-
[B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[COLOR=#000080][FONT=verdana]ג'ף-[/FONT][/COLOR][/B][FONT=verdana][COLOR=#000080]
אשתדל כמה שאפשר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הנערה ממשיכה לשבת ליד ראלטס ומציירת אותה עוד שלוש פעמים בזמן שהיא אוכלת את הצלחת שהבאת לה. "אין כזאת מרשימה ומלכותית" ממלמלת לעצמה הנערה בזמן שהיא שולפת עיפרון חדש ומוסיפה הצללה לציור. "ידעת שההתפתחות הסופית ראלטס יכולה ליצור חורים שחורים בשביל להגן על המאמנים שלהם?" אומרת לך בקולה המקרקר "הם כאלה פוקימונים נאמנים ומיוחדים" מוסיפה.
בינתיים שלושתכם סיימתם לאכול והפוקימונים שלך נראים מוכנים לאימון רציני.
"אפשר לבוא לצפות בכם מתאמנים? אני כל כך אשמח לראות את ראלטס בפעולה!" אומרת הנערה ואתה מבחין בכתם צבע ירוק על לחיה "דרך אגב איפה הנימוסים שלי!" אומרת ומורחת את הצבע עוד יותר עם גב ידה "שמי לונה!" מוסיפה ומושיטה לך את ידה המרוחה בצבע.[/COLOR]
[COLOR=#800080][B]אלון-[/B]
"אתה יודע שהפוקימונים שלך לא באמת מאומנים לקרבות כאלה נכון?" שואל אותך בראד בזמן שאתם מתרחקים מהבקתה "אתה מאמן אותם לקרבות תיאום.. וגם את זה אם יורשה לי לומר לא עשית אפילו לרגע מאז שעזרתי לך מהבחורה הזאת" עוקץ אותך, ואתה מבחין בליבך שבאמת לא עבדת איתם על כלום מאז שזכית בתחרות. "כשאמרת לי בעיר ג'נטה שאתה רוצה לעצור את הכתות האלה, חשבתי שתיקח את זה ברצינות! בינתיים אתה רק עושה שטויות! אתה בכלל באמת רוצה לעצור אותם? או שטוב לך תחת השליטה שלהם?!" נוזף בך בקול מטלטל וכאוב.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
"מי הרג? מי נהרגה? איפה ביער?" שואל אותך האיש בזמן שעוד ועוד אנשים נעצרים לראות על מה המהומה "ילד בוא ספר לי הכל מההתחלה! מה קרה בדיוק?" ממשיך לשאול אותך ובו זמנית פונה לאישה שעוברת עם הטלפון "התקשרי לשוטרת ג'ני!" מפציר בה במהירות והיא מסתכלת עליו מופתע. "ג'ורג' אתה יודע טוב מאוד כמוני שכולן בכינוס השנתי שלהן במחוז ג'וטו!" אומרת בפליאה ובבהלה.
"אנחנו חשופים! רצח ביער! להסתתר! הצללים הגיעו!" אלו רק חלק מהצרחות של האנשים הנכנסים לפאניקה ברחוב והם מתפזרים במהירות חוזרים בחזרה לביתם, בתקווה למצוא מכסה מהרוע השולט במחוז.[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
ג'ניפר דוחפת אותך מעט אחורנית. "אל תעשה שום דבר פזיז ותכופף שאתן לך סימן" לוחשת לך בשקט ואוחזת בידך בחוזקה, אפילו יותר מידי.. בידה השניה היא שולחת אותה לחגורתה ונראה שהיא אוחזת במשהו.
במהירות שיא, אחד מהפוקימונים קופץ לעברכם, והיא דוחפת אותך על האדמה בחוזקה ושולחת מחט קטנה ועדינה לעבר הוימפיבלים אשר מסתערים עליה במהירות. בתנועות אמן, ובמהירות מדהימה, היא קופצת לכל הצדדים, נאבקת בלהקה בעצמה, שולחת עליהם מחטים, אשר מרדימה אותם אחד אחד.
למרות המראה המרשים, המחטים נגמרים לה ואילו עוד ועוד חברי להקה מצטרפים אליה. ביניהם גם כמה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG]אשר מצטרפים לקרב, ואילו ממש מרחוק אתה מבחין בשלושה ויקטירבלים אשר משקיפים עליכם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/71.gif[/IMG] ומבט רעב בעיניהם.
