-
[QUOTE=Wendy;1366917][size="5"]בשני לחודש מתחילה התחרות תכינו את עצמכם![/size]
[b]אנדי[/b]
מודה P:
_________
אתה הולך לחדר שלך ומגלה שאתה בקבוצה הצהובה! אתה מושיט לכל הפוקימונים שלך(שמשתתפים) סרט ראש צהוב.
מאריפ, סינדקוויל ודודו הולכים למסלול הריצה הפרטי של הקבוצה שלכם ומתחילים לרוץ סביבו פעם אחת, מאריפ ודודו נראים מותשים אך מאריפ נראה נמרץ כתמיד ובעל כח לעוד סיבוב.
לאחר כמה סיבובים עם מנוחות קצרות בין לבין דודו וסינדקוויל נראים על סף עילפון מרוב עייפות, גם מאריפ נראה מותש אך פחות מדודו וסינדקוויל.
סאלמנס הולך לחדר שבירת הלבנים שם אתה רואה הררי לבנים, אתה מעט מופתע ממשקלן הרב שאתה מניח שלושה לבנים, סלמנס משתמש בכל כוחו, במכה הראשונה הוא שובר שתי לבנים, ובשנייה את האבן האחרונה.
צ'יקו הולך למסלול הפרטי של הקבוצה שלך של תפוס את הדגל, אתה בוחן את המסלול ומבין טוב יותר את מהלך המשחק- ישנו קו התחלה, אחרי קו ההתחלה יש שטח עגול מלא דגלים, המטרה היא להקיף את השטח תוך כדי לקיחת כמה שיותר דגלים ולחזור לתחילת המסלול, עם יש עוד זמן אפשר לעשות עוד סיבובים, ת'יקו מצליח בסיבוב אחד לחטוף ארעה דגלים, שניים עם הגפנים שלו ושניים הוא סוחב על הגב.
אתה נותן לפוקימונים שלך מנוחה של 20 דקות ונותן להם אוכל.
אתה מפזר דגלים ברחבי החדר, צ'יקו ומאריפ מתחילים לרוץ, לבסוף הם חוזרים בתוצאה של 2:4 לצ'יקו ששמחה מהחטיף.
אתה מתחיל לפזר חישוקים אך מגלה שישנו אולם שמקרין עיגולים אקראיים בגודלם על הרצפה ממש כפי שיהיה בתחרות עצמה!
סאלמנס הוא היחיד שיוצא לו בתחרות להישאר במעגל, אך הוא מתאמן במעברים בין מעגל למעגל ונראה כי למרות גודלו מצליחח לעמוד גם במעגל הקטן ביותר
אתם הולכים למסעדה ונהנים מארוחת עב טובה חנם ולבסוף הולכים לישון
אתם קמים ליום נוסף מושלם לאימונים
[B]אריאל[/B]
אתה בקבוצה הסגולה
אתה לוקח כל פוקימון אתך בתורו לאימונים
תחילה אתה לוקח את סקווירטל, אתה מניח לפניו שלוש לבנים, בכל מכה הוא שובר לבנה אחת, אך עושה זאת מהר מאוד דבר שמפצה על שבירת לבנה אחת בלבד כל תור, אך מעייף אותו יותר.
סקווירטל מתמודד היטב בכדורגל, וגם בלהישאר במעגל למרות שמתקשה לעבור במהירות ממעגל למעגל.
באלבאזור מפגין יכולת זריקת כדורי שלג מרשימה עם הגפנים שלו, הוא מצליח לסחוב ארבע דגלים בסיבוב אחד של לחטוף את הדגלים אך מעט מסורבל בכדורגל.
גראצ'ומפ כמובן מצטיין בזירת האבקות ומצליח לשבור 2 לבנים בכל פעם, גם בהקפות הוא טוב מבחית מהירות אך מתעייף יחסית מהר דבר היקשה עליו ויקנה יתרון ליריביו.
אמבריאון קופצת באטלתיות לגובה על הטרמפולינה ושוברת בכדורי צל את הדיסקיות המעופפות, גם בריצת המכשולים הולך לה טוב אבל קשה לה עם מכשולים בעלי 3 דרגות
אתם הולכים לישון וקמים לעוד יום אימונים
[B]אופק[/B]
אתה מגלה שאתה בקבוצה השחורה ומביא לפוקימונים שלך את הסרטי ראש השחורים
סקיטי מסכימה לעזור לך באימון סווינאב
סקווירטל מהנהנת, אתם נעמדים מול מגרשש ההקפות וסקווירטל מעט נלחצת מגודלו אך מתחילה לרוץ בקצב קבוע, אתה שם לב שהיא לא נותנת פול גז דבר חכם מצידה כי עם היא תיתן היא תתעייף במהירות היא מסיימת את חמש ההקפות ב8 דקות
בייתנים אתה רואה את סקיטי עוברת עם סווינאב מתחנה לתחנה
[B]ריי[/B]
פאק יש לי הרבה לכתוב בגללך-_-
לאחר מכן פוינטה הולך ועושה 20 הקפות, לוקח לו בסביבות העשרים דקות לעשות זאת, כלומר דקה בסיבוב בממוצע, דבר המצביע על כושר רב אצלו.
יאנמה מנסה לשבור את שלוש הלבנים ומצליח לשבור שתיים במכה ואת השלישית גם במכה, לוקח ליאנמה כ3 דקות לשבור את 20 הלבנים, לאחר מכן הוא מנסה להדחוף אותך מהמעגלים השונים ולרוץ אל המעגלים בזמן שהם עוברים מקום ונראה שהוא די טוב בזה.
יאנמה מתקשה מעט בלקחת את הכדור בזנבו, הכדור מחליק לו מעט פעמים אך יאנמה חוצא שיטה של להעביר במהירות עם הזנב את הכדור אל בין כנפיו.
סקווירטל מכניס כדורי שלג לשריונו ונראה כקופא מקור אך ממשיך, הרעיון משתלם ומכונת כדורי שלג בשם סקווירטל מוכנה לצאת לדרך.
צ'יקוריטה נכנסת לזירה והודפת אותך מספר פעמים אך מתעייפת במהירות, היא רצה 20 הקפות וחוזרת מותשפת לאחר 30 דקות.
לצ'יקוריטה לוקח 5 דקות לשבור את 20 הלבנים
שינקס קופץ גבוהה בתרמפולינה ומראה תרגילים יפים, אתה זורק דיסקיות לאוויר ושינקס מפוצץ אותן זו אחר זו במתקפת ניצוץ מרהיבה.
שינקס מתקשה מעט לקפוץ מעל מכשולים בעלי 3 דרגות
בערב אתם כולכם הולכים לחדר עייפים ונרדמים
בוקר יום מושלם לאימונים
[B]קווין[/B]
פיינלי!!! אחרון
____________-
אתה בקבוצה הכתומה
ריאלו וצ'ואי הולכים למגרש ומתחילים לרוץ בהקפות, ריאלו מצליח לעשות ב5 דקות 5 הקפות, כלומר שהסיבולת שלו לא רעה ובממוצע הוא עושה סיבוב בדקה.
צ'ואי מצליח לעשות 5 סיבובים ב10 דקות, כלומר 2 דקות בממוצע לסיבוב.
קומבסקין והונדור מתחילים לשבור לבנים, קומבסקין בעזרת ביטה שובר שתי לבנים במכה, אך לוקח לו מעט זמן להתאושש מכל שבירה, הנודור שובר לבנה במכה אך מהירותו הרבה מפצה על כך
סוובלו אתה וריאלו הולכים לזירת כדורי השלג וחושבים על אסטרטגיה, ריאלו ממליצה לסוובלו לנצל את יכולת התעופה שלו, לקחת הרבה כדורי שלג יחד איתו לאוייר ולזרוק מלמעלה, אך בחוקי התחרות חל איסור על לעוף מעל 15 מטר, כך שישים לב שלא יורידו לו נקודות.[/QUOTE]
"אוקיי סקווירטל יפה אבל לא מספיק נחזור לזה בפעם אחרת עכשיו נלך להתאמן בטכניקה" אומר לסקווירטל "אוקיי בואי נלך לגניבת דגלים" אומר "תנסי לגנוב לי את הדגל בפחות מחמישה עשר דקות מוכנה?" אשאל "צאי לדרך" אומר לה אחריי האימון אלך לבדוק מה קורה עם סווינאב ואשאל את סקיטי "נו איך הוא עובד?"
