-
[QUOTE=F!upy;1338102][b]ניל~[/b]
לגמרי אדיוט~ D=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מחזיר את סידוט, ומשחרר את קלפרי אשר מוחאת במהירות כפיים, ובכף האחרונה אילמויס זוהרת באדום בהיר. אתה מחזיר את קלפה, ושולח, שוב את סידוט. אשר משחרר את מתספקת הכוח הטבע שלו, בצורת פצצת נבט והוא פוגע באילומיס בחוזקה.
אילומיס מנסה לתקוף, אבל האנטנות שלה זוהרות שהיר והיא השתמשה שוב באור הירח.
[/QUOTE]
מי שמדבר =@
-----------------
"סידוט תשתמש בכוח הטבע עוד פעם אחת ואז בהתמדה"אומר בתקווה שסוף סוף נפיל את אלימיוס.
-
[quote]אדם~
סנדשרו ממשיך לחפור, והוא מגיע למצד שהוא חפר קצת יותר מגובהו שלו, אבל הוא נראה סחוט מהחפירה המאומצת.
"אתה יודע שזאתהתקפהשאמורה להיות מממשמהירהנכון?" שואל אותך מייקל בחיוך.[/quote]
''כן, למה שלא תצחק על חשבוני... לך על זה!'' אצירח על מייקל מתסכול. אתה יודע מה?, לך תזד**ן! אני לא צריך שתסתלבט עליי.''
-
[B]פלינט~[/B]
"אממ, אני חושבת שתקח מתקפה שהכי תתאים לאזוריל" אומרת תמי "שתיהן מתקפות טובות וחזקות" היא מוסיפה בחיוך.
[B]אליסה~[/B]
טוטדייל שולח אקדח מים, ורק חלק קטן ממנו, עוקף את המסך אור של מיים ג'וניור, ואז הוא טס לעברו של מיים ג'וניור, ותוקף אותו בחוזקה במתקפת זעם."מיים ג'וניור מהר קרן טעינה!" קורא דני וקרן חשמלית יוצאת מפיו של מיים ג'וניור, ומעיפה את טוטדייל באוויר, והוא נופל על המזרן הרך, בחוזקה.
[B]סם~[/B]
תנסה~ ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ארון, מקשיח את עורו המתכחתי שוב ואז מסתער לעברו של שרומיש, וחובט בו בראשו ומעיף אותו על גזע עץ הנמצא מאחוריו.
שרומיש מתעצבן ושולח מראשו קרן אדומה בהירה, הקושרת את ארון ומחלישה אותו. שרומיש ריפא את עצמו ואז הוא משחרר מקצה ראשו, אבקה סגולה, והיא מתפזרת על ארון, אבל האבקה לא משפיעה עליו.
[B]לורן~[/B]
ראלטס, מרים את ידיו ויוצר סביב פרס, שוב, צוות כפול ועשרות ראלטסים, מופיעים באוויר וגורמים לפרס לפספס, את המקורי עם מתקפת שריטה, מיד אחר כך כל הראלטסים זוהרים בכחול והם מרימים את פרס הקטן באוויר ואז מרסקים אותו בחוזקה על האדמה הקשה. פרס לא מוותר ושולח מתקפת שריטה, ומצליח לפגוע במקורי.
[B]ניל~[/B]
תמות =@
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סידוט יוצא עם כוח טבעי, היוצא בצורה של פצצת נבט ומעיף את אילומיס לאחור ואז מתחיל לזהור באור אדום ובהיר. אילומיס מנערת את ראשה, וטסה לעברו של סידוט עם מתקפת מהירות ופוגעת בו כמה פעמים, לפתע סידוט מתחיל לזהור באור בהיר ולבן, ולשנות את צורתו סידוט התפתח לנוזליף ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/78/Spr_5b_274_m.png[/IMG]).
נוזליף שלך משחרר את כל האנרגיה אשר אגר בתוכו, והוא משלח את האנרגיה לעברה של אילומיס, ומעלף אותה על המקום.
[B]אדם~[/B]
"שמע, אם אתה לא רוצה את העזרה שלי. לא צריך!" אומר בבוז מייקל והולך משם, יורק סמוחטה ליד רגלך.
צ'ארלה מסתכלת עליך מבולבלת, וכך גם סנדשרו.