"טוב החברה האלה לא משאירים לי ברירה" אומרת בזעם ג'ניפר ועומדת זקוף, מרימה פוקדור לאוויר. 'אז זה הפוקימון שהיא לקחה איתה' אתה חושב לעצמך. מתוך הפוקדור משתחררת פוקימון ענקית ושחורה, בעלת מראה מרושע ונחשי. "זאת סוויפר!" אתה פולט מהפה מבלי ששמת לב בכלל. 'היא לכדה אותה אחרי הפגישה הראשונה שלנו במערת הרעל' אתה חושב לעצמך.
"סוויפר קדימה יהירות( swagger)!" קוראת במהירות וסוויפר המרושעת והענקית למראה פותחת את פיה וצורחת בקול אדיר ונורא, מה שגורם ללהקה להתבלבל לגמרי והם מתחילים לתקוף את עצמם, אבל זה פשוט לא מספיק.
"קדימה תעזור!" צורחת מפוחדת לעברך כשעוד ועוד מהפוקימונים מתקרבים אליכם.[/COLOR]
[COLOR=#b22222][B]קארון-[/B]
פשש השקעת בהמשך >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'וליטאון רצה לעבר מיני וקופצת על ראה, מנסה לבעוט בה, אבל אוניקס פשוט מעיפה אותה לאחור עם זנבה. "נתחיל בקל! דחיפה!" קוראת תמי בהתלהבות ומיני שלה מסתערת על ג'ולטיאון שלך עם ראשה ודוחפת אותה בחוזה על האדמה הקשה."עכשיו תעברי לזריקת אבנים!" קוראת תמי.[/COLOR][/FONT][COLOR=#b22222]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[COLOR=#000080][FONT=verdana]ג'ף-[/FONT][/COLOR][/B][FONT=verdana][COLOR=#000080]
אשתדל כמה שאפשר
הנערה ממשיכה לשבת ליד ראלטס ומציירת אותה עוד שלוש פעמים בזמן שהיא אוכלת את הצלחת שהבאת לה. "אין כזאת מרשימה ומלכותית" ממלמלת לעצמה הנערה בזמן שהיא שולפת עיפרון חדש ומוסיפה הצללה לציור. "ידעת שההתפתחות הסופית ראלטס יכולה ליצור חורים שחורים בשביל להגן על המאמנים שלהם?" אומרת לך בקולה המקרקר "הם כאלה פוקימונים נאמנים ומיוחדים" מוסיפה.
"אפשר לבוא לצפות בכם מתאמנים? אני כל כך אשמח לראות את ראלטס בפעולה!" אומרת הנערה ואתה מבחין בכתם צבע ירוק על לחיה "דרך אגב איפה הנימוסים שלי!" אומרת ומורחת את הצבע עוד יותר עם גב ידה "שמי לונה!" מוסיפה ומושיטה לך את ידה המרוחה בצבע.[/COLOR]
ג'ניפר דוחפת אותך מעט אחורנית. "אל תעשה שום דבר פזיז ותכופף שאתן לך סימן" לוחשת לך בשקט ואוחזת בידך בחוזקה, אפילו יותר מידי.. בידה השניה היא שולחת אותה לחגורתה ונראה שהיא אוחזת במשהו.
במהירות שיא, אחד מהפוקימונים קופץ לעברכם, והיא דוחפת אותך על האדמה בחוזקה ושולחת מחט קטנה ועדינה לעבר הוימפיבלים אשר מסתערים עליה במהירות. בתנועות אמן, ובמהירות מדהימה, היא קופצת לכל הצדדים, נאבקת בלהקה בעצמה, שולחת עליהם מחטים, אשר מרדימה אותם אחד אחד.
למרות המראה המרשים, המחטים נגמרים לה ואילו עוד ועוד חברי להקה מצטרפים אליה. ביניהם גם כמה [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/69.gif[/IMG]אשר מצטרפים לקרב, ואילו ממש מרחוק אתה מבחין בשלושה ויקטירבלים אשר משקיפים עליכם [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/71.gif[/IMG] ומבט רעב בעיניהם.
"טוב החברה האלה לא משאירים לי ברירה" אומרת בזעם ג'ניפר ועומדת זקוף, מרימה פוקדור לאוויר. 'אז זה הפוקימון שהיא לקחה איתה' אתה חושב לעצמך. מתוך הפוקדור משתחררת פוקימון ענקית ושחורה, בעלת מראה מרושע ונחשי. "זאת סוויפר!" אתה פולט מהפה מבלי ששמת לב בכלל. 'היא לכדה אותה אחרי הפגישה הראשונה שלנו במערת הרעל' אתה חושב לעצמך.