-
[QUOTE=Wendy;1366917][size="5"]בשני לחודש מתחילה התחרות תכינו את עצמכם![/size]
[b]אנדי[/b]
מודה P:
_________
אתה הולך לחדר שלך ומגלה שאתה בקבוצה הצהובה! אתה מושיט לכל הפוקימונים שלך(שמשתתפים) סרט ראש צהוב.
מאריפ, סינדקוויל ודודו הולכים למסלול הריצה הפרטי של הקבוצה שלכם ומתחילים לרוץ סביבו פעם אחת, מאריפ ודודו נראים מותשים אך מאריפ נראה נמרץ כתמיד ובעל כח לעוד סיבוב.
לאחר כמה סיבובים עם מנוחות קצרות בין לבין דודו וסינדקוויל נראים על סף עילפון מרוב עייפות, גם מאריפ נראה מותש אך פחות מדודו וסינדקוויל.
סאלמנס הולך לחדר שבירת הלבנים שם אתה רואה הררי לבנים, אתה מעט מופתע ממשקלן הרב שאתה מניח שלושה לבנים, סלמנס משתמש בכל כוחו, במכה הראשונה הוא שובר שתי לבנים, ובשנייה את האבן האחרונה.
צ'יקו הולך למסלול הפרטי של הקבוצה שלך של תפוס את הדגל, אתה בוחן את המסלול ומבין טוב יותר את מהלך המשחק- ישנו קו התחלה, אחרי קו ההתחלה יש שטח עגול מלא דגלים, המטרה היא להקיף את השטח תוך כדי לקיחת כמה שיותר דגלים ולחזור לתחילת המסלול, עם יש עוד זמן אפשר לעשות עוד סיבובים, ת'יקו מצליח בסיבוב אחד לחטוף ארעה דגלים, שניים עם הגפנים שלו ושניים הוא סוחב על הגב.
אתה נותן לפוקימונים שלך מנוחה של 20 דקות ונותן להם אוכל.
אתה מפזר דגלים ברחבי החדר, צ'יקו ומאריפ מתחילים לרוץ, לבסוף הם חוזרים בתוצאה של 2:4 לצ'יקו ששמחה מהחטיף.
אתה מתחיל לפזר חישוקים אך מגלה שישנו אולם שמקרין עיגולים אקראיים בגודלם על הרצפה ממש כפי שיהיה בתחרות עצמה!
סאלמנס הוא היחיד שיוצא לו בתחרות להישאר במעגל, אך הוא מתאמן במעברים בין מעגל למעגל ונראה כי למרות גודלו מצליחח לעמוד גם במעגל הקטן ביותר
אתם הולכים למסעדה ונהנים מארוחת עב טובה חנם ולבסוף הולכים לישון
אתם קמים ליום נוסף מושלם לאימונים
[B]אריאל[/B]
אתה בקבוצה הסגולה
תחילה אתה לוקח את סקווירטל, אתה מניח לפניו שלוש לבנים, בכל מכה הוא שובר לבנה אחת, אך עושה זאת מהר מאוד דבר שמפצה על שבירת לבנה אחת בלבד כל תור, אך מעייף אותו יותר.
סקווירטל מתמודד היטב בכדורגל, וגם בלהישאר במעגל למרות שמתקשה לעבור במהירות ממעגל למעגל.
באלבאזור מפגין יכולת זריקת כדורי שלג מרשימה עם הגפנים שלו, הוא מצליח לסחוב ארבע דגלים בסיבוב אחד של לחטוף את הדגלים אך מעט מסורבל בכדורגל.
גראצ'ומפ כמובן מצטיין בזירת האבקות ומצליח לשבור 2 לבנים בכל פעם, גם בהקפות הוא טוב מבחית מהירות אך מתעייף יחסית מהר דבר היקשה עליו ויקנה יתרון ליריביו.
אמבריאון קופצת באטלתיות לגובה על הטרמפולינה ושוברת בכדורי צל את הדיסקיות המעופפות, גם בריצת המכשולים הולך לה טוב אבל קשה לה עם מכשולים בעלי 3 דרגות
אתם הולכים לישון וקמים לעוד יום אימונים
[B]אופק[/B]
אתה מגלה שאתה בקבוצה השחורה ומביא לפוקימונים שלך את הסרטי ראש השחורים
סקיטי מסכימה לעזור לך באימון סווינאב
סקווירטל מהנהנת, אתם נעמדים מול מגרשש ההקפות וסקווירטל מעט נלחצת מגודלו אך מתחילה לרוץ בקצב קבוע, אתה שם לב שהיא לא נותנת פול גז דבר חכם מצידה כי עם היא תיתן היא תתעייף במהירות היא מסיימת את חמש ההקפות ב8 דקות
בייתנים אתה רואה את סקיטי עוברת עם סווינאב מתחנה לתחנה
[B]ריי[/B]
לאחר מכן פוינטה הולך ועושה 20 הקפות, לוקח לו בסביבות העשרים דקות לעשות זאת, כלומר דקה בסיבוב בממוצע, דבר המצביע על כושר רב אצלו.
יאנמה מנסה לשבור את שלוש הלבנים ומצליח לשבור שתיים במכה ואת השלישית גם במכה, לוקח ליאנמה כ3 דקות לשבור את 20 הלבנים, לאחר מכן הוא מנסה להדחוף אותך מהמעגלים השונים ולרוץ אל המעגלים בזמן שהם עוברים מקום ונראה שהוא די טוב בזה.
יאנמה מתקשה מעט בלקחת את הכדור בזנבו, הכדור מחליק לו מעט פעמים אך יאנמה חוצא שיטה של להעביר במהירות עם הזנב את הכדור אל בין כנפיו.
סקווירטל מכניס כדורי שלג לשריונו ונראה כקופא מקור אך ממשיך, הרעיון משתלם ומכונת כדורי שלג בשם סקווירטל מוכנה לצאת לדרך.
צ'יקוריטה נכנסת לזירה והודפת אותך מספר פעמים אך מתעייפת במהירות, היא רצה 20 הקפות וחוזרת מותשפת לאחר 30 דקות.
שינקס קופץ גבוהה בתרמפולינה ומראה תרגילים יפים, אתה זורק דיסקיות לאוויר ושינקס מפוצץ אותן זו אחר זו במתקפת ניצוץ מרהיבה.
בוקר יום מושלם לאימונים
[B]קווין[/B]
פיינלי!!! אחרון
____________-
אתה בקבוצה הכתומה
ריאלו וצ'ואי הולכים למגרש ומתחילים לרוץ בהקפות, ריאלו מצליח לעשות ב5 דקות 5 הקפות, כלומר שהסיבולת שלו לא רעה ובממוצע הוא עושה סיבוב בדקה.
קומבסקין והונדור מתחילים לשבור לבנים, קומבסקין בעזרת ביטה שובר שתי לבנים במכה, אך לוקח לו מעט זמן להתאושש מכל שבירה, הנודור שובר לבנה במכה אך מהירותו הרבה מפצה על כך
סוובלו אתה וריאלו הולכים לזירת כדורי השלג וחושבים על אסטרטגיה, ריאלו ממליצה לסוובלו לנצל את יכולת התעופה שלו, לקחת הרבה כדורי שלג יחד איתו לאוייר ולזרוק מלמעלה, אך בחוקי התחרות חל איסור על לעוף מעל 15 מטר, כך שישים לב שלא יורידו לו נקודות.[/QUOTE]
אני אומר לכולם להתאמן ביחד בכל דבר. בהתחלה בריצת מכשולים, אז בזריקת כדורישלג בי כאשר אני זז. אחרי זה שבירת לבנים וכך הלאה. אחרי שמסיימים הכל עושים הפסקה קצרה וארוחת 10 ואז שוב אותו דבר.
-
[quote]אתה בקבוצה הסגולה
אתם הולכים לישון וקמים לעוד יום אימונים[/quote]
יש, סגול :(
מה עם גרוליט?
אני עובד עם הפוקימונים שלי עד הצהריים. אז נלך לאכול ארוחת צהריים בריאה ולמרכז הפוקימונים.
כך אני עובד איתם:
סקווירטל- אני עובד איתו בעיקר על השבירת לבנים בלי התעייפות ובעבירה מעיגול לעיגול תוך 10 שניות, ובכל פעם הזמן מתקצר. על השאר אני עובד איתו קצת.
באלבאזור- אני משחק נגדו כדורגל. אני זורק עליו כדורי שלג והוא עליי. על השאר אני עובד איתו קצת.
גארצ'ומפ- אני מודד לו זמני ריצה ובכל פעם הזמן צריך להיות קצר יותר מהקודם.
אמבריאון- אני מציב 3 מכשולים ואמבריאון צריכה לעבור אותם.
