בוקר טוב חברים!
Printable View
בוקר טוב חברים!
לא לא לא, אתם לא צריכים לנסות למצוא פשרה עם המנהלים: אתם צריכים לרמוס אותם באופן חסר רחמים. ביחיד בינתיים שמשקיע זה אלכס. מה שאומר שהשטות הזו לא תצלח. שינוי כינוי לא מספיק חשוב למשתמשים. השביתה האיטלקית תנצח, וזו עובדה. היחיד שהשקיע בלי קשר לניהול היה עמית, וזה כי הוא ממש אוהב מוסיקה, ולא כי הוא מעוניין בשינוי כינוי. לכן תאמינו לי כשאני אומר שנצחתי ועדיף לכם פשוט להכנע.
אביזי פשוט תודה בזה, הובסת.
עוד נסיון שלך להשתלט על העולם, כשל. מואהאהאה!
כל כך משעמם לי בשיעור אנגלית...
לך למשעמם!?
תחשוב מה זה שצריך להקשיב לאודיו בוק של ״the wave"
[quote=peterpan;1458673]אביזי פשוט תודה בזה, הובסת.
עוד נסיון שלך להשתלט על העולם, כשל. מואהאהאה![/quote]
למה נראה לך שאני מנסה להשתלט על העולם? אני אף פעם לא מנסה לשלוט בשום דבר. אני רק צופה וחוזה.
ובכל מקרה, אין סיכוי שמה שאני חוזה לא יקרה, כי מה שאני חוזה מתבסס על האמת של הטבע האנושי, ואי אפשר להתגבר עליו. השביתה האיטלקית תנצח אתכם.
אולי בהזדמנות הזו אני אוודא שאני משתמש במושג שביתה איטלקית נכון. במילא המטלב שלי התאבד כרגע ואני צריך לחכות שיהיה לי רישיון כדי להפעיל אותו.
טוב מסתבר שלא. אבל נקרא לזה שביתה איטלקית כי זה נשמע מגניב.
מה נשמע? :)
השביתה האיטלקית לא תנצח אותנו כי אנחנו הולכים להביא לשובתים בדיוק מה שהם רוצים, היכולת להביע את דעתם.
בבקשה שמישהו יסביר לי.. יש עכשיו בחתימות של שניים שלושה אנשים דמות כזאת עם שיער כחול (אנימציה)
מאיפה היא?
[QUOTE=itayQT;1458661]מזל טוב לפקח החדש :)
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55300[/url][/QUOTE]
מזל טוב לו
פעילות חדשה בפורום סדרות וקולנוע!
"צור את הסדרה שלך!"
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55308[/url]
[quote=amitlv;1458676]לך למשעמם!?
תחשוב מה זה שצריך להקשיב לאודיו בוק של ״the wave"[/quote]
למה אתה צריך להקשיב לאודיו בוק?תקראו בכיתה...
בבקשה תגיד לי ש-the wave זה לא על המורה הזה שהופך את התלמידים שלו לנאצים [או משהו כזה] כי אם כן...you poor little guy
[QUOTE=Alien;1458699]בבקשה תגיד לי ש-the wave זה לא על המורה הזה שהופך את התלמידים שלו לנאצים [או משהו כזה] כי אם כן...you poor little guy[/QUOTE]
אני לא יודע, אני למדתי All my Sons.
קראנו בכיתה כשלכל אחד המורה נתנה תפקידים ואני הייתי קלר :-)
הכי מעצבן היה שלו היו הכי הרבה שורות, במיוחד בקטע של המונולוג שלו שזה היה הכי מעצבן לקרוא :-(
אני לא יודע,אני בכיתה י',עוד לא התחלנו ספרות באנגלית s:
אבל אני זוכר שבבצפר יסודי הראו לנו הצגה של זה