"סוויפר קדימה יהירות( swagger)!" קוראת במהירות וסוויפר המרושעת והענקית למראה פותחת את פיה וצורחת בקול אדיר ונורא, מה שגורם ללהקה להתבלבל לגמרי והם מתחילים לתקוף את עצמם, אבל זה פשוט לא מספיק.
"קדימה תעזור!" צורחת מפוחדת לעברך כשעוד ועוד מהפוקימונים מתקרבים אליכם.[/COLOR]
[/QUOTE]
אפעל מהר ואתמרן את גרובייל ״גרובייל תזתחרר במקום כמו טורנדו כששני ידיך משתמשות בעלה להב ופגע בכל הנקרא בדרך״ אסיים ואצפה בו מנפה כמה שיותר קניבאליים קרובים ואז אוסיף ׳רוצה שינה, הינה שינה...׳ ואסתום את אוזניי והורה לה גם. "גרובייל, משרוקית עשב עכשיו!!!״
-
[FONT=arial][QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
[/B]
"אתה יודע שהפוקימונים שלך לא באמת מאומנים לקרבות כאלה נכון?" שואל אותך בראד בזמן שאתם מתרחקים מהבקתה "אתה מאמן אותם לקרבות תיאום.. וגם את זה אם יורשה לי לומר לא עשית אפילו לרגע מאז שעזרתי לך מהבחורה הזאת" עוקץ אותך, ואתה מבחין בליבך שבאמת לא עבדת איתם על כלום מאז שזכית בתחרות. "כשאמרת לי בעיר ג'נטה שאתה רוצה לעצור את הכתות האלה, חשבתי שתיקח את זה ברצינות! בינתיים אתה רק עושה שטויות! אתה בכלל באמת רוצה לעצור אותם? או שטוב לך תחת השליטה שלהם?!" נוזף בך בקול מטלטל וכאוב.[/COLOR][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/QUOTE]
[/FONT]קורה לטובים ביותר.
--
"היי היי, בראד" ארגיע אותו, "אל תלכלך על הפוקימונים המדהימים שלי. אעבוד עם כל אחד בתנאים במתאימים, והנוחים ביותר עבורו. מה שכרגע, אני לא מוצא לנכון. במיוחד לאור העובדה שאנחנו בתוך יער חשוך ללא שמץ של מושג איך לצאת" אנזוף בו חזרה, "יש לך את המילה שלי, אנחנו נהיה בסדר" אומר לו בחיוך.
--
עכשיו אתה חייב להרוג את בראד כי נתתי את המילה שלי 0:
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490901][B]וזה שכתבתי תגובה סופר מושקעת ובטעות סגרתי את החלון וזה נמחק :(
אשתדל כמה שאפשר
[/FONT][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/QUOTE]
חחח @skull^kid בדיוק באתי לרשום זה קורה לטובים בביותר ואז הסתכלתי לראות מה הגיבו על זה וראיתי שרשמת
---
״אני ג'ף, ואני בסדר״ אדחה את לחיצת היד ״את יכולה לראות אותנו מתאמנים כל עוד לא תפריעי, לא אכפת לי״.
״בואו רלטס וסידוט, נלך לאולם האימונים״ אתרומם מהשולחן ואתחיל ללכת לחדר שהאחות ג'וי הראתה לי ׳אולי אחר כך גם נצא לאימון לילי בטבע, אבל קודם צריך להוריד את ההיפית הזאת מהזנב שלי׳
-
[QUOTE]לוקאס-
"מי הרג? מי נהרגה? איפה ביער?" שואל אותך האיש בזמן שעוד ועוד אנשים נעצרים לראות על מה המהומה "ילד בוא ספר לי הכל מההתחלה! מה קרה בדיוק?" ממשיך לשאול אותך ובו זמנית פונה לאישה שעוברת עם הטלפון "התקשרי לשוטרת ג'ני!" מפציר בה במהירות והיא מסתכלת עליו מופתע. "ג'ורג' אתה יודע טוב מאוד כמוני שכולן בכינוס השנתי שלהן במחוז ג'וטו!" אומרת בפליאה ובבהלה.
