סגר 3. ייאיי...
לפעמים אני תוהה אם הסגרים מתחרים בבחירות לראות מי מופיע לעיתים תכופות יותר בחיינו.
Printable View
סגר 3. ייאיי...
לפעמים אני תוהה אם הסגרים מתחרים בבחירות לראות מי מופיע לעיתים תכופות יותר בחיינו.
יאללה, בקצב הזה נראה את הרחובות רק ב2022.
הכותרת מטעה, סגר 3 מעולם לא הסתיים.
שלום שלום לכולם
הפורום הזה תמיד מעלה בי נוסטלגיה
[QUOTE=Kirito;1513721]הפורום הזה תמיד מעלה בי נוסטלגיה[/QUOTE]
לכולנו.
יום שני שמח?
בא לי להרשם למ"ת שרץ בפורום אבל קשה לי לראות את עצמי מצמצם את הפער שנוצר.
אני לא כזה חושב שהם מחפשים עוד אנשים... נרשמתי למשחק הזה, אבל אז העיפו אותי אחרי תקופה, פשוט כי מה שהם באמת רוצים לעשות זה להמשיך עם המשחקים של עצמם, ולא כזה בא להם לנהל אנשים אחרים. שזה לגיטימי לחלוטין, כי לנהל משחק תפקידים זה מחיר כבד על הנשמה שלך, בדרך כלל. הם מוזמנים לתקן אותי אם אמרתי משהו לא נכון.
[quote=totodile;1513732]בא לי להרשם למ"ת שרץ בפורום אבל קשה לי לראות את עצמי מצמצם את הפער שנוצר.[/quote]
תמלא את החלל הריק במשחק dnd
שבת שלום
[QUOTE=Amitlv;1513734]תמלא את החלל הריק במשחק dnd[/QUOTE]
פחות מדבר אליי
אז לחצתי על הציטוט שבחתימה של עומר, וזה הביא אותי לנו"ד מיולי 12. איזה צחוקים. החתונה המדוברת היא עם גיל מר. פיצה, שאת הדמות שהוא יצר למשחק שלי שמבוסס על מרטין סטורי אהרוג בחודש הקרוב. בדיוק באותה תקופה פרשתי מניהול חת"ם, ולכן ליאון סוף סוף הצליח לפתוח משחק (אני חושב שהמשחקים שלו היו מבין הדברים ששברו אותי... אבל באמת נשחקתי די חזק במשך השנה הזאת שהייתי בה מנהל חת"ם).
בכלל, התכוננתי למבחן בפונקציות מרוכבות, סיימתי את הבגרות האחרונה, ומצד אחד הרגשתי על גג העולם, ומצד שני חשתי את הניצנים לכך שאולי הדרך בה בחרתי תידון אותי לייסורי עד.
ההודעות שלי אז היו הרבה יותר מלאות יומרה ופוציות מסויימת, אעז לומר, לא יודע אם כך ההודעות שלי נראות גם היום. אבל אז באמת אהבתי ללמוד מתמטיקה. היום... זאת עבודה. עבודה נהדרת, אבל עבודה. איכשהו מצד אחד "חיי החלומות" זה לעבוד במשהו שאתה אוהב, ומצד שני, לפעמים אם עובדים במשהו אז מפסיקים לאהוב אותו. אני לא אומר שאני ומתמטיקה זה כבר לא, כי אני לא חושב שזה אפשרי מבחינתי, אבל נהניתי ממתמטיקה של תואר ראשון הרבה יותר מההמשך. מדי פעם היו כל מיני נושאים שגרמו לי להנהן ולהעריך את האלגנטיות שלהן, אבל את הקסם הילדותי של מתמטיקה של תואר ראשון אני לא חושב שאחווה שוב.
אלים אדירים, עבור מאז 8.5 שנים. כמה דברים השתנו. כמה הרבה. כמה קצת. נפלא.
געגועי לגיל :(
לא דיברתי עם בעלי כמה שנים טובות, ואני בספק אם אשוחח איתו שוב
היוש