-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 04:25 PM
[b]
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
אתה מתעלם ממנו וממשיך ללכת. כעבור כמה דקות אתה רואה קרנביין ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa455.png[/img]) מקפץ לו ליד השיחים.
[/b][/quote]
"צא קבוטו,רוח קרירה" אני פוקד.
-
[b][color=blue]כריס-[/color][/b]
טוב X:
מאצ'ופ יוצא עם מכת קרטה ופוגע בסידוט. סידוט משחרר את ההתמדה ופוגע במאצ'ופ באותו כוח. שני הפוקימונים נראים באותה רמה. סידוט שולח כוח טבע שיוצא בצורת אבקת שיתוק ומשתק את מאצ'ופ.
קבוטו יוצא ומישתמש ברוח קרירה. קרינביין המופתע ניפגע מההתקפה ואז שולח גפן מצליפה ומעיף את קבוטו על הריצפה. קבוטו ניפצע מהמתקפה. קרינביין שולח כדורי זרע לעבר קבוטו.
-
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אתה יכול להחליף למתקפה הזאת שם >>.
צ'ארמיליון מנסה שוב והורסת כמה מהכפילים. רוזרייד יוצאת שוב ושולחת עלי קסם לעבר צ'ארמיליון. צ'ארמיליון עומדת אבל מפספת אותה שוב. "רוזי תחסלי אותה עם עלי טער!" אומרת לילה. רוזרייד שולחת עלי טער לעבר צ'ארמיליון.
[/b][/quote]
טפרי אש :)
----------
"צארמיליון תשתמשי בגחלת ואז במסך עשן ובמהירות בטפרי אש ואם זה לא פוגע בגחלת מתווך אפס !"אני אומר לצארמיליון במהירות .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 04:46 PM
[b] [b][color=blue]כריס-[/color][/b]
טוב X:
מאצ'ופ יוצא עם מכת קרטה ופוגע בסידוט. סידוט משחרר את ההתמדה ופוגע במאצ'ופ באותו כוח. שני הפוקימונים נראים באותה רמה. סידוט שולח כוח טבע שיוצא בצורת אבקת שיתוק ומשתק את מאצ'ופ.
[/b][/quote]
אני מחזיר את מאצ'ופ לפוקדור וחוזר לעיר למרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 04:46 PM
[b]
קבוטו יוצא ומישתמש ברוח קרירה. קרינביין המופתע ניפגע מההתקפה ואז שולח גפן מצליפה ומעיף את קבוטו על הריצפה. קבוטו ניפצע מהמתקפה. קרינביין שולח כדורי זרע לעבר קבוטו. [/b][/quote]
"התקשחות וחניתות קרח" אני פוקד.
-
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
האפיני משתמשת בהקסמה עם הזובטים ועל הגולבטים בזמן שגרובייל מתקיף אותם עם אגרופי שאיבה. הזובטים והגולבטים עפים משם לתוך המערה. אבל הזנבות עדיין מחזיקים אותך ואז קושרים את האפיני בזמן שגרובייל מקפץ מהם וממשיך לרדוף אחרי הזובטים והגולבטים. [/b][/quote]
"גרובייל, חכה!" אני צועק לעברו "באטרפרי, אלקטריק, צאו! בילבול ומכת ברק!" אני מצווה ומשחרר אותם החוצה, בזמן שאני מנסה להשתחרר מאותם זרועות.
-
[b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
טוב.
צ'ארמיליון לא יודעת עדיין מסך עשן ><"
צ'ארמיליון משתמשת בגחלת ושורפת את רוזרייד.צ'ארמיליון יוצאת עם טפרי אש אבל רוזרייד מישתמשת בצוות כפול ואז בדחיפת רעל. צ'ארמיליון פסולה. "לא נורא ילד" היא אומרת בחיוך "אבל קח את זה" היא אומרת וזורקת לך קופסא קטנה.
אתה שולח את הפוקדור על מאצ'ופ. אבל הוא מסרב להיכנס. הוא רוצה להלחם. מאצ'ופ מחכה להוראות.