"אנחנו חשופים! רצח ביער! להסתתר! הצללים הגיעו!" אלו רק חלק מהצרחות של האנשים הנכנסים לפאניקה ברחוב והם מתפזרים במהירות חוזרים בחזרה לביתם, בתקווה למצוא מכסה מהרוע השולט במחוז.
[/QUOTE]
'או יופי חבורת פחדנים' אחשוב 'אבל אני לא יותר טוב'
אקום מהרצפה ואנער את בגדי, אמשיך ללכת לכיוון העיר ואחפש מרכז פוקימונים בתקווה שיוכלו לטפל שם בנקע שלי ובפוקימונים שלי... ואולי לחפש עזרה מהמאמנים שם
-
[FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"לא!" צורחת ג'ניפר בבהלה, אבל מאוחר מידי. גרובייל מתחיל להסתובב במהירות כשידיו שלוחות לצדדים והוא מצליח להעיף כמה מהפוקימונים הפראיים, אבל עד מהרה הם מקיפים אותו במהירות ושולחים עשרות גפנים לעברו ומצליחים ללכוד את ידיו ולעצור את תנועתו. ועד מהרה הם מסתערים עליו מלפפים את עצמם סביבו, ומשהו שנראה כמו חומצת מאכל מתחילה לזלוג מזווית של פיהם. "סוויפר זנב ברזל!" קוראת במהירות ג'ניפר וסוויפר האימתנית מסתערת לעבר ערימת הפוקימונים אשר מנסים לאכול את גרובייל שלך, ובתנועת שיסוף חדה מעיפה אותם ממנו והוא נופל על האדמה מותש, שרוף בכמה מקומות ברגליו שהחומצה שלהם טפטפה עליו.
"סוויפר קדימה פעימת אופל!" קוראת ג'ניפר לצידך והנחשית הענקית שלה פותחת את פיה ועשרות טבעות שחורות הבוהקות באור סגול בהיר נשלחות ממנה לעבר הפוקימונים ומתפוצצות עליהם, מכסים אותם בעשן כבד.
"יופי!" אתם קוראים ביחד בהתלהבות, אבל כשהעשן מתפזר, הגדוד הקניבלי עדיין עומד שם, נראה שהרוב לא התייחסו בכלל לפיצוץ.[/COLOR]
נשקול את העניין :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני רק מקווה בשבילך" פולט לעברך ומשלב את ידיו. "חוץ מזה להתאמן איתם ביער זה המקום המושלם לראות בהכי ברור איך יצאו שילובי מתקפות שלהם. גם הזדמנות מעולה בשבילם להתחזק מול הכתות הללו!" מפציר בך, אבל אתה מנפנף אותו שוב ובוחן את הכיוונים, ומבחין בפוקימון צהוב שנראה כמו חלת דבש המודבקת ביחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/415.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
"וואו מעולה!" מקרקרת לונה לעברך ואוספת את התיק שלה ורצה אחריכם בזמן שאתם הולכים לעבר אולם האימונים בקומה למטה.
אתם מגיעים לחדר עצום עם חמש זירות גדולות ומצידי החדר טרבינה עם ספסלים לישיבה. אתה נעמד על אחת הזירות ולוח בקרה קטן עולה מהרצפה. יש באפשרותך לבחור 3 מסלולים לאימונים.
1- אימון עצמי של שני פוקימונים שלך.
2- אימון מול פוקימון מאומן של המרכז.
3- אימון מול מאמן רנדומלי.
לונה הולכת ומתיישבת על הספסל והיא נראית עסוקה בציוריה.
[/COLOR]
בזמן שהרחוב מתפזר במהירות אתה נעמד והאיש המבוגר עוזר לך לקום ומלווה אותך למכרז בזמן שאתה מגלגל לו את הסיפור של מה קרה. "זה נורא ואיום! הלוואי והייתי יכול לעזור לך" מלמל האיש ובכך משאיר אותך לבד מול המרכז. אתה צולע פנימה ושם אחות ג'וי חייכנית, מקבלת אותך. "הכל בסדר בחור?" שואלת ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, חיוור כסיד מהכאבים האחות מביאה את הפוקדורים לצ'אנסי שלה וניגשת במהירות ומושיבה אותך על כיסא קטן ואתה מספר גם לה בדיוק מה קרה. "אוי לי! אוי ואבוי! לאן המצב הידרדר?!" מלמלמת במהירות ובזעף ומורחת משכה להקלת הכאבים על הקרסול ואז חובשת לך את הרגל במהירות. כבר ההרגשה הרבה יותר טובה.
