-
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 7 2009, 01:30 PM
[b] אני ליפני הליגה והפוקימונים שלי רמה 50 ואני גם רוצה להרביאך כסף בקרבות [/b][/quote]
בווי פי יש אפשרות להקפיץ את הרמות של הפוקימונים לרמה 100 [רק למשך הקרב]
ולא מרוויחים כסף בקרבות WI-FI
-
[quote][i]Originally posted by brock[/i]@Jul 7 2009, 01:50 PM
[b] בווי פי יש אפשרות להקפיץ את הרמות של הפוקימונים לרמה 100 [רק למשך הקרב]
ולא מרוויחים כסף בקרבות WI-FI [/b][/quote]
אוקי אז דבר איתי בפרטי
-
[quote][i]Originally posted by king-R4[/i]@Jul 7 2009, 10:14 AM
[b] למישהו יש את האגדיים הבאים: אני יכול להביא אגדיים יש לי את כל אלה של דימונד וחלק של פעם את כל ההתחלתיים ואני יכול להביא המון פוקימונים רק תגידו
אני צריך את:זפדוס מיו מיוטו סוויקון אנטי לוגיה הוהו קיוגר דיאוקסיס 3 הרגים לטיאס(האדום את הכחול יש לי)וזהו אז עם למישהו יש יש לי דארקראי שיימין ארסוס וחוץ מרגיגיגאס את כל האגדיים של דימונד אגדיים מהדורות הקודמים שלא רשמתי כאן ואת כל ההתחלתיים שיש [/b][/quote]
יש לי את שלושת הרג'ים, אבל אתה בטח רוצה אותם בשביל רג'יג'יגאס..
אני מוכן להחליף אותם ולהחזיר והחליף ולהחזיר איתך גם את רג'יג'יגאס..
-
[quote][i]Originally posted by מישו[/i]@Jul 6 2009, 07:36 PM
[b] מצתער לקטוע את השיחה אבל למשהוא יש את הפיצ'ו מהאוונט??
והוא כן יצא והיה משהוא שהיה לו אחד ורצה להחליף אותו בג'ירצ'י שלי אבל אחרכך הוא לא עונה [/b][/quote]
לי יש, אבל את הפיצ'ו היפני. אני לא יכול להביא לך אותו לצמיתות, אבל אם תצטרך אותו רק לצורך האיוונט עצמו, בזמן שהמשחק ייצא... בכיף, בתנאי שהוא חוזר אליי ישר אחרי. מעוניין?
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Jul 7 2009, 03:26 PM
[b] יש לי את שלושת הרג'ים, אבל אתה בטח רוצה אותם בשביל רג'יג'יגאס..
אני מוכן להחליף אותם ולהחזיר והחליף ולהחזיר איתך גם את רג'יג'יגאס.. [/b][/quote]
בסדר אני רוצה שנעשה את זה שתעביר לי רק כדי שאני יראה אותם אתה רוצה שאני יביא לך עליהים בידופים ואז נחליף שוב על הרגים ואתה תביא לי את אותם בידופיים נ.ב אחרי שתעביר לי אותם אני אצטרך ל 5 דקות לצאת משהו בds שלי בסדר? הוא קצת פגום אבל אז אני ישר אתחבר שוב ויחזיר לך אותם נשבע לך כי אני בפורום אין לי לאן לברוח ואני לא מניאק נ.ב שלח לי עם בסדר ואיזה רמה הרגיגיגאס רק כדי לדעת פליז תגיד לי בסדר
-
[quote][i]Originally posted by Roi C.[/i]@Jul 7 2009, 04:55 PM
[b] לי יש, אבל את הפיצ'ו היפני. אני לא יכול להביא לך אותו לצמיתות, אבל אם תצטרך אותו רק לצורך האיוונט עצמו, בזמן שהמשחק ייצא... בכיף, בתנאי שהוא חוזר אליי ישר אחרי. מעוניין? [/b][/quote]
עד שיצא המשחק אני אשכח אז אפשר פשוט להחליף ולשכפל אותו ואז להחזיר?
-
למשהו יש טרפינצ' להביא לי אין לי משהו מעניין להביא אז אני מבקש רק ממי שיש אותו לפחות 2 פעמים כדי שהוא יוכל להביא לי בחינם...*
-
מי שהו רוצה קרב של פוקימונים רמה 50?
-
למישהו יש Rare candy?
אני יכול להציע [b]כל[/b] פוקימון שאפשר להרבות אותו.
-
[quote][i]Originally posted by brock[/i]@Jul 7 2009, 06:31 PM
[b] למישהו יש Rare candy?
אני יכול להציע [b]כל[/b] פוקימון שאפשר להרבות אותו. [/b][/quote]
לי יש אבל אני מוכן להביא לך עוד יומים
-
[quote][i]Originally posted by king-R4[/i]@Jul 7 2009, 05:04 PM
[b] בסדר אני רוצה שנעשה את זה שתעביר לי רק כדי שאני יראה אותם אתה רוצה שאני יביא לך עליהים בידופים ואז נחליף שוב על הרגים ואתה תביא לי את אותם בידופיים נ.ב אחרי שתעביר לי אותם אני אצטרך ל 5 דקות לצאת משהו בds שלי בסדר? הוא קצת פגום אבל אז אני ישר אתחבר שוב ויחזיר לך אותם נשבע לך כי אני בפורום אין לי לאן לברוח ואני לא מניאק נ.ב שלח לי עם בסדר ואיזה רמה הרגיגיגאס רק כדי לדעת פליז תגיד לי בסדר [/b][/quote]
אני מסכים רק אם תתן לי משו יקר ערך, שאם תברח אני אצא דווקא מרווח. משומה אני לא סומך עליך, זה נשמע מאוד תירוצי העיניין של הDS הפגום ם.ם
הרג'יג'יגאס רמה 70, למה?
-
[quote][i]Originally posted by פיפלף[/i]@Jul 7 2009, 08:16 PM
[b] לי יש אבל אני מוכן להביא לך עוד יומים [/b][/quote]
אממ..
יש סיבה מיוחדת שאתה תוכל לתת לי אותם בעוד יומיים?
ויש 2 פוקימונים שאתה רוצה עליהם?
אני יכול להציע הרבה [רק את הצורות הראשונות]
-
אריאל סאן, יש מצב שטאתה יכול לשלוח לי את הROM של הפלאטינה שלך? כל מה שאני מוריד פאקינג לא עובד לי.
ויש מצב שתשיג לי סלוברו בולד? אם כן, מה אתה רוצה עליו? O:
-
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Jul 7 2009, 08:41 PM
[b] אריאל סאן, יש מצב שטאתה יכול לשלוח לי את הROM של הפלאטינה שלך? כל מה שאני מוריד פאקינג לא עובד לי.
ויש מצב שתשיג לי סלוברו בולד? אם כן, מה אתה רוצה עליו? O: [/b][/quote]
אני אצטרך שרת בשביל זה
אולי סלופוק עם בולד.
אין לי כוח לפתח לסלוברו.
-
התכוונתי סלופוק XD
שרת..
אוף XP