קבוטו מתקשח ולכן המתקפה לא הכי פועלת עליו. קרינביין שולח עלי טער כנגד החניתות קרח של קבוטו. המתקפות מבטלות אחת את השנייה. קרניביין מתקרב במהירות אל קבוטו עם נשיכה.
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
על מי המתקפות? OO
המכת ברק תפגע בהם ואז זה יעבור אליך. והבילבול צריך שהוא יוכל לראות את הראש X:
תגיב מחדש :unsure:
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 07:04 PM
[b]
אתה שולח את הפוקדור על מאצ'ופ. אבל הוא מסרב להיכנס. הוא רוצה להלחם. מאצ'ופ מחכה להוראות.
[/b][/quote]
"אין בעיה!תקוף אותו בבעיטה נמוכה " אני אומר למאצ'ופ.
-
טוב.
צ'ארמיליון לא יודעת עדיין מסך עשן ><"
צ'ארמיליון משתמשת בגחלת ושורפת את רוזרייד.צ'ארמיליון יוצאת עם טפרי אש אבל רוזרייד מישתמשת בצוות כפול ואז בדחיפת רעל. צ'ארמיליון פסולה. "לא נורא ילד" היא אומרת בחיוך "אבל קח את זה" היא אומרת וזורקת לך קופסא קטנה. [/b][/quote]
>>
------
"כל הכבוד צארמיליון היית נהדרת "אני אומר לצארמיליון בעודי מלטף אותה .
אחר כך אני תופס את הקופסא ופותח אותה .
-
על מי המתקפות? OO
המכת ברק תפגע בהם ואז זה יעבור אליך. והבילבול צריך שהוא יוכל לראות את הראש X:
תגיב מחדש :unsure: [/b][/quote]
בשביל זה לא צריך לכתוב להגיב מחדש XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"באטרפרי, עזור לי!" אני קורא ומנסה להושיט את ידיי לעברו "אלקטריק, תנשך את הזרועות הללו!" אני קורא נואשות.
-
מאצ'ופ יוצא עם בעיטה כפולה ופוגע ישירות בסידוט. סידוט משתמש בכדור אנרגיה ופוגע במאצו'פ. מאצ'ופ לא מוותר ופוגע בו עם מכת קרטה ומעיף אותו על האדמה. סידוט מסוחרר.
אתה פותח את הקופסא ובותך אתה רואה שני פוקדורים גדולים וכחולים. אתה מוציא אותן ורואה שם גם אבן קטנה וצהובה.
פעם הבאה שתרצה לחשמל את עצמך אני אתך לך בכיף D:
באטרפריי מתקרב אלייך ואתה תופס ברגליו הקטנות ובכוח פלא הוא מצליח להוציא אותך מהזנבות. בינתיים אלקטריק נושך בכוח את הזנבות. מתוך האדמה יוצאת לך חבורת אקנסים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa023.png[/img]) ואז אתה רואה שמתוך החשיכה יוצא פוקימון גדול המחזיק בזנבו את גרובייל. אתה מזהה שזה ארבוק. אבל הארקבוק הזה שונה הוא זוהר! ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png[/img]) ארבוק מישתמש במבט נוקב ומשתק מפחד את אלקטריק ואת באטרפריי.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 07:30 PM
פעם הבאה שתרצה לחשמל את עצמך אני אתך לך בכיף D:
באטרפריי מתקרב אלייך ואתה תופס ברגליו הקטנות ובכוח פלא הוא מצליח להוציא אותך מהזנבות. בינתיים אלקטריק נושך בכוח את הזנבות. מתוך האדמה יוצאת לך חבורת אקנסים ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa023.png[/img]) ואז אתה רואה שמתוך החשיכה יוצא פוקימון גדול המחזיק בזנבו את גרובייל. אתה מזהה שזה ארבוק. אבל הארקבוק הזה שונה הוא זוהר! ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa024.png[/img]) ארבוק מישתמש במבט נוקב ומשתק מפחד את אלקטריק ואת באטרפריי. [/b][/quote]
"לא, גרובייל! קדימה, נסה להשתמש בכדורי זרע עליו כדי שישחרר אותך!" אני קורא לעברו "באטרפרי, אלקטריק, אל תפחדו! השתמשו בבילבול על החבורת אקנסים, ובגל רעם לעבר הארבוק!" אני מצווה עליהם
-
אתה פותח את הקופסא ובותך אתה רואה שני פוקדורים גדולים וכחולים. אתה מוציא אותן ורואה שם גם אבן קטנה וצהובה.
