[QUOTE=pokedex;766035]חאלס לדבר על פוקימון :\[/QUOTE]
עכשיו הבנתי שזה כיף,עכשיו אני גם נמצא שם
Printable View
עכשיו הבנתי שזה כיף,עכשיו אני גם נמצא שם
אז אם אבי/ מור באים אל תדבר על כדורגל סגור?
[quote=killerbee;766038]אז אם אבי/ מור באים אל תדבר על כדורגל סגור?[/quote]
יש לכם את כל הפורום לדבר על פוקימון, זה המקום היחידי שאפשר לקבל הפסקה.
ופוקימון<<<<<<<<ספורט.
[QUOTE=killerbee;766038]אז אם אבי/ מור באים אל תדבר על כדורגל סגור?[/QUOTE]
אתה מוציא מונפרנו מול ההרקרוס שלי זה לא חכם
[QUOTE=pokedex;766039]יש לכם את כל הפורום לדבר על פוקימון, זה המקום היחידי שאפשר לקבל הפסקה.
ופוקימון<<<<<<<<ספורט.[/QUOTE]
התבלבלת פוקימון>>>>>>>>>>>>>> ספורט ולך תדבר על ספורט בפורום ספורט...
יגאל: זה חכם מאוד זה קרב שווה...
טוב הגבתי במשחק שלך
[QUOTE=monster;766044]טוב הגבתי במשחק שלך[/QUOTE]
במשחק שלך התכוונת
[QUOTE=monster;766044]טוב הגבתי במשחק שלך[/QUOTE]
כנ''ל נשאר רק killerbee
[QUOTE=יגאל;766048]כנ''ל נשאר רק killerbee[/QUOTE]
אוקי לוקאס תגיב להמשך שלי ולא של יגאל
אני הולך לאכול עוד 5 דקות אני חוזר
איפה קילרבי?
בוקר טוב כולם.
[QUOTE=SportMan;766057]בוקר טוב כולם.[/QUOTE]
היי אבי
עובדה מעניינת: בעוד 168 שעות, רובכם, אם לא כולכם, תהיו בבית הספר ותשמעו את מנהל(ת) בית הספר מספר(ת) סיפורי סבתא על השטויות שיהיו בעשרת החודשים הקרובים.
נכון שהחיים נהדרים?
היי ליאור, מה קורה?.
[QUOTE=LordAbizi;766060]עובדה מעניינת: בעוד 168 שעות, רובכם, אם לא כולכם, תהיו בבית הספר ותשמעו את מנהל(ת) בית הספר מספר(ת) סיפורי סבתא על השטויות שיהיו בעשרת החודשים הקרובים.
נכון שהחיים נהדרים?[/QUOTE]
אומללות
פעם אחרונה שזה קורה לי,תאחלו לי מזל טוב
בוקר טוב
[quote=LordAbizi;766060]עובדה מעניינת: בעוד 168 שעות, רובכם, אם לא כולכם, תהיו בבית הספר ותשמעו את מנהל(ת) בית הספר מספר(ת) סיפורי סבתא על השטויות שיהיו בעשרת החודשים הקרובים.
נכון שהחיים נהדרים?[/quote]
+1 :(
לעזאזל עם בית ספר!
[QUOTE=HighDis;766069]לעזאזל עם בית ספר![/QUOTE]
ארוין יואב סיפר לי שאני עשיתי לך רצח אופי,מתי?
אתמול הייתי בהחלקה על הקרח ,זה שליד הלונה פארק
התפדחתי ,אז הראש צוות שלי החליטה לעשות מעשה ולגשת ל3 בנות והיא אמרה להם איזה משהו
בקיצור הבנות האלה באו והתחילו לדבר איתי ,ואני אישית ביישן ,אני לא מבין רמזים .לפחות יצאתי עם מספר פלאפון ושני כתובות מסן.
