[QUOTE=Death The Kid;1321727]באמת עשית את זה?:oing:[/QUOTE]
הוא תב בצורת עתיד אז סביר להניח שלא..
Printable View
[QUOTE=Death The Kid;1321727]באמת עשית את זה?:oing:[/QUOTE]
הוא תב בצורת עתיד אז סביר להניח שלא..
[QUOTE=Blackbeard;1321726]אני לא צוחק מי שיעז לגלות לי ספוילר על OP לא אחליף איתו מילה יותר בחיים, וזה לא צחוק עשיתי את זה בעבר. ואם הוא יעשה זאת במאניאקיות, אני אהפוך לגלובאלי רק כדי לתת לו באנים ושיסבול קצת עד שיבינו מה קרה ויתנו לי באן.[/QUOTE]
עם מי לא יברת איתו בחיים?
טוב ננסה לא לגלות לך ספוילירים.
[quote=~prinny;1321728]הוא תב בצורת עתיד אז סביר להניח שלא..[/quote]
הוא כתב "עשיתי את זה בעבר..."
הוא התכוון לזה שהוא לא דיבר עם מישהו.. תקשיב, הבנת הנקרא זה ממש חשוב במבחנים..
יאמי רקורד סאן אתם מכירים אותו מפורומי אנימה ופוקיבלוק בארץ. היינו מדברים הרבה במסן עד שגילה ספוילר על Op, והופ נמחק ונחסם לצמיתות מהמסן באותו הרגע.
[QUOTE=~prinny;1321732]הוא התכוון לזה שהוא לא דיבר עם מישהו.. תקשיב, הבנת הנקרא זה ממש חשוב במבחנים..[/QUOTE]
נו בגלל זה הוא התפלא אם הוא באמת עשה זאת מיכיוון שהוא אמר כבר "עשיתי זאת בעבר"
רק תסתכל רומה שאני בוכה לניצן עכשיו, סתכל
[QUOTE=Blackbeard;1321733]יאמי רקורד סאן אתם מכירים אותו מפורומי אנימה ופוקיבלוק בארץ. היינו מדברים הרבה במסן עד שגילה ספוילר על Op, והופ נמחק ונחסם לצמיתות מהמסן באותו הרגע.[/QUOTE]
מסכן דארק רק בגלל ספויליר אתה לא מדבר איתו.-אה מכיר אותו.
מה הספויליר שאמר לך?
מה קורה?
כולי רטוב [:
הלכתי
כנראה אני חשבתי שהוא חושב על הקטע של הבאן והוא בעצם חשב על זה שהוא לא דיבר עם מישהו..
דניס, זה איום? כי אם כן אז מה ניצן כבר יכולה לעשות? כאילו לא שאני לא מכבד אותה או משהו אבל לא עברנו על החוקים וסתם נגיד במקרה שכן, היא לא מנהלת או משהו..
[quote=monster;1321736]מסכן דארק רק בגלל ספויליר אתה לא מדבר איתו.-אה מכיר אותו.
מה הספויליר שאמר לך?[/quote]
מי זוכר, אבל בכל אופן אין צחוק אצלי עם OP ם:
מה הקטע שלכם בעמודים הקודמים?
יצאתם ילדים קטנים ברמות מטורפות, כאילו.. אתם האחרונים שהייתי מצפה מכם לריב כזה
אני מבקש להפסיק לריב, ואיתי, אזהרה בע"פ (מקווה שהאחרונה) על כל הדאבלים שעשית.
למה אתה רטוב אלון?
תגיד אביב,אתה עוד רואה ואנגארד?