[/b][/quote]
"מה זה האבן הזאת "אני שואל את לילה .
בזמן שאני מכניס שני הפוכדורים לתיק .
-
[b] [b][color=blue]כריס-[/color][/b]
מאצ'ופ יוצא עם בעיטה כפולה ופוגע ישירות בסידוט. סידוט משתמש בכדור אנרגיה ופוגע במאצו'פ. מאצ'ופ לא מוותר ופוגע בו עם מכת קרטה ומעיף אותו על האדמה. סידוט מסוחרר.
[/b][/quote]
"כל הכבוד מאצ'ופ!היית מצויין"אני אומר למאצ'ופ."אז אני משער שניצחתי" אני אומר ליריב .
-
גרובייל מתחיל לירות כדורי זרע על ארבוק. ארבוק מתעצבן ומשלב נשיכה עיב ניב אש ומעלף את גרובייל. האקנסים יורים עוקצי רעל על הפוקימונים שלך. כולם חוץ מבאטרפריי מורעלים. באטרפריי מישתמש בעל חושי ופוגע בכל האקנסים שבוחרים בתגובה. *באטרפריי למד על חושי*
ארבוק שולח חומצה על באטרפריי שמתחמק בקלות.
"אהה זאת אבן אש" לילה אומרת בחיוך "מצאתי אותה ואין לי בה שימוש" היא מוסיפה.
אין שום יריב Oם
סידוט הוא פוקימון פראי.
-
[b]
קבוטו מתקשח ולכן המתקפה לא הכי פועלת עליו. קרינביין שולח עלי טער כנגד החניתות קרח של קבוטו. המתקפות מבטלות אחת את השנייה. קרניביין מתקרב במהירות אל קבוטו עם נשיכה.
[/b][/quote]
"פעימת מים לפרצוף שלו ושריטה!" אני פוקד.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 08:21 PM
"אהה זאת אבן אש" לילה אומרת בחיוך "מצאתי אותה ואין לי בה שימוש" היא מוסיפה. [/b][/quote]
"הא תודה "אני אומר לילה בעודי יוצא מהמכון לכיוון העיר .
-
גרובייל מתחיל לירות כדורי זרע על ארבוק. ארבוק מתעצבן ומשלב נשיכה עיב ניב אש ומעלף את גרובייל. האקנסים יורים עוקצי רעל על הפוקימונים שלך. כולם חוץ מבאטרפריי מורעלים. באטרפריי מישתמש בעל חושי ופוגע בכל האקנסים שבוחרים בתגובה. *באטרפריי למד על חושי*
ארבוק שולח חומצה על באטרפריי שמתחמק בקלות. [/b][/quote]
"גרובייל, חזור!" אני קורא ומחזיר אותו במהרה "כל הכבוד באטרפרי! עכשיו השתמש בעל חושי פעם אחת נוספת!" אני קורא ומחזיר את שאר הפוקימונים בינתיים.
-
[b]
אין שום יריב Oם
סידוט הוא פוקימון פראי. [/b][/quote]
בסדר נו התבלבלתי אבל למה לתקוע??
תעשה לי המשך חדש!
-
קבוטו יורה פעימת מים ומעיף את קרנביין. קרנביין ניהיה מבולבל ומתחיל להצליף בריצפה ובעצים. קבוטו מנצל את ההזדמנות ושורט אותו עשרות פעמים. קרניביין המבולבל מתפקח ושולח עלי טער לעבר קבוטו. קבוטו ניפצע.
