-
[quote][i]Originally posted by mkn[/i]@Jul 29 2009, 05:40 PM
[b] אני גם חושב שלעונה הראשונה היה משהו אחר - שגרם לנו יותר להתענין בה.
אבל אולי זה לא הסדרה. אולי זה דווקא אנחנו. אנחנו שגדלים ומתבגרים ועם הזמן, באופן טבעי, מאבדים את העיניין בסדרה שלא גודלת איתנו אלה נישארת אותו דבר וממשיכה לפנות אל אותו קהל יעד צעיר.
אנחנו פשוט מסרבים לעזוב את הסדרה שאנחנו כ"כ אוהבים מהילדות.
אולי אנשים כאן לא יזדהו איתי. אבל אני כבר בן 19 [/b][/quote]
תשובה גאונית :)
אני בן כמעט 18
-
[quote][i]Originally posted by Just Evil[/i]@Jul 24 2009, 08:12 AM
[b] אתם יודעים מה הרס הכל? תחרויות הסרט המטומטמות האלה,אני מניח שניסו להפוך את הסדרה לבנות גם כן אולי...
עלק פיפלאפ עושה מערבולת ואז היא מתחילה לזוז ויש נצנצים באוויר,ואם אתה עובר את השלב הראשון כל מה שאתה צריך בשלב השני זה לעלף את היריב שלך,מה הבעיה אתה מוציא איזה צ'אריזרד מוריד את היריב במכה קיצר חרטאאאאאא אחת גדולה [/b][/quote]
חחח צודק... "טראחח!!..." חחח הרגת אותי זה כזה נכון...
ואני גם חושב שהעונה הראשונה והשניה היו הכי טובות, חוץ מזה אני מאמין שהסיבה העיקרית היא זה שאחרי העונה השניה הפוקימונים ניהיו מכוערים אש!!! ולא נראו כמו פוקימון בכלל!! מה זה!!?? איפה היופי של פיג'וט? איפה היופי של מאצופ? בעונה הראשונה יש את הפוקימונים הכי יפים וטובים אין ויכוח... ארבוק וויזינג הם הפוקימונים הכי טובים שהיו לצוות רוקט... בעונה השניה איך שהוא הפוקימונים עוד היו סבירים.. אבל ה3 התחלתיים של פנינה יהלום ופלטינה נראים פוקימונים אוטיסתים! תסתכלו עליהם!!
-
נראה לי שגם מה שייחד את העונות הראשונות היה זה שלאש היה מבחר בפוקימונים שלו. בליגת קאנטו תפוז וג'וטו היה לו מחבר. הוא פעם הוציא טאורוס, פעם סנורלס, פעם קינגלר, והוא במאת יכל לגוון בשישיות שלו. בהואן נכנס לו ג'וק מטורף למוח שאומר "לאאא!!! למה שיהיה לי הרבה פוקימונים!? בוא נהיה חולי נפש ונתחיל מההתחלה, ונלכד פוקימונים חלשים רצח במקום לחזק את אלה המנוסים שלי!!", מה שגרם לכך שהייתה לו רק שישייה בליגה והוא די היה כפוף ומוגבל בלי בחירה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 31 2009, 07:30 PM
[b] נראה לי שגם מה שייחד את העונות הראשונות היה זה שלאש היה מבחר בפוקימונים שלו. בליגת קאנטו תפוז וג'וטו היה לו מחבר. הוא פעם הוציא טאורוס, פעם סנורלס, פעם קינגלר, והוא במאת יכל לגוון בשישיות שלו. בהואן נכנס לו ג'וק מטורף למוח שאומר "לאאא!!! למה שיהיה לי הרבה פוקימונים!? בוא נהיה חולי נפש ונתחיל מההתחלה, ונלכד פוקימונים חלשים רצח במקום לחזק את אלה המנוסים שלי!!", מה שגרם לכך שהייתה לו רק שישייה בליגה והוא די היה כפוף ומוגבל בלי בחירה. [/b][/quote]
אבל זה קצת היה טיפשי אם הוא היה מופיע עם שישיה של טאורוס צ'אריזרד סנורלקס קינגלר וכו' וכו' לקרבות מכון שהפוקימון הכי חזק שמה זה ג'יאדוד מחורבן לא?
-
זה שעשה את מיסטי, זה ידוע שסאטושי טאג'ירי יצר כמה מאות פוקימונים לפני שהסדרה התחילה, ואז חילק אותם לדורות כדי לא להעמיס מידי, זה לא שכל פעם שנגמרת סאגה הוא מתאמץ להמציא פוקימונים חדשים.