אתה מסתכל מסביב לראות אם יש מאמנים במקום, ואתה מבחין לפתע במורגן ובג'וליה יושבים בפינת החדר, מתעמקים במה שנראה כמו ספר היסטוריה עתיק ושניהם שומעים משהו באוזניות. הם אפילו לא שמו לב שהגעת למרכז.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana]
[COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
"וואו מעולה!" מקרקרת לונה לעברך ואוספת את התיק שלה ורצה אחריכם בזמן שאתם הולכים לעבר אולם האימונים בקומה למטה.
אתם מגיעים לחדר עצום עם חמש זירות גדולות ומצידי החדר טרבינה עם ספסלים לישיבה. אתה נעמד על אחת הזירות ולוח בקרה קטן עולה מהרצפה. יש באפשרותך לבחור 3 מסלולים לאימונים.
1- אימון עצמי של שני פוקימונים שלך.
2- אימון מול פוקימון מאומן של המרכז.
3- אימון מול מאמן רנדומלי.
לונה הולכת ומתיישבת על הספסל והיא נראית עסוקה בציוריה.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
׳נבחר באימון עצמי׳ אלחץ על 1 או אעשה את מה שלא עושים כדי לבחור
״רלטס איתך הייתי רוצה לעבוד על הבלבול שלך, שתוכלי להרים דברים איתו״ אסתובב אליהם ״סידוט אותך הייתי רוצה ללמד התקפה חדשה, נעבוד על התקפה יחסית פשוטה- נגיחה״
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana]
נשקול את העניין :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"אני רק מקווה בשבילך" פולט לעברך ומשלב את ידיו. "חוץ מזה להתאמן איתם ביער זה המקום המושלם לראות בהכי ברור איך יצאו שילובי מתקפות שלהם. גם הזדמנות מעולה בשבילם להתחזק מול הכתות הללו!" מפציר בך, אבל אתה מנפנף אותו שוב ובוחן את הכיוונים, ומבחין בפוקימון צהוב שנראה כמו חלת דבש המודבקת ביחד [IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/415.gif[/IMG].[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"טוב נו.." אמלמל, ואזרוק את הפוכדור של סרסקיט.
"סרסקיט, השתמש בבועות!" אורה לו, מנסה להבין כיצד הוא עומד מבחינת הכוח והיכולת שלו.
-
[QUOTE]לוקאס-
בזמן שהרחוב מתפזר במהירות אתה נעמד והאיש המבוגר עוזר לך לקום ומלווה אותך למכרז בזמן שאתה מגלגל לו את הסיפור של מה קרה. "זה נורא ואיום! הלוואי והייתי יכול לעזור לך" מלמל האיש ובכך משאיר אותך לבד מול המרכז. אתה צולע פנימה ושם אחות ג'וי חייכנית, מקבלת אותך. "הכל בסדר בחור?" שואלת ואתה מגיש לה את הפוקימונים שלך, חיוור כסיד מהכאבים האחות מביאה את הפוקדורים לצ'אנסי שלה וניגשת במהירות ומושיבה אותך על כיסא קטן ואתה מספר גם לה בדיוק מה קרה. "אוי לי! אוי ואבוי! לאן המצב הידרדר?!" מלמלמת במהירות ובזעף ומורחת משכה להקלת הכאבים על הקרסול ואז חובשת לך את הרגל במהירות. כבר ההרגשה הרבה יותר טובה.