אתה יוצא מהמכון ואחרי הליכה של כמה דקות אתה מגיע לסוף היער. אתה רואה עיר גדולה מאוד. אתה מטייל לך בעיר ורואה כמה מוזיאונים,גלריות,מרכז, מכון וחנות קטנה שנימצאת באחת מהסימטאות. מה תעשה?
באטרפריי שולח על חושי חזק ומעיף ארבוק למעמקי המערה ונעלם בחושך. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך. באטרפריי מתעופף לידך. מה תעשה?
איך תקעתי אותך? OO
אמרתי שאין לו מאמן ושהוא פראי.
אתה יכול לתפוס אותו או ללכת. אני לא אחליט בשבילך.
סידוט מעולף. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 09:02 PM
באטרפריי שולח על חושי חזק ומעיף ארבוק למעמקי המערה ונעלם בחושך. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך. באטרפריי מתעופף לידך. מה תעשה? [/b][/quote]
"קדימה באטרפרי, בוא נלך לכיוון שהצבעת עליו" אני אומר לו ומתחיל לרוץ החוצה מהמערה כשהוא מרחף לצידי.
-
[b]
איך תקעתי אותך? OO
אמרתי שאין לו מאמן ושהוא פראי.
אתה יכול לתפוס אותו או ללכת. אני לא אחליט בשבילך.
סידוט מעולף. מה תעשה? [/b][/quote]
אני ממשיך ללכת ולחפש פוקימונים אחרים
-
אתה יוצא מהמכון ואחרי הליכה של כמה דקות אתה מגיע לסוף היער. אתה רואה עיר גדולה מאוד. אתה מטייל לך בעיר ורואה כמה מוזיאונים,גלריות,מרכז, מכון וחנות קטנה שנימצאת באחת מהסימטאות. מה תעשה?
[/b][/quote]
D:
--------
אני נכנס למרכז פוקימונים בשביל להחליף את הוט הוט ואת סאנקורן בפוכדור המיסטורי ובאקנס .
אחר כך אני הולך לרפא את הפוקימונים וישר הולך למכון .
-
אתה רץ מהירות לעבר המקום שבאטרפריי הורה לך. אתה מגיע בחזרה לאגם. שם באטרפריי מוביל אותך לשביל קטן. אתה הולך בו רבע שעה בערך. לבסוף באטרפריי מוביל אותך לעץ עצום בוגודלו. אתה מסתכל על המקום ושם ממש לי גומחה קטנה בעץ ישן אומנייט.
אתה ממשיך ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa290.png[/img] אוכל לו פירות יער.
אתה מרפא ומחליף את הפוקימונים שלך והולך למכון. אתה מגיע אליו אחרי רבע שעה הליכה. אתה ניכנס פנימה וניכנס לחדר מלא דשא,שיחים ופרחים. אתה רואה גם כמה פוקימונים בין השיחים. אתה עובר לחדר גדול ושם אתה רואה את העץ הכי גדול וגבוהה שראית בחייך. למרגלות מנמנמת לה ילדה שנראת בערך בגילך. [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/253.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 09:17 PM
אתה רץ מהירות לעבר המקום שבאטרפריי הורה לך. אתה מגיע בחזרה לאגם. שם באטרפריי מוביל אותך לשביל קטן. אתה הולך בו רבע שעה בערך. לבסוף באטרפריי מוביל אותך לעץ עצום בוגודלו. אתה מסתכל על המקום ושם ממש לי גומחה קטנה בעץ ישן אומנייט. [/b][/quote]
"אומנייט.." אני אומר בשקט ומנענע אותו מעט בשביל להעיר אותו "תודה באטרפרי" אני אומר לו ומלטף את ראשו "אתה בסדר?" אני שואל את אומנייט.
