ירין
אלקיד מסתכל לרגע על זגזגון, ולאחר מכן מסתכל עליך, ולאחר מכן מושך בכתפיים (עד כמה שזה הגיוני במקרה של אלקיד). זה נראה כאלו אין לו ממש דעה בנושא הנ"ל.
Printable View
ירין
אלקיד מסתכל לרגע על זגזגון, ולאחר מכן מסתכל עליך, ולאחר מכן מושך בכתפיים (עד כמה שזה הגיוני במקרה של אלקיד). זה נראה כאלו אין לו ממש דעה בנושא הנ"ל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:48 AM
[b] ירין
אלקיד מסתכל לרגע על זגזגון, ולאחר מכן מסתכל עליך, ולאחר מכן מושך בכתפיים (עד כמה שזה הגיוני במקרה של אלקיד). זה נראה כאלו אין לו ממש דעה בנושא הנ"ל. [/b][/quote]
"טוב.. אז פוכדור צא!" אני אומר
ירין
הפוכדור נזרק אל זגזגון והוא נכנס פנימה, הפוכדור רועד קצת, ולבסוף נרגע. לכדת זגזגון, אני מיד מעדכן.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:53 AM
[b] ירין
הפוכדור נזרק אל זגזגון והוא נכנס פנימה, הפוכדור רועד קצת, ולבסוף נרגע. לכדת זגזגון, אני מיד מעדכן. [/b][/quote]
לא הבנתי דבר אחד- הפוקימונים באים עם מתקפה כולשהי?
----------------------------------------------------------
"יופי! טוב בוא נמשיך בדרך!" אני אומר וממשיך בדרכי
ירין
לפוקימונים יש מתקפות טריוויאליות, כאלו שלא דורשות ידע, לכל פוקימון עם ראש יש חבטת ראש, לכל פוקימון עם ציפורניים יש שריטה וכד'. אתה מלמד את הפוקימון מתקפות לא טריוויאליות, כאלה שצריך להסביר מה לעשות בהן.
--
אתה ממשיך ואתה רואה ג'יגליפף וקלפרי רבים (להסיר ספק, הכוונה לפועל לריב, ולא להרבה ג'יגליפפים וקלפרים.).
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 10:58 AM
[b] ירין
לפוקימונים יש מתקפות טריוויאליות, כאלו שלא דורשות ידע, לכל פוקימון עם ראש יש חבטת ראש, לכל פוקימון עם ציפורניים יש שריטה וכד'. אתה מלמד את הפוקימון מתקפות לא טריוויאליות, כאלה שצריך להסביר מה לעשות בהן.
--
אתה ממשיך ואתה רואה ג'יגליפף וקלפרי רבים (להסיר ספק, הכוונה לפועל לריב, ולא להרבה ג'יגליפפים וקלפרים.). [/b][/quote]
נגיד עכשיו זיגזגון שלי מותש ואולי חסר הכרה, אני יכול להשתמש בו?
---------------
"היי למה אתם רבים?" אני שואל
ירין
לא, אבל עם הזמן הוא ינוח לבד בפוקדור והוא יוכל להלחם אחר כך
--
ג'יגליפף וקלפרי מסתכלים עליך, מתסלכים אחד על השני ובורחים. האירוע המוזר השאיר עליך רושם לא הגיוני.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 6 2009, 09:49 PM
[b]
תמיר
אה הוא בידיים שלך? לא שמתי לב.
יש המון פוקימונים בשדה, אתה רואה ממרחק, את ליאו נלחם בפיג'י, ולידך אתה רואה סנטרט [/b][/quote]
אני מוציא את הפוקדע שלי ובודק מידע עליו
'לא נראה לי שהוא יתאים לצוות הדרקונים שאני מתכנן לעשות' אני חושב לעצמי ומקשיב לפוקדע.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:05 AM
[b] ירין
לא, אבל עם הזמן הוא ינוח לבד בפוקדור והוא יוכל להלחם אחר כך
--
ג'יגליפף וקלפרי מסתכלים עליך, מתסלכים אחד על השני ובורחים. האירוע המוזר השאיר עליך רושם לא הגיוני. [/b][/quote]
טוב..