כל פעם שפוקימון מצליח תרגיל אני נותן לו חטיף פוקימונים קטן.
-
[QUOTE=Wendy;1366917][size="5"]בשני לחודש מתחילה התחרות תכינו את עצמכם
[B]קווין[/B]
פיינלי!!! אחרון
____________-
אתה בקבוצה הכתומה
"טוב עכשיו צריך להמשיך חזק באימונים! ריאלו וסוואבלו אתם תתחילו להתאמן בגניבת דגלים ולוסי תעבוד אתכם על אסטרטגיות ,הונדור אתה תלך להתאמן בלהשאר במעגל אתה מהיר ויכול לקפוץ רחוק אז תנצל את זה! ,קומבסקן אתה תלך להתאמן בלהשאר במעגל תשתמש בבעיטות החזקות שלך אל תשכח שאתה לוחם! צ׳ואי אתה תלך לקפוץ בטרמפולינה ותנסה כמה שיותר גבוה אתה גם קטן אז זה יעזור לך לקפוץ די גבוה! אחרי שסימתם את כל אלה נעבוד על החלק האחרון ואז נעשה חזרות!"
-
[QUOTE=Wendy;1366917][size="5"]
[B]ריי[/B]
בוקר יום מושלם לאימונים
[/QUOTE]
"אוקיי , פוצ'יאנה , תעזרי לצ'יקוריטה באימונים שלה בזמן שאני וסאנדייל נעזור לאחרים , אוקיי , עכשיו זה אותו דבר כמו אתמול רק שפוצ'יאנה תעזור לצ'יקוריטה במקומי , בגניבת הדגלים של פוניטה סקווירטל יצטרף להיות איתו , כל השאר אותו דבר !" אומר ואתחיל לאמן אותם , אחרי שנגמור אז אקח את כולם למסעדה .
-
[size="5"]לכל אחד בסך הכל היו שתי תגובות לאימונים, התגובה הבאה שלי תהיה התחרות עצמה, לא להגיב לתגובות אלו! אתם תגיבו לתחרות עצמה...[/size]
[b]אופק[/b]
לא הבנת את גניבת דגלים, יש קו התחלה ואחריו שטח עגול עם מסלול הקפות, במסלול יש המון דגלים צריך לעשות הקפה ולתפוס כמה שיותר דגלים- לחזור לקו ההתחלה להניח את הדגלים לצאת לעוד הקפה שוב לקחת דגלים וכך הלאה עד תום הזמן
סקווירטל יוצאת מקו ההתחלה, בהקפה הראשונה היא לוקחת שלוש דגלים, חוזרת מניחה אותם, בהקפה השנייה היא לוקחת שני דגלים חוזרת ומניחה אותם, בהקפה השלישית שוב היא לוקחת שלוש דגלים חוזרת ומיחה אותם ואז תם הזמן. סך הכל שבע דגלים.
''מעולה, הוא ממש לא רע, אני יעבוד איתו עוד קצת אבל לדעתי הוא מוכן'' אומרת לך סקיטי בחיוך.
בערב אתם הולכים לישון, אחרי הכל מחר היום הגדול.
[b]אנדי[/b]
אתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך בקבוצה.
הם כולם רצים בריצת המכשולים, וחוזרים עייפים לחלוטין לאחר שלוש סיבובי ריצה במסלול.
לאחר מכן הפ זורקים עלייך כדורי שלג רבים, אתה חש צמרמורת מקור הכדורים אך סובל זאת.
בשבירת הלבנים הם מעט מתקשים, אך המיועדים להתחרות בתחרות שבירת הלבנים מתאמצים ומצליחים יותר.
לאחר הפסקה אתה שוב עושה את אותם האימונים, על פי דעתך הם כבר מוכנים.
בערב שאתם מתכוננים לישון צ'יקוריטה ניגשת אלייך נרגשת ומפוחדת.
אתה מעודד אותה ואתם הולכים לישון, אחרי הכל מחר היום הגדול
[b]אריאל[/b]
למה סמיילי עצוב?
וגרוליט מתאמן עם וולפיקס הוא לא לידך אז אתה לא רואה מה איתו
באלבאזור מראה שיפור אדיר בכדורגל, הוא הודף את רוב כדורי השלג שלך אבל אתה שם לב שעם יתקיפו אותו מכל הכיוונים ולא רק מכיוון אחד הוא יתקשה לחסום, זאת החולשה שלו ובזירקה הוא מסוגל לזרוק שני כדורים במכה.
גארצ'ומפ מראה שיפור בריצה שלו, הוא מנסה להראות לך עד כמה הוא טוב ומפגין כל פעם מהירות קצרה יותר, הבעיה היא שהוא מתעייף די מהר.
לאמבריאון אתה מציב שלושה מכשולים בעלי שלוש דרגות, אמבריאון עוברת מעל שלושתם בחינניות.
[b]קווין[/b]
ריאלו וסוובלו הולכים להתאמן בתחרות גניבת הדגלים כאשר לוסי עובדת איתם על אסטרטגיות ''אוקיי תקשיבו..'' אתה שומע אותה מחלקת להם פקודות שונות ומנסה כל מיני שיטות לאיסוף כמות דגלים גדולה יותר בכל פעם.
הונדור הולך להתאמן בתחרות להשאר במעגל, הוא מנסה לקפוץ רחוק ולרוץ ובכך לצמצם את זמן מעבור ממעגל למעגל.
קומבסקין גם הולך להתאמן בלהישאר המעגל והונדור והוא מנצלים את זה ומתאמנים גם בלהוציא יריבים מהמעגל.
צ'ואי הולך ועובד לא רע על הטרמפולינה, משקלו הקטן מסייע לו לקפוץ גבוהה.
לאחר מכן אתם הולכים ועובדים על שאר התחרויות ועושים חזרות אחרונות.
בערב אתם מרגישים מוכנים ונרגשים, אתם הולים לישון מוקדם אחרי הכל מחר היום הגדול.
[b]ריי[/b]
פוצ'אינה הולכת לעזור לצ'יקוריטה באימונים שלה בזמן שאתה וסאנדייל הולכים ועוזרים לאחרים.
בגניבת הדגלים סקווירטל מצטרף לפוינטה דבר ההופך את האימון למעט תחרותי יותר.
לאחר האימון של כולם והרבה חזרות אתה לוקח את כולם לאחת המסעדות המומלצות שבמתחם, כולכם אוכלים וחוזרים לחדר לישון מוקדם, אחרי הכל מחר היום הגדול
-
[quote]אריאל
למה סמיילי עצוב?
וגרוליט מתאמן עם וולפיקס הוא לא לידך אז אתה לא רואה מה איתו
באלבאזור מראה שיפור אדיר בכדורגל, הוא הודף את רוב כדורי השלג שלך אבל אתה שם לב שעם יתקיפו אותו מכל הכיוונים ולא רק מכיוון אחד הוא יתקשה לחסום, זאת החולשה שלו ובזירקה הוא מסוגל לזרוק שני כדורים במכה.
גארצ'ומפ מראה שיפור בריצה שלו, הוא מנסה להראות לך עד כמה הוא טוב ומפגין כל פעם מהירות קצרה יותר, הבעיה היא שהוא מתעייף די מהר.
לאמבריאון אתה מציב שלושה מכשולים בעלי שלוש דרגות, אמבריאון עוברת מעל שלושתם בחינניות.[/quote]
זה עצוב? לא שמתי לב...
אני משבח את כולם ואומר לגארצ'ומפ שהוא לא חייב לתת ספרינט על ההתחלה, אלא הכי חשוב לרוץ בקצב.
אני מעודד את כולם כשאני אומר:"זה בסדר גם אם לא תצליחו. אני מאמין בכם ובטוח שאתם יכולים, אבל אל תשכחו שאתם לא שחקנים אולימפיים." אני שואל את וולפיקס איך גרוליט ואז, כדי לאמן את סקווירטל, כל הפוקימונים מתחרים במעגל, ואותו דבר לגבי באלבאזור בקרב כדורי השלג.
עריכה: אל תתייחסי, לא ראיתי שלא צריך להגיב.
-
[size="5"]אני מפרסמת כל תחרות בנפרד עוד שעה או יותר אפרסם את התחרות השנייה את שלוש המיני תחרויות של התחרות הראשונה והתוצאות[/size]
סיקור תחרות הראשונה
[spoiler]שלום לכם, אני טל המנחה שלכם להערב בתחרות הפוקיתלון אשר מתקיימת פעם בארבע שנים!
השנה יש לנו חמש קבוצות.
הקבוצה הצהובה אותה מוביל המאמן אנדי חברי הקבוצה הם:
מאריפ, סינדקוויל ,סלמנס, צ'יקוריטה ודודו.
