[quote][i]Originally posted by Pikachu4Ever[/i]@Jan 23 2009, 10:18 PM
[b] הוא רוצה לתת לך שמה נשיקה... קודם אני אחר כך אתה... הנוער של היום... אני רואה ערוץ הילדים ומבין למה הנוער של היום נערי... [/b][/quote]
xD
Oם
Printable View
[quote][i]Originally posted by Pikachu4Ever[/i]@Jan 23 2009, 10:18 PM
[b] הוא רוצה לתת לך שמה נשיקה... קודם אני אחר כך אתה... הנוער של היום... אני רואה ערוץ הילדים ומבין למה הנוער של היום נערי... [/b][/quote]
xD
Oם
יוווווווווווווו שעמום
לא יפה לדבר על ניצן מאחורי הגב,ממש לא יפה...
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Jan 23 2009, 10:20 PM
[b] לא יפה לדבר על ניצן מאחורי הגב,ממש לא יפה... [/b][/quote]
לא אכפת לי
[quote][i]Originally posted by CaTiShinYSaMa[/i]@Jan 23 2009, 10:20 PM
[b] לא יפה לדבר על ניצן מאחורי הגב,ממש לא יפה... [/b][/quote]
ראית איזה מגעיילם מפנטזים עליה
אנחנו לא מדברים על ניצן..
אנחנו גרמנו לבן לצאת מהארון :ס
[quote][i]Originally posted by ABD[/i]@Jan 23 2009, 10:20 PM
[b] אנחנו לא מדברים על ניצן..
אנחנו גרמנו לבן לצאת מהארון :ס [/b][/quote]
" הוצאת את המילים שלי מהפה "
אבל לא נגעת בי בכלל?
קוסם??
[quote][i]Originally posted by ABD[/i]@Jan 23 2009, 10:20 PM
[b] אנחנו לא מדברים על ניצן..
אנחנו גרמנו לבן לצאת מהארון :ס [/b][/quote]
XDDDDDDDDD
[SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/SIZE][SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/COLO<span style='font-size:21pt;line-height:100%'>[COLOR=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/[SIZE=14][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/SIZE]SIZE]R]</span>
[quote][i]Originally posted by Mr. Spam[/i]@Jan 23 2009, 10:21 PM
[b] [SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/SIZE][SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/COLO<span style='font-size:21pt;line-height:100%'><span style='color:red'>[u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/[SIZE=14][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/SIZE]</span>SIZE]R]</span> [/b][/quote]
מה קרה? כולה צוחקים...
[quote][i]Originally posted by Pikachu4Ever[/i]@Jan 23 2009, 10:22 PM
[b] מה קרה? כולה צוחקים... [/b][/quote]
I KNOW
XD
כולם פה מפנטזים על ניצן כמו איזה לא יודע מה -_-
אני צילמתי הודעה הודעה בפורום,לא תוכלו להתחמק מזה במהירות אתה מר ספאם רוצח שגיא...
[quote][i]Originally posted by Mr. Spam[/i]@Jan 23 2009, 10:21 PM
[b] [SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/SIZE][SIZE=4][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/COLO<span style='font-size:21pt;line-height:100%'><span style='color:red'>[u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/color][/[SIZE=14][color=red][u][b]אתם אשקרה גלמים אמרתי את הכל בציניות![/b][/u][/SIZE]</span>SIZE]R]</span> [/b][/quote]
OMG נעלבת? :ס
נו באמת אתה יודע שצוחקים..
נכון היא כולה סקסית