______
"אני יחפש אותם! אלקיד צא! חפש אותם איתי!" אני אומר ומתחיל לחפש אותם
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:17 AM
[b] ניתאי
"כן אבל לא רק, אני גם זה שבונה אלגוריתמים מתוחכמים לפוקדע" הוא אומר "אז אני מבין שבאת לקבל פוקימון, מי אתה רוצה?" הוא פותח דף ריק במחשב. [/b][/quote]
[בגלל הרקע O:]
"האמת שאני לא יודע,אני לא חושב שראיתי מישהו מהם בחיים שלי" אני אומר בקצרה ומחכה לתגובה
תמיר
"מערכת פוקדע מופעלת.. הנחיה באמצעות מצלמה מופעלת... אנא כוון את הפוקדע על הפוקימון עליו אתה רוצה לקבל מידע" אתה מכוון את הפוקדע על סנטרט ולוחץ על אישור "סנטרט -- פוקימון צופה. הפוקימון הזה מסתובב בלהקות והם שומרים על האזור שלהם בתורות. הזנב של סנטרט משמש אותו להגבהה, כדי שיוכל לצפות ליותר מרחק. תודה שהשתמשתם בפוקדע" הפוקדע נכבה.
ירין
אתם הולכים ומחפשים אותם, ולאחר מכן אתה רואה צבא ענקי של ג'יגליפפים וקלפרים שמתחילים לשעוט זה לעבר זה. לתפוס אותם אינו רעיון טוב, כי צבא זה קצת יותר מ4 פוקדורים, ולכן הם פשוט יתנפלו עליך אם תתחיל לתפוס אותם.
ניתאי
"איזה מן מאמן אתה? כל אחד שבא לכאן כבר יודע את מי הוא רוצה, קדימה, אני צריך לפתח אלגוריתמים!" הוא אומר לך ורואים שהוא ראה היום די והותר מאמנים מתחילים.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:14 AM
[b] ירין
אתם הולכים ומחפשים אותם, ולאחר מכן אתה רואה צבא ענקי של ג'יגליפפים וקלפרים שמתחילים לשעוט זה לעבר זה. לתפוס אותם אינו רעיון טוב, כי צבא זה קצת יותר מ4 פוקדורים, ולכן הם פשוט יתנפלו עליך אם תתחיל לתפוס אותם.
[/b][/quote]
"היי על מה כל המהומה?" אני שואל
ירין
הם לא מגיבים אליך, ולפתע מופיע לצידך איש מוזר, לבוש בג'קט חום, כובע מוזר, ומשקפי שמש מוזרים.
"הא.. הם רבים על קצת רכוש, אני לא בדיוק בטוח, התבוננתי בהם קצת. יעשו הכל כדי לשמור על עצמם, כמו בני אדם. אני למזלי לא סובל מהבעה הזאת. אתה רוצה לראות איך אני מעלים אותם?" הוא שואל ומחייך חיוך מאוד מוזר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 12:14 PM
[b] תמיר
"מערכת פוקדע מופעלת.. הנחיה באמצעות מצלמה מופעלת... אנא כוון את הפוקדע על הפוקימון עליו אתה רוצה לקבל מידע" אתה מכוון את הפוקדע על סנטרט ולוחץ על אישור "סנטרט -- פוקימון צופה. הפוקימון הזה מסתובב בלהקות והם שומרים על האזור שלהם בתורות. הזנב של סנטרט משמש אותו להגבהה, כדי שיוכל לצפות ליותר מרחק. תודה שהשתמשתם בפוקדע" הפוקדע נכבה.
[/b][/quote]
'הוא לא כזה חזק' אני חושב לעצמי,ומחפש פוקימון אחר,בשמיים או על עצים
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 11:14 AM
[b] ניתאי
"איזה מן מאמן אתה? כל אחד שבא לכאן כבר יודע את מי הוא רוצה, קדימה, אני צריך לפתח אלגוריתמים!" הוא אומר לך ורואים שהוא ראה היום די והותר מאמנים מתחילים. [/b][/quote]
"אני יכול רק לראות את הפוקמונים שנשארו?" אני אומר לו