הקבוצה הסגולה אותה מוביל אריק חברי הקבוצה הם:
גרוליט, סקווירטל באלבאזור, גראצו'מפ ואמבריאון.
הקבוצה השחורה אותה מוביל אופק חברי הקבוצה הם:
סווינאב, סקוויירטל.
הקבוצה האדומה אותה מוביל ריי חברי הקבוצה הם:
פוינטה, יאנמה, שינקס, צ'יקוריטה וסקווירטל.
ואחרונה חביבה הקבוצה הכתומה בהנהגתו של קווין חברי הקבוצה הם:
ריאלו, הונדור, סוובלו, קומבסקין ופיצ'ו!
אנחנו כאן שהתחרות הראשונה עומדת להתחיל, הפוקימונים מתכוננים.
מהקבוצה הצהובה-מאריפ
מהקבוצה הסגולה-גרוליט
מהקבוצה השחורה-סקווירטל
מהקבוצה האדומה-פוינטה
מהקבוצה הכתומה-ריאלו
והתחרות הראשונה מתחילה!
תחרות המיני הראשונה, ריצת מכשולים כבר עומדת להתחיל זהו מסלול באורך 500 מטרים הכולל מכשולים בעלי דרגה אחת, שתיים ושלוש.
ו..הנה יריית הזינוק! הפוקימונים מתחילים לרוץ, פוינטה מוביל וגרוליט ומאריפ דוהרים אחריו, מיד אחריהם ריאלו וסקווירטל!
הנה המכשול הראשון, מכשול בעל דרגה אחת, פוינטה קופץ במהירות מעל למכשול וממשיך לדהור, מיד אחריו מגגיעים גם מאריפ וגרוליט, מאריפ קופצת אך הצמר שלה נתקע במכשול! גרוליט לא מהסס לעצור ולהגיש עזרה ומשחרר את צמרה של מאריפ מהמכשול ושניהם ממשיכים הלאה, העיכוב נותן לריאלו וסקווירטל לתפוס קצב, הם היישר מאחוריי גרוליט ומאריפ אפשר ממש לחשוב שזאת ריצת זוגות המובלת על ידי פוינטה!
הנה אני רואה כבר את המכשול הבא, מכשול בעל שלוש דרגות! המכשול הגבוהה והקשה מכולם, שוב פוינטה קופץ מעליו, בשלב זה נראה כי פוינטה מתחיל מעט להתעייף אך ממשיך לדהור בשיא המרץ, גרוליט ומאריפ היישר אחריו, צמודים אחד לשני כמו דבק, והנה מיד אחריהם ריאלו וסקווירטל שרק ממשיכים וממשיכים ללרוץ בשיא המרץ ולהדביק פער, עם ימשיכו כך הם עוד יעקפו את גרוליט ומאריפ!
200 מטר לתחרות נותרו.
הנה מכשול בעל שתי דרגות, בשלב הזה נראה כי פוינטה מאט מעט אך הוא ממשיך בשיא המרץ לדהור וקופץ מעל למכשול בלי בעיות, גרוליט ומאריפ מנצלים את ההאטה של פוינטה ותופסים פול גז בעקבות פוינטה, ריאלו וסקווירטל אשר מבינים כי להישאר בקצב שלהם לא יעזור יותר נותנים גם הם את פול הגז שלהם, אני בקושי רואה אותם זזים!
הם כולם ממש דוהרים על המסלול ו...הנה הם עברו את קו הסיום!
הם היו כל כך מהירים עד שאנו צריכים לבדוק במצלמות בהילוך איתי, הנה כן הנה הם דוהרים לקו הסיום, שלישייה צמודה של פוינטה, גרוליט למאריפ ו...הזוכה הוא פוינטה במרחק של פרסה! מאריפ מיד אחריו, ולאחר מכן גרוליט, ריאלו ולבסוף סקווירטל!
ניקוד-
פוינטה-50 נק'
מאריפ-40 נק'
גרוליט-30 נק'
ריאלו-20 נק'
סקווירטל-10 נק'.
ועוברים למיני התחרות הבאה!
גנבת דגלים! בגנבת הדגלים יעמדו התחרים על קו ההתחלה, מעבר לקו ההתחלה ישנו מסלול הקפה מלא בדגלים המטרה היא לקחת בהקפה כמה שיותר דגלים, לחזור לקו ההתחלה להניח את הדגלים שנותרו ועם נשאר זמן לעוד הקפה לצאת שוב ולקחת עוד דגלים.
הזמן המוקצב הוא שלוש דקות, בהצלחה לכל המתחרים!
ומתחילים!
הם יצאו, כולם רצים הנה פוינטה שוב בראש אך קשה לו לקחת הרבה דגלים תוך כדי דהירה הוא לוקח שני דגלים ומסיים את ההקפה, סקווירטל לוקח שלוש דגלים ומסיים את ההקפה, מאריפ היישר אחריהם עם שני דגלים מסיים את ההקפה, אחריו גרוליט וריאלו, גרוליט עם שתי דגלים וריאלו עם שלושה דגלים, גם הם מגיעים ומגלים שחבריהם כבר יצאו לעוד סיבוב!
בסיבוב השני פוינטה מצליח שוב שני דגלים, הוא מעט מתקשה אך מצליח להביא אותם בבטחה לקו ההתחלה, גרוליט סוחב הפעם שלושה דגלים! סקווירטל שוב לוקח שלושה דגלים וחוזר לקו ההתחלה, ריאלו אחריו ישר בשלושה.
מאריפ היישר אחריהם עם שני דגלים ומגיעה לקו הסיום.
הזמן נגמר.
פוינטה-4 דגלים
סקווירטל-6 דגלים
גרוליט- 5 דגלים
מאריפ-4 דגלים
ריאלו-6 דגלים
ויש לנו כאן שוויון בין סקווירטל וריאלו עם שלושה דגלים, פוינטה ומאריפ עם 4 דגלים.
זה הזמן לש-ו-ב-ר ש-י-ו-ן!
בשובר השוויון כל מתחרה יצא לסיבוב אחד בלבד, זה שייקח יותר דגלים ינצח!
והנה שובר השוויון בין סקווירטל לריאלו, הנה סקווירטל ביד כבר עם דגל אחד, ריאלו מתכונן להרים עוד דגל אך אוי איזה משחק מלוכלך וסקווירטל לוקח את הדגל שנייה לפניו, ריאלו ממשיך לרוץ ולוקח עוד שני דגלים, כרגע ישנם שני דגלים לכל משתתף, רגע והנה בשנייה האחרונה חוטף שוב סקווירטל לריאלו דגל ושניהם בקו הסיום סקווירטל מנצח עם שלושה דגלים.
בגלל השוויון בין פוינטה ומאריפ שניהם יזכו ב20 נק'
סקווירטל-50 נק'
ריאלו-40 נק'
גרוליט-30 נק'
פוינטה-20 נק'
מאריפ-20 נק'
ועכשיו למיני התחרות האחרונה בתחרות הראשונה!
ה-ק-פ-ו-ת!
על המתחרים לרוץ כמה שיותר הקפות ב5 דקות! בהצלחה לכולם!
הנה כולם כאן עומדים בקו ההתחלה לאחר מנוחה טובה מוכנים ומזומנים לריצה.
שימו לב מתמודדים! במסלול המיוחד שלנו שלא כמו אצלכם באימון יש אבנים וחול טובעני ביפריע לכם בדרך!
ו..יריית ההזנקה נשמעת והם יוצאים לדרך!
הם דוהרים בצורת משולש, שלישייה ראשונה אלו פוינטה, גרוליט ומאריפ רצים צמוד מיד אחריהם בזוג ריאלו וסקווירטל, אבל רגע! השלישייה הראשונה נתקלה בחול טובעני וסקווירטל וריאלו עקפו!
הנה מאריפ נחלץ מהחול הטובעני וממשיך לרוץ, מיד אחריו גם פוינטה וגורליט משתחררים
כרגע סקווירטל וריאלו מובילים בראש ומסיימים את ההקפה הראשונה!
מיד אחריהם מאריפ מסיים הקפה ראשונה ומיד אחריו פוינטה וגרוליט שנותנים פול גז להדביק את הפער.
נותרו שלוש דקות לסיום
והנה ממשיכים המתחרים שלנו הם למדו מהפעם הקודמת ועוקפים את ברכת החול הטובעני!
מאריפ נתקעת באבן ונופלת, גרוליט ופוינטה עוקפים אותה במהירות אך גם היא קמה ורצה בניסיון להדביק את הפער.