אתה מסתכל מסביב לראות אם יש מאמנים במקום, ואתה מבחין לפתע במורגן ובג'וליה יושבים בפינת החדר, מתעמקים במה שנראה כמו ספר היסטוריה עתיק ושניהם שומעים משהו באוזניות. הם אפילו לא שמו לב שהגעת למרכז.[/QUOTE]
אם זה היה בן אדם אמיתי לא נראלי הייתי יכול להמשיך במכונים במצב הנפשי שלי.. איך הרגת לי את טסה יא רשע
~~~
אפנה שוב לאחות ג'וי ואגיד לה "ג'וי.. החדשות הרעות לא נגמרו... הנערה שהם הרגו.. זו טסה, אני יודע שלא הייתם בקשר כל כך טוב אבל... היא אהבה אותכם בכל מקרה, אני אנסה להשיג את הגופה שלה כדי שתוכלו לקבור אותה כמו שצריך.. אני רק צריך לילה אחד לנוח, להתארגן מחדש, אולי להשיג עזרה ואחזור לשם" אומר לה ואז אלך לשבת בצד להרהר במראות שראיתי
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490915][FONT=verdana][COLOR=#000000][B]אוסטין-[/B]
"לא!" צורחת ג'ניפר בבהלה, אבל מאוחר מידי. גרובייל מתחיל להסתובב במהירות כשידיו שלוחות לצדדים והוא מצליח להעיף כמה מהפוקימונים הפראיים, אבל עד מהרה הם מקיפים אותו במהירות ושולחים עשרות גפנים לעברו ומצליחים ללכוד את ידיו ולעצור את תנועתו. ועד מהרה הם מסתערים עליו מלפפים את עצמם סביבו, ומשהו שנראה כמו חומצת מאכל מתחילה לזלוג מזווית של פיהם. "סוויפר זנב ברזל!" קוראת במהירות ג'ניפר וסוויפר האימתנית מסתערת לעבר ערימת הפוקימונים אשר מנסים לאכול את גרובייל שלך, ובתנועת שיסוף חדה מעיפה אותם ממנו והוא נופל על האדמה מותש, שרוף בכמה מקומות ברגליו שהחומצה שלהם טפטפה עליו.
"סוויפר קדימה פעימת אופל!" קוראת ג'ניפר לצידך והנחשית הענקית שלה פותחת את פיה ועשרות טבעות שחורות הבוהקות באור סגול בהיר נשלחות ממנה לעבר הפוקימונים ומתפוצצות עליהם, מכסים אותם בעשן כבד.
"יופי!" אתם קוראים ביחד בהתלהבות, אבל כשהעשן מתפזר, הגדוד הקניבלי עדיין עומד שם, נראה שהרוב לא התייחסו בכלל לפיצוץ.[/COLOR]
[/QUOTE]
טיל אתה ששמת אותי ראשון, הצלחתי לצטט :)
~~~
״גרובייל, השתמש במתקפה מהירה בכדי להגיח אחורה אלינו״ אפקוד עליו כמה שיותר מהר.
לאחר מכן אבקש אותו להשתמש במשרוקית עשב ולהרדים תקבוצה המטורפת הזו...
במידה ויצליח אשאל את ג׳ניפר לאן ברוחים מכאן וכמה שיותר רחוק מהאיזור הזה.
-
פשש השקעת בהמשך >>
ג'וליטאון רצה לעבר מיני וקופצת על ראה, מנסה לבעוט בה, אבל אוניקס פשוט מעיפה אותה לאחור עם זנבה. "נתחיל בקל! דחיפה!" קוראת תמי בהתלהבות ומיני שלה מסתערת על ג'ולטיאון שלך עם ראשה ודוחפת אותה בחוזה על האדמה הקשה."עכשיו תעברי לזריקת אבנים!" קוראת תמי.[/COLOR][/FONT][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/QUOTE]
הייתה לי דקה לצאת מהבית... כמעט איחרתי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ג'ולטיאון, אני יודע שאת בחיסרון, אבל אני חייב להגיד לך שאני מאמין בך! תבעטי שוב במיני, בכל הכוח! תפגיני את הזעם שלך!" אומר לה באמביציה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1490844][FONT=verdana]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
"בהחלט" אומר לך בחיוך ואחרי שאתה מברך את בידריל, רובי לוקח ממך את הפוקדור שלו, והולך לחדר אחורי, משאיר אותך יחד עם ארון, הנראית מאושרת מניצחונה.
לאחר כמה רגעים רובי חוזר ומביא לך את הפוקדור של בידריל. "הנה! למד בקלות!" אומר לך בחיוך ומחזיר לך את הפוקדור. "שיהיה לך בהצלחה בהמשך! אני בטוח שתצליח לאן שלא תבחר להתקדם!" מוסיף בחיוך ולוחץ את ידך.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
"תודה רבה רובי!" אני מודה לרובי בחיוך רחב ויוצא מהמכון 'עכשיו קודם כל נלך למרכז הפוקימונים שפה כדי לתת לפוקימונים שלי לנוח ומשם אני אמשיך בחיפוש אחר המערה שאומרים שיש פה, אני מת לדעת מה יש בתוכה!' אני חושב לעצמי בהתרגשות וניגש למרכז הפוקימונים ומבקש מהאחות ג'וי לטפל בפוקימונים העייפים שלי.
