כן אני זוכר שהמוזיקה הזאת גרמה למישהי למות או משהו
Printable View
כן אני זוכר שהמוזיקה הזאת גרמה למישהי למות או משהו
נקווה שבמהלך השבוע אני אספיק לאמן במידה מספקת את הפוקימונים שלי באמרלד כדי שבשבת הבאה אני אעשה את הליגה. כשאסיים עם זה, אצטרך או למצוא משחק גיימבוי אחר לטלפון, או להיות משועמם בנפשי גם בהסעה הלוך...
בוא באמת נפתח את זה לדיון. אילו משחקי גיימבוי אתם ממליצים לי להוריד לטלפון, שאפשר להתקדם בהם מספיק במשך חצי שעה? (מה זה מספיק? שעדיין זה יתקדם יחסית לאט בקצב שכזה, אבל עדיין אני ארגיש שעשיתי כמה דברים במהלך הזמן הזה. למשל קצב של משחקי פוקימון ושל אגדת גוקו הוא מספיק טוב)
אני שיחקתי כבר באגדת גוקו 2 ו-3, ובאדום אש ואמרלד. אני לא מתכוון להוריד משחק פוקימון של דור 2-, וגם כנראה אף משחק פוקימון של דור 3 אחר (ולדור 4 עוד אין אימולטור מספיק טוב בחינם לטלפון). אגדת גוקו 1 הוא משחק בלתי עביר לכל הדעות, ולכן גם לא אותו.
[quote=alien;1461595]כן אני זוכר שהמוזיקה הזאת גרמה למישהי למות או משהו[/quote]
מנשמע עומר
כבר לא רואים אותך
איזה אפס הופיר אני מפרק אותו בפוקימון
אוקיי מצאתי שני משחקים שנראים די סבירים: אחד מהם זה yugioh the sacred cards, והשני זה golden sun. נשמע מעניין.
אגדת גוקו 2 ו3 הם אכן משחקים מאוד טובים. ניסיתי גם לשחק ב1, אבל הוא באמת לא עביר..
כל הכבוד שאתה מסכים איתי...
אין כזה דבר "אגדת גוקו 1".
זה לא קיים.
[quote=pen draig;1461604]אין כזה דבר "אגדת גוקו 1".
זה לא קיים.[/quote]
נכון, אך כשאומרים אגדת גוקו 1 זה מסיר כל שמץ של ספק שהיה יכול להיות.
די לדבר על אגדת גוקו 1
זה לא קרה.
[quote=pen draig;1461607]די לדבר על אגדת גוקו 1
זה לא קרה.[/quote]
אני אדבר על מה שבא לי, למה מי נראה לך שאתה?!
הוא יתן לך באן
כי הוא מהפקחים
למה הכוונה לא עביר?
כי אם הוא באמת לא, אז אני אשחק כדי להוכיח שכן חח
[quote=lordabizi;1461608]אני אדבר על מה שבא לי, למה מי נראה לך שאתה?![/quote]
o rly
[quote=fishbones;1461609]הוא יתן לך באן
כי הוא מהפקחים[/quote]
לעע אני לא מניאק ):
[quote=uzumaki naruto;1461610]למה הכוונה לא עביר?
כי אם הוא באמת לא, אז אני אשחק כדי להוכיח שכן חח[/quote]
הוא משחק קשה מאוד. מאוד מאוד מאוד. כל דבר הורג אותך. המתקפות שלך גרועות. וזה בכלל סיוטי למדי. תשחק בזה מההתחלה עד הסוף בלי לשמור דרך האימולטור אלא רק דרך המשחק (למרות שנראה לי שבמשחק הזה אפשר לשמור בכל שלב ולאו דווקא בעיגולי קפסול קורפ), ואם תצליח תזכה לחמש דקות של תהילה שלך.