[QUOTE=Ampharosin';1494502]אצלנו יש מלא כלבים גדולים אבל כולם ידידותיים
הבעיה היא הקטינם
למה ככל שכלב קטן יותר ככה הוא אגרסיבי יותר? הוא מנסה לפצות על משהו?[/QUOTE]
אינלי מושג
אבל אני לא אוהב את זה
Printable View
[QUOTE=Ampharosin';1494502]אצלנו יש מלא כלבים גדולים אבל כולם ידידותיים
הבעיה היא הקטינם
למה ככל שכלב קטן יותר ככה הוא אגרסיבי יותר? הוא מנסה לפצות על משהו?[/QUOTE]
אינלי מושג
אבל אני לא אוהב את זה
[QUOTE=דניס זה אני;1494419]שכחתי שלא היית כאן שפתחתי את פורום ירוק, אז חשבתי שהדעה שלי מובנת מאליה. אני לא מצדיק קרבות כלבים, ממש לא
רק אמרתי שאתם הופכים בלי לשים לב כלבי שמירה לכלבים שמתעללים בהם בדיון הזה. כלבי שמירה ממוצעים (לא אלו שתמצא אצל משפחות פשע, סבבה?) מאומנים לנבוח ולהתריע מפני פולשים ולא לרצוח אותם או להיות מכונות הריגה
ולפי מה שידוע לי כלבי עוקץ הם לא כלבי תקיפה, ואם הם כן היו אני רואה סתירה בדעה שלך שמצד אחד אתה מצדיק את זה בשימוש של הצבא אבל מוחה על זה בכללי[/QUOTE]
הכלב הספציפי שדיברתי עליו הוא לא כלב שמירה הוא פשוט רוצח. מאמנים אותו [B]לקרוע לגזרים בובת אדם[/B].
לירון לא תשרוד הרבה באיחוד, כך גם עומר.. הם רק שניים וכל קויופה מבינים שעומר נחש לא קטן
[QUOTE=itayQT;1494507]לירון לא תשרוד הרבה באיחוד, כך גם עומר.. הם רק שניים וכל קויופה מבינים שעומר נחש לא קטן[/QUOTE]
עא זה לא כזה משנה לי
העיקר שאת שלהם הם עשו בלשמור על 'הישרדות' בתוכנית הזו.
למרות שלדעתי שניהם דווקא כן יצליחו, ובשלב מסוים אף לירון תודח לפני עומר.
[QUOTE=Will O' Wisp;1494509]עא זה לא כזה משנה לי
העיקר שאת שלהם הם עשו בלשמור על 'הישרדות' בתוכנית הזו.
למרות שלדעתי שניהם דווקא כן יצליחו, ובשלב מסוים אף לירון תודח לפני עומר.[/QUOTE]
אני בספק. ברגע שיהיה איחוד בפרק הבא אני מניח, ועומר יחזור למשחק מהזובי עומר יעלה על המוקד ישר.
אני חושב דווקא שמושיק גאלמין, הזומבי של קויופה הוא דווקא יגיע רחוק.
[QUOTE=itayQT;1494513]אני בספק. ברגע שיהיה איחוד בפרק הבא אני מניח, ועומר יחזור למשחק מהזובי עומר יעלה על המוקד ישר.
אני חושב דווקא שמושיק גאלמין, הזומבי של קויופה הוא דווקא יגיע רחוק.[/QUOTE]
נהה, הוא ישרוד.
מהסיבה הפשוטה - שהוא היחיד שמשחק את המשחק
[QUOTE=Will O' Wisp;1494520]נהה, הוא ישרוד.
מהסיבה הפשוטה - שהוא היחיד שמשחק את המשחק[/QUOTE]
בדיוק בגלל זה אני בטוח שיעיפו אותו, כי מפחדים ממנו
[QUOTE=Will O' Wisp;1494520]נהה, הוא ישרוד.
מהסיבה הפשוטה - שהוא היחיד שמשחק את המשחק[/QUOTE]
תחשוב אבל: כמה הוא יחזיק? גם אם הודא תתחבר אליו (אולי, הכי קרוב מהשבט השני) וגם אם לא, סביר להניח שבשלב מסוים הוא יפגע איכשהו בלירון או שהוא יוביל הדחה שלה, ואז לפחות בשלב זה כל הכוחות יפנו נגדו. כולם ינסו להשיג את אמצעי החסינות במקומו ולהדיח אותו מהר.
[URL]http://trunks40.deviantart.com/art/Me-as-a-pokemon-trainer-sprite-332083091[/URL]
נורא חיפשתי את הספרייט המקורי (אם אני זוכר נכון הוא בלונדיני עם מעיל חום/כחול)
איך קוראים למאמן מישהו יודע (המקורי כמובן, לא הRECOLOR הזה)
[QUOTE=itayQT;1494507]לירון לא תשרוד הרבה באיחוד, כך גם עומר.. הם רק שניים וכל קויופה מבינים שעומר נחש לא קטן[/QUOTE]
איך קויופה מבינים את זה?
חוצמזה ששבט קויופה יתפצל באיחוד, הם לא ישארו כשישייה מגובשת, לדעתי ג'ני הודא ואם מושיק יחזור אז מושיק יחברו להוראקן ויעיפו את הרבעייה של קויופה אחד אחרי השני (שאחד מהם לא יגיע לאיחוד דרך אגב)
[QUOTE=Edgar;1494557]איך קויופה מבינים את זה?
חוצמזה ששבט קויופה יתפצל באיחוד, הם לא ישארו כשישייה מגובשת, לדעתי ג'ני הודא ואם מושיק יחזור אז מושיק יחברו להוראקן ויעיפו את הרבעייה של קויופה אחד אחרי השני (שאחד מהם לא יגיע לאיחוד דרך אגב)[/QUOTE]
איך קויופה מבינים את זה?
כשעומר היה מחובר לג'ני יום שלם ש"עומר נעלם" הם הבינו שהוא נחש לא קטן כששפך כל כך הרבה מידע על השבט שלו עוד לפני שהספיק להגיד שלום.
[quote=דניס זה אני;1494556][url]http://trunks40.deviantart.com/art/me-as-a-pokemon-trainer-sprite-332083091[/url]
נורא חיפשתי את הספרייט המקורי (אם אני זוכר נכון הוא בלונדיני עם מעיל חום/כחול)
איך קוראים למאמן מישהו יודע (המקורי כמובן, לא הrecolor הזה)[/quote]
palmer
[quote=edgar;1494557]איך קויופה מבינים את זה?
חוצמזה ששבט קויופה יתפצל באיחוד, הם לא ישארו כשישייה מגובשת, לדעתי ג'ני הודא ואם מושיק יחזור אז מושיק יחברו להוראקן ויעיפו את הרבעייה של קויופה אחד אחרי השני (שאחד מהם לא יגיע לאיחוד דרך אגב)[/quote]
כמו שצריך
אלון הסמלו היה תיקון שגיאות של האייפון שלי
לא ראיתי שזה שינה
''כן אמא שלי היא אמרה לי אל תדאגי לגבי הגודל שלך, כן נערים אוהבים קצת יותר טוסיק לאחוז בלילה''
-מגאן טריינור @edgar .
איך אני קשור לזה? ):