[QUOTE=nilasak;766070]ארוין יואב סיפר לי שאני עשיתי לך רצח אופי,מתי?[/QUOTE]
הקפצה מעמ' 3
נמנמנמנמ.... בוקר טוב לכל הנוכחים:sleep:
[quote=HighDis;766071]אתמול הייתי בהחלקה על הקרח ,זה שליד הלונה פארק
התפדחתי ,אז הראש צוות שלי החליטה לעשות מעשה ולגשת ל3 בנות והיא אמרה להם איזה משהו
בקיצור הבנות האלה באו והתחילו לדבר איתי ,ואני אישית ביישן ,אני לא מבין רמזים .לפחות יצאתי עם מספר פלאפון ושני כתובות מסן.[/quote]
אם היה מדובר בי, הייתי יוצא משם עם 3 גופות מדממות.
אני אוהב לרצוח בני אדם.
זה גורם לי להרגיש חי.
[QUOTE=DoR_RoD;766075]נמנמנמנמ.... בוקר טוב לכל הנוכחים:sleep:[/QUOTE]
:what: נמנמנמנמנמנמ?
אני רוצה דרקון המוות:cry:
[quote=nilasak;766072]הקפצה מעמ' 3[/quote]
ביום שישי אחד .ששיתפת פעולה עם עומר כשעוד הייתי מנהל ראשי
[quote=LordAbizi;766076]אם היה מדובר בי, הייתי יוצא משם עם 3 גופות מדממות.
אני אוהב לרצוח בני אדם.
זה גורם לי להרגיש חי.[/quote]
אם כבר, למה לא לאנוס אותם ואז לרצוח אותם?
[QUOTE=HighDis;766079]ביום שישי אחד .ששיתפת פעולה עם עומר כשעוד הייתי מנהל ראשי[/QUOTE]
נראה לי שבשישי הזה היה לי גם רצח משתמש
שאתה לא הסכמת להחזיר אותי
אני זוכר בדיוק איך זה הלך.
[QUOTE=nilasak;766078]:what: נמנמנמנמנמנמ?
אני רוצה דרקון המוות:cry:[/QUOTE]
חח עוד לא ירדת מזה?... תתגבר בן אדם.... כמו שאמרתי אתמול תחשוב על משהו שיקר לך יותר מזה כמו נגיד... אססין קריד!!
[QUOTE=DoR_RoD;766083]חח עוד לא ירדת מזה?... תתגבר בן אדם.... כמו שאמרתי אתמול תחשוב על משהו שיקר לך יותר מזה כמו נגיד... אססין קריד!![/QUOTE]
אתמול הדיסק לא עבד:cry:
[quote=pokedex;766080]אם כבר, למה לא לאנוס אותם ואז לרצוח אותם?[/quote]
זה לא הוגן.
מותר להתעלל בבן אדם רק בדרך אחת כל פעם.
יש זכויות וחובות. לכל אדם יש זכות להתעלל בבן אדם אחר פעם אחת כל פעם. אם רוצים להתעלל יותר מזה, אז צריך למלא חובה כלשהי (שבדרך כלל פירושה שעליך להתעלל בעצמך), ואז אפשר להתעלל בשני דרכים שונות באותו בן אדם.
אבל זה מסוכן להתעסק עם זה, כי זה יכול לגרום להפרות איזון מאוד בוטות.
[quote=nilasak;766081]נראה לי שבשישי הזה היה לי גם רצח משתמש
שאתה לא הסכמת להחזיר אותי
אני זוכר בדיוק איך זה הלך.[/quote]
אני לא הסכמתי להחזיר אותך כי פתחת משתמש כפול .זה נגד התקנון.
מקצועי בלבד .אתה באת אליי באישי ועל זה אני לא אסלח
[QUOTE=HighDis;766088]אני לא הסכמתי להחזיר אותך כי פתחת משתמש כפול .זה נגד התקנון.
מקצועי בלבד .אתה באת אליי באישי ועל זה אני לא אסלח[/QUOTE]
עובדה שחזרתי.
[quote=LordAbizi;766086]זה לא הוגן.
מותר להתעלל בבן אדם רק בדרך אחת כל פעם.
יש זכויות וחובות. לכל אדם יש זכות להתעלל בבן אדם אחר פעם אחת כל פעם. אם רוצים להתעלל יותר מזה, אז צריך למלא חובה כלשהי (שבדרך כלל פירושה שעליך להתעלל בעצמך), ואז אפשר להתעלל בשני דרכים שונות באותו בן אדם.