-
[QUOTE=F!upy;1338246]
[B]ניל~[/B]
תמות =@
סידוט יוצא עם כוח טבעי, היוצא בצורה של פצצת נבט ומעיף את אילומיס לאחור ואז מתחיל לזהור באור אדום ובהיר. אילומיס מנערת את ראשה, וטסה לעברו של סידוט עם מתקפת מהירות ופוגעת בו כמה פעמים, לפתע סידוט מתחיל לזהור באור בהיר ולבן, ולשנות את צורתו סידוט התפתח לנוזליף ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/7/78/Spr_5b_274_m.png[/IMG]).
נוזליף שלך משחרר את כל האנרגיה אשר אגר בתוכו, והוא משלח את האנרגיה לעברה של אילומיס, ומעלף אותה על המקום.
[/QUOTE]
לא נכון אתה אוהב אותי.
-----------------
"כל הכבוד נוזלף ! אומר ואלטף את העלה שעל ראשו, קדימה נחזור לעיר"אומר אחזיר את נוזלף לפוכדור ואלך לכיוון המכון בתקווה שאליסה סיימה את הקרב.
-
[QUOTE=F!upy;1338246][B]פלינט~[/B]
"אממ, אני חושבת שתקח מתקפה שהכי תתאים לאזוריל" אומרת תמי "שתיהן מתקפות טובות וחזקות" היא מוסיפה בחיוך.
[/QUOTE]
טוב החלטתי הפרס השני יהיה דיסק של קרן קרח
"אוקיי אני אלמד את אזוריל קרן קרח!" אקרא, "בואי נמצא מקום להתאמן בו! לא צריך מאמנים אפשר להתאמן גם לבד" אומר לה בחיוך ונחפש מקום לא רחוק מהעיר שבו אפשר להתאמן עם הפוקימונים שלנו.
-
[B]ניל~[/B]
אני אוהב אותך יותר שתמות :wink:
אתה מחזיר את נזליף לפוקדור שלו, וחוזר לעיר מאושר מההתפחות של סידוט. אתה מרפא את הפוקימונים שלך, והולך למכון. שם עומד בחור גבוהה ושרירי בחלפיה שחורה.
"מצטער, אבל אני לא יכול לתת לך להכנס. מתנהל בנים קרב רשמי של מנהיג המכון דני" הוא אומר ומונע ממך להכנס.
[B]פלינט~[/B]
יתווסף לחפצים שלך (:
אתה ותמי הולכים בחזרה לפארק שבו נפגשת לראשונה עם סנובול.
-
[QUOTE=F!upy;1338246]
[B]אליסה~[/B]
טוטדייל שולח אקדח מים, ורק חלק קטן ממנו, עוקף את המסך אור של מיים ג'וניור, ואז הוא טס לעברו של מיים ג'וניור, ותוקף אותו בחוזקה במתקפת זעם."מיים ג'וניור מהר קרן טעינה!" קורא דני וקרן חשמלית יוצאת מפיו של מיים ג'וניור, ומעיפה את טוטדייל באוויר, והוא נופל על המזרן הרך, בחוזקה.
[/QUOTE]
התגעגעת? $:
-----------------------------------
"טוטודייל, קום! תן לו אפרקאט אגרוף קרח, ואז כשהוא עף לאוויר קפוץ והשתמש בזעם בכדי לרסק אותו על הזירה, ואז מהאוויר שלח אקדח מים בשביל לסיים את זה!"
-
[QUOTE=F!upy;1338286][B]
[B]פלינט~[/B]
יתווסף לחפצים שלך (:
אתה ותמי הולכים בחזרה לפארק שבו נפגשת לראשונה עם סנובול.[/QUOTE]
"אוקיי חברים תצאו כולם!" אקרא ואשחרר את הפוקימונים שלי, "עכשיו,אנחנו צוות יחסית גדול וזה הזמן להשקיע באימונים!" אומר להם בחיוך, "טיילו וצ'ימ'צאר אתם תתאמנו כמו מלפני קרב המכון רק שאליכם תצטרף סנובול! סנובול תנסי להתחמק מהמתקפות של צ'ימ'צאר וטיילו ותנסי להתקיף אותם כמה שאת יכולה, כל פעם תתחלפו,פעם שניים על צ'ימצ'אר,פעם שניים על טיילו,פעם שניים על סנובול ופעם שכולם נגד כולם,תשתדלו להתחזק ולהשפר את ההתחמקויות שלכם!" אדריך אותם בחיוך ואצפה בהם כיצד הם פועלים.