-
אתה מרפא ומחליף את הפוקימונים שלך והולך למכון. אתה מגיע אליו אחרי רבע שעה הליכה. אתה ניכנס פנימה וניכנס לחדר מלא דשא,שיחים ופרחים. אתה רואה גם כמה פוקימונים בין השיחים. אתה עובר לחדר גדול ושם אתה רואה את העץ הכי גדול וגבוהה שראית בחייך. למרגלות מנמנמת לה ילדה שנראת בערך בגילך. [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/253.png[/img] [/b][/quote]
"את מאמנת המכון ?"אני השאל .
"טוב אם קח אז צארמיליון צאי!"אני אומר בעודי מחכה לפוקימון שהיא תוציא .
-
[b]
אתה ממשיך ללכת ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa290.png[/img] אוכל לו פירות יער.
[/b][/quote]
אני מתעלם ממנו ומחפש פוקימון אחר,פוקימון שהוא לא סוג חרק!פוקימון כמו אש,חשמל..
-
אומנייט מתעורר לאט לאט. כשהוא מתעורר הוא רואה אותן ומחבק אותך (בדרך מוזרה למידי כי אין לו ידיים :P). "תעצור איפה שאתה" אתה שומע קול של אישה ואז משהו קשיח מוצמד לעורפך. "מה אתה עושה במקום הזה?" שואל עוד קול של ילד ואתה רואה לפניך נער שנראה בערך בגילך [img]http://img217.imageshack.us/img217/4106/11833616.png[/img] צועד קדימה ומכוון עליך אקדח.
"אתה לא רוצה לדעת את החוקים קודם?" היא שואל בכעס ומשפשפת את עינייה. "קרב של שלוש על שלוש. רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים" היא אומרת וניגשת לצד השני של המגרש. אתה לא רואה אותה בגלל העץ הענק. "צא באגי!" היא אומרת ומוציאה פוקימון מסתורי שמתחבא מאחורי העץ.
אין באזור פוקימונים מהסוג הזה.
יש בדף הראשי איפה אתה יכול למצוא פוקימונים מהסוגים האלה.
אתה ממשיך ללכת ונתקל בסטארלי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa396.png[/img]).
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 09:35 PM
"אתה לא רוצה לדעת את החוקים קודם?" היא שואל בכעס ומשפשפת את עינייה. "קרב של שלוש על שלוש. רק למאתגר מותר להחליף פוקימונים" היא אומרת וניגשת לצד השני של המגרש. אתה לא רואה אותה בגלל העץ הענק. "צא באגי!" היא אומרת ומוציאה פוקימון מסתורי שמתחבא מאחורי העץ. [/b][/quote]
שואלת *
חח איזה כיף לתקן אותך =]
-----------
צארמיליון תסתובבי מסביב לעץ וכאשר את רואה את הפוקימון תשתמשי בגחלת מתוך בטוח .
ואחר כך תשתמשי בטרפי אש
-
[b] [b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
קבוטו יורה פעימת מים ומעיף את קרנביין. קרנביין ניהיה מבולבל ומתחיל להצליף בריצפה ובעצים. קבוטו מנצל את ההזדמנות ושורט אותו עשרות פעמים. קרניביין המבולבל מתפקח ושולח עלי טער לעבר קבוטו. קבוטו ניפצע.
[/b][/quote]
"סיים אותו בחניתות קרח" אני פוקד.
-
[b]
אין באזור פוקימונים מהסוג הזה.
יש בדף הראשי איפה אתה יכול למצוא פוקימונים מהסוגים האלה.
אתה ממשיך ללכת ונתקל בסטארלי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa396.png[/img]). [/b][/quote]
"מאצ'ופ תקוף את הסטארלי הזה בבעיטה נמוכה"
-
אומנייט מתעורר לאט לאט. כשהוא מתעורר הוא רואה אותן ומחבק אותך (בדרך מוזרה למידי כי אין לו ידיים :P). "תעצור איפה שאתה" אתה שומע קול של אישה ואז משהו קשיח מוצמד לעורפך. "מה אתה עושה במקום הזה?" שואל עוד קול של ילד ואתה רואה לפניך נער שנראה בערך בגילך [img]http://img217.imageshack.us/img217/4106/11833616.png[/img] צועד קדימה ומכוון עליך אקדח. [/b][/quote]
"חיפשתי את האומנייט שלי" אני עונה לו, בעודי מרים את ידיי באוויר.