אבל זה מסוכן להתעסק עם זה, כי זה יכול לגרום להפרות איזון מאוד בוטות.[/quote]
אתה טועה.
בוא נחלק את התהליך לשני מישורים:
א. הן כוסיות -
אם הן כוסיות, הרי שנאנוס אותן וננצל אותן לקיום יחסי מין. כדי לטשטש את הראיות, נרצח אותן ונקבור אותן במקום נידח.
ב. הן לא כוסיות -
אם הן לא כוסיות, הרי שלא נאנוס אותן כי אין לנו עניין בהן. פשוט נרצח אותן (כדי להרגיש חיים) ואז נקבור אותן במקום נידח.
[quote=nilasak;766089]עובדה שחזרתי.[/quote]
אני לא רוצה להגיד למה ,אפילו שאני לא מנהל אני לא יוציא דברים שדיברתי עם מנהלים.
[QUOTE=HighDis;766092]אני לא רוצה להגיד למה ,אפילו שאני לא מנהל אני לא יוציא דברים שדיברתי עם מנהלים.[/QUOTE]
לא לדאוג,הסבירו לי כבר
[QUOTE=nilasak;766085]אתמול הדיסק לא עבד:cry:[/QUOTE]
וואי מסכן... זה קורה לי כל הזמן דווקא עם המשחקים הכי יקרים לי!! באססין קריד אצלי משהו נדפק בשמירה ועמדתי לגמור את המשחק :( ב-prototype הדיסק נדפק... ויש עוד הרבה מקרים... שלא תדע עוד צער:wink: אבל תקשיב לי טוב! לא משנה מה תעשה,אל תראה סרטונים של אססין קריד ביוטיוב!! זה יגרום לך לגעגועי יתר ואתה תתפוצץ מזה בסוף! תאמין לי אני אומר לך מניסיון...
[QUOTE=DoR_RoD;766095]וואי מסכן... זה קורה לי כל הזמן דווקא עם המשחקים הכי יקרים לי!! באססין קריד אצלי משהו נדפק בשמירה ועמדתי לגמור את המשחק :( ב-prototype הדיסק נדפק... ויש עוד הרבה מקרים... שלא תדע עוד צער:wink: אבל תקשיב לי טוב! לא משנה מה תעשה,אל תראה סרטונים של אססין קריד ביוטיוב!! זה יגרום לך לגעגועי יתר ואתה תתפוצץ מזה בסוף! תאמין לי אני אומר לך מניסיון...[/QUOTE]
תביא לי כבר דרקון המוות!!!!
אני משתגע!
[quote=pokedex;766091]אתה טועה.
בוא נחלק את התהליך לשני מישורים:
א. הן כוסיות -
אם הן כוסיות, הרי שנאנוס אותן וננצל אותן לקיום יחסי מין. כדי לטשטש את הראיות, נרצח אותן ונקבור אותן במקום נידח.
ב. הן לא כוסיות -
אם הן לא כוסיות, הרי שלא נאנוס אותן כי אין לנו עניין בהן. פשוט נרצח אותן (כדי להרגיש חיים) ואז נקבור אותן במקום נידח.[/quote]
שוב פעם, אתה לא מבין, הקטע ההוא שבגלל האיזון העדין שקיים בין חובות לזכויות, אסור להתעלל באותו בן אדם בשני דרכים ברצף בלי שאתה מבצע חובה כלשהי. אבל זה למעשה הכל תלוי באמונה שלך.
כי בדת אליה אני משתייך, דת המתמטיקה והעינוי העצמי, הכל מבוסס על זכויות וחובות, ואני חייב לדעת לפני שאני ניגש לשימוש באחת הזכויות שלי, שאני עמדתי בחובות הנדרשות.
כך למשל בטיול שלי בחו"ל נאלצתי חצי מהטיול לדקור את עצמי עם עט בירך, כי כל הקבוצה נהנתה מהטיול, ולמען הסדר הטוב הייתי חייב לסבול בשביל 37 ואנשים, ולכן זרזתי את התהליך על ידי דקירה. אם אתה משתייך לדת אחרת, אז אני לא יכול לאמר מה החוקים שפועלים עליך.
חזרתי