד כמה להילחם בקילר בי?[/SPOILER]