"שלדר, אתה עומד עכשיו לעבור המון אימונים, תהיה מוכן לכך!" אני אומר לשלדר לפני שהוא הולך עם האחות ג'וי.
לאחר הטיפול אני אצא מהמרכז ואמשיך בחיפושיי אחר המערה
-
[FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
פעם הבאה תגיד מה אתה אומר להם לעשות בבקשה.. אני לא אמציא לך דברים -_-"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
שני הפוקימונים שלך נעמדים אחד מול השנייה בזירה, מתקשים להבין מה אתה רוצה מהם. ראלטס מתחילה לזהור באור כחול ובהיר ומרימה את שתי ידיה קדימה, מכוונת אותן לעבר סידוט ומתחילה להזיז אותן בתנועות מלחיצות. מרימה ומפתלת אותן, בזמן שסידוט מסתחרר במהירות באוויר, מתפתל מכאבים.
לאחר שהיא מפילה אותו על הזירה, הוא קופץ קדימה לעבר ראלטס, אבל היא פשוט מסתובבת במהירות על הצד, והוא נחבט עם ראשו באדמת הזירה.
[/COLOR]
[COLOR=#800080]
[B]אלון-[/B]
סורסקיט יוצא מהפוקדור שלו וצוהל בהתלהבות ושולח עשרות בועות כתומות מהפתיל הקטן על ראשו לעבר הפוקימון הצהוב. הבועות מסתחררות סביב פוקימון חלת הדבש ואז בשנייה, מתפוצצות אחת אחרי השנייה עליו, אבל לא נראה לך שהמתקפה הזיזה יותר מידי ליריבך.
[/COLOR]
שתוק :X
the bitch had to die!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מה?" שואלת האחות ומרימה את ידיה על פיה "טסה?" אומרת שוב ודמעות מתחילות להצטבר סביב עינייה והיא קמה במהירות ממקומה ורצה לחדר אחורי בוכה בהיסטריה.
כל המרכז מסתכל עליך במבט חצי מאשים. אתה מתעלם מהם, מסתגר בתוך עצמך ומוצא את עצמך יושב על הכיסא כמעט שעתיים שלמות לפני שאתה נזכר לזוז. אתה אפילו לא שמת לב שאנשים כאלה ואחרים ניסו להזיז אותך או לדבר איתך. שקוע במחשבות ובתמונות הקשות שראית."טסה" אתה מלמל לעצמך שוב ושוב.
"צא מזה" אתה שומע, אבל מתעלם לחלוטין עד שיש שכבדה צונחת על פרצופך ומטלטלת אותך בחבטה עזה. אתה מרים את פרצופך ורואה את מורגן ולצידו הבחורה ששמה ג'וליה.
"מה עובר עליך?" הוא שואל בקול מרוגז ואתה שוקע שוב בהרהורים משלך "טסה" אתה אומר לו בשקט. הנערה מתכופפת מעט על רגליה האחוריות ומניחה את ידה על רגלך "אתה בסדר?" שואלת אותך בקול רך.[/COLOR]
גרובייל מזנק לאחור, משאיר אחריו שובל של אור לבן ובהיר והוא מצליח להתחמק מעשרות עליו תער אשר נשלחים לעברו.
"סוויפר יהירות!" קוראת ג'ניפר יחד איתך כשאתה מורה לגרובייל להשתמש במשרוקית הדשא.
שילוב המתקפות יוצר שילוב מיוחד ויעיל נגד עדר הפוקימונים הפראיים. חלקם נרדמים מהשריקה הנעימה והמרגיעה של גרובייל ואילו חלק אחר מסתחרר מהצרחה האיומה של סוויפר של ג'ניפר. המהומה שייצרתם נותנת לכם הזדמנות מעולה לברוח משם והתרחק מהמקום.
"אני לא מאמינה שהם נדדו עד לכאן" אומרת ג'ניפר בלחץ "הם אמורים להיות בחלק המזרחי ביותר ביער! מה הם עושים באזור כאן?" ממלמלת לעצמה מאשר אליך ונראית מבולבלת ממשהו.[/COLOR]
ג'וליטאון שלך רצה מבין האבנים, מנתרת עליהם עד שהיא מגיעה לעבר מיני, קופצת על ראשה העצום, מנסה לבעוט בה, אבל ללא הצלחה ומיני תופסת אותה בפיה הענקי, מרימה אותה באוויר וזורקת את ג'ולטיאון על האדמה בחוזקה, שם היא נשכבת פצועה.
