-
אה וגם אילן
וגם עוד איזה 50 איש לא מהפורום חח שהכרנו מלול
[quote=phantom lord;1434377]אני לא נשארתי בפורום,אני פה לביקורים
ותוסיף אותי omer_ryuzaki על שמו של ריוזאקי הדגול שנתן את חייו במאבק מול קירא[/quote]
חח אוקיי
בעיקרון אני יוסיף אותך מחר כי אני עכשיו בלפטופ
-
-
-
[QUOTE=Phantom Lord;1434380]תוסיף מתי שבא לך לא בוער[/QUOTE]
עומר!
באת בלי בלופים?
תתבייש.
You are dead to me.
-
-
[quote=blipbloopblap;1434393]היי..
מישו קיים פה?[/quote]אני אבל אני זז לישון. מחר צבא מוקדם.
-
[quote=yort3m;1434394]אני אבל אני זז לישון. מחר צבא מוקדם.[/quote]
אז מחר אתה לא תהיה קיים?
-
-
[quote=charmander;1434423]וואי כואב לי הגב...[/quote]
תרגיש good
-
איי איי איי, כנראה שהתיקו שלי במשחק אתמול היה יכול להיות נצחון מוחץ אם לא הייתי מחליט מוקדם מדי שההתקפה שלי הסתיימה....
שוב פעם כשלתי פסיכולוגית.
-
[quote=charmander;1434423]וואי כואב לי הגב...[/quote]
תרגיש טוב.
[quote=itayqt;1434425]תרגיש good[/quote]
ללמה באנברית?
-
לא עמדתי בפיתוי והתקדמתי במנגה של נארוטו חח.. אני כבר בצ׳אפטר 598...
זה אדייירררר!!!!
-
[quote=uzumaki naruto;1434438]לא עמדתי בפיתוי והתקדמתי במנגה של נארוטו חח.. אני כבר בצ׳אפטר 598...
זה אדייירררר!!!![/quote]
לא עמדתי בפיתוי וקראתי בוויקיה,זה אפילו יותר אדיר!
אם תרצה בפרטי ספויילרים אז בכיף..
עדכון שלי בפורום אנימה:
[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=53854"]לחיץ[/URL]
-
עברתי את השלב הראשון (והבעייתי כי התחלתי אותו עם 7 חיים ו-0 פוקוס) במצוד הסמית'ים. הטריק: בהתחלה יש מקום שאפשר לרוץ אליו ושם הסמית' שרודף אחריך משום מה לא שם לב אליך, ואף סמית' אחר לא מופיע, אז אפשר לרפא שם פוקוס וחיים ואז להתחיל לברוח מהם כמו שצריך.
כעת אני צריך רק לברוח מהם ברחבי כל צ'יינה טאון.
בנוגע לעדכון שלך: Torune זה לא אחד משומרי הראש של דנזו, כנראה זה משבט אבורמה?? טובי לכד את שניהם, ואז הרג אחד מהם ואמר לקאבוטו להשתמש בשני כדי להחיות אותו, כדי שהוא יוכל לראות את הטכניקה הזו בפעולה... אם כך זה צפוי אולי להיות פרק מעניין כי הוא ילמד אותנו מעט על שבט האבורמה.
-
[quote=lordabizi;1434443]עברתי את השלב הראשון (והבעייתי כי התחלתי אותו עם 7 חיים ו-0 פוקוס) במצוד הסמית'ים. הטריק: בהתחלה יש מקום שאפשר לרוץ אליו ושם הסמית' שרודף אחריך משום מה לא שם לב אליך, ואף סמית' אחר לא מופיע, אז אפשר לרפא שם פוקוס וחיים ואז להתחיל לברוח מהם כמו שצריך.
כעת אני צריך רק לברוח מהם ברחבי כל צ'יינה טאון.
בנוגע לעדכון שלך: Torune זה לא אחד משומרי הראש של דנזו, כנראה זה משבט אבורמה?? טובי לכד את שניהם, ואז הרג אחד מהם ואמר לקאבוטו להשתמש בשני כדי להחיות אותו, כדי שהוא יוכל לראות את הטכניקה הזו בפעולה... אם כך זה צפוי אולי להיות פרק מעניין כי הוא ילמד אותנו מעט על שבט האבורמה.[/quote]
כן, בגלל זה אמרתי שזה הולך להיות פילר מעניין לשם שינוי.
אביזי תעשה טובה תגיב בעדכון, הוא בדד..