אניח את אזוריל ברצפה כדי שיצפה בהם מתאמנים ואחייך אליו, "יש לי משהו בשבילך" אומר לו בחיוך ואוציא את הדיסק ללימוד קרן קרח ואתן לו אותו כדי שילמד את המתקפה, "איך אתה מרגיש?" אשאל אותו בחיוך
-
[QUOTE=F!upy;1338286][B]ניל~[/B]
אני אוהב אותך יותר שתמות :wink:
אתה מחזיר את נזליף לפוקדור שלו, וחוזר לעיר מאושר מההתפחות של סידוט. אתה מרפא את הפוקימונים שלך, והולך למכון. שם עומד בחור גבוהה ושרירי בחלפיה שחורה.
"מצטער, אבל אני לא יכול לתת לך להכנס. מתנהל בנים קרב רשמי של מנהיג המכון דני" הוא אומר ומונע ממך להכנס.
[/QUOTE]
"תמסור למאתגרת שתבוא למרכז פוקימונים אחריי הקרב "אומר לו ואלך להסתכל על קרבות המאמנים ואולי למצוא קרב.
-
[quote=F!upy;1336881]
[B]אוסטין~[/B]
טריקו קופץ באוויר ומתחיל לזהור באדום וקרן אור נשלחת לעברו של ג'יאדוד אשר נפגע קשות מהקרן ואילו טריקו נראה שהתחזק. ג'יאדוד מסתכל עליכם בזעם, ועורו הסלעי מתחיל להחליק והוא מסתער לעברו של טריקו עם אגרוף מגה, והוא פוגע בבטנו בחוזקה, ומעיף אותו בחוזקה.
[/quote]
"וואוו!!!" אקרא המום מהמכה שטריקו חטף ואדחוק אותו להתאושש באמצעות עידוד ומילים טובות.
לאחר מכן אומר "טריקו, תתגרה בוא משוך אותו אחרייך ותעייף אותו... ואז נסה שוב שאיבה, מטח כמה שיותר קצר!"
אוסיף להחדיר בוא מוטיבציה "הוא כבד ואיטי ממך בהרבה, קדימה!"
-
[B]אליסה~[/B]
בטח ליבי נשבר ברגע שהלכת >:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטדייל מסתער לעברו של מיים ג'וניור, וחובט בו בסנטרו עם אגרוף קרח, המעיף במהירות את מיים ג'וניור לאוויר, ומשאיר שובל של רסיסי קרח. מיד אחר כך טוטדייל קופץ אחרי מיים ג'וניור, ומתחיל להכות אותו בזעם רב, ובמכה האחרונה שלו הוא מסתובב ומעיף את מיים ג'וניור בכוח על הזמרן הרך.
בעוד מיים ג'וניור נופל טוטדייל משחרר אקדח מים על מיים ג'וניור ומחסל אותו סופית.
"מיים ג'וניור אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא..." אומר השופט שלפתע, משהו קורה. מיים ג'וניור לא חוסל!
הוא השתמש בכוחות העל חושיים שלו, כדי להגן על עצמו מהמתקפה של טוטדייל.
והוא זוהר באור בהיר וכחול ומחייך לעברו של טוטדייל ואז משחרר קרן טעינה לעברו של טוטדייל ופוגע בו קשות.
[B]פלינט~[/B]
אתה משחרר את הפוקימונים שלך לפארק. צ'ימצ'אר, טיילו וסנובול ממשיכים קדימה יותר ומתחילים לתקוף אחד את השני במהירות בעודם מנסים להתחמק אחד מהשני. בינתיים אתה מתכופף לעברו של אזוריל ונותן לו את הדיסק של הקרן קרח. בשנייה שאזוריל נוגע, עם קצה זנבו, בדיסק, הדיסק נספג לתוכו. אזוריל מרים את מבטו אליך ואז משתעל ומפיו יוצאת קרן, בצבע תכלת עם רסיסי קרח, על הרצפה וגורמת למשטח דשא שעליו ישב לקפוא מקור.
[B]ניל~[/B]
השומר אומר שימסור לה, ואתה הולך משם. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה נתקל בבחור גבוה עם שער שחור, ופס סגול בשיער [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=thh6u.png&res=landing[/IMG] "היי אתה שם!" הוא אומר ברצינות "מה דעתך על קרב?" הוא שואל ומקפיץ פוקדור באוויר.
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מתחיל לעצבן את את ג'יאדוד ואז טס לעברו, אבל במקום להשתמש בספיגה, גופו מתחיל לזהור בירוק בהיר וקרן אור ירוקה נשלחת לעברו של ג'יאדוד והוא שואב ממנו המון אנרגיה.