-
צ'ארמליון מקיפה את העץ. אבל אין שום סימן לפוקימון.
פתאום מהעץ יוצאות עשרות בועות שפוגעות חזק בצ'ארמיליון. "יופי באגי עכשיו תשלח פעימת מים!" אומרת אלכסיס. ופעימת מים ענקית יוצאת לעבר צ'ארמיליון במהירות.
קבוטו יוצר חניתות קרח ושולח אותן לעבר קרינביין. קרניביין לא מוכן ונפגע מהן קשה. קרניביין מסוחרר, אבל עדיין עומד. קרניביין שולח פצצת זרע לעבר קבוטו.
מאצ'ופ יוצא עם בעיטה נמוכה ופוגע מעט בסטארלי. סטארלי העצבני מתעופף ושולח סופה ופוגע קשה במאצ'ופ.
סטארלי מתקדם לעבר מאצ'ופ עם ניקור.
"כן בטח" הבחור אומר. "אנחנו יודעים טוב טוב למה מאמנים מגיעים לפה" הוא ממשיך. "זה למצוא את הפוקימונים האגדיים השוכנים פה" אומרת הבחורה שאתה לא רואה. "תן לנו סיבה אחת למה לא להרוג אותך?" הם שואלים פה אחד.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 10:10 PM
צ'ארמליון מקיפה את העץ. אבל אין שום סימן לפוקימון.
פתאום מהעץ יוצאות עשרות בועות שפוגעות חזק בצ'ארמיליון. "יופי באגי עכשיו תשלח פעימת מים!" אומרת אלכסיס. ופעימת מים ענקית יוצאת לעבר צ'ארמיליון במהירות. [/b][/quote]
"תודה צארמיליון תחזרי"אני אומר בעודי מחזיר את צארמיליון לפוכדור .
"ספיל צא תשתמש באקדח מים על העץ ואז ברוח קרה בשביל להקפיא אותו !"אני אומר .
-
[b]
מאצ'ופ יוצא עם בעיטה נמוכה ופוגע מעט בסטארלי. סטארלי העצבני מתעופף ושולח סופה ופוגע קשה במאצ'ופ.
סטארלי מתקדם לעבר מאצ'ופ עם ניקור.
[/b][/quote]
"כשהוא יתקרב אליך תתקוף אותו במכת קרטה"אני אומר למאצ'ופ
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 8 2009, 11:49 AM
[b]
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
שני הפוקימונים שלך מקשיבים לך. נידוקווין יוצרת בור ענקי ונעלמת בתוכו. בינתיים פלריאון הופך את עצמו לסילון אש ועולה באוויר. בדיוק באותה שנייה שני הפוקימונים שלה מישתמשים בצוות כפול ויוצרים עשרות כפילים. פלריאון המבולבל צונח על הריצפה ונידוקווין יוצאת ומרסקת אבן עצומה במקום הפוקימונים שלה. "מייטנה צא עם ניב רעל! אבסול אגרוף יניקה!" אומרת D ומייטנה יוצא עם ניב שנראית גדולה וסגולה לעבר פלריאון ואבסול רת לעבר נידוקווין עם אגרוף יניקה.
[/b][/quote]
"נידוקווין, מהר! דחיפת רעל אל עבר מייטיאנה! פלאריון, סילון אש משולב עם מתקפת זריזות אל עבר אבסול!" אני צועק.