היא נעמדת בחולשה ושואגת קלושות ומסתערת שוב על מיני, אבל היא מטיחה אותה עם זנבה עם גזע עץ.[/COLOR]
[COLOR=#006400][B]ג'ון-[/B]
אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי במרכז הסמוך ותוך כמה דקות, היא מחזירה לך אותם בריאים ושלמים. אתה משחרר את שלדר הצוהל באושר "שלדרר!" צורח בעליזות. אתה יוצא יחד איתו מהמרכז ומתחיל לחפש בעקבות המערה שעליה שמעת.
"הלוואי והייתה לנו מפה" אתה אומר לשלדר המהנהן בראשו מתוך הקונכייה שלו.
כעבור כמה רגעים של הליכה מהירה, אתה שומע רעש קליל ומבחין בפוקימון צבעוני וקטן שנראה כאילו ראשו מעוצב בצורת תו מוזיקה [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/441.gif[/IMG][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1491127][FONT=verdana][COLOR=#000080][B]ג'ף-[/B]
פעם הבאה תגיד מה אתה אומר להם לעשות בבקשה.. אני לא אמציא לך דברים -_-"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
שני הפוקימונים שלך נעמדים אחד מול השנייה בזירה, מתקשים להבין מה אתה רוצה מהם. ראלטס מתחילה לזהור באור כחול ובהיר ומרימה את שתי ידיה קדימה, מכוונת אותן לעבר סידוט ומתחילה להזיז אותן בתנועות מלחיצות. מרימה ומפתלת אותן, בזמן שסידוט מסתחרר במהירות באוויר, מתפתל מכאבים.
לאחר שהיא מפילה אותו על הזירה, הוא קופץ קדימה לעבר ראלטס, אבל היא פשוט מסתובבת במהירות על הצד, והוא נחבט עם ראשו באדמת הזירה.
[/COLOR]
[COLOR=#800080]
[/COLOR][COLOR=#006400] [/COLOR][IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/441.gif[/IMG][/FONT][/QUOTE]
לא ידעתי שזה עובד ככה
חשבתי יופיעו עצים/בובות מטרה או משהו, בגלל זה לא אמרתי את ההמשך
--
׳אה זה לא מה שציפיתי אליו׳ אאנח ״יודעים מה? בואו נצא החוצה, נמצא לנו כבר משהו להתאמן עליו״
אצא החוצה עם הפוקימונים ואחפש עץ בסביבה, בשביל שאחוז תוכל לנסות להרים אותו עם הבלבול שלה.
באותה נשימה אחפש משהו שאוכל לאלתר איתו בובת אימון בשביל סידוט.
-
[COLOR=#000080][FONT=verdana][B]ג'ף-[/B]
לא נורא.. פעם הבאה :ם
אתה יוצא החוצה בעקבותך רצה גם לונה "חכה לי!" צורחת אליך. אתה נעצר, מסתכל עליה וחוטף את כובעה וזורק אותו לעבר סידוט והוא נופל לו על הפרצוף.
"ראלטס בלבול!" אתה מורה לה ומצביע לעבר עץ פיקוס קטן "תנסי להרים אותו באוויר!" אתה מוסיף. לונה מתיישבת זעופה על האדמה וממשיכה לצייר את ראלטס בפוזיציות שונות בזמן שהיא מלמלת לעצמה בהתלהבות. רלאטס מרימה את ידייה לצדדים ובוהקת באור כחול ומכוונת אותן לעבר העץ הנמוך, אשר בוהק גם באותו אור כחול בהיר.
אתה רואה את המאבק של ראלטס לנסות להזיז אותו, אבל היא מצליחה במקום זאת להרים את כל העלים מהענפים הקטנים והעלים מסתחררים באוויר במראה מהמם ומיוחד של מערבולת עלים ירוקים הבוהקים באור כחול.
אבל לצערך היא לא מצליחה לנתק את העץ מהאדמה.
לעומתה סידוט קופץ על הכובע של לונה בראשו ומצליח להדוף אותו מעט לאחור.[/FONT][/COLOR]