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 31 2009, 11:30 PM
[b] זה שעשה את מיסטי, זה ידוע שסאטושי טאג'ירי יצר כמה מאות פוקימונים לפני שהסדרה התחילה, ואז חילק אותם לדורות כדי לא להעמיס מידי, זה לא שכל פעם שנגמרת סאגה הוא מתאמץ להמציא פוקימונים חדשים. [/b][/quote]
לא נכון, הוא חשב בהתחלה על שש ויצר 151, אחר כך הוא החליט על דור נוסף(וייתכן שאיתו חשב כבר על שלישי ורביעי)
ולורדאביזי-גם אני נורא אהבתי שאש הישתמש בכל מיני פוקימונים, זה היה הרבה יותר מעניין ומהנה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Jul 31 2009, 10:45 PM
[b] לא נכון, הוא חשב בהתחלה על שש ויצר 151, אחר כך הוא החליט על דור נוסף(וייתכן שאיתו חשב כבר על שלישי ורביעי)
ולורדאביזי-גם אני נורא אהבתי שאש הישתמש בכל מיני פוקימונים, זה היה הרבה יותר מעניין ומהנה [/b][/quote]
אהה... טוב... הפואנטה שלי עדיין בתוקף ;)
-
לפי דעתי הוא חייב להחזיר את צ'אריזארד
או את באלבאזור וסקווירטל כדי לפתח אותם
-
[quote][i]Originally posted by TreeCko[/i]@Aug 1 2009, 10:47 AM
[b] לפי דעתי הוא חייב להחזיר את צ'אריזארד
או את באלבאזור וסקווירטל כדי לפתח אותם [/b][/quote]
אמרו בסדרה שהם לא רוצים להתפתח מה אש יפתח אותם בכוח?
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 02:39 PM
[b] אמרו בסדרה שהם לא רוצים להתפתח מה אש יפתח אותם בכוח?
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור [/b][/quote]
אז מה,כל הרעיון במכונים זה שינצחו אותם ולא שיפסידו בהם מיליון פעם ורק אז ינצחו אותם
-
ואם הוא יחזיר את צ'אריזארד המכונים יהיו קלים רצח ואש יהרוג את מיסמאגיוס במכה אחת של להביור [/b][/quote]
את פיקאצ' יש לו מלפני צ'ריזארד והוא לא מנצח אף אחד במכה אחת
קיצר זה טיפשי שהוא לא משתמש בפוקימונים שיש לו
-
[quote][i]Originally posted by pachirisu sama[/i]@Aug 1 2009, 03:39 PM
נכון, ואתה מהם יכוליםן לעשות אם הוא משתמש בישנים?
אחרי הנשיונל דקס אפשר סתם נגיד... רוארק! להילחם נגדו שוב ויהיה לו רמפרדוס, גולם-כלומר לקחת לו את השישיה הסופית מהמשחקים
-
רק באלבזור לא רצה להתפתח, סקווירטל סתם עוד לא מוכן.
ואתה באמת חושב שאם הוא יחזיר את צ'אריזרד הוא ינצח בקלות?
הרי אש החזיר את צ'אריזרד כמה פעמים בעבר ולמרות זאת הוא אף פעם לא ניצח במכה אחת...
-
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Aug 2 2009, 12:05 AM
[b] רק באלבזור לא רצה להתפתח, סקווירטל סתם עוד לא מוכן.
ואתה באמת חושב שאם הוא יחזיר את צ'אריזרד הוא ינצח בקלות?
הרי אש החזיר את צ'אריזרד כמה פעמים בעבר ולמרות זאת הוא אף פעם לא ניצח במכה אחת... [/b][/quote]
אם צ'אריזרד לא ינצח בקלות זה יהיה כי היוצרים יעשו דווקא.
לדעתי שישתמש בכל הפוקימונים ולמנהיגי המכון יעשו את השישיות הסופיות שלהם-הכי מגניב ככה
-
[quote][i]Originally posted by Invader Zim[/i]@Aug 2 2009, 12:05 AM
[b] אם צ'אריזרד לא ינצח בקלות זה יהיה כי היוצרים יעשו דווקא. [/b][/quote]
אבל אתה שוכח שלרמות אין הרבה ערך בסדרה, אפילו צ'אריזרד החזק של אש לא היה מנצח במכה אחת את, נניח, קריינידוס (אפילו לפני שהוא התפתח) של רוארק.