-
"כן בטח" הבחור אומר. "אנחנו יודעים טוב טוב למה מאמנים מגיעים לפה" הוא ממשיך. "זה למצוא את הפוקימונים האגדיים השוכנים פה" אומרת הבחורה שאתה לא רואה. "תן לנו סיבה אחת למה לא להרוג אותך?" הם שואלים פה אחד. [/b][/quote]
"אין לי סיבה בשבילכם, עליכם רק להאמין לי" אני אומר להו ומחזיר את אומנייט לפוכדור שלו "אני מוכן ששניכם תקיפו אותי, וגם תלוו אותי מחוץ ליער הזה" אני אומר להם
-
[b]
קבוטו יוצר חניתות קרח ושולח אותן לעבר קרינביין. קרניביין לא מוכן ונפגע מהן קשה. קרניביין מסוחרר, אבל עדיין עומד. קרניביין שולח פצצת זרע לעבר קבוטו.
[/b][/quote]
"התקשחות ופעימת מים" אני פוקד.
-
ספיל יוצא מוכן ומזומן ומוציא אקדח מים לעבר העץ ואז שולח רוח קרירה. גזע העץ קופא במהירות. "עכשיו באגי יום שמש ואז קרן סולרית!" קוראת אלכסיס ומתוך העץ יוצא אור שמש חזק שמפשיר את רוב הקרח. לפתע פוקימון קטן קופץ מהעץ ועמד מולך. אתה לא מספיק לראות אותו כי הוא בדיוק יורה קרן סולרית לעבר ספיל.
מאצו'פ מחכה לתזמון הנכון ואז שסטארלי ממש קרוב אליו הוא מכה אותו במכת קרטה. סטארלי עף אחורה ונופל מעולף. מה תעשה?
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
שני הפוקימונים שלך מתקדמים במהירות לעבר הפוקימונים של D. שילוב של כל ארבעת המתקפות יוצרת פיצוץ גדול. כשהעשן מתפזר נידוקווין ואבסול עדיין עומדים. מייטנה ופלריאון היתעלפו.
"עכשיו אבסול כוח על!" היא צועקת.
אבסול מציית ואוגר כוח גדול בגופו ואז שולח אותו במהירות לעבר נידוקווין.
חשבתי ליותר כיוון של אסרטיביות ו"אני אחסל אותכם" אבל שיהיה XD
"אני מניחה שכן" אומרת האישה שמאחוריך. אתה מרגיש אזיקים נקשרים מאחוריך. אתם מתחילים ללכת, ראשך מורכן. לפתע אתה שומע צעקה. אתה רואה מולך עוד שני אנשים נלחמים. [img]http://www.pokecharms.com/games/DPTrainers/1-82.png[/img] אשר נלחם עם גרמפיג([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa326.png[/img]) בבחור עם מסיכה מוזרה [img]http://img204.imageshack.us/img204/6698/275o.png[/img] שמישתמש בסקאנטנק ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa435.png[/img]). אתה רואה את הבחור שליווה אותך בהלם ואתה מרגיש איך משחררים אותך מהאזיקים. "אתה יכול לברוח או להשאר" אומרת האישה. אתה רואה אותה לראשונה [img]http://img529.imageshack.us/img529/3483/69208477.png[/img]. אתה מבחין בעוד שני אנשים בלבן יושבים מאחורה ומצחקקים לעצמם. [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/291.png[/img] [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/295.png[/img]. אתה מבחין שהנערה מדברת בטלפון בזעם והבחור מצלם את כל הקרב. "נו למה אתה מחכה?" שואלים לפתע אותך שני האנשים ומחכים לתשובה.
קבוטו מתקשח ומתחמק מההתקפה לגמרי. קרניביין המופתע לא מצליח להתגבר על התדהמה שלו וניפגע חזק מהחניתות קרח. קרניביין מעולף. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 9 2009, 09:15 AM
[b]
מאצו'פ מחכה לתזמון הנכון ואז שסטארלי ממש קרוב אליו הוא מכה אותו במכת קרטה. סטארלי עף אחורה ונופל מעולף. מה תעשה?
[/b][/quote]
אני זורק על סטארלי פוקדור.