טריקו למד שאיבת מגה ~Mega Drain
ג'יאדוד ניהיה מטושטש מהתקפה הסופר חזקה של טריקו, ומנסה לצאת עם דחיפה, אבל מתעלף על האדמה.
-
[QUOTE=F!upy;1338370]
[B]ניל~[/B]
השומר אומר שימסור לה, ואתה הולך משם. אחרי כמה דקות של הליכה, אתה נתקל בבחור גבוה עם שער שחור, ופס סגול בשיער [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg571/scaled.php?server=571&filename=thh6u.png&res=landing[/IMG] "היי אתה שם!" הוא אומר ברצינות "מה דעתך על קרב?" הוא שואל ומקפיץ פוקדור באוויר.
[/QUOTE]
"לא יזיק לי קרב קצר "אומר אחפש זירה פנויה ואלך אליה.
"שנתחיל?" אשאל ואחזיק את הפוכדור של קלפרי ביד.
-
[QUOTE=F!upy;1338370][B]אליסה~[/B]
בטח ליבי נשבר ברגע שהלכת >:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טוטדייל מסתער לעברו של מיים ג'וניור, וחובט בו בסנטרו עם אגרוף קרח, המעיף במהירות את מיים ג'וניור לאוויר, ומשאיר שובל של רסיסי קרח. מיד אחר כך טוטדייל קופץ אחרי מיים ג'וניור, ומתחיל להכות אותו בזעם רב, ובמכה האחרונה שלו הוא מסתובב ומעיף את מיים ג'וניור בכוח על הזמרן הרך.
בעוד מיים ג'וניור נופל טוטדייל משחרר אקדח מים על מיים ג'וניור ומחסל אותו סופית.
"מיים ג'וניור אינו מסוגל להלחם!" קורא השופט "המנצח הוא..." אומר השופט שלפתע, משהו קורה. מיים ג'וניור לא חוסל!
הוא השתמש בכוחות העל חושיים שלו, כדי להגן על עצמו מהמתקפה של טוטדייל.
והוא זוהר באור בהיר וכחול ומחייך לעברו של טוטדייל ואז משחרר קרן טעינה לעברו של טוטדייל ופוגע בו קשות.
[/QUOTE]
סליחה ):
עכשיו יותר טוב?
3================| )
"הוא לא מוותר בקלות הא? טוב, גם אנחנו לא! טוטודייל, רוץ ישירות לעבר מיים ג'וניור! אם הוא משתמש בקרן טעינה שלח אקדח מים למזרן בשביל לקבל תנופה לאוויר ולחמוק! כשתגיע אליו תקוף בזעם במלוא הכוח ואז תן לו אגרוף קרח בפרצוף בכדי לרסק אותו על הזירה!"
-
[b]ניל~[/b]
שניכם הולכים ברחבי העיר, ומחליטים להלחם בפארק צפוני ושקט. בדרך, אתה מגלה ששמו של המאמן הוא ברנדון.
"אז קרב אחד על אחד?" הוא שואל ברצינות.
[b]אליסה~[/b]
כזה קטן? >:
חשבתי שאתה אוהב אותי יותר מזה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל מתחיל לרוץ לעברו של מיים ג'וניור, אבל מים ג'וניור מזיז את ידיו במהירות וטוטדייל נתקע במסך אור, שמיים ג'וניור יצר. טוטדייל מנער את ראשו, ועקוף את המסך אור, רק בשביל להיתקל באחד נוסף.
"קדימה, מבוך!" קורא דני בהתלהבות ומיים גוניור שלו, מתחיל להזיז את ידיו במהירות ומבנה ענקי נוצר בזירה.
"עכשיו, טוטדייל שלך כלוא במבוך בלתי נראה. נראה אותך יוצא מזה!" אומר דני בחיוך. טוטדייל מתעצבן ומתחיל להכות בזעם את הקירות ולאט לאט מתחיל לפלס את דרכו במבוך הבלתי נראה של דני הופוקימון שלו.
"תבלבל אותו עם מתקפת בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו זוהר בכחול בהיר ומתחיל לסובב את טוטדייל במקום במהירות.
-
[QUOTE=F!upy;1338430][b]ניל~[/b]
שניכם הולכים ברחבי העיר, ומחליטים להלחם בפארק צפוני ושקט. בדרך, אתה מגלה ששמו של המאמן הוא ברנדון.
"אז קרב אחד על אחד?" הוא שואל ברצינות.
[/QUOTE]
"כן" אומר ואוציא את קלפרי החוצה.
"שנתחיל ?"