ריאלו מתחיל מעט להתעייף דבר המאפשר לסקווירטל אפשרות לעקוף! אך רגע מי זה שם? אלו גרוליט ופוינטה! סקווירטל מתחיל לדפוק מהירות בכדי להגיע ראשון, יש רק עוד דקה אחת לסיום רבותיי! סקווירטל כבר רואה את קו הסיום מלפנים אך פוינטה וגורליט דולקים מאחוריו וה...נה הם עברו!
גרוליט מוביל, ישר אחריו פוינטה וסקווירטל והנה מאריפ שמדביקה פער, חצי דקה לסיום הם לא ייסמו את ההקפה!
הם ממשיכים לרוץ ו..........הנה צלצול תום 5 הדקות!
וסדר המנצחים הוא-
גרוליט-עם שתי הקפות ושלוש תרבע- 50 נק'
פוינטה-עם שתי הקפות וחצי- 40 נק'
סקווירטל-עם שתי הקפות ורבע- 30 נק'
ומיד אחריהם בתיקו ריאלו ומאריפ עם 20 נק', שתי הקפות בדיוק
והנה הניקוד הכללי לביינתים-
הקבוצה הצהובה- 80 נק'
הקבוצה השחורה-90 נק'
הקבוצה הסגולה-110 נק'
הקבוצה האדומה-110 נק'
הקבוצה הכתומה-80 נק'[/spoiler]
[SIZE="7"]לא להגיב![/SIZE]
-
[size="5"]תחרות שנייה תוצאות[/size]
[spoiler]ברוכים הבאים לתחרות השנייה של הפוקיתלון, כאן טל המנחה שלכם.
להזכירם מצב הנקודות הוא כזה-
הקבוצה הסגולה והקבוצה האדומה בתיקו של 110 נק'
הקבוצה הכתומה והקבוצה הצהובה בתיקו של 80 נק'
ולקבוצה השחורה 90 נק'.
התחרות הזאת כוללת :
שבירת לבנים
להישאר במעגל
כדורגל
נציגי הקבוצות הם:
צהובה-סלמנס
סגולה-סקווירטל
אדומה-יאנמה
כתומה-הונדור
שחורה-סווינאב
ולתחרות הראשונה שבירת לבנים!
לפני כל מתמודד תונח חבילה של 100 לבנים! לרשות המתמודדים דקה אחת בלבד לשבור כמה שיותר לבנים!
הנה המתמודדים מתמקמים לפני חבילות הלבנים, יריית הזינוק נשמעת ו.. הנה הם מתחילים!
סלמנס חובט בכח בזנבו ושובר שתי לבנים בכל מכה ובמהירות, סקווירטל שוברת לבנה אחת במכה אך במהירות שמפצה על כך, יאנמה שוברת לבנה אחת גם כן במהירות, הונדור שובר שתי לבנים במכה, וסווינאב שובר לבנה בכל מכה אך מעט מתקשה.
חצי דקה עברה רבותיי, סלמנס שבר כבר 50 לבנים! סקווירטל, יאנמה, הונדור וסווינאב ישר מאחרויו ב40-45 לבנים.
והזמן תם רבותיי! הפוקימונים מותשים אך מרוצים מעבודתם ולהלן התוצאות
סלמנס- 85 לבנים- 50 נק'
הונדור- 70 לבנים-40 נק'
סקווירטל-65 לבנים-30 נק'
יאנמה-64 לבנים-20 נק'
סווינאב-63 לבנים-10 נק'
והנה אנחנו כאן שוב מחכים לתחילת התחרות הבאה, להישאר במעגל.
המתמודדים יעלו על זירה מיוחדת עליה יוקרנו עיגולים גדולים, קטנים שכל הזמן יעברו ממקום למקום. המטרה היא להישאר בעיגול בהישמע הצופר ולהעיף כמה שיותר פוקימונים החוצה, ככל שהמעגל קטן יותר כך יש פחות מקום להרבה פוקימונים-
עיגול גדול-10 נק'
עיגול בינוני-20 נק'
עיגול קטן-30 נק'
והם יוצאים!
חמישה עיגולים גדולים מוקרנים על הרצפה, כל פוקימון תופס מעגל, לכל אחד 10 נק' והנה הצפירה! המעגלים נעלמים ומעגל אחד גדול ואחד בינוני מופיעים במקום אחר לחלוטין, כולם נוהרים אל המעגל הבינוני חוץ מהונדור שחושב חכם והולך לגדול, סקווירטל ויאנמה מועפים לאחור על ידי סלמנס, בסווינאב מצליח להידחף לבינוני.
יאנמה וסקווירטל ממהרים לעיגול הגדול ומגיעים בול בצפירה.
המיקום משתנה, עיגול בינוני ושניים קטנים!
סלמנס לא לוקח סיכון ורץ לבינוני, הונדור לוכד לעצו מיד אחד קטן ומתריע כל מתקרב, אך מי זה שם? יאנמה מתקרב ונוגח בהונדור אל מחוץ למעגל ותופס את מקומו! סקווירטל משתלט על הקטן השני וסווינאב נדחף שוב בבינוני.
צפצוף נשמע הונדור מקבל 20 נק' נקודות על סיבוב זה כי ברגע האחרון נכנס לבינוני.
שוב צלצול, שני עיגולים קטנים, שני בינוניים ואחד גדול מופיעים על הרצפה, הונדור לוכד לעצמו בינוני אחד ולא מרשה לאף אחד להתקרב, יאנמה עולה על קטן וכך גם סקווירטל, סאלמנס הולך במהרה לגדול וסווינאב נכנס לקטן יחד עם הונדור שמחליט לא להתנגד.
סוף המשחק, השעון מצלצל.
ניקוד-
סלמנס- 60 נק'
סווינאב- 80 נק'
סקווירטל- 80 נק'
הונדור- 60 נק'
יאנמה-80 נק'
השופטים מבצעים הגרלה בכדי לקבוע עם סקווירטל או יאנמה או סווינאב יהיו הזוכים והוזכה בהגרלה הוא סקווירטל!
ניקוד לתחרות-
סקווירטל-50 נק'
סווינאב-40 נק'
יאנמה-30 נק'
הונדור-20 נק'
סלמנס-20 נק'
ועכשיו לאחר מנוחה קצרה כדורגל!
המטרה היא לחסום את השער של הקבוצה שלך, כדורים יעופו מהמכונה אל עבר השערים מי שיביקיעו לו הכי פחות גולים ינצח!
הפוקימונים מתחמקמים.
המכונה מעיפה כדורים, יאנמה חובט חזרה את שלושת הכדורים הראושנים בעזרת זנבו ומפגין זריזות מדהימה, סקווירטל תופס את השניים הראשונים אך השלישי חומק ממנו ונכנס.
סלמנס גדול כמו השער כמעט ומצליח לחסום כמעט בלי שום מאמץ את הכדורים, גודלו בניגוד למשחקון להישאר במעגל מקל עליו כאן.
סווינאב קופץ לגובה, הוא חוסם את הכדור הראשון אך השנים הבאים נכנסים פנימה.
הונדור לוכד בפיו את כל השלושה.
ניקוד-
יאנמה- הדף 3 כדורים
סקווירטל-הדף 2 כדורים
סלמנס-הדף 3 כדורים
סווינב-הדף כדור אחד
הונדור-הדף שלושה כדורים
וזה הזמן לשובר שוויון בין הונדור, יאנמה וסלמנס!
השלושה מתמקמים מול השערים, הפעם השער של סלמנס גדול יותר ביחס לגופו בגלל שזה שובר שוויון.
השלושה מתמקמים ושלושה כדורים נורים בזה אחר זה בקצב מטורף.
הונדור לוכד את הראשון והשני וגם את השלישי
סלמנס לוכד את הראשון והשני אך השלישי עובר אותו במהירות.
יאנמה מתכונן והודף כדור אחד בלבד.
ניקוד-
הונדור-50 נק'
סלמנס-40 נק'
יאנמה-30 נק'
סקווירטל-20 נק'
סווינאב-10 נק'
מצב הנקודות רק של התחרות השנייה-
צהובה-110 נק'
סגולה-100 נק'
אדומה-80 נק'
כתומה-110 נק'
שחורה-60 נק'
מצב נקודות כולל ל שתי התחרויות-
צהובה-190 נק'
סגולה-210 נק'
אדומה-190 נק'
כתומה-190 נק'
שחורה-150 נק'
[/spoiler]
לא להגיב!
-
[size="5"]התחרות השלישית תוצאות[/size]
[spoiler]
וחזרנו לכאן לתחרות השלישית, אני המנחה שלכם טל!
להזכירכם מצב הנקודות כרגע הוא כזה-
צהובה-190 נק'
סגולה-210 נק'
אדומה-190 נק'
כתומה-190 נק'
שחורה-150 נק'
נציגי הקבוצות לסיבוב זה הם-
צהובה-צ'יקוריטה
סגולה-באלבאזור
אדומה-סקווירטל
כתומה-סוובלו
שחורה-סקווירטל
ולתחרות הראשונה זריקת כדורי שלג
למתמודדים שלנו יש שלוש עשרה שניות בלבד לסרוק את המתחם ולהכין לעצמם כדורים להתחלה
ו..הצפירה נשמעת והם מתחילים!
נרראה כי שני הסקווירטלים מהקבוצה השחורה והאדומה עשו יד אחת נגד סוובלו, וצ'יקוריטה ובאלבאזור כרתו ברית נגד זוג הסקווירטלים ובכך מתחיל מעגל זריקות כדורי שלג, סוובלו מנצל את העובדה שזוגות הפוקימונים נלחמים ועף לאוויר עם כדורי שלג וזורק אותם מלמעלה, נזהר שלא לעבור את מגבלת עשר המטרים.
סקווירטל מהקבוצה השחורה מחליט לנקום, הוא עולה על גב הסקוירטל המופתע מהקבוצה האדומה ומזנק לגבו של סוובלו כאשר בידו כדורי שלג!
זה נהיה חתיכת קרב מלוכלך, סקווירטל זורק על ראשו של סוובלו המוני כדורי שלג ומנצל את יתרון התעופה שהשיג לזריקה מלמעלה, נראה כי צץ רעיון לסוובלו, הוא עף לגובה של כ 9.56 מטרים כך שחצי גופו של סקווירטל עובר את מגבלת הגובה ונקודות יורדות לו, אך הוא גם הרוויח לא מעט קודם כך שזה לא הכי נורא.
סוובלו מנער מעליו את סקווירטל שנופל ארצה אל ידיהם האכזריות של באלבאזור וצ'יקוריטה שזורקים כדורי שלג ללא רחמים, צ'יקוריטה מפגינה זריזות מדהימה, בדיוק שהיא עומדת לזרוק כדור שלג במפתיע על בן בריתה, באלבאזור כדור שלג צונח עליה מהשמים במתנה מסוובלו.
הצפירה נשמעת.
סקווירטל מהקבוצה השחורה-50 נק'
סוובלו-40 נק'
צ'יקוריטה-30 נק'
סקווירטל מהאדומה-20 נק'
באלבאזור-10 נק'
וזה הזמן לתחרות השנייה, כדורגל!
אתם כבר יודעים את החוקים ומהלך המשחק.
הפוקימונים מתמקמים מול השערים ושלושה כדורים נורים זה אחר זה לכל אחד.
סקווירטל מהקבוצה השחורה מתקשה לתפוס את הכדורים ותופס אחד מתוך שלושה.
סוובלו לוכד את כל השלושה בעזרת כנפיו, אך נראה כי נפצע בכנפו.
צ'יקוריטה תופסת שני כדורים בעזרת הגפנים שלה אך נראה כי השלישי חומק ממנה וכנ''ל לבאלבאזור.
סקווירטל מהקבוצה האדומה לוכד את כל השלושה.
וזה הזמן לשובר שוויון!
סקווירטל וסוובלו לכדו שלושה כדורים כל אחד, עכשיו יכוונו אליהם שוב שלושה במהירות
מי ייתן והכדורגלן הטוב ביותר ינצח.
סקווירטל וסוובלו מתמקמים, נראה שהכנף של סוובלו מציקה לו אך הוא ממשיך.
והכדורים טסים!
סקווירטל תופס שני כדורים, אך השלישי עובר היישר בין רגליו ואל תוך השעה.
סוובלו מותח את שני כנפיו ושלושת הכדורים נלכדים אצלו, הוא ניצח, אך הפציעה לא נראת טוב והוא מופנה לאחות.
סוובלו-50 נק'
סקווירטל אדום-40 נק'
צ'יקוריטה-30 נק'
באלבאזור-30 נק'
סקווירטל שחור-20 נק'
התחרות השלישית!
נראה כי סוובלו מרגיש טוב יותר עכשיו לאחר טיפול מהיר מהאחות ג'וי!
גניהת דגלים
הפוקימונים מתמקמים ו...הנה הם יוצאים!
צ'יקוריטה מובילה בראש ועוברת כבר חצי הקפה עם שלוש דגלים העם תרים עוד?
באלבאזור וסקווירטל מהקבוצה השחורה ומיד אחריהם מהאדומה דולקים ישר אחריהם, כל אחד מהם עם שני דגלים, סוובלו לא נראה באופק עד שקולטים שהוא בעצם עף נמוף ואוסף דגלים כאשר וא דחוף אותם באוויר במהירות, מיומנות כזאת לא נראתה מעולם, הוא חוזר עם כ7 דגלים שנופלים ברגע שהוא מפסיק לטוס!
בתום ההקפה חושפת צ'יקוריטה שלושה דגלים, באלבאזור חושף שניים, הסקווירטל האדום חושף ח שניים והשחור אחדן וכולם יוצאים להקפה נוספת בסוף ההקפה, אף אחד לא יודע כמה דגלים כל אחד מהם לקח, צ'יקורטה חושפת עוד שלושה דגלים, באלבאזור גם עוד שלושה, וזוג הסקווירטלים עוד אחד, סוובלו העייף חוזר עם עוד דגל אחד בלבד.
צ'יקוריטה-6 דגלים
באלבאזור-5 דגלים
סקווירטל אדום-4 דגלים
סקווירטל שחור-3 דגלים
סוובלו- 8 דגלים
סוובלו-50 נק'
צ'יקוריטה-40 נק'
באלבאזור-30 נק'
סקווירטל אדום-20 נק'
סקווירטל שחור-10 נק'
והניקוד הוא!
צהובה-100 נק'
סגולה-70 נק'
אדומה-80 נק'
כתומה-140 נק'
שחורה-80 נק'
ניקוד של כל שלושת התחרויות יחד-
צהובה-290 נק'
סגולה-280 נק'
אדומה-270 נק'
כתומה-330 נק'
שחורה-230 נק'
[/spoiler]
[b]לא להגיב ;)[/b]
-
[size="5"]תוצאות התחרות הרביעיתd:
[/size]
[spoiler] שלום לכולם
חזרנו הנה לתחרות הרביעית מצב הנקודות הוא כזה
צהובה-290 נק'
סגולה-280 נק'
אדומה-270 נק'
כתומה-330 נק'
שחורה-230 נק'
הפוקימון שמייצגים את הקבוצות:
צהובה-סידנקוויל
סגולה-גראצ'ומפ
אדומה-צ'יקוריטה
כתומה-קומבסקין
שחורה-סווינאב
לתחרות הראשונה זירת האבקות, המטרה היא להוציא בעזרת האבקות כמה שיותר פוקימונים מהזירה, פוקימון שיופלו מזירה יפלו למים כך שאל חשש.
והם מחתילים!
מבחינת גודל כח וסוג אין ספר שלקבוצה הכתומה והסגולה יתרון ברור במשחקון זה.
סווינאב מתחיל לנסות ולהדוף את סינדקוויל אל מחוץ לזירה, סינדקוויל לא מוכן לזה ועף לאחור בחוזקה, הוא לא עף מהזירה אך קרוב לכך וסווינאב מגיעה במכה נוספת, סינדקוויל קופץ הצידה ברגע האחרון ומנסה לדחוק את סווינאב שקופץ מעליו ומעיף את סיננדקוויל אל מחוץ לזירה!
צ'יקוריטה מנצלת את השמחה לאיד של סווינאב ודוחופת אותו אל מחוץ לזירה.
שלושה נותרו.
גראצ'ומפ מעיף את צ'יקוריטה במכה אחת ויחידה אל מחוץ לזירה, הוא מנצל את משקלו הרב בשביל להכות חזק יותר, לקומבסקין יש בעיה כאן.
שני הפוקימונים דוחפים אחד את השני לצידי הזירה, הכוחות שלהם כמעט שווים.
גראצ'ומפ במהלך מפתיע משתמש בכל כוחו בשביל להרים את קומבסקין וממש לזרוק אותו אל מחוץ לזירה!
מהלך זה אולי הזוי אך פועל.
גראצ'ומפ ניצח.
גראצ'ומפ-50 נק'
קומבסקין-40 נק'
צ'יקוריטה-30 נק'
סווינאב-20 נק'
סינדקוויל-10 נק'
תחרות שנייה
הקפות
התמודדים אחרי התאוששות קלה מהקרב הראשון מתחילים להתכונן לתחרות ההקפות.
ויריית הזינוק נשמעת והם יוצאים!
סווינאב, סידקוויל, וצ'יקוריטה מובילים בראש, הפעם משקלם וגודלם של קומבסקין וגראצ'ומפ פועל לרעתם.
הקרב צמוד בין השלישייה הראשונה והזוג שאחריהם, הם סיימו הקפה ראשונה בלי להיתקל בשום מכשול והם יוצאים בשנייה, אויי גראצ'ומפ נפל לחול טובעני וקומבסקין דולק לבדו אחרי השלישייה, גראצומפ משתחרר ומתחיל לרוץ גם כן, ו..הזמן תם רבותיי!
צ'יקוריטה-50 נק'
סווינאב-40 נק'
סינדקוויל-30 נק'
קומבסקין-20 נק'
גראצ'ומפ-10 נק'
ולתחרות השלישית והאחרונה שבירת לבנים!
המתחרים שלנו מתכוננים מול ערמה של 100 לבנים, לרשות המתמודדים דקה אחת בלבד ו..הנה הם יוצאים
צ'יקוריטה וסינדקוויל שוברים לבן אחת בכל פעם אבל מהירותם מפצה על כך, סווינאב מראה מעט קושי אך לא מפגר הרבה מאחוריהם, קומבסקין וגראצ'ומפ כאילו נעולים בתחרות רק מבין שניהם ושוברים בשיא מהירות את הלבנים ומסלכים אד על השני בזעם ניכר, לא נראה ששני אלו יהיו חברים בזמן הקרוב.
והזמן נגמר
קומבסקין-שבר 90 לבנים-50 נק'
גראצ'ומפ-שבר 88 לבנים-40 נק'
צ'יקוריטה-שברה 60 לבנים-30 נק'
סינדקוויל- שבר 56 לבנים-20 נק'
סווינאב-שבר 54 לבנים-10 נק'
ניקוד-
צהובה-70 נק'
סגולה-100 נק'
אדומה-110 נק'
כתומה-110 נק'
שחורה-70 נק'
ניקוד כללי לכל 4 התחרויות-
צהובה-360 נק'
סגולה-380 נק'
אדומה-380 נק'
כתומה-440 נק'
שחורה-300 נק'
[/spoiler]
לא להגיבd:
-
[SIZE="7"]סיבוב הגמר![/SIZE][IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTHammdb_t2lv_TSL0KwOttHNS1xJnjrvVZo29c67ZkFvTGZXU1[/IMG]
[SPOILER]
כן, כן אני יודעת שאתם מתרגשים כי היום, ברגע זה עם נדייק מתקיימת התחרות האחרונה של הפוקטלון!
התחרות הבאה תתרחש רק בעוד 4 שנים!
אז איזו קבוצה תנצח?
הנה תזכורת קטנה לגבי מצב הנקודות-
צהובה-360 נק'
סגולה-380 נק'
אדומה-380 נק'
כתומה-440 נק'
שחורה-300 נק'
נציגי הקבוצות לתחרות זאת הם-
צהובה-דודו
סגולה-אמבריאון
אדומה-שינקס
כתומה-פיצ'ו (שם חיבה:צ'ואי)
שחורה-סקווירטל
התחרות הראשונה היא הטרמפולינה!
באוויר תלויות טבעות בגבהים שונים המתחרים צריכים לקפוץ כמה שיותר גבוהה ולקחת יותר טבעות מירביהם.
המתחרים מתמקמים על הטרמפולינה ו..קפוץ!
הפוקימונים מתחילים לקפוץ במהירות, פיצ'ו הקרוי צ'ואי הוא רק תינוק ולכן משקלו הדל מקנה לו יתרון והוא קופץ יותר גבוהה, צ'ואי לוקח שתי טבעות ונוחת מתכונן לקפיצה הבאה.
סקווירטל קופץ ולוקח שתיים מהטבעות הנמוכות יותר, אך בקרוב יצטרך לקפוץ מש גבוהה בשביל להגיע לטבעות הגבוהות שהנמוכות ילקחו כולן.
אמריאון קופצת ולוכדת בפיה טבעת אחת, יורדת בזריזות קופצת שוב ולוקחת עוד טבעת.
דודו קופץ ולוקח בכל מקור טבעת, שינקס תוך כדי גלגלונים באוויר לוקח שתי טבעות ונופל, גם צ'ואי נכנס למצב רוח של השווצות ומראה כל מיני תנוחות דוגמנות באוויר.
לאחר עוד כמה קפיצות נגמר הזמן.
צ'ואי-10 טבעות- 50 נק'
דודו-8 טבעות- 40 נק'
שינקס-6טבעות-30 נק'
סקווירטל-4טבעות- 20 נק'
אמבריאון-2 טבעות-10 נק'
ועכשיו לתחרות הבאה! דיסקיות מעופפות!!!!!!!
הפוקימונים מתכוננים, המאמנים זורקים דיסקיות לאוויר.
צ'ואי מפוצץ את כל הטבעות בניצוצות ואת האחרון במכת ברק, הוא מתיישב מותש על הקרקע מפני שכאשב פיצ'ו תוקף במכת ברק הוא מחשמל גם את עצמו.
אמבריאון תופסת תוך כדי גלגול באוויר את הדסקית הראשונה בשיניה ומנפצת אותה, את השאר היא מפוצצת בכדורי צל ומתיישבת גאה על יד צ'ואי.
תורו של דודו לעלות והמאמן שלו אנדי זורק דיסקיות לאוויר, דודו משתמש בצוות כפול וכל הכפילים מנפצים את הדיסקיות בהתקפה מהירה!
שינקס עולה לבמה ומנפץ את הדסקית בניצוץ
השופטים מתלבטים מעט (אהמ הוד שהמותה טל עושה הגרלה אהמ) מי ניפץ דיסקיות הכי יפה ובדייקנות.
צ'ואי-50 נק'
שינקס-40 נק'
אמבריאון- 30 נק'
סקווירטל-20 נק'
דודו-10 נק'
ולתחרות האחרונה שלנו לארבע השנים הקרובות!!
מירוץ מכשולים!
המתחרים מתכוננים!
ו..הנה הם יצאו!
צ'ואי מתקשה מאוד לדלג מעל המכשולים הגבוהים, כאן גובהו הוא לא יתרון אלה חיסרון.
הוא קופץ הסירבול מעל למכשול הראשון, לפניו רצה שאר החבורה ומדלגת מעל לכל המכשולים ללא כל בעיה, דודו גם מעט מסתבך אך ממשיך בדרך (סליחה שאני לא מפרטת אין לי כחXD)
בסוף המסלול אלו התוצאות-
אמבריאון-50 נק'
שינקס-40 נק'
סקווירטל-30 נק'
דודו-20 נק'
צ'ואי-10 נק'
ולניקוד-(מוזיקה דרמטית)
צהובה-70 נק' *כפיים*
סגולה- 90 נק' *כפיים*
אדומה-110 נק' *כפיים*
כתומה-110 *כפיים*
שחורה-70 *כפיים*
בכל התחרויות יחד-
צהובה-430 נק'
סגולה-470 נק'
אדומה-490 נק'
כתומה-550 נק'
שחורה-370 נק'
והזוכים על פי סדר מקומות הם-
1.קבוצה כתומה *כפיים סוערות*
2.קבוצה אדומה*כפיים סוערות*
3.קבוצה סגולה*כפיים סוערות*
4.קבוצה צהובה*כפיים סוערות*
5.קבוצה שחורה*כפיים סוערות*
[/SPOILER]
[B]התחלה לכולם חוץ מקווין(עוד מעט תחזרו לתגובות הקודמות שלכם כרגע יש עוד קטע אחד שלכם)[/B]
אתם הולכים לחדר מעט מאוכזבים מכך שלא ניצחתם אבל שמחים על ההזדמנות להשתתף בתחרות ענקית שכזאת בשביל לארוז את כל החפצים שלכם, אתם אורזים הכל ומשבחים את הפוקימונים שלכם.
אתם הולכים ללובי, ונפגשים כולם (חוץ מקווין) ומשבחים אחד את השני על התחרות.
לפתע! כאילו משום מקום נתקל בכם איש בחלוק מעבדה ואומר ''התחרתם יפה מאוד הנה הבאתי לכל אחד מכם פוקדור מיוחד שמרו אותו להזדמנות מיוחדת'' והוא מביא לכל אחד מכם מאסטר בול!(שמרו אותו חשוב להמשך)
[B]קווין[/B]
אתה מקבל את הפרס ומאושר מהזכייה
לוסי באה אלייך ומחסקת אותך באושר ואז עוזבת ומסמיקה
אתה מקבל את הפרס, אורז חפצים וחוזר לחדר שלך בעיר שעזבת מה תעשה?
-
[QUOTE=Wendy;1369088][SIZE="7"]סיבוב הגמר![/SIZE][IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTHammdb_t2lv_TSL0KwOttHNS1xJnjrvVZo29c67ZkFvTGZXU1[/IMG]
[SPOILER]
כן, כן אני יודעת שאתם מתרגשים כי היום, ברגע זה עם נדייק מתקיימת התחרות האחרונה של הפוקטלון!
אז איזו קבוצה תנצח?
צהובה-360 נק'
סגולה-380 נק'
אדומה-380 נק'
כתומה-440 נק'
שחורה-300 נק'
צהובה-דודו
סגולה-אמבריאון
אדומה-שינקס
שחורה-סקווירטל
באוויר תלויות טבעות בגבהים שונים המתחרים צריכים לקפוץ כמה שיותר גבוהה ולקחת יותר טבעות מירביהם.
הפוקימונים מתחילים לקפוץ במהירות, פיצ'ו הקרוי צ'ואי הוא רק תינוק ולכן משקלו הדל מקנה לו יתרון והוא קופץ יותר גבוהה, צ'ואי לוקח שתי טבעות ונוחת מתכונן לקפיצה הבאה.
סקווירטל קופץ ולוקח שתיים מהטבעות הנמוכות יותר, אך בקרוב יצטרך לקפוץ מש גבוהה בשביל להגיע לטבעות הגבוהות שהנמוכות ילקחו כולן.
דודו קופץ ולוקח בכל מקור טבעת, שינקס תוך כדי גלגלונים באוויר לוקח שתי טבעות ונופל, גם צ'ואי נכנס למצב רוח של השווצות ומראה כל מיני תנוחות דוגמנות באוויר.
צ'ואי-10 טבעות- 50 נק'
דודו-8 טבעות- 40 נק'
שינקס-6טבעות-30 נק'
סקווירטל-4טבעות- 20 נק'
אמבריאון-2 טבעות-10 נק'
צ'ואי מפוצץ את כל הטבעות בניצוצות ואת האחרון במכת ברק, הוא מתיישב מותש על הקרקע מפני שכאשב פיצ'ו תוקף במכת ברק הוא מחשמל גם את עצמו.
אמבריאון תופסת תוך כדי גלגול באוויר את הדסקית הראשונה בשיניה ומנפצת אותה, את השאר היא מפוצצת בכדורי צל ומתיישבת גאה על יד צ'ואי.
תורו של דודו לעלות והמאמן שלו אנדי זורק דיסקיות לאוויר, דודו משתמש בצוות כפול וכל הכפילים מנפצים את הדיסקיות בהתקפה מהירה!
השופטים מתלבטים מעט (אהמ הוד שהמותה טל עושה הגרלה אהמ) מי ניפץ דיסקיות הכי יפה ובדייקנות.
צ'ואי-50 נק'
שינקס-40 נק'
אמבריאון- 30 נק'
סקווירטל-20 נק'
דודו-10 נק'
מירוץ מכשולים!
המתחרים מתכוננים!
ו..הנה הם יצאו!
הוא קופץ הסירבול מעל למכשול הראשון, לפניו רצה שאר החבורה ומדלגת מעל לכל המכשולים ללא כל בעיה, דודו גם מעט מסתבך אך ממשיך בדרך (סליחה שאני לא מפרטת אין לי כחXD)
בסוף המסלול אלו התוצאות-
אמבריאון-50 נק'
שינקס-40 נק'
סקווירטל-30 נק'
דודו-20 נק'
צ'ואי-10 נק'
ולניקוד-(מוזיקה דרמטית)
צהובה-70 נק' *כפיים*
סגולה- 90 נק' *כפיים*
אדומה-110 נק' *כפיים*
כתומה-110 *כפיים*
שחורה-70 *כפיים*
בכל התחרויות יחד-
צהובה-430 נק'
סגולה-470 נק'
אדומה-490 נק'
כתומה-550 נק'
שחורה-370 נק'
[/SPOILER]
[B]התחלה לכולם חוץ מקווין(עוד מעט תחזרו לתגובות הקודמות שלכם כרגע יש עוד קטע אחד שלכם)[/B]
אתם הולכים לחדר מעט מאוכזבים מכך שלא ניצחתם אבל שמחים על ההזדמנות להשתתף בתחרות ענקית שכזאת בשביל לארוז את כל החפצים שלכם, אתם אורזים הכל ומשבחים את הפוקימונים שלכם.
לפתע! כאילו משום מקום נתקל בכם איש בחלוק מעבדה ואומר ''התחרתם יפה מאוד הנה הבאתי לכל אחד מכם פוקדור מיוחד שמרו אותו להזדמנות מיוחדת'' והוא מביא לכל אחד מכם מאסטר בול!(שמרו אותו חשוב להמשך)
[/QUOTE]
למקום השני והשלישי אין פרסים ?
מקום שני זה אני
--------------------------------------------------------------
"וואו , מאסטר בול , שמעתי שהוא יכול לתפוס כל פוקימון אפילו אגדיים גם אם יש להם הרבה חיים." אומר בשמחה , 'נקווה שאצליח לתפוס פוקימון טוב.' אחשוב לעצמי ואוציא את כולם מהפוקדורים , "הייתם טובים מאוד , כל אחד בדרך שונה." אומר ואמשיך במסע .
-
[quote]התחלה לכולם חוץ מקווין(עוד מעט תחזרו לתגובות הקודמות שלכם כרגע יש עוד קטע אחד שלכם)
לפתע! כאילו משום מקום נתקל בכם איש בחלוק מעבדה ואומר ''התחרתם יפה מאוד הנה הבאתי לכל אחד מכם פוקדור מיוחד שמרו אותו להזדמנות מיוחדת'' והוא מביא לכל אחד מכם מאסטר בול!(שמרו אותו חשוב להמשך)[/quote]
אני מקום 3. יש לי פרס חוץ מהמאסטר בול?
אני לוחץ יד לכולם ומתלהב מהפרס. 'וואו מאסטר בול אני לא מאמין....' אני אומר לכל הפוקימונים, גם לאיווי וללאפיס ולזולי, "אתם הייתם הכי טובים שאפשר, ואני הכי גאה בכם בעולם." אני מחבק כל פוקימון ומשבח אותו על הנקודות החזקות שלו.
-
[QUOTE=Wendy;1369088][SIZE="7"]סיבוב הגמר![/SIZE][IMG]https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTHammdb_t2lv_TSL0KwOttHNS1xJnjrvVZo29c67ZkFvTGZXU1[/IMG]
[SPOILER]
אז איזו קבוצה תנצח?
צהובה-360 נק'
סגולה-380 נק'
אדומה-380 נק'
כתומה-440 נק'
שחורה-300 נק'
צהובה-דודו
סגולה-אמבריאון
אדומה-שינקס
שחורה-סקווירטל
צ'ואי-10 טבעות- 50 נק'
דודו-8 טבעות- 40 נק'
שינקס-6טבעות-30 נק'
סקווירטל-4טבעות- 20 נק'
אמבריאון-2 טבעות-10 נק'
צ'ואי-50 נק'
שינקס-40 נק'
אמבריאון- 30 נק'
סקווירטל-20 נק'
דודו-10 נק'
מירוץ מכשולים!
המתחרים מתכוננים!
ו..הנה הם יצאו!
בסוף המסלול אלו התוצאות-
אמבריאון-50 נק'
שינקס-40 נק'
סקווירטל-30 נק'
דודו-20 נק'
צ'ואי-10 נק'
ולניקוד-(מוזיקה דרמטית)
צהובה-70 נק' *כפיים*
סגולה- 90 נק' *כפיים*
אדומה-110 נק' *כפיים*
כתומה-110 *כפיים*
שחורה-70 *כפיים*
בכל התחרויות יחד-
צהובה-430 נק'
סגולה-470 נק'
אדומה-490 נק'
כתומה-550 נק'
שחורה-370 נק'
[/SPOILER]
[B]קווין[/B]
אתה מקבל את הפרס ומאושר מהזכייה
לוסי באה אלייך ומחסקת אותך באושר ואז עוזבת ומסמיקה
אתה מקבל את הפרס, אורז חפצים וחוזר לחדר שלך בעיר שעזבת מה תעשה?[/QUOTE]
אוף